• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
منم یه کانال با موضوعی اختصاصی (انگلیسی) استارت زدم امیدوارم جواب بده، برام دعا کنید ;)
(فقط حیف سیستمم ضعیفه کمی کیفیت ویدیوها میاد پایین، اگر کیفیتش هم اوکی بود عالی میشد)

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
منم یه کانال با موضوعی اختصاصی (انگلیسی) استارت زدم امیدوارم جواب بده، برام دعا کنید ;)
(فقط حیف سیستمم ضعیفه کمی کیفیت ویدیوها میاد پایین، اگر کیفیتش هم اوکی بود عالی میشد)
کیفیت ویدئو چرا میاد پایین؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
راهی هست که بشه به اول و آخر ویدیوهای منتشر شده معرفی کانال رو اضافه کرد؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگه وقت داری در کنارش یه فارسی هم کار کن , حداقل اینطوری بعد چندماه میفهمی کدوم رو باید ول کنی و کدوم رو ادامه بدی

اگه دوست داشتی لینک رو پ.خ کن

Last edited:

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
اگه بخوایم آگهی خودمون رو ابتدا یا انتهای ویدئو بزاریم آیا راهی وجود داره؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
این سوال پیرو سوال قبلی تون هست ؟
بله.
منظور این که اومدیم کلی ویدئو آپلود کردیم و ویو بالایی گرفتیم امـــــــــــــــــــــــــــــا شرایط استفاده از تبلیغات یوتیوب رو نداشتیم! میخواستم بدونم امکانی هست در چنین شرایط خودمون لااقل از ویو ها استفاده کنیم؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بعدا میشه مثلا ویدیو رو اپدیت کرد؟ برای مثال یه آپدیت یک دقیقه ای اضافه بشه اول ویدیو یا باید کلا از اول اپ بشه؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
بعدا میشه مثلا ویدیو رو اپدیت کرد؟ برای مثال یه آپدیت یک دقیقه ای اضافه بشه اول ویدیو یا باید کلا از اول اپ بشه؟
دوباره آپلود بشه که سخت میشه. هزار تا ویدئو مثلا باز ری آپلود بشه!!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بله.
منظور این که اومدیم کلی ویدئو آپلود کردیم و ویو بالایی گرفتیم امـــــــــــــــــــــــــــــا شرایط استفاده از تبلیغات یوتیوب رو نداشتیم! میخواستم بدونم امکانی هست در چنین شرایط خودمون لااقل از ویو ها استفاده کنیم؟

تا اونجا که من میدونم نه , خود یوتیوب قابلیت ویرایش داره ولی فقط امکان برش داره برای مواردی که مشکل کپی رایت در بخشی از ویدئو هست
ضمنا شما اگر قصد دارید در ویدئوهاتون تبلیغ قرار بدید باید به یوتیوب اطلاع بدید
بعد از آپلود در صفحه اطلاعات ویدئو گزینه ای هست مبنی بر اینکه آیا شما در ویدئوتون چیزی رو تبلیغ میکنید یا خیر

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
تا اونجا که من میدونم نه , خود یوتیوب قابلیت ویرایش داره ولی فقط امکان برش داره برای مواردی که مشکل کپی رایت در بخشی از ویدئو هست
بعد از آپلود در صفحه اطلاعات ویدئو گزینه ای هست مبنی بر اینکه آیا شما در ویدئوتون چیزی رو تبلیغ میکنید یا خیر
تبلیغ باشه مشکلی پیش میاد؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوباره آپلود بشه که سخت میشه. هزار تا ویدئو مثلا باز ری آپلود بشه!!
نه منظورم توی همون مطلب به ویدیو بخشی که لازم هست رو اضافه کنیم و آپلود کنیم

ویدیو رو نمیشه تغییر داد
اخه من بعضیا رو دیدم مثلا اول ویدیو بعد مدتی اضافه میکنن این بحث اپدیت شده برید فلان ویدیو رو هم ببینید

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
سلام دوستان
منم بیام یکم صحبت کنم :D
من همینجوری برای امتحان حدود 6 ماه پیش دو تا چنل زدم و برای هر کدوم هم دوتا ویدیو ساختم ، تو چنل اول دو تا کلیپ از یه واینر عشق نوجوونا ساختم(دو تا کلیپ با ایده خوب ، تدوین خوب و استفاده از جلوه های بصری مناسب) - دومی هم دو تا انیمیشن کوتاه که فقط چند جلوه ویژه کامپیوتری توشون نشون دادم و داستان خاصی نداشتن.
هر دو تا چنل هم از اون موقع ،کار خاصی باهاشون نداشتم و فقط کامنت هایی که میومد رو نهایت میخوندم و ایمیلی که خود یوتیوب هر ماه میزنه رو باز میکردم وآمار چنل رو میدیدم.
با توضیخاتی که بالا دادم:
2 تا ویدیوچنل اول تا الان در مجموع 34,742 views و 169 subscribers داره + کامنت های خیلی زیاد از مخاطبان که باز هم کلیپ بساز و خیلی باحال بود
2 تا ویدیو چنل دوم تا الان در مجموع 69,365 views و 88 subscribers داره + کامنت خاصی نداره

چنل اول به دلیل مخاصب هدف و محدوده سنی که داره، خیلی راحت میشه به جذب ویو و سابسکرایب با وفا پرداخت.

