ali998
Registered User
- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 779
عجبا!!اینطور که نوشته توی این متن اوکی هست مساله عجیب غریبی نیستش
مسئله اش اینه که قبلا نمی گرفت.
عجبا!!اینطور که نوشته توی این متن اوکی هست مساله عجیب غریبی نیستش
خب شمابخون دلیلش رو نوشته و اینکه چطور کار میکنهعجبا!!
مسئله اش اینه که قبلا نمی گرفت.
باشه...خب شمابخون دلیلش رو نوشته و اینکه چطور کار میکنه
اگر شما بازدید کننده امریکایی داشته باشید معادل اون مالیات حساب میشهخبری اومده که یوتیوب از کسانی که خارج از امریکا هستن و تولید محتوا میکنن مالیات قرار بگیره!!
بده؟ خوبه؟
مالیات برای بازدید لوکیشن امریکایی هستداداش کسانی که در آمریکا زندگی نمی کنند که نباید به دولت آمریکا مالیات بدن!
ولی الان می خواد بگیره.
برای اطلاعات بیشتر این پست ها رو بخونید:
U.S. tax requirements for YouTube earnings - YouTube Help
support.google.comYouTube will start deducting US taxes from creators who don't live in the US
YouTube creators may see a hit to their revenue starting this year when US taxes are deducted from all accounts, even those outside of the US.9to5google.com
اره واسه منم همینطوره!دوستان کسی این مشکل رو داره؟
برای تعریف آدرس اختصاصی بایستی از قسمت زیر اقدام به ساخت آدرس اختصاصی کرد:
Channel customization > Basic Info
یه سری شرایط هم داره، از جمله داشتن حداقل 100 ساب و گذشت 30 روز از ساخت اکانت و داشتن تصویر پروفایل و channel art
کانال من این شرایط رو داره، اما در قسمت
زیر آدرس عمومی کانال، هیچ لینکی برای تعریف آدرس اختصاصی، وجود نداره. یادمه چندماه پیش، لینکش بود و وقتی روش میزدم، پیام میداد که شرایط کافی ندارید و... ولی الآن اصلاً هیچ لینک یا پیامی ازش وجود نداره!
هم اتوماتیک میشهدوستان وقتی کانالی مانتایز میشه، تبلیغات رو باید خودمون روی ویدیوها بزاریم؟
باید تبلیغ از پنل ادسنس بگیریم بزاریم روی ویدیوها؟
دوستان کسی این مشکل رو داره؟
برای تعریف آدرس اختصاصی بایستی از قسمت زیر اقدام به ساخت آدرس اختصاصی کرد:
یه سری شرایط هم داره، از جمله داشتن حداقل 100 ساب و گذشت 30 روز از ساخت اکانت و داشتن تصویر پروفایل و channel art
کانال من این شرایط رو داره، اما در قسمت
زیر آدرس عمومی کانال، هیچ لینکی برای تعریف آدرس اختصاصی، وجود نداره. یادمه چندماه پیش، لینکش بود و وقتی روش میزدم، پیام میداد که شرایط کافی ندارید و... ولی الآن اصلاً هیچ لینک یا پیامی ازش وجود نداره!
عزیز؛ اینا رو کامل خوندم. تمام این شرایط هم دارم:Custom URL overview - YouTube Help
Custom URLs now redirect users to your new URL that is based on your handle. If you need to change your URL, you can do this by updating your handle at youtsupport.google.com
Custom URL eligibility
To create a custom URL for your channel, your account needs to:
Have 100 or more subscribers.
Be at least 30 days old.
Have an uploaded profile picture.
Have uploaded banner image.
شاید منتظر بود کمی سابسکرایبرها از 100 تا بیشتر بشه بعد اوکی بشه، در صورتی ریزش داشتی زیر 100 تا نیاد.در مورد ایجاد آدرس اختصاصی، امروز برای من فعال شد. تقریباً 12 روز بعد از رسیدن به حداقل شرایط، لینکش نشون داده شد.
ممنون از توضیحات.شاید منتظر بود کمی سابسکرایبرها از 100 تا بیشتر بشه بعد اوکی بشه، در صورتی ریزش داشتی زیر 100 تا نیاد.
واسه من یکی دو روز بعد از 100 سابسکرایب فعال شد، تازه بنر بالای کانال هم ندارم!
خب برای ما هم همینه! چون میکروفن بویا و همچنین اکثر میکروفن ها، خودشون نویزگیر و نرم کنندگی صدا دارند.نویز در میکروفون بویا وصل شده به کامپیوتر عملا صفر بود ! اتاقم فاقد هرگونه عایق صوتی و پنل های نویزگیر هست !