• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
چیو چطوری میخواد بفهمه ؟
یکی اینکه فایل برا فری پیکه ۲- اکانت پرمیوم هکی هست
و مثلا الان یک ماهه اگه اکانت بخریم بعدش مشکلی پیش نمیاد ؟ ( شناختی از لایسنس فری پیک ندارم )
یا مثلا بعدش اگه کسی گیر داد بخریم چی ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یکی اینکه فایل برا فری پیکه ۲- اکانت پرمیوم هکی هست
و مثلا الان یک ماهه اگه اکانت بخریم بعدش مشکلی پیش نمیاد ؟ ( شناختی از لایسنس فری پیک ندارم )
یا مثلا بعدش اگه کسی گیر داد بخریم چی ؟
مثلا میشه اکانت ۱ ماهه خرید کل فایل های پرمیوم رو دان کرد ؟

من قوانین فری پیک رو نمیدونم ولی قوانین envato به این شکل هست

شما مجاز به استفاده به فایلهای پریمیوم تا زمانی که اشتراک دارید هستید و هر زمان که اشتراکتون رو تمدید نکنید از اون تاریخ به بعد مجاز به استفاده از فایلهای پریمیوم که قبلا دانلود کردید نیستید
البته کلیپ هایی که در اونها از فایلهای پریمیوم استفاده شده بعد از اتمام اشتراک همچنان قابل نشر هست

اینکه چطور میخواد بفهمه رو نمیدونم ولی چیزی که مشخص هست شما دارید از فایلی استفاده میکنید که کپی رایت داره , پس احتمال اینکه یه روز یه جا مشکل پیش بیاد وجود داره

باید این رو در نظر بگیرید که مثلا قراره یه کانال رو با زحمت بیارید بالا و بعد از یکسال نتیجه بگیرید ولی یه جا بخاطر استفاده از همین فایلها کانالتون استرایک بگیره و کل زحماتتون بره رو هوا

در همون فری پیک به اندازه کافی فایلهای مجانی بدون کپی رایت وجود داره و یا اگر در گوگل سرچ کنید کلی منبع برای فایلهای بدون کپی رایت دار هست
با این تفاسیر شما چرا میخوای ریسک کنی و از فایل کپی رایت دار استفاده کنی ؟

Last edited:

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنون از توضیحاتت
راستش منبع دیگه ای نمیشناسم برا همین از فری پیک دانلود کردم
(کلی منبع برای فایلهای بدون کپی رایت دار هست ) بی زحمت یکی دو مورد معرفی کن
سوال آخرم اینکه فری پیک تصویر ویرایش بشه ( چند تصویر در یکی ) هم ممکنه دردسر بشه یا نه اون دیگه ی عکس دیگس و هر کسی میتونه ساخته باشدش

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
ممنون از توضیحاتت
راستش منبع دیگه ای نمیشناسم برا همین از فری پیک دانلود کردم
(کلی منبع برای فایلهای بدون کپی رایت دار هست ) بی زحمت یکی دو مورد معرفی کن
سوال آخرم اینکه فری پیک تصویر ویرایش بشه ( چند تصویر در یکی ) هم ممکنه دردسر بشه یا نه اون دیگه ی عکس دیگس و هر کسی میتونه ساخته باشدش
در مورد کپی رایت عکس اطلاع دقیقی ندارم , البته در کل کپی رایت عکس زیاد سختگیرانه نیست

سایت هایی که علاوه بر فایلهای پریمیوم فایلهای مجانی هم ارائه میدن
mixkit.co
motionarray.com
pexels.com
و.....

خودتون هم میتونید در گوگل سرچ کنید free stock video سایت های زیادی هستن , در هر سایت شرایط استفاده از فایل های مجانی رو توضیح داده

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
چطوری میخواد بفهمه ؟
بحث فهمیدن یا نفهمیدن نیست! بحث سر اینه که فعلاً فرهنگ بشر به سمت رعایت حق کپی رایت پیش میره. شمایی که همه مسائل مرتبط با کپی رایت، از موزیک گرفته تا عکس و ویدیو رو رعایت می کنید، کپی رایت قالب ها و وکتورها و... هم رعایت کنید. ضمن اینکه freepik طرح های منحصربه فرد و اکثراً رایگان داره، یک لینک دادن اونم در شبکه های اجتماعی، فکر نمی کنم زیاد سخت باشه.

بعد شما تا جایی که می تونید کپی رایت رو رعایت کنید؛ شاید الآن یوتیوب اصلاً توانایی شناسایی و تفکیک بعضی آیتم ها رو نداشته باشه ولی مثلاً چند سال دیگه این قابلیت رو اضافه می کنه و اونوقت به مشکل برمی خورید. حتی سعی کنید لایسنس فونت ها هم در نظر بگیرید.

نکته بعدی اینکه، فعالیت در یوتیوب بسیار مشکله و بعد از شروع کار، متوجه مسائل مهم تری میشید.

در مورد freepik، درسایتش در مورد لایسنس طرح های رایگان و پرمیوم به صورت کاملاً واضح توضیح داده.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

توضیحات نوشته:
*Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTIVE OWNERS*

2.6 میلیون هم ساب داره. یعنی ما هم برای آهنگ/فیلم ری اکشن بزاریم این متنو آخرش بنویسیم مشکلی پیش نمیاد؟
283.gif
طبق توضیحات خود یوتیوب , تشخیص مصرف منصفانه با دادگاه هست و یوتیوب دخلی در اون نداره

البته تا اونجا که من فهمیدم ری اکشن ها کپی رایت نداره ولی نحوه درآمدزایی چطور هست رو نمیدونم

o0shahin

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان بنده هم یه کانال زدم موضوعات رو یکم تخصصی بررسی میکنم به درد برای دوستانی که زمینه کامپیوتری دارن میخوره
خوشحال میشم حمایت کنید حداقل یک بار به کانالمون سر بزنید یه فرصت بهمون بدین تا ثابت کنیم این کاره ایم یا نه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام دوستان بنده هم یه کانال زدم موضوعات رو یکم تخصصی بررسی میکنم به درد برای دوستانی که زمینه کامپیوتری دارن میخوره
خوشحال میشم حمایت کنید حداقل یک بار به کانالمون سر بزنید یه فرصت بهمون بدین تا ثابت کنیم این کاره ایم یا نه
صدای موزیک پس زمینه به نظرم بالاست , 38 دقیقه هم به نظرم خیلی زیاده

o0shahin

Registered User
لایک‌ها
122
صدای موزیک پس زمینه به نظرم بالاست , 38 دقیقه هم به نظرم خیلی زیاده
صدای موسیقی درسته بالاست باید 3-5 دسیبل کمترش میکردم ویدیو بعدیو نگاه کنید درستش کردم
خودشم من تو یه ویدیو کلی مباحث مربوط به وایفای رو جا دادم شما اگه قسمت خاصی رو میخوای یاد بگیری تو توضیحات تایم بندی کردم رو همون قسمت کلیک کن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
توضیحات نوشته:
در نرم افزار Camtasia موقعی که میخوای فیلم ضبط شده رو انکود کنیم دوتا گزینه داره ,quality و bitrate
من گذاشتم روی گزینه quality روی 100% ولی وقتی بیت ریت رو چک کردم بین 1 تا 2 مگابیت بود !

شما روی چی میزاری ؟

Untitled-1.jpg

o0shahin

Registered User
لایک‌ها
122
در نرم افزار Camtasia موقعی که میخوای فیلم ضبط شده رو انکود کنیم دوتا گزینه داره ,quality و bitrate
من گذاشتم روی گزینه quality روی 100% ولی وقتی بیت ریت رو چک کردم بین 1 تا 2 مگابیت بود !

شما روی چی میزاری ؟

مشاهده پیوست 1217304
اگه از من پرسیدین
من با کامتزیا کار نمیکنم یه ویدیو کامل برای خروجی گرفتن برای اینستاگرام دارم به رزولوشن فریم ریت فوتیج اصلی و اینکه تو کدوم پلتفورم آپلود میکنیدم بستگی داره
ویدیو افزایش کیفیت اینستارو میزارم برای یوتیوب و بقیه پلتفرم ها هم ویدیو خواهم ساخت ولی 1-2 مگابیت خیلی کمه مگه اینکه تو رزولوشن های 480 به پایین ویدیو بسازید
من خودم برای یوتیوب 1080p60fps 8mbps میزارم کیفیتشم معمولا خوب میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برای کدنویسی زیاد مهم نیست. من روی این کیفیت میزارم:

