• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کانال skillvid یه ویدیو گذاشته درباره درامد از هر 1000 بازدید . درامد یه ویدیوش که آموزش پریمر بوده از هر 1000بازدید 12 دلار بوده !! مثه اینکه ویدیوهای آموزشی درامدشون خیلی بیشتر از ویدیو های عمومیه ( عمومی میگفتن یکی دو دلاره )

فکر کنم درباره ویدیو آموزش برنامه نویسی هم همینطور باشه
به نظرم چیزی که اسکیل وید گفته زیاد قطعی نیست , بخاطر اینکه من چندین ویدئو در مورد تخمین درامد دیدم که طرف ولاگر بوده , ولاگر که ویدئو اموزشی نیست که بخواد رنج بالا داشته باشه. در کل زیاد حساب کتاب نداره و فقط خود گوگل میدونه چی به چیه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
الان یعنی شما موارد رو برای گرفتن پول حل کردین؟
مثل ۱- نام صاحب حساب. چون گوگل روی تغییر نام اکانت حساسه و الان نمیدونیم نام صاحب اکانت رو ی وارد کنیم چون نمیدونیم وقتی به وقت برداشت رسید از طریق چه کسی پول رو دریافت کنیم
۲- یا تو ترکیه یا کشورهای اطراف آدرس یا صندوق پستی اجاره میدن برای وریفای آدرس پستی؟
۳- برای برداشتن محدودیتهای کانال باید شماره موبایل تایید بشه. با شماره های مجازی خارجی تایید کردین یا سیمکارت ایرانی
ممنون
الان مخاطب شما کی هست ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
همه. کسانی که شروع کردن کانال زدن و کسانی که بخش کسب درآمد رو فعال کردن
حتما موارد مورد نیاز رو برای مانیتایز کردن حل کردن که فعالیت میکنن , البته یه سری ها هم فقط برای معروف شدن این کار رو میکنن مثل اکثر کسایی که در اینستا فعالیت میکنن

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
بله مرسی. منظورم اینه راهنمایی می کنند ک برای این موارد چکار کردند
۱- نام صاحب حساب. چون گوگل روی تغییر نام اکانت حساسه و الان نمیدونیم نام صاحب اکانت رو ی وارد کنیم چون نمیدونیم وقتی به وقت برداشت رسید از طریق چه کسی پول رو دریافت کنیم
۲- یا تو ترکیه یا کشورهای اطراف آدرس یا صندوق پستی اجاره میدن برای وریفای آدرس پستی؟
۳- برای برداشتن محدودیتهای کانال باید شماره موبایل تایید بشه. با شماره های مجازی خارجی تایید کردین یا سیمکارت ایرانی
ممنون

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بله مرسی. منظورم اینه راهنمایی می کنند ک برای این موارد چکار کردند
۱- نام صاحب حساب. چون گوگل روی تغییر نام اکانت حساسه و الان نمیدونیم نام صاحب اکانت رو ی وارد کنیم چون نمیدونیم وقتی به وقت برداشت رسید از طریق چه کسی پول رو دریافت کنیم
ممنون
در مورد اولی اطلاعی ندارم
مورد دوم فقط محدود به صندوق پستی نیست , باید آدرس واقعی باشه چون برای تایید مانیتایز شدن گوگل یه نامه به آدرس اقامت شما میفرسته که داخل اون یک کد هست که باید به گوگل اعلام کنید

مورد سوم هم شخصا با موبایل ایران تایید کردم, کانال skillvid هم که الان مانیتایز شده در یکی از ویدئوها اعلام میکنه که با شماره ایران وریفای کرده و مشکلی نداشته

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یه نکته عجیب , به نظرم یوتیوب هم زیر آبی میره , چند روز پیش دوستم گفت رفتم همه ویدئوهات رو لایک کردم اما وقتی من چک کردم دیدم چیزی ثبت نشده !!
الان یک هفته گذشته ولی همچنان خبری از لایک نیست !
00000.jpg

