• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یه راه قدیمی هستش که همیشه جواب میده میخوام افشا کنم

فک کنم کامپیلنس باشه اسمش

کلیپ های اینستا یا تیک تاک کاربرای فارسی رو پشت سر هم میزارید و یه فیلم ۱ ساعته درست میکنید

نمیشه مانیتایز کرد ولی سریع بازدید و ساب افزایش پیدا میکنه

بعد همین ساب ها رو میشه از طریقی جذب کانال اصلی کردش

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
عوضش مزیت های دیگه داره
تعداد یوزر خیلی بیشتره
میتونی از reddit و fb بازدید بگیری

تو بدترین حالت هم اگه خیلی معروف نشه اگه اندازه همون کانال فارسی براش زحمت بکشی، همونقدر ساب و بازدید نمیگیره؟

سلام تجربه ای که من از زبان ترکی استانبولی دارم این هست که خیلی سریع کانال رشد میکنه راه ده ساله رو با برنامه منظم توی یک سال میشه طی کرد.مردم ترکیه عاشق یوتیوب هستند.کانال های که در مورد تئوری های توطئه و... فعالیت می کنند به صورت وحشتناک رشد می کنند همین حرف های رائفی پور رو کلیپ کنی به استانبولی پابلیش کنی کلی یوزر میگیری:D

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
درسته ولی مسئله ای که هست
برای زبان انگلیسی هم میشه راه 10 ساله رو یک ساله رفت. کاربر های یوتیوب انگلیسی اکثرا خیلی زرنگن یه کانالی ببینن که محتوای خاص و با کیفیت داره سابسکرایب میکنن.
و من زبان انگلیسیم بد نیست نصف راهو رفتم(صحبتای محاوره ای رو خیلی خوب متوجه میشم با تشکر از فیلم و سریال و رپرهای آمریکایی :D) ، ترکی استانبولی رو نمیخوام از صفر شروع کنم.
اینارو تو گروه قاتلان وب گفته بودی، اون گروه متروکه شده باید یه گروه قاتلان یوتیوب بزنیم. اگه کسی پایه گروه تلگرامی هست بگه (البته بریم تلگرام اینجا سوت و کور میشه)

روی همین زبان انگلیسی کار کن البته یه سری شاخه ها هستند که سریع تر رشد می کنند
ولی به تنهایی نمیشه حداقل یک تیم قوی 5 نفره می خواد.من ترکی استانبولی فول هستم و به صورت خیلی اتفاقی شانس بهم رو کرد.

این گروه قاتلان یوتیوب رو پایه هستم.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
دوستان بیاید تو گروه راحت تر میشه بحث کرد:

داخل انجمن پست های خیلی مهم (به درآمد رسیدن، گزارش، journey ، نکته های حرفه ای رو میگیم)

میدونی باید جو جوری باشه که هر کس بدون هیچ نیتی بیاد تجربه هاشو بگه
چیزی که من از گروهای مشابه دیدم
اینه که مثلا میای مشکلتو مطرح میکنی از اونور میخوان آمار کارتو دربیارن به جای راهنمایی :|

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
میدونی باید جو جوری باشه که هر کس بدون هیچ نیتی بیاد تجربه هاشو بگه
چیزی که من از گروهای مشابه دیدم
اینه که مثلا میای مشکلتو مطرح میکنی از اونور میخوان آمار کارتو دربیارن به جای راهنمایی :|
والا دوستان اینجا عنوان ویدئوهاشون رو هم ماژیک میگیرن که مبادا کسی نبینه و الگو نگیره بعد شما انتظار داری طرف بیاد تجربیاتش رو بگه !

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
والا دوستان اینجا عنوان ویدئوهاشون رو هم ماژیک میگیرن که مبادا کسی نبینه و الگو نگیره بعد شما انتظار داری طرف بیاد تجربیاتش رو بگه !
نکته زیبایی بود

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نکته زیبایی بود
خداییش من نمیدونم دوستان چرا وقتی میخوان اسکرین شات بزارن همه چیز رو ماژیگ میگیرن که کسی نبینه !
اگه فرضا کسی بخواد از اون اسکرین شات و موضوع ایده بگیره و یا حتی کپی برداری کنه باز جای دیگران رو تنگ نمیکنه !
یوتیوب برای همه جا داره :D

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دیگه اونقدم دنیا نمیتونه نون خامه‌ای باشه

