بزنی ای ام چنگیز یه نفر هم نمیادبدون شرح!
مشاهده پیوست 1191470
میاپلی ورژن 2 ! بزودی شاهد هجوم ملت همیشه در صحنه به این پیج هستیم
مشاهده پیوست 1191471
بزنی ای ام چنگیز یه نفر هم نمیادبدون شرح!
مشاهده پیوست 1191470
میاپلی ورژن 2 ! بزودی شاهد هجوم ملت همیشه در صحنه به این پیج هستیم
مشاهده پیوست 1191471
مونده به قیافه دیگه مثل برد پیت باشی چرا نیان!!بزنی ای ام چنگیز یه نفر هم نمیاد
عوضش مزیت های دیگه داره
تعداد یوزر خیلی بیشتره
میتونی از reddit و fb بازدید بگیری
تو بدترین حالت هم اگه خیلی معروف نشه اگه اندازه همون کانال فارسی براش زحمت بکشی، همونقدر ساب و بازدید نمیگیره؟
درسته ولی مسئله ای که هست
برای زبان انگلیسی هم میشه راه 10 ساله رو یک ساله رفت. کاربر های یوتیوب انگلیسی اکثرا خیلی زرنگن یه کانالی ببینن که محتوای خاص و با کیفیت داره سابسکرایب میکنن.
و من زبان انگلیسیم بد نیست نصف راهو رفتم(صحبتای محاوره ای رو خیلی خوب متوجه میشم با تشکر از فیلم و سریال و رپرهای آمریکایی ) ، ترکی استانبولی رو نمیخوام از صفر شروع کنم.
اینارو تو گروه قاتلان وب گفته بودی، اون گروه متروکه شده باید یه گروه قاتلان یوتیوب بزنیم. اگه کسی پایه گروه تلگرامی هست بگه (البته بریم تلگرام اینجا سوت و کور میشه)
دوستان بیاید تو گروه راحت تر میشه بحث کرد:
داخل انجمن پست های خیلی مهم (به درآمد رسیدن، گزارش، journey ، نکته های حرفه ای رو میگیم)
والا دوستان اینجا عنوان ویدئوهاشون رو هم ماژیک میگیرن که مبادا کسی نبینه و الگو نگیره بعد شما انتظار داری طرف بیاد تجربیاتش رو بگه !میدونی باید جو جوری باشه که هر کس بدون هیچ نیتی بیاد تجربه هاشو بگه
چیزی که من از گروهای مشابه دیدم
اینه که مثلا میای مشکلتو مطرح میکنی از اونور میخوان آمار کارتو دربیارن به جای راهنمایی :|
نکته زیبایی بودوالا دوستان اینجا عنوان ویدئوهاشون رو هم ماژیک میگیرن که مبادا کسی نبینه و الگو نگیره بعد شما انتظار داری طرف بیاد تجربیاتش رو بگه !
خداییش من نمیدونم دوستان چرا وقتی میخوان اسکرین شات بزارن همه چیز رو ماژیگ میگیرن که کسی نبینه !نکته زیبایی بود
بگذار زیبایی در نگاه تو باشد نه در آن cheese که به آن مینگرینکته زیبایی بود
نه , شما رو نگفتم , کلی گفتم , چون تا الان هرکی اسکرین شات گذاشته همه چیو سیاه کرده !دیگه اونقدم دنیا نمیتونه نون خامهای باشه
اگه منو میگی این کانال تستی که زدم بدآموزی داره میدونم دیر یا زود بلاک میشه و یه دلیل دیگه که اطلاعاتشو رو نمیکنم اونیه که میگفت آمار فیکه (که مثلا من قاطی کنم موضوع کانالو لو بدم)
کانال های مجاز تو راهه اونارو share میکنم
نه , شما رو نگفتم , کلی گفتم , چون تا الان هرکی اسکرین شات گذاشته همه چیو سیاه کرده !
سیاه کردن یا نکردن اطلاعات واقعا تاثیری نداره , چون هرکسی خودش باید راه خودشو تو یوتیوب پیدا کنه
منم به احتمال زیاد همون موضوع آموزشی رو تو همین هفته استارت میزنم تا ببینم چی پیش میاد
استارت زدن بهتر از بیکار نشستنه
این که چیز جدیدی نیست , همیشه بودهاین چه کوفتیه؟ منظورش اینه که ویدئو آدولت نباشه بچه ها بتونن ببینن یا اینکه فقط برنامه کودک باشه؟
مشاهده پیوست 1191817
منظورم اینه که فقط اختصاثص داره به برنامه مخصوص بچه ها یا آدولت غیر آدولت منظورشه؟این که چیز جدیدی نیست , همیشه بوده
دقیقا نمیدونم چطور دسته بندی میشه ولی فکر بیشتر مربوط به اعمال قوانین هست , ویدئوهای تولیدی برای کودکان قوانین خاص خودش رو داره و سختگیرانه هم هستمنظورم اینه که فقط اختصاثص داره به برنامه مخصوص بچه ها یا آدولت غیر آدولت منظورشه؟
لایسنس بای یوتیوب فکر کنم یعنی اون موزیک رو از یوتیوب برای همین ویدئو خریداری کرده:Licensed to YouTube byبقیه چطوری میتونن به این شکل کپی رایت و بدون مشکل ویدئو بزارن؟
FNC, Kakao M (on behalf of FNC Entertainment); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, LatinAutor - PeerMusic, LatinAutor, Sony ATV Publishing, and 15 Music Rights Societies
نه پول کجا بود فکر نکنم خریده باشه اصلا ندیدم همچین چیزیلایسنس بای یوتیوب فکر کنم یعنی اون موزیک رو از یوتیوب برای همین ویدئو خریداری کرده