البته encoding mode رو بزاری روی Bitrate میشه تا 20 مگ هم بردش بالا، حالا شاید سیستمش هوشمنده روی 20 مگ هم بزاری ببینه با بیت ریت 1-2 مگ کیفیت lossless هست رو همون بیت ریت 1-2 مگ خروجی میده

پ.ن: کلا فیلمبرداری از صفحه حجمش از فیلم واقعی کمتر میشه چون معمولا اکثر قسمت‌های صفحه ثابت هستن و ماوس + یه سری قسمت های کوچک دیگه از صفحه حرکت میکنن.
برای تست 2 دقیقه ضبط کردم و با بیت ریت 10 خروجی زدم , فایل خروجی رو چک کردم بیت ریت 3.5 بود , ظاهرا همونی که گفتی درسته , هوشمند بیت ریت رو پایین میاره

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475

برای تست 2 دقیقه ضبط کردم و با بیت ریت 10 خروجی زدم , فایل خروجی رو چک کردم بیت ریت 3.5 بود , ظاهرا همونی که گفتی درسته , هوشمند بیت ریت رو پایین میاره
من با Camtasia کار نمی کنم ولی کیفیت ویدیوها رو میشه به چند روش از جمله CRF، CBR یا VBR و... کنترل کرد. من نمیدونم که Camtasia از کدوم روش برای تبدیل استفاده می کنه ولی در هر حال برای ضبط صفحه نمایش (آموزش نرم افزار) بیت ریت 1 تا 2 مگابایت کافی و شاید زیاد هم باشه!

و برای تبدیل ویدیوهای با حرکت زیاد، بیت ریت 3 تا نهایت 5 مگابایت بر ثانیه، کافیه و بیشتر از این باعث افزایش بسیار زیاد سایز ویدیو میشه.

به جای Camtasia هم پیشنهاد می کنم از OBS استفاده کنید که هم رایگانه و هم اپن سورس. آموزش فارسیش هم در کانال اسکیل وید (یوتیوب)، گذاشته.

o0shahin

Registered User
لایک‌ها
122
من با Camtasia کار نمی کنم ولی کیفیت ویدیوها رو میشه به چند روش از جمله CRF، CBR یا VBR و... کنترل کرد. من نمیدونم که Camtasia از کدوم روش برای تبدیل استفاده می کنه ولی در هر حال برای ضبط صفحه نمایش (آموزش نرم افزار) بیت ریت 1 تا 2 مگابایت کافی و شاید زیاد هم باشه!

و برای تبدیل ویدیوهای با حرکت زیاد، بیت ریت 3 تا نهایت 5 مگابایت بر ثانیه، کافیه و بیشتر از این باعث افزایش بسیار زیاد سایز ویدیو میشه.

به جای Camtasia هم پیشنهاد می کنم از OBS استفاده کنید که هم رایگانه و هم اپن سورس. آموزش فارسیش هم در کانال اسکیل وید (یوتیوب)، گذاشته.
3-5 کم هست برای کسیایی که خودشون جلو دوربینن و تو محیط باز حرکت میکنن به صورتیکی پس زمینه همیشه در حال حرکته قبلا هم اشاره کردم مونده به رزولوشن و فربم ربت پیشنهاد خود یوتیوب 8 مگابیت هست برای فوتیج های فول اچ دی

