گوشی آیفون 8 هست و کیفیت ضبط صدا خیلی خوبی داره , نرم افزارهای ضبط صدا رو هم تست کردم ولی فرق آنچنانی با نرم افزار پیش فرض نداشته , (من اینطور حس کردم )خب برای ما هم همینه! چون میکروفن بویا و همچنین اکثر میکروفن ها، خودشون نویزگیر و نرم کنندگی صدا دارند.
اما باز هم پیشنهاد می کنم، اگه میکروفن داخلی گوشی تون خوبه، و نیازی به تصویربرداری از چهره ندارید، تا جای ممکن از میکروفن داخلی خود گوشی استفاده کنید و بعد به صورت نرم افزاری نویزگیری کنید. برای ضبط صدا با گوشی، از برنامه پیش فرض نصب شده روی گوشی های استفاده نکنید. اپلیکیشن رایگان Easy Voice recorder و همچنین اپلیکیشن قدرتمند Dolby On میتونه صدای خیلی بهتری براتون ضبط کنه، به این دلیل که داخل این اپلیکیشن ها میتونید کیفیت فایل رو روی حالت ماکزیمم بذارید.
ضمناً برعکس شما، من از این میکروفن هایی که صدا رو حجم دار وبم ضبط می کنند؛ بیشتر خوشم میاد.
البته هدفم از این تست بیشتر برای سهولت کار در سینک صدا با تصویر بود
چون وقتی صدا رو جداگانه ضبط میکنی و تصویر رو با camtasia بدون صدا ضبط میکنی باید صدا رو بصورت دستی با تصویر سینک کنی
درسته گزینه کاهش نویز رو فعال کردم ولی انتظار نداشتم اختلاف در این حد باشهکارت صدای کامپیوتر یه گزینه برای کم کردن نویز داره شاید اونو فعال کردی، وگرنه کامپیوتری که به برق مستقیم وصله بیشتر نویز داره تا گوشی و لپ تاپی که با باتری کار میکنه
مشاهده پیوست 1230724