کار کردن رو یوتیوب خیلی سخته و ریسک بالایی داره.
من خودم یکی دوسال درگیرش بودم البته نه بصورت جدی
ممکنه همین فردا تبلیغ دهنده ها به یوتیوب اعتراض کنن و برای کاربرای ایرانی تبلیغ پخش نشه.به همین سادگی درآمد یوتیوبر های ایرانی صفر میشه.
یا مثلا اگر سهوا تو ویدیو ها از صوت و تصویر کپی رایت دار استفاده بشه بلافاصله اخطار کپی رایت میده.سه تا اخطار کپی رایت در 90 روز موجب حذف کل کانال هایی که رو اکانت جیمیل هست میشه.
اگرم از عکسها و محتوای ازاد و رایگان استفاده بشه هم که reused content به حساب میاد و کانال اصلا مانتایز نمیشه.
کلا کسایی که فقط بخاطر کسب درآمد میرن سمت یوتیوب هیچوقت موفق نمیشن.مگر اینکه واقعا به تولید محتوا علاقه داشته باشن و محتوایی تولید کنن که تکراری و بی ارزش نباشه.
تقریبا هم سه چهار هزار دلار هزینه لازم داره.از جمع کردن یه سیستم گیمینگ برا کار رو فیلم گرفته تا خرید لنز و میکرووفن و حداقل دوتا اسکرین و ...
منم اوایل فکر میکردم با یه ستاپ حرفه ای بهتر میتونم محتوا تولید کنم
رفتم یه دوربین خریدم الان حدود ۳۰تومنه و یه مانیتور آلترا واید ۲۹ اینچی مخصوص طراحی که الان حدود ۲۰ تومنه
و البته چیزای دیگه هم مثه خریدن یه میز و کلی ابزارات برقی حرفه ای برای نجاری که اونا به قیمت امروز بالای ۳۰ تومنه
و یه سری لوازمات دیگه مثه ارتقا سیستم و هارد ssd و سه پایه حرفه ای و میکروفون و ریموت و ... که پایه خالی الان ۳۰۰دلار پولشه و تو ایران نیست
حتی رفتم توی حیاطمون یه اتاقک تروتمیز لاکچری ساختم که ۶۰درصدش فقط شیشه ضخیم سکوریت بود و هرکی پا میذاشت توش از این همه زیبایی و هزینه هایی که توش شده بود لذت میبرد که امروز بخوام اونو بسازم بالای ۵۰ خرجشه
چندتا ویدیو هم ساختم اما واقعا تنهایی نمیتونستم ادامه بدم و شکست خوردم
همه رو بعد از شکست فروختم بجز مانیتور
قبل از اینکه اینهمه هزینه کنم هم یه ویدیو تو یوتیوب بدون امکانات ساختم، که اون ویدیو بازدید قابل قبولی گرفت و هنوزم داره بازدید میگیره
میخام بگم که همه چی امکانات نیست و خیلی از کانال های خارجی رو میشناسم که با یه گوشی آیفون 6 دارن ویدیو در سطح بازدید میلیونی میسازن
نیاز نیست واقعا هزینه های میلیونی کنی برای شروع
هروقت بازدیدات و ساب هات به حد قابل قبولی رسیدن اونوقت میتونی هزینه کنی
من الان یه بنده خدایی رو دارم آموزش میدم برا قرار دادن ویدیو تو یوتیوب و اینستا، باورت بشه یا نه این طرف با گوشی شیایومی ۵ داره ویدیو تو اتاقش میگیره بدون هیچ دکور و نوری
یه میکروفون بویا گرفته و تمام
ویدیوهاش تو یوتیوب بازدید داره، تو اینستا هم بدک نیست
تمام سرمایه ش اعتماد به نفسش برا ساخت محتوای تمام اختصاصی اونم نه به صورتی که بخواد ازش کسب درآمد کنه، فقط برا ساخت یه رزومه خوب و داشتن یک معروفیت نسبی برای آینده ش.