فایل های ضمیمه

• youtube.JPG
    youtube.JPG
    75.2 KB · نمایش ها: 5

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
3-5 کم هست برای کسیایی که خودشون جلو دوربینن و تو محیط باز حرکت میکنن به صورتیکی پس زمینه همیشه در حال حرکته قبلا هم اشاره کردم مونده به رزولوشن و فربم ربت پیشنهاد خود یوتیوب 8 مگابیت هست برای فوتیج های فول اچ دی
من با ffmpeg که تبدیل می کنم، بیت ریت 3 مگابایت عالی جواب میده و تا حالا نتونستم با چشم، تفاوت بین 3 مگابایت با 8 مگابایتی که با ffmpeg تبدیل شده، رو تشخیص بدم ولی با پریمیر یا ادوبی مدیا انکودر که تبدیل می کنم، بیت ریت اگه روی 3 مگابایت و حداکثر بیت ریت هم روی 3 بذارم، خوب درنمیاد که میام، بیت ریت روی 3 و حداکثر بیت ریت روی 5 یا 6 و با Two pass encoding تبدیل می کنم، تقریباً همین کیفیت 3 مگابایتی ffmpeg بهم میده، البته با سایز فایل بیشتر. اما به دلایلی مجبورم از پریمیر یا ادوبی مدیا انکودر برای تبدیل استفاده کنم (بحث کدینگ صدا)

مسلماً هرچی بیت ریت بالاتر باشه، بهتره ولی خب برای ما که نت ضعیف داریم، بیت ریت بالاتر باعث افزایش بیش از حد سایز فایل میشه.

خود یوتیوب هم بعد از آپلود ویدیوها، معمولاً بیت ریت 1080p رو به 1.5 تا 3 مگابایت کاهش میده. IGTV اینستاگرام هم که فعلاً نمیدونه 1080p چیه! و ویدیوهای آپلودی رو به 720p با بیت ریت 1.5 تا 2 مگابایت تبدیل می کنه.

o0shahin

Registered User
لایک‌ها
122
من با ffmpeg که تبدیل می کنم، بیت ریت 3 مگابایت عالی جواب میده و تا حالا نتونستم با چشم، تفاوت بین 3 مگابایت با 8 مگابایتی که با ffmpeg تبدیل شده، رو تشخیص بدم ولی با پریمیر یا ادوبی مدیا انکودر که تبدیل می کنم، بیت ریت اگه روی 3 مگابایت و حداکثر بیت ریت هم روی 3 بذارم، خوب درنمیاد که میام، بیت ریت روی 3 و حداکثر بیت ریت روی 5 یا 6 و با Two pass encoding تبدیل می کنم، تقریباً همین کیفیت 3 مگابایتی ffmpeg بهم میده، البته با سایز فایل بیشتر. اما به دلایلی مجبورم از پریمیر یا ادوبی مدیا انکودر برای تبدیل استفاده کنم (بحث کدینگ صدا)

مسلماً هرچی بیت ریت بالاتر باشه، بهتره ولی خب برای ما که نت ضعیف داریم، بیت ریت بالاتر باعث افزایش بیش از حد سایز فایل میشه.

خود یوتیوب هم بعد از آپلود ویدیوها، معمولاً بیت ریت 1080p رو به 1.5 تا 3 مگابایت کاهش میده. IGTV اینستاگرام هم که فعلاً نمیدونه 1080p چیه! و ویدیوهای آپلودی رو به 720p با بیت ریت 1.5 تا 2 مگابایت تبدیل می کنه.
کاملا درسته ولی اگه فوتیجی که به یوتیوب میدید خیلی فشرده باشه یوتیوب یه مرحله فشرده سازی دیگه هم روش میزنه و کیفیت افت میکنه و میتونید گرین های نویز رو تو تصویر ببینید برای اکثر افراد این قضیه اهمیت زیادی نداره ولی من رو اذیت میکنه من با 265 انکود میکنم یوتیوب هم ساپورتش میکنه اینم یه نکته اگه نمیدونستی
در ضمن av1 رو هم ساپورت میکنه اما نه من سخت افزار خفن دارم و نه هنوز اینکودرش برای پریمیر اضافه شده و گرافیکی که انکودرشو داشته باشه کلا وجود نداره فقط نسل 3000 دیکودرشو دارن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کاملا درسته ولی اگه فوتیجی که به یوتیوب میدید خیلی فشرده باشه یوتیوب یه مرحله فشرده سازی دیگه هم روش میزنه و کیفیت افت میکنه و میتونید گرین های نویز رو تو تصویر ببینید برای اکثر افراد این قضیه اهمیت زیادی نداره ولی من رو اذیت میکنه من با 265 انکود میکنم یوتیوب هم ساپورتش میکنه اینم یه نکته اگه نمیدونستی
بله. چون دو مرحله فشرده سازی انجام میشه، حرف شما درست و مورد تاییده.
انکود h265 نسبت به h264 زمان بر نیست؟

بالا