00.jpg

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
به نظرم چیزی که اسکیل وید گفته زیاد قطعی نیست , بخاطر اینکه من چندین ویدئو در مورد تخمین درامد دیدم که طرف ولاگر بوده , ولاگر که ویدئو اموزشی نیست که بخواد رنج بالا داشته باشه. در کل زیاد حساب کتاب نداره و فقط خود گوگل میدونه چی به چیه
خب اون ولاگرا گفتن چند دلار به ازای هزار بازدید؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خب اون ولاگرا گفتن چند دلار به ازای هزار بازدید؟
مقایسه بین دو ویدئو مختلف بود که یکی 1 میلیون بازدید داشت و یکی 300 هزار , وقتی الان رقمش یادم نیست ولی اونی که 300 هزار بازدید داشت خیلی بیشتر از اونی که 1 میلیون بازدید داشت درآمدزایی کرده بود
من ویدئو در مورد این موضوع زیاد دیدم , همشون روی یک مورد اشتراک نظر دارند و اون هم اینه که هیچ رقم قطعی برای 1000 بازدید وجود نداره چون نرخ تعیین شده به تناسب کشور بازدید کننده تغییر میکنه

مثلا شما یک ویدئو آموزشی میزاری 1000 بازدید از آمریکا میگیره که بالاترین نرخ رو دریافت میکنه و یک ویدئو آموزشی دیگه 1000 بازدید از هند میگیره

جفتشون ویدئو آموزشی هست ولی نرخشون بخاطر کشور بازدید کننده فرق میکنه

اگر اون ویدئو رو پیدا کردم لینکش رو میزارم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بله چند روز قبل دیدم یه کانال فیلم مطرب رو گذاشته که تو 5 روز 200 هزار بازدید گرفته , الان سریال پایتخت هر قسمتش نزدید نیم میلیون بازدید میگیره

یه نکته جالبی که در این مدت بهش برخوردم اینه که اکثرا کانال های فارسی زبان لوکیشن آلمان هست !!
به نظرم باید مربوط به واسطه ای باشه که درآمد این کانال ها رو نقد میکنه , چون خیلی عجیب میشه که همگی بطور اتفاقی آلمان باشن

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
دوستان درباره رشته کارگردانی + راه های ورود به دنیای تهیه کنندگی هم بحث کنید :D

"یوتیوب در قبال این مسأله پذیرفته که سرورهایی در این غول اینترنتی قرار دهد و این شرکت اینترنتی داخلی میزبان سرورهای این شرکت شود؛ اما با رفع این بهانه نیز برخی مسئولین حتی در پی پیگیری رفع این موضوع برنیامده‌اند. "
#فیس_پالم
پ.ن:
مشاهده پیوست 1171442
این عرصه نیاز به پارتی زیاد داره :D
الان یه کانالی هست سریال پایتخت جدیدو میذاره . قسمت اولش نزدیک 1میلیون ویو خورده . فکر کنم فقط از درامد یوتیوبش هزینه ساخت اون قسمتش رو در آورد:D

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
الان یه کانالی هست سریال پایتخت جدیدو میذاره . قسمت اولش نزدیک 1میلیون ویو خورده . فکر کنم فقط از درامد یوتیوبش هزینه ساخت اون قسمتش رو در آورد:D
اون کانال لایسنس داره , طبق تحقیق که من کردم , یه کمپانی به اسم wediacorp هست که کارش ثبت کپی رایت برای محتوا فیلم و سریال و موسیقی هست
از اونجا که از ایران نمیشه این کار رو انجام داد , اینها بواسطه این کمپانی این کار رو انجام دادن و وقتی شما فیلم رو سریال آپلود میکنی اخطار کپی رایت میگیری

شما اگه بنر اون کانال رو چک کنی می بینی که گوشه ای از بنر لوگوی wediacorp هست

Untitled.jpg

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
اون کانال لایسنس داره , طبق تحقیق که من کردم , یه کمپانی به اسم wediacorp هست که کارش ثبت کپی رایت برای محتوا فیلم و سریال و موسیقی هست
از اونجا که از ایران نمیشه این کار رو انجام داد , اینها بواسطه این کمپانی این کار رو انجام دادن و وقتی شما فیلم رو سریال آپلود میکنی اخطار کپی رایت میگیری

شما اگه بنر اون کانال رو چک کنی می بینی که گوشه ای از بنر لوگوی wediacorp هست

مشاهده پیوست 1171443
خب این یعنی چی؟
یعنی فیلم و سریال رو به اسم خودشون ثبت میکنن و دیگه کسی نمیتونه اونو تو کانالش بذاره؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

پارتی نیست
خود تهیه کننده اس که !

