• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نظر شخصی من A6300 و مدل‌های دیگه سری A سونیه به خاطر اتوفکوس خیلی سریع و تصویرش به نظرم شارپ تره
ولی Canon 70d و 80d هم گزینه های خوبین
این دوربین ها میکروفن یقه ای هم نیاز دارن ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
۸۰دی گرونه چیزی مثل دویست دی فکر کنم فور کی هم فیلم میگیره

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
آقا کسی کانال یوتیوب جوین ماقبل2020 داره بخواد بفروشه؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برای یک وب سایت می خوایم کلیپ های آموزشی تهیه کنیم
کلیپ های کوتاه
توی آپارات و یوتیوب منتشر کنیم
اگر هدف یوتیوب و درآمدزایی هست به نظرم برای شروع با گوشی که قابلیت ضبط 1080 داره شروع کن
چون ممکنه شما 15-20 میلیون برای دوربین هزینه کنی ولی در یوتیوب به نتیجه نرسی اونوقت شما میمونی و یه دوربین که ممکنه کاربرد آنچنانی نداشته باشه برات

نظر شخصی منه و ممکنه اشتباه باشه

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اگر هدف یوتیوب و درآمدزایی هست به نظرم برای شروع با گوشی که قابلیت ضبط 1080 داره شروع کن
چون ممکنه شما 15-20 میلیون برای دوربین هزینه کنی ولی در یوتیوب به نتیجه نرسی اونوقت شما میمونی و یه دوربین که ممکنه کاربرد آنچنانی نداشته باشه برات

نظر شخصی منه و ممکنه اشتباه باشه
ممنون از راهنمایی
حرف شما درسته

در کل با این مبلغ ، چه مدلی پیشنهاد می کنید ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با توجه به اینکه گوشی با قابلیت ضبط 1080 ندارید اینجا گزینه ها یکمی تغییر میکنه چون شما مجبورید حتما هزینه کنید
حالا با توجه به اینکه این هزینه اجباری شده , دوتا گزینه وجود داره

هزینه برای خرید دوربین که خودتون اشاره کردید و یا خرید گوشی

در خرید دوربین شما ارزونترن دوربینی که در حال حاضر در دیجیکالا مدل Canon EOS 4000D BODY هست که 8 میلیون قیمت داره
این قیمت ممکنه با توجه به فروشگاه های مختلف پایین بالا بشه

مشخصاتی که این دوربین داره برای فیلمبرداری قابلیت ضبط 1080 از 24 تا 30 فرم در ثانیه هست

و اما خرید گوشی

گزینه هایی که من بصورت اجمالی دیدم دو گزینه Samsung Galaxy A31 و Samsung Galaxy A51 هست

مشخصات گوشی A31

صفحه نمایش 6.4 اینچ با کیفیت Super AMOLED
پردازنه 8 هسته
حافظه داخلی 128 گیگ و 4 گیگ رم
و یا
حافظه داخلی 128 گیگ و 6 گیگ رم

و اما مهمترین قسمت برای شما دوربین 48 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط 1080 با 30 فرم بر ثانیه

و دوربین جلو 20 مگاپیکسلی

مشخصات گوشی A51

صفحه نمایش 6.5 اینچ با کیفیت Super AMOLED
پردازنه 8 هسته
حافظه داخلی 128 گیگ و 6 گیگ رم

و اما مهمترین قسمت برای شما دوربین 48 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط 4K با 30 فرم بر ثانیه
قابلیت ضبط 1080 از 30 فرم تا 120 فرم بر ثانیه

و دوربین جلو 32 مگاپیکسلی

و در نهایت مقایسه قیمت

قیمت دوربین 8 میلیون

قیمت Samsung Galaxy A31 با حافظه داخلی 128 گیگ و رم 4 گیگ 6,700 میلیون

قیمت Samsung Galaxy A31 با حافظه داخلی 128 گیگ و رم 6 گیگ 7,800 میلیون

قیمت Samsung Galaxy A51 با حافظه داخلی 128 گیگ و رم 6 گیگ 8,200 میلیون

البته ممکنه گزینه های گوشی بهتری هم وجود داشته باشه چون من یه سرچ اجمالی زدم

بین گوشی ها هم انتخابم A51 هست چون قابلیت ضبط 4K رو داره

این ها که گفتم فقط جنبه راهنمایی داره و تصمیم گیری و انتخاب با شماست

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
در کل با این مبلغ ، چه مدل (دوربین یا گوشی) پیشنهاد می کنید ؟
ضمن تشکر از کاربر @GamesWorld که زحمت کشیدند و گزینه های مختلف رو به درستی معرفی کردند؛ به نظر من و با توجه به تجهیزات موجود در بازار، گوشی سامسونگ A51 گزینه بسیار مناسبی برای شما است. یک گوشی میان رده که برای کاربران عادی، چیزی کمتر از گوشی های رده بالا نداره و هم دارای دوربین خوب با قابلیت ضبط 4k و با پشتیبانی سامسونگ هم دیگه همه چیز کامل میشه.

اگه هم پول اضافی داری و میخوای یه جوری خرجش کنی(!)، میتونی به سراغ گوشی سامسونگ A71 بری. گوشی خیلی خوبیه ولی در حال حاضر حدود 3 میلیون گرونتر از سامسونگ A51 است ولی به نسبت هزینه اضافه تر، چندان تفاوتی بین A51 و A71 برای کاربرد شما وجود نداره (صفحه نمایش A71 بزرگتر از A51 است)

با توجه به اینکه گفتید گوشی با قابلیت ضبط 1080p ندارید، حتماً بودجه رو صرف خرید گوشی کنید و نه صرف خرید دوربین. اینجوری با یه تیر دو نشون زدید!

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یه نکته هم در مورد کسب درآمد از یوتیوب بگم:
شاید خیلی از کاربرها فکر کنند، همینکه ویدیوهای اختصاصی تهیه کنند و در یوتیوب قرار بدن، یوتیوب از در و دیوار، براشون بازدیدکننده می فرسته!
خیر! ویدیوی شما هرچقدر هم اختصاصی باشه، در یوتیوب، بازدید بسیار بسیار کمتری از سایر پلتفرم ها، میخوره. ضمن اینکه بعد از چند روز خود یوتیوب، بازدیدها رو تا حدود یک~سوم کاهش میده. مثلاً در یه روز شما 30 بازدید میگیرید و دو روز بعد می بینید، زده 10 بازدید! (حالا اگه سیستم های کلیکی خودمون اینکار رو کنند، همه دادشون بالا میره!) شاید بگید که یوتیوب بازدیدهای غیرواