amirradan26
Registered User
- نوشتهها
- 471
- لایکها
- 1,540
کدوم شرکت ؟ معتبرن ؟چرا چند تا شرکت هستن بیشتر ایرانی های باهاشون کار می کنن.
کدوم شرکت ؟ معتبرن ؟چرا چند تا شرکت هستن بیشتر ایرانی های باهاشون کار می کنن.
من که جستجو کردم؛ فقط یه شرکت پیدا کردم که حداقل جواب ایمیل رو داد! بقیه که اصلاً نه سایت درست و حسابی داشتند و نه تلفن و نه جواب ایمیل میدادن!چرا چند تا شرکت هستن بیشتر ایرانی های باهاشون کار می کنن.
کدوم شرکت ؟ معتبرن ؟
این سه تا ایرانی ها باهاشون کار می کنن.من که جستجو کردم؛ فقط یه شرکت پیدا کردم که حداقل جواب ایمیل رو داد! بقیه که اصلاً نه سایت درست و حسابی داشتند و نه تلفن و نه جواب ایمیل میدادن!
یه سر توویچ بچرخید .ایده های زیادی بهتون میده و نمونه کاری رو که قراره انجام بدید رو میبینیدکسی نظری راجب کانال اخبار داره؟ شنیدم درامدشون خوبه و نیازی نیست صورت نشون بدیم
میادوستان توی توییچ یا یوتیوب گیمر معروف فارسی زبان میشناسید؟ منظورم استریم داشته باشه
موضوع ویدیوهاش چی بوده؟
کیه ؟
یه سر توویچ بچرخید .ایده های زیادی بهتون میده و نمونه کاری رو که قراره انجام بدید رو میبینید
خیر به هیچ وجهاگر امبد ویدئو یوتیوب یه نفر دیگه رو بزاریم داخل مطلب سایت همچنان نقض کپی رایت هست؟ چون مستقیم لینک ویدئو طرف مقابل رو گذاشتیم نه اینکه ویدئو آپلود کنیم
تا اونجا که من میدونم یوتیوب چیزی به اسم آپدیت ویدئو بعد از آپلود نداره , ادیت داره که فقط میتونید برش بزنید ولی چیز جدیدی نمیتونید اضافه کنیددوستان یک ویدیویی که قبلا زدم رو بخوام اپدیت کنم و جایگزین کنم، امکان پذیره؟
ویو ها و سئو ویدیو نشکلی پیدا نمیکنه؟
بله؛ میشه.برا ویدیو ها از پروژه آماده افترافکت میشه استفاده کرد ؟
چند وقته پست میذارید و وضعیت چطوره؟ممنون میشم کامنت بزارین و لایک کنید با تشکر
بسیار عالی. به قول خارجی ها keep up good workممنون میشم کامنت بزارین و لایک کنید با تشکر