در پنل تنظیمات و توضیحات ویدئو گزینه end screenمرحله دوم رو نخونده رد میکردم!
در پنل تنظیمات و توضیحات ویدئو گزینه end screenمرحله دوم رو نخونده رد میکردم!
نظر شخصی من برای استارت کار ویدئو 3 تا 5 دقیقه و حداکثر زیر 10 دقیقه باشهویدئو ها با تایم بالاتر بهتر هست یا پایین؟
مثلا بالاتر باشه درآمد بیشتری میشه درآورد؟
اینجا فرد مطمئنی پیدا خواهیم کرد که ازش به عنوان واسطه گوگل ادسنس استفاده بکنیم و چقدر سهم خواهی خواهد کرد؟
همینطوری نیست که هرکسی شکایت کنه , یوتیوب هم بگه چشم , باید به یوتیوب اثبات کنه که مالک اثر هستیه فایل آپلود کرده بودم یکی کامنت زده بود که اینو پاک کنم وگرنه به یوتیوب شکایت میکنه که کپی رایت رو نقض کردم.
در مقابل چنین کامنتهایی چیکار باید کرد؟نادیده بگیرم؟ شکایت به یوتیوب ببره تهش چی میشه آیا کانال رو مسدود میکنن یا فقط ویدئو بلاک و اخطار میدن؟
واکنش من: ترسیدم و پاک کردم مبادا کانال مسدود بشه!!!
البته چک کردم سه تا کانال دیگه گذاشته بودن اونو. شاید مال من خار داشت
از این مدل ویدیو ها زیاد هست فکر کنم طرفدارش هم زیاده و خب تخصصی هم هست ولی کسی که بلد باشه خیلی راحت میتونه بسازه چون عملا دیالوگ و فیلم برداری خاصی هم ندارهدوستان، اینم یک حدود کلی برای میزان کسب درامد از یوتیوب! 2 میلیون ویو حدود 700 دلار!
مشاهده پیوست 1194577
مشاهده پیوست 1194578
این آمار داغ داغ هست و واسه همین روزهاست و برای گذشته نیست!
طرف کلا 90 تا ویدیو 3-5 دقیقه ای عالی داره و ساختشون کار هرکسی نیست! (بیشتر از 10 سال آموزش نیاز داره!!!)
برام سوال هست تو این مدت چرا فقط یک پیمنت داشته!! یوتیوب که هرماه تسویه میکنه.
امار شما چه وضعی داره؟
شما به حدنصاب مانیتایز رسیدی ؟توی ترکیه یکیو پیدا کردم . چطوری میتونم ازش برای گوگل ادسنس استفاده کنم؟
یا واسطه های ایرانی بهتره؟
تا اونجا که من از یوتیوبرهای مختلف در ویدئوهاشون شنیدم زمان بررسی از 3 روز تا 3 ماه ممکنه طول بکشهاین ثبت کانال و بررسی و تاییدش چند ماه طول میکشه و ممکنه اصلا تایید نشه کانال!!
منم همین شرایطو داشتم ولی فکر میکردم واسطه ترکیه بهتره ولی شک نکن واسطه ایرانی بهتره فعلا یک ماهی میشه درآمدم فعال شده و با واسطه ایرانیم کار میکنن.توی ترکیه یکیو پیدا کردم . چطوری میتونم ازش برای گوگل ادسنس استفاده کنم؟
یا واسطه های ایرانی بهتره؟
تز من تو کمتر از 48 ساعت بود از پسر عموم سری اول نزدیک یک ماه طول کشید.شما به حدنصاب مانیتایز رسیدی ؟
تا اونجا که من از یوتیوبرهای مختلف در ویدئوهاشون شنیدم زمان بررسی از 3 روز تا 3 ماه ممکنه طول بکشه
زمان تقریبا نرمالش که اکثر یوتیوبرها بهش اشاره کردن تقریبا 3 هفته بوده
اگه میخوای کسب درامد کنی با کانال همچین کاری نکن نتیجش دلیت چنلت برای همیشه بود.برنامه های شبکه نسیم کپی رایت داره؟؟
اگه بالا هشت دقیقه باش میتونی توی ویدیو وقتی که تایید بشه کانالت هرچقدر تبلیغ بزاری.ویدئو ها با تایم بالاتر بهتر هست یا پایین؟
مثلا بالاتر باشه درآمد بیشتری میشه درآورد؟
اینجا فرد مطمئنی پیدا خواهیم کرد که ازش به عنوان واسطه گوگل ادسنس استفاده بکنیم و چقدر سهم خواهی خواهد کرد؟