• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
به نظر منم برای ترسوندنه.
فیلم و موزیک رو مثلا میشه تشخیص داد به خاطر اینکه طولانی هستن و تصویر و صوتشون کامل مشخصه.
البته برای فیلم و موزیک هم راهای زیادی برای دور زدن هست :D

تو این پک مثلا طرف لوگو x رو با یه ترنزیشن گذاشته من میام لوگو خودمو میزارم، رنگ بکگراند هم با رنگ برند خودم عوض میکنم. موزیک هم که صددرصد عوض میکنم موزیک های پیشفرضی که رو این طرح ها استفاده میشه اکثرا جالب نیستن.

پ.ن: یه particle logo reveal گرفتم سیستمم آتیش گرفت ولی نتونستم حتی رو 1/32 دمو preview کنم :D
6 گیگ رم پر میکرد سی پی یو 100 میشد ولی یه ثانیه دمو نشون نمیداد
من از این دوسایت استفاده میکنم , تقریبا اکثر المنت های envato رو دارن, برای سرچ کد محصول envato رو بزن

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
میشه یکم در مورد گرفتن strike بگید.
موقع آپلود ویدئو کپی رایتی اعلام نکرده یوتیوب و اوکی بوده ؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
بعد آپلود اگه تشخیص بده رو ویدیو میزنه copyright claim که میشه اون قسمت ویدیو رو حذف کرد یا اگر فایل صوتی کپی رایت داشت گزینه mute و تغییر فایل صوتی داره
اگه موقع آپلود تشخیص نده یعنی تو لیست ویدیو قسمت claim بزنه none بعد چند روز متوجه بشه strike میگیری
پس فکر نکنم فله ای آپلود کردن نتیجه بده! اینجوری ممکنه ویدئو none باشه ولی طبق این گفته شما بعد چند روز strike بگیره کلا کانال میپره بعد سومین strike

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
این استرایک هایی که من گرفتم 4 تاش از برنامه ام شو مجید صالحی (نمیدونم کی بهش گفته میتونی مجری باشی)
و یکی هم از شبکه منوتو بوده
ویدیو های اینستاگرامی، برنامه های شبکه مستند (دوتاش خیلی گرفت مستند هم طولانیه یه قسمت زیادی از واچ تایم رو از همین گرفتم) هیچکدوم استرایک نگرفتن.
البته مستند copyright claim میخورد که با تغییر 5 درصدی سرعت حل میشد، ترفندی که باهاش ویدیو های کپی رایت دار آپلود میکنن یکی تغییر سرعته در حدی که آدما متوجهش نمیشن. +-5% و زوم رو قسمت های مهم تر ویدیو که اونم زیاد معلوم نمیشه.
این ترفند ها رو اگه کامل بگید ممنون میشم. درسته اگه یکی این ویدئوی دستکاری شده رو ببینه و گزارش کنه باز استریک میشه؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
از چه نرم افزاری برای تغییر سرعت -+5 و زوم استفاده کنم بهتره؟ این 5 یعنی هزارم ثانیه!؟ یعنی سینک صدا و تصویر به هم نمیخوره؟

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان بخوام ورود دو مرحله ای رو برای حسابم فعال کنم، باید شماره موبایل از ایران بدم، ممکنه بعدا برای مانتایز مشکل پیش بیاد؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان بخوام ورود دو مرحله ای رو برای حسابم فعال کنم، باید شماره موبایل از ایران بدم، ممکنه بعدا برای مانتایز مشکل پیش بیاد؟
تا اونجا که من میدونم مانیتایز ربطی به کانال یوتیوبتون نداره , مانیتایز ارتباط مستقیم با حساب گوگول ادسنس داره , حساب گوگل ادسنس وریفای شده داشته باشید حله

برای یک ویدئوی 1 ساعته چقدر طول میکشه تا تموم کنه؟
یک ساعت ! برای استارت کار فکر نمیکنم نتیجه بده , برای استارت از ویدئوهای 3 تا 5 دقیقه ای شروع کن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
میکروفون بویا ۳۸۰ ت :D همه چی گرون میشه این ارزون شد

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
افزونه فایرفاکس که بشه ویدئوهای یوتیوب رو مسدود کنه میشناسید؟
علت: در حین ویرایش ویدئو جهت پابلیش ویدئو لود میشه و از حجم نتم کم میکنه!!
راهنمایی کنید لطفا

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
علت: در حین ویرایش ویدئو جهت پابلیش ویدئو لود میشه و از حجم نتم کم میکنه!!
راهنمایی کنید لطفا
ای یعنی چی در حین ویرایش ؟ منظور از طریق Trim یوتیوب استودیو هست ؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
ای یعنی چی در حین ویرایش ؟ منظور از طریق Trim یوتیوب استودیو هست ؟
اول ویدئو رو از وی پی اس آپلود میکنم میره DRAFT
بعد از سیستم خودم باز میکنم و ویرایش کنم و عنوان و توضیحات ... بزارم تو پنجره ویرایش گوشه راستش لود میشه!!
برای شما اینجوری نیست؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اول ویدئو رو از وی پی اس آپلود میکنم میره DRAFT
بعد از سیستم خودم باز میکنم و ویرایش کنم و عنوان و توضیحات ... بزارم تو پنجره ویرایش گوشه راستش لود میشه!!
برای شما اینجوری نیست؟
هست ولی مگه چقدر تایم میگیره ! همه چیز رو از قبل آماده کن , در عرض یه دقیقه کپی پیست کن , تمام

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
راستی این همه وقت بزاریم موقع درآمد شد حتما کانال فارسی رو قبول میکنند؟
تو اکانت گوگل ادسنس کانال ثبت بشه میان بررسی میکنن دیگه درسته!؟ فارسی باشه گیر نمیدن؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
راستی این همه وقت بزاریم موقع درآمد شد حتما کانال فارسی رو قبول میکنند؟
تو اکانت گوگل ادسنس کانال ثبت بشه میان بررسی میکنن دیگه درسته!؟ فارسی باشه گیر نمیدن؟
الان این همه کانال فارسی مانیتایز شده , مگه مشکلی هست ؟

بالا