آدرس رو برام پ.خ کنیدکانال آموزشی است.
آدرس رو برام پ.خ کنیدکانال آموزشی است.
من تا حالا ندیدم کسی چندتا ویدئو همزمان منتشر کنه ,
تا اونجایی که توصیه های یوتیوبرها رو دیدم ندیدم که کسی پیشنهاد بده چند ویدئو همزمان منتشر کنید
و حتی برعکسش رو توصیه میکنن و میگن حتی دو ویدئو همزمان منتشر نکنید چون الگوریتم گوگل رو برای پیشنهاد ویدئو شما به بازدیدکننده کانالتون گمراه میکنه
این محدودیت اپلود روزانه 15 ویدئو رو چجوری میشه بیشتر کرد بشه تعداد بیشتری اپلود کرد؟
این نظر منه: حتی اگه این محدودیت هم وجود نداشته باشه، درحال حاضر شاید به سختی بتونید همچنین کاری رو انجام بدید. چون طی شدن مراحل پابلیش ویدیو در یوتیوب، بیشتر از حد انتظار، طولانیه. پست های صفحه قبل منو بخونید، جزئیات بیشتر توضیح دادم.این محدودیت اپلود روزانه 15 ویدئو رو چجوری میشه بیشتر کرد بشه تعداد بیشتری اپلود کرد؟
سلامدوستان، با شرکت خارجی برای فروش یک سری فایل های مرتبط با ویدیوهام مکاتبه کردم و آنها تایید کردند که باهاشون همکاری کنم
22 اوریل یعنی دیروز 5 صفحه قرارداد با ذکر نام من، برام ارسال کردند، داخل قرارداد باید نام و ادرس و شماره تلفن و ایمیل ارائه بدم و نمیدونم در ادامه دیگه چه مواردی ازم میخوان! حتی در ایمیل اعلام کردند که یک زمان اعلام کنید به صورت تلفنی درباره جزئیات مکاتبه کنیم
حالا مشکل اینجاست من داخل ایران هستم چه خاکی بر سرم بریزم؟ برای مانتایز یوتیوب اشنا دارم اما این مورد میخواد با من درباره جزئیات کار مکاتبه کند!
با خودم گفتم بهشون بگم داخل ایران هستم و ببینم چی میگن! خواستم مشورتی بگیرم، شما دوستان پیشنهادی ندارید؟ ممنون
خودتون نمیتونید در سایت های فروش فایل خارجی، فایل رو برای فروش قرار بدید؟ این شرکت چه مزایایی براتون ایجاد کرده؟ مثلاً ترافیک خاصی می فرسته؟ بازاریابی می کنه؟ یا؟دوستان، با شرکت خارجی برای فروش یک سری فایل های مرتبط با ویدیوهام مکاتبه کردم و آنها تایید کردند که باهاشون همکاری کنم
اونا به قراردادشون عمل نکنن شما می تونید پیگیری انجام بدید؟!دوستان، با شرکت خارجی برای فروش یک سری فایل های مرتبط با ویدیوهام مکاتبه کردم و آنها تایید کردند که باهاشون همکاری کنم
22 اوریل یعنی دیروز 5 صفحه قرارداد با ذکر نام من، برام ارسال کردند، داخل قرارداد باید نام و ادرس و شماره تلفن و ایمیل ارائه بدم و نمیدونم در ادامه دیگه چه مواردی ازم میخوان! حتی در ایمیل اعلام کردند که یک زمان اعلام کنید به صورت تلفنی درباره جزئیات مکاتبه کنیم
حالا مشکل اینجاست من داخل ایران هستم چه خاکی بر سرم بریزم؟ برای مانتایز یوتیوب اشنا دارم اما این مورد میخواد با من درباره جزئیات کار مکاتبه کند!
با خودم گفتم بهشون بگم داخل ایران هستم و ببینم چی میگن! خواستم مشورتی بگیرم، شما دوستان پیشنهادی ندارید؟ ممنون
حقیقتش تا به حال اسکایپ استفاده نکردم، چون شماره تلفن میخواستن گفتم شاید تماس مستقیم میخوان انجام بدنسلام
خب با اسکایپ صحبت کنید
خیلی مرسومه
خودتون نمیتونید در سایت های فروش فایل خارجی، فایل رو برای فروش قرار بدید؟ این شرکت چه مزایایی براتون ایجاد کرده؟ مثلاً ترافیک خاصی می فرسته؟ بازاریابی می کنه؟ یا؟
خدمت شما: https://www.musicnotes.com/اونا به قراردادشون عمل نکنن شما می تونید پیگیری انجام بدید؟!
من چند مورد در زمینه های همکاری کسب درآمد با سیستم های تبلیغاتی برام پیش اومد همرو تو قرار داد فیک امارات دادم!
ارتباطم خودشون می گفتن بیا اسکایپ یا ایمیل می دادن..
البته پیشنهاد به شما نیست، فقط به اشتراک گذاری تجربه بود...
به نظرم چون مسائل مالی هست و با توجه به تحریم ها، اصلا نگو که در ایران هستیدحقیقتش تا به حال اسکایپ استفاده نکردم، چون شماره تلفن میخواستن گفتم شاید تماس مستقیم میخوان انجام بدن
خدمت شما: https://www.musicnotes.com/
اعتبار که دیگه معتبرتر از این Inc نیست. همه هنرمندهای معروف باهاشون کار میکنند و اینطور نیست هرکسی از راه رسید بتونه باهاشون قرارداد ببنده، من کلی خودم رو اثبات کردم و چند لایه رد کردم تا تایید شدم و قرارداد فرستادن
اینها همه هنرمندانی هستن که باهاشون کار میکنن: https://www.musicnotes.com/signatureartists/
-----
مکاتبه باهاشون مشکل اصلی نیست، مشکل اصلی من اینه من چه اطلاعاتی باید وارد کنم؟ اگر اطلاعات وارد شده نیاز به تایید داشته باشه چیکار کنم! بهشون بگم از ایران هستم؟ ...
یعنی به این سایت با این موضوع گفته شده نباید با افراد ایرانی کار کنید؟به نظرم چون مسائل مالی هست و با توجه به تحریم ها، اصلا نگو که در ایران هستید
چون به دلیل ترس از مجازات، اصلا حاضر به همکاری نمی شن ( احتمالا )
اولا که همین الان برای ایرانیا بسته استیعنی به این سایت با این موضوع گفته شده نباید با افراد ایرانی کار کنید؟
مشکلش چیه؟اینم یوتیوبر شده
به نظرتون اگه یه سری ویدیوهایی که مالکیت خاصی ندارند یا ویدیوهایی که آپلود مجدشون مشکلی ایجاد نمی کنه، به هدف جذب بازدیدکننده و گرفتن سابسکرایب، آپلود کنیم و بعد از چند روز حذفش کنیم؛ برای کانال مشکلی ایجاد می کنه؟ (با فرض غیرفعال کردن نمایش تبلیغات روی این ویدیوها)
هر دو رو موازی برو جلو هر کدوم گرفت اون یکی رو ول کن بچسب به اونی که اوکی شده و بکش بالاتر برهبه نظرتون روی کانال یوتیوب کار کنیم بهتره یا سایت بزنیم و با ادسنس کار کنیم؟
قطعا یوتیوببه نظرتون روی کانال یوتیوب کار کنیم بهتره یا سایت بزنیم و با ادسنس کار کنیم؟
برای سایت، چه محتوایی مد نظر دارید؟به نظرتون روی کانال یوتیوب کار کنیم بهتره یا سایت بزنیم و با ادسنس کار کنیم؟