tehran_games
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 1,273
- لایکها
- 492
توی یوتیوب ویدیوی طولانی میشه آپلود کرد ؟ مثلاً 120 دقیقه ای ؟
زمان رندر بیشتر میشه ولی میتونم اندازه فایلو 40 درصد بدون افت کیفیت کاهش بدم که زمان آپلود میاد پایین و در کل زمان کمتری برای انتشار ویدیو صرف میشهبله. چون دو مرحله فشرده سازی انجام میشه، حرف شما درست و مورد تاییده.
انکود h265 نسبت به h264 زمان بر نیست؟
کدوم ورژن ادوبی، h265 خروجی میده؟ من 2018 دارم، h265 نداره.زمان رندر بیشتر میشه ولی میتونم اندازه فایلو 40 درصد بدون افت کیفیت کاهش بدم که زمان آپلود میاد پایین و در کل زمان کمتری برای انتشار ویدیو صرف میشه
اصلا علم خروجی گرفتن یه هنره که بهش میگن مهندسی تصویرکدوم ورژن ادوبی، h265 خروجی میده؟ من 2018 دارم، h265 نداره.
اینم از کانال غیرفارسی:بازدید رو
نسخه 2020 ورژن 14 داره منتها از نظر حجم فایل خروجی هیچ فرقی نداره ,کدوم ورژن ادوبی، h265 خروجی میده؟ من 2018 دارم، h265 نداره.
منم وقتی یک ویدیوی h264 رو با ffmpeg به h265 تبدیل می کنم، زمان تبدیل بسیار زیاد میشه و عملاً هم تفاوت حجمی با h264 نداره.نسخه 2020 ورژن 14 داره منتها از نظر حجم فایل خروجی هیچ فرقی نداره ,
من چندین بار تست کردم هیچ فرقی نداشت , یعنی حجم کدک 265 با کدک 264 عملا یکی بود یا تفاوت خیلی جزیی داشته
ضمنا من یه بار 265 برای یوتیوب آپلود کردم وسط ویدئو لگ افتاد , علتش رو نمیدونم
ویدئوهای زیادی هم در مورد کدک و آپلود در یوتیوب دیدم که تقریبا همه کدک 264 رو پیشنهاد میکنن
فکر نکنم، سیستم contentID اخطار بهتون بده ولی چه کاریه؟! شما که همه چیز رو رعایت کردید، اینم رعایت کنید و استفاده نکنید!دوستان یه سری جمله ها هستن که تبدیل شدن به امضای فیلم. این جمله هارو میشه برای لوگو استفاده کرد؟ مشکل کپی رایت نداره مثل متن آهنگ؟
خود یوتیوب , یا content id میگیره و شناسایی میشه یا نمیگیرهیه فایل صوتی دارم که نمیشناسمش مشخصات هم نداره
میخوام ازش استفاده کنم
کجا میتونم آپلودش کنم که مشخصات موزیک و صاحب اثر رو پیدا کنه که بفهمم کپی رایت آزاد هست یا نه
کجاش آپلود کنم تست کنه؟ خود یوتیوب فقط یه توزیح کوتاه گذاشتهخود یوتیوب , یا content id میگیره و شناسایی میشه یا نمیگیره
از اونجا که یوتیوب اجازه آپلود فایل صوتی رو نمیده , با نرم افزار فایل موزیکتون رو ضمیمه یه عکس کنید مثل ساختن اسلایدشو ,کجاش آپلود کنم تست کنه؟ خود یوتیوب فقط یه توزیح کوتاه گذاشته
قطعا اجازه داره و صاحب اثرها بخشی از درآمد کانال رو میگیرنچجوری 16.8 فاkینگ میلیون سابسکرایبر داره بعد آهنگ بقیه رو کاور کرده کانال رو نبستن، کانال تست من ویدیو خوبش 2500 بازدید داشت 3 تا استرایک گرفت بستنش
موزیکهای داخل لایبراری که فری هستاز اول که میلیونی ساب نداشته
یه سایت پیدا کردم این کارو انجام میده (فقط برای کاور موزیک هایی که داخل لایبرری هست):
A musicians on-line video network :: We Are The Hits
www.wearethehits.com
سایتای دیگم هستن