ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,738
TubeBuddy هم یه تستی کندیگه این چیزیه که vidiq میگه !! بیشتر از این هم که جا نداره !!
TubeBuddy هم یه تستی کندیگه این چیزیه که vidiq میگه !! بیشتر از این هم که جا نداره !!
بیا تلگرام گزارش بده ببینمTubeBuddy هم یه تستی کن
شیمبیل خودمی (شکلک بوج) مقسیاما با دوربین خیلی خوب بود، ولوم دوربین رو ۱۰ که بود کیفیت عالی بود (حداکثر تا ۳۲ داشت)
میک: بویا یقه ای
این روش رو هم نمیشه پ.خ کنی برام؟دوستان برای رندر ویدیو وی پی اس خوب سراغ دارید؟
رو وی پی اسی که الان دارم 2+ ساعت طول میکشه یه ویدیو 1080 حدودا 25 دقیقه ای رو رندر کنه. میخوام یه کم سطح کانالو ببرم بالا ویدیو های کپی رایت دار بزارم یه کم ادیت میخواد
مشاهده پیوست 1191006
من بیشتر رفیقم تا رقیبرقیب زیاد میشه
کارم راه بیفته یه سرور اختصاصی میگیرم
من با سیستم خودم یه سریال ایرانی رو که 58 دقیقه بود رنده کردم تقریبا 1 ساعت شددوستان برای رندر ویدیو وی پی اس خوب سراغ دارید؟
رو وی پی اسی که الان دارم 2+ ساعت طول میکشه یه ویدیو 1080 حدودا 25 دقیقه ای رو رندر کنه. میخوام یه کم سطح کانالو ببرم بالا ویدیو های کپی رایت دار بزارم یه کم ادیت میخواد
یه ویدیو کپی رایت دارو جوری تغییر دادم که خودمم هیچ تغییری توش نمیبینم ولی از نظر یوتیوب مشکل کپی رایتی نداره
منم چند بار گذاشتم اولش نبود , بعد از چند ساعت یهو کپی رایت اومد !خود ویدیو رو تشخیص نداد یه آهنگ تشخیص داد اونم زدم mute زیر یه دقیقه بود. الان restriction هیچی نداره
مواظب باش، گاهی وقتا تا ۳ ماه هیچ اخطاری نمیبینی ولی یهو از عالم غیب برات اخطار میاد اونم پشت سر همیه ویدیو کپی رایت دارو جوری تغییر دادم که خودمم هیچ تغییری توش نمیبینم ولی از نظر یوتیوب مشکل کپی رایتی نداره
شیمبیل دیگه چه کوفتیه؟شیمبیل خودمی (شکلک بوج) مقسی
بعدش باز بالا میبردی صدا رو یا نه؟ الان یکی ضبط کردم البته دیر وقته زیاد بلند نگفتم ولی با ولوم ۳۵ ویندوز صداش مناسبه نسبتا
احسنت بالاخره یکی تو این تاپیک زداولین ویدئویی که ساختم ممنون میشم نظراتتونو بگین
و اگه خوشتون اومد لایک و سابسکرایب کنین با تشکر
ممنون )))احسنت بالاخره یکی تو این تاپیک زد
موزیکو من هرکاری کردم تشخیص داد نمیدونم چجوریه سیستمش. موزیک بکگراند کپی رایت فری که این همه هست.
@shomal-pet درباره موزیک یادم رفت. صدای بکگراند موزیک خیلی بالا بود. باید در حد 5-10 درصد صدای خودت باشه.
مرسیی بابت نکات ، اونا فقط اپلیکیشن بودن معرفی کردم اطلاع ندارم راجبشون انچنان ))) ویدئوهام ورزشی قرار نیست باشه این یدونه چون تیتر جذابی بنظرم داشت استفاده کردمبرای ویدیو اول بد نبود. یکی میگفت 100 تا ویدیو اولتون بدترین ویدیو های شما هستن.
چندتا نکته:
از ویدیویی که مربوط به ورزش میشه انتظار میره که اون تمرین ها رو انجام بدی. فقط نشون دادن اپلیکیشن زیاد جالب نیست.
و اینکه موضوع ویدیو دقیق مشخص نبود عنوان زدی سیکس پک بعد اپ افزایش قد و 180 رو اول معرفی میکنی.
مشخص نبود که چالش 30 روزه هست، فقط معرفی اپلیکیشنه یا خودت انجام دادی و نتیجه گرفتی. به نظر من که 30 روزه نمیشه مگه اینکه قبلش باشگاه رفته باشی بعد یه کم وزن اضافه کنی برای ویدیو بعد همونو یه ماهه بسوزونی (خیلیا تو یوتیوب اینکارو میکنن)
و اون میکس سورنا چجوری اخطار کپی رایت نگرفته؟ من 10-15 تا آهنگ میکس کردم اکثرش اخطار گرفت