کسی تجربه این رو داشته که ویدئو خودمون کپی بشه و یوتیوب اطلاع بده که فلان چنل از ویدئو ما کپی زده؟
تا اونجا که من تحقیق کردم و اطلاع دارم یوتیوب به کسی اطلاع نمیده که محتوای شما توسط دیگران استفاده شده
یوتیوب از دو طریق محتوای کپی رایت دار رو تشخیص میده
اول کانتنت آی دی یا همون آی دی محتوا
دوم کلایم یا همون ادعای مالکیت محتوا
روش اول در قسمت امکانات کانال هست که وقتی یه حد ساب مشخص دریافت کنید براتون فعال میشه
وقتی آی دی براتون فعال شد میتونید هر ویدئویی که خودتون تولید کردید رو وقتی آپلود کردید کانتنت آی دی رو براش فعال کنید
در این حالت یه آی دی به ویدئو شما تعلق میگیره و اگر کسی بعدا اون ویدئو رو آپلود کنه دیتابیس یوتیوب تشخیص میده که قبلا ثبت شده و به شخص آپلود کننده اخطار کپی رایت میده
روش دوم ادعای مالکیت هست
در این روش مالک اثر متوجه میشه که محتوای اون بدون اجازه منتشر شده و به یوتیوب اطلاع میده که من مالک این اثر هستم البته اینکه مالک اثر چطور به یوتیوب اطلاع میده رو نتونستم بفهمم
البته روش دوم مشروط بر این اثر که مالک اثر اطلاع پیدا کنه که محتواش بدون اجازه اون نشر پیدا کرده , ممکنه شما یه ویدئو آپلود کنی و در دیتابیس یوتیوب یا همون کانتنت آی دی وجود نداشته باشه پس شما هیچ اخطار کپی رایتی دریافت نمیکنی , مالک هم که اطلاع نداره , پس تا زمانی که ادعای برای مالکیت وجود نداره مشکلی هم وجود نداره
تا اوناج که من میدونم یوتیوب به خودیه خود پیگیر محتوای کپی رایت دیگران نیست ,