چند بار میخواستم همین چنل اول رو ادامه بدم ولی به خاطر این که دیگه پیر شدیم :D حوصله همچین موضوع عامیانه ای رو نداشتم که وقت بزارم براش کلیپ درست کنم.
چنل دوم هم سختی کار زیادی داشت و یک نفره نمیرسیدم انجام بدم.

یک موضوع برای مخاطب جهانی هم مدنظر داشتم تو این سال ها ، اما به دلیل اینکه وقت زیاد+نیروی انسانی متخصص نیاز داره ، فرصت نشد بتونم کامل سمتش برم ، یعنی میشه گفت از تنبلی + کارم هم بود که نتونستم درست هندلش کنم. ولی همیشه پس ذهنم هست و خواهد بود.:cool:

نظر من اینه: ایده مطلوب برای گروه هدف مناسب +تدوین خوب ، خیلی کمک کننده است.اگه اگه اگه اگه ... میتونید کار گروهی انجام بدید که عالی میشه.خیلی خیلی میتونه جلو بندازه کارتون رو.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
دوستان کسی این مجموعه رو دانلود کرده؟
سایت پرشین جی اف ایکس رتبه ایرانش 440 هست چرا به سایت نمیرسه؟ قالب در حد وبلاگ 2005
این فایل هم که نوشته تست نشده مسئولیت دانلودش با خودتون
4 گیگ حجمشه
تست از چه نظر ؟ اینجا خرید و امتیاز خوبی داره

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یک نفره تونسته 16 میلیون اشتراک جمع کنه یا چیز دیگه ای هست؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان کسی این مجموعه رو دانلود کرده؟
سایت پرشین جی اف ایکس رتبه ایرانش 440 هست چرا به سایت نمیرسه؟ قالب در حد وبلاگ 2005
این فایل هم که نوشته تست نشده مسئولیت دانلودش با خودتون
4 گیگ حجمشه
تست نکردم ولی میتونم حدس بزنم که اگر جدید باشه یعنی مال امسال تا نهایتا یکی دوسال گذشته باشه احتمالا از پروژه های videohive که زیرمجموعه envato ــه هست
اگر اونها باشه من یکی دوتا سایت خوب برای دانلود دارم بصورت تک تک
ولی استفاده از اینها ممکنه مشکل کپی رایت ایجاد کنه چون یه محصول تجاری هست ,
یادمه اون اوایل که یکی دوتا از ویدئوهای اسکیل وید رو دیده بودم گفته بود که همه المنت ها و جلوه های استفاده شده در ویدئوهاش رو از envato خریداری کرده

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دقیقا چه مشکل کپی رایتی؟
محصولات envato و مشابه , محصولات تجاری هستن و شامل کپی رایت میشن
یکی از قوانین envato هم اینه که کاربر تا زمانیکه که حق عضویت رو پرداخت میکنه مجاز به استفاده از افکت ها و المنت ها هست
هر زمان که عضویتش لغو بشه اجازه استفاده از المنت ها و افکت های دانلودی رو نداره , البته افکت هایی که قبل از اتمام عضویت استفاده کرده میتونه بر روی ویدئو ها باقی بمونه

حالا من نمیدونم envato چطور میتونه متوجه بشه که افکت های استفاده شده در یک ویدئو از طرق دانلود غیرقانونی بدست اومده و استفاده شده که بخواد ادعای کپی رایت بکنه
ولی این مورد رو زیاد در یوتیوب دیدم که توصیه میکنن افکت ها و المنت ها رو خریداری کنید

حالا نمیدونم این توصیه ها واقعی هست و استفاده از افکت های دانلودی خطر کپی رایت داره یا فقط جنبه ترسوندن و بازارگرمی برای envato و امثالهم هست

من خودم برای استفاده از یک intro پنج ثانیه ای , برای جلوگیری از ریسک احتمالی کپی رایت یه ترفند زدم

ترفند این بود که چند intro رو دانلود کردم و از هر کدوم یک المنت رو برداشتم و باهم ترکیب کردم و یک intro درست کردم :D

بالا