از هیچی تا ۴۰ هزار دلار در ماهمیانگین درامد یوتیوبرهای ایرانی چقدره؟
زبان فارسی؟اولین ویدیو با 10K ویو در مدت حدود سه هفته رو تجربه کردم، سر ساخت این ویدیو موهام سفید شد! هدف بعدی 100K
مشاهده پیوست 1232641
انگلیسی - هنوز مانتایز نیستم!زبان فارسی؟
تقریبا rpm و cpm شما چنده؟
خصوصی خدمتتون توضیح دادمفلسفه این مورد رو هنوز نفهمیدم !
آفریناولین ویدیو با 10K ویو در مدت حدود سه هفته رو تجربه کردم، سر ساخت این ویدیو موهام سفید شد! هدف بعدی 100K
مشاهده پیوست 1232641
تشکر، کاملا اختصاصیآفرین
ویدیو اختصاصی یا نیمه اختصاصی ؟
صدا و تصویر از خودته ؟
کدوم باکس؟! اسکرین شات چه برنامه ای؟!این باکس های مشخص کننده یه قسمت خاص , چقدر تاثیر مثبت در مطالب آموزشی داره ؟
اصلا تاثیری داره یا فقط جنبه نمایشی داره !؟
تاثیر دارهمنظورم از باکس , این کادری که دور یه گزینه ایجاد میکنیم که مثلا بهتر دیده بشه
مشاهده پیوست 1233012
سوالم اینه که تاثیری در بهتر دیده شدن داره یا فقط جنبه نمایشی و بهتر شدن ظاهر رو داره
امشب توی خوابم اومدید!!!!!!!!!!!!!!!!تشکر، کاملا اختصاصی
بله
WTFامشب توی خوابم اومدید!!!!!!!!!!!!!!!!
ویدئوتون توی خوابم شبیه یه گیم بودش!! 3 دقیقه 20 چند ثانیه ای.
به نظر من که به دردسرش نمی ارزه و من خوشم نمیاد تو آموزش ها، به ویدیو نوشته و علامت و... اضافه کنند. حتی به نظر من اون هاله دور موس که نشانگره و توسط برنامه bandicam ایجاد میشه، بیشتر مزاحم دیده تا نشانگر!منظورم از باکس , این کادری که دور یه گزینه ایجاد میکنیم که مثلا بهتر دیده بشه
سوالم اینه که تاثیری در بهتر دیده شدن داره یا فقط جنبه نمایشی و بهتر شدن ظاهر رو داره
به نظر خودم هم زیاد تاثیری نمیتونه داشته باشه , باید یه تست بزنم یکی با کادر و یکی بدون کادر بعد مقایسه کنمبه نظر من که به دردسرش نمی ارزه و من خوشم نمیاد تو آموزش ها، به ویدیو نوشته و علامت و... اضافه کنند. حتی به نظر من اون هاله دور موس که نشانگره و توسط برنامه bandicam ایجاد میشه، بیشتر مزاحم دیده تا نشانگر!
همون ساده-ساده بهتره. فقط جاهایی که لازمه، حتماً روی ویدیو زوم بشه.
اگه نمیخواهی مشهور بشی، ویدیوی خودتون هم کنار آموزش اضافه نکنید. باعث حواس پرتی میشه. البته این نظر منه.
این کار خیلی وقتت رو میگیره... همون حرکت موس و کمی مکث روی گزینه ها، کافیه. فقط زوم یادتون نره... چون اکثر افراد ویدیو رو با رزولوشن بالا و فول اسکرین نگاه نمی کنند و منوهای برنامه در ویدیو خیلی خیلی کوچیک نشون داده میشه.به نظر خودم هم زیاد تاثیری نمیتونه داشته باشه , باید یه تست بزنم یکی با کادر و یکی بدون کادر بعد مقایسه کنم
با توجه به مرورگرت از افزونه هایی نظیر TubeBuddy و vidIQ Vision استفاده کنچطوری میشه فهمید طرف مقابل چه تگ هایی برای ویدئو استفاده کرده؟
مگه به صورت هشتگ در قسمت عنوان و زیر قسمت توضیحات، تگ ها نمایش داده نمیشه؟!چطوری میشه فهمید طرف مقابل چه تگ هایی برای ویدئو استفاده کرده؟
هشتگ ها در قسمت دسکریبشن یا همون توضیحات درج میشه , تگ ها بخش مخصوص خودش رو داره و برای بازدید کنند نمایش داده نمیشهمگه به صورت هشتگ در قسمت عنوان و زیر قسمت توضیحات، تگ ها نمایش داده نمیشه؟!