اگه منو میگی این کانال تستی که زدم بدآموزی داره میدونم دیر یا زود بلاک میشه و یه دلیل دیگه که اطلاعاتشو رو نمیکنم اونیه که میگفت آمار فیکه (که مثلا من قاطی کنم موضوع کانالو لو بدم)
کانال های مجاز تو راهه اونارو share میکنم
نه , شما رو نگفتم , کلی گفتم , چون تا الان هرکی اسکرین شات گذاشته همه چیو سیاه کرده ! :D
سیاه کردن یا نکردن اطلاعات واقعا تاثیری نداره , چون هرکسی خودش باید راه خودشو تو یوتیوب پیدا کنه

منم به احتمال زیاد همون موضوع آموزشی رو تو همین هفته استارت میزنم تا ببینم چی پیش میاد
استارت زدن بهتر از بیکار نشستنه:cool:

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
نه , شما رو نگفتم , کلی گفتم , چون تا الان هرکی اسکرین شات گذاشته همه چیو سیاه کرده ! :D
سیاه کردن یا نکردن اطلاعات واقعا تاثیری نداره , چون هرکسی خودش باید راه خودشو تو یوتیوب پیدا کنه

منم به احتمال زیاد همون موضوع آموزشی رو تو همین هفته استارت میزنم تا ببینم چی پیش میاد
استارت زدن بهتر از بیکار نشستنه:cool:

واقعا استارتش سخته چون یه محیط آروم میخواد علاوه بر اون باید خودتم کاملا اوکی باشی
البته برای ویدیو های تولیدی
سایت خوبه لش میکنی با شلوار کردی پشت لپ تاپ خخخخ

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
این چه کوفتیه؟ منظورش اینه که ویدئو آدولت نباشه بچه ها بتونن ببینن یا اینکه فقط برنامه کودک باشه؟
20.png

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
منظورم اینه که فقط اختصاثص داره به برنامه مخصوص بچه ها یا آدولت غیر آدولت منظورشه؟
دقیقا نمیدونم چطور دسته بندی میشه ولی فکر بیشتر مربوط به اعمال قوانین هست , ویدئوهای تولیدی برای کودکان قوانین خاص خودش رو داره و سختگیرانه هم هست
من حدس میزنم یه جور خود اظهاری هست و در واقع یوتیوب بار مسئولیت بازبینی میلیون ها ویدئوها که در روز آپلود میشه رو از روی دوش خودش برمیداره
به غیر از مواردی که گزینه بازبینی توسط یوتیوب رو انتخاب میکنن

خیلی ها مثل خود من بدون لاگین کردن یوتیوب رو تماشا میکنن و یا مثل خواهرزاده ام از گوشی مادر یا پدرش یوتیوب رو تماشا میکنه که باز با اکانت جی میل یه بزرگسال هست
پس یوتیوب نمیتونه تشخیص بده بازدید کننده کودک هست یا بزرگسال تا محتوا رو متناسب با کودک نمایش بده

پس یحتمل با این گزینه اگر در آینده مشکلی از نظر محتوای نامناسب برای کودکان , برای آپلود کننده پیش بیاد امکان پیگیرد قانونی رو فراهم میکنه

من اینطور حدس میزنم

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مقل اینکه استونی ویزای دورکاری یا فریلنسری میده

از کشور خودت کار میکنی

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
کانال های kpop کره ای مثل این که ویدئو خودشون نمیسازن ، ویدئو از کجا میارن؟!
کپی رایت اینا چطوریه؟ مثلا ویدئو زیر ببینید درمورد کپی رایت نوشته
:Licensed to YouTube by
FNC, Kakao M (on behalf of FNC Entertainment); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, LatinAutor - PeerMusic, LatinAutor, Sony ATV Publishing, and 15 Music Rights Societies​
بقیه چطوری میتونن به این شکل کپی رایت و بدون مشکل ویدئو بزارن؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
:Licensed to YouTube by
FNC, Kakao M (on behalf of FNC Entertainment); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, LatinAutor - PeerMusic, LatinAutor, Sony ATV Publishing, and 15 Music Rights Societies​
بقیه چطوری میتونن به این شکل کپی رایت و بدون مشکل ویدئو بزارن؟

لایسنس بای یوتیوب فکر کنم یعنی اون موزیک رو از یوتیوب برای همین ویدئو خریداری کرده

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بالا