imanbaraty
Registered User
کسی هست اینجا از سرویس تبلیغات ( خود یوتیوب ) استفاده کرده باشه ؟
من خواهرزادم دو سه سالی هست ترکیه زندگی میکنه , تا اونجا که من خبر دارم اجازه افتتاح حساب به کسایی داده میشه که اجازه اقامت حداقل یکساله دارندترکیه به ایرانیا اجازه افتتاح حساب بانکی میده. ولی نمیدونم ادسنس رو چطور میشه ساخت
یه سایت هست turkeyhelper نوشته حساب بانکی و ادسنس باز میکنه جزئیاتشو نپرسیدم
بعضی از بانک های زراعت با پاسپورت ایرانی حساب باز می کنن همچنانمن خواهرزادم دو سه سالی هست ترکیه زندگی میکنه , تا اونجا که من خبر دارم اجازه افتتاح حساب به کسایی داده میشه که اجازه اقامت حداقل یکساله دارند
واریز به حساب هم دارهاقايون حساب باز مي كنن بعد درامد رو چطور ميشه دريافت كرد؟ چون چك ميفرسته
من منظورم ادموب هست
نمیشهبا EFT میفرسته نه چک
من فقط نمیدونم تو ترکیه چطور بدون آدرس میشه خود ادسنس رو تایید کرد
۱۰۰٪ نیستمی گن از ترکیه دیگه مدارک می خواد، دیگه مثل قبل نیست.
نمی دونم...۱۰۰٪ نیست
فرد به فرد فرق میکنه
ممکنه شک کنن و کارت اقامت بخوان
ممکنه هم فقط به دریافت قبض برق یا آب بسنده کنن
خب اگه خونه اجاره كنم ٦ ماهه چي؟ چون كمتر از اين نميزارن معمولابا EFT میفرسته نه چک
من فقط نمیدونم تو ترکیه چطور بدون آدرس میشه خود ادسنس رو تایید کرد
يعني يه حساب كافيه؟واریز به حساب هم داره
این ویس کامل در مورد باز کردن حساب ادسنس از ترکیهخب اگه خونه اجاره كنم ٦ ماهه چي؟ چون كمتر از اين نميزارن معمولا
يعني يه حساب كافيه؟
بلهخب اگه خونه اجاره كنم ٦ ماهه چي؟ چون كمتر از اين نميزارن معمولا
يعني يه حساب كافيه؟
یه سوال مثلا منی که مسلط به یه الت موسیقی هستم و بخوام با اون اهنگ فیلمی یا مال یه خواننده ای رو اجرا کنم هم شامل کپی رایت میشه و باید اجازه بگیرم؟دوستان خوشحال میشم کانال منو دنبال کنید و اگر تمایل داشتید تعدادی از ویدیوها رو لایک کنید:
جدیدترین کاوری که ارنج و اجرا کردم (هنوز sheet music آماده نشده)
یکی از کارهای جدید که داره خوب ویو میگیره
Sheet: https://www.musicnotes.com/l/krB4W
یکی از کاورهای جدید برای فیلم جدید کروئلا
sheet music رو فرستادم، کمپانی دیزنی هنوز اجازه انتشار رو نداده به محض اینه تایید کنند سایت musicnotes منتشر خواهد کرد
ممنون
اگر ارنج خودتون باشه و متمایز از دیگر کاورها باشه، خیریه سوال مثلا منی که مسلط به یه الت موسیقی هستم و بخوام با اون اهنگ فیلمی یا مال یه خواننده ای رو اجرا کنم هم شامل کپی رایت میشه و باید اجازه بگیرم؟
اگه بخواهید خیلی دقیق بشید، بله کاور آهنگ هم شامل کپی رایت میشه...یه سوال مثلا منی که مسلط به یه الت موسیقی هستم و بخوام با اون اهنگ فیلمی یا مال یه خواننده ای رو اجرا کنم هم شامل کپی رایت میشه و باید اجازه بگیرم؟
اکثرا کپی رایت میخورهیه سوال من میتونم یه چنل تو یوتیوب بزنم که موزیک توش پخش کنم مثلا موزیک ویدیوهایی که میاد یا آهنگارو واسشون کلیپ درست کنی و تو یوتیوب پخش کنی مث خیلی از پیج های اینستا؟
اگه امکان داره و کپی رایت محسوب نمیشه درآمدش چطوریه به ازای هر 100تا!؟
کسی اطلاعی داره؟
پس قانونش سختگیرانه تر از اینستاست خیلی!اکثرا کپی رایت میخوره
اصلا به دردسرش نمیارزه