موسیقی های فیلمم حذف میکنه
چون لایسنس جداگانه دارد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
میشه به عنوان واسطه هم با فیلم ساز ها کار کرد. یا آدمایی مثل سوریلند که کلیپ های وایرال میسازن
فقط یه آدرس و حساب خارج از کشور میخواد

نهنگ ها قبلا انجام دادن

یک زمان میخندیدیم به ساسی مانکن خودش سر از هالییوود در اورده

حالا باید امید جهان مثال بزنیم

همین ادمم لایسنس داره !

موزیک هاشو بزارید استرایک میاد lol

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من یک کانال تراول داشتم ...جاهایی که میرفتم اپلود میکردم.. ازسر خوشحالی یک gopro هم گرفتم گفتم مشکل جابه جایی و کیفیت نداریم ..

اومدم با قونیه شروع کنم چون بک گراند یک نیمچه صدای موزیک میومد

حذف میکرد به علت کپی رایت ! چون بالای 80درصد محیط صدای موزیک بود یا باید کلا میوت میکردم[اجازه میوت چند لحظه رو نمیداد ] .. یا هم بیخیال درامد زایی میشدم..

--
گفتیم عیب نداره داخلی هارو بسازیم ! حافظ وسعدی هم چه فیلم های نازنینی گرفتم اون هاهم همین مشکل برام پیش اومد! صدای استاد شجریان هم لایسنس داشت خوب طبیعی بود ..

کلا بیخیال اینم شدم شش هفت تا شهر مختلف رفتم .. ویو تقریبا خوب اما بدون درامد زایی ! ترکیه ها رو کلا حذف کرد !!!

---

شاید باید وقت میکس و مونتاژ میزاشتم یک موزیک هایی که کتابخانه اش ازاد گذاشته استفاده میکردم ولی کلا تم این دو محیطی که رفتم عوض میشد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خب این یعنی چی؟
یعنی فیلم و سریال رو به اسم خودشون ثبت میکنن و دیگه کسی نمیتونه اونو تو کانالش بذاره؟
دارنده امتیاز فیلم از طریق یه کمپانی واسطه کپی رایت فیلم رو سریال ثبت میکنن و کسی نمیتونه در یوتیوب آپلود کنه

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
من یک کانال تراول داشتم ...جاهایی که میرفتم اپلود میکردم.. ازسر خوشحالی یک gopro هم گرفتم گفتم مشکل جابه جایی و کیفیت نداریم ..

اومدم با قونیه شروع کنم چون بک گراند یک نیمچه صدای موزیک میومد

حذف میکرد به علت کپی رایت ! چون بالای 80درصد محیط صدای موزیک بود یا باید کلا میوت میکردم[اجازه میوت چند لحظه رو نمیداد ] .. یا هم بیخیال درامد زایی میشدم..

--
گفتیم عیب نداره داخلی هارو بسازیم ! حافظ وسعدی هم چه فیلم های نازنینی گرفتم اون هاهم همین مشکل برام پیش اومد! صدای استاد شجریان هم لایسنس داشت خوب طبیعی بود ..

کلا بیخیال اینم شدم شش هفت تا شهر مختلف رفتم .. ویو تقریبا خوب اما بدون درامد زایی ! ترکیه ها رو کلا حذف کرد !!!

---

شاید باید وقت میکس و مونتاژ میزاشتم یک موزیک هایی که کتابخانه اش ازاد گذاشته استفاده میکردم ولی کلا تم این دو محیطی که رفتم عوض میشد
یعنی دابسمش هم هم نمیشه گذاشت یوتیوب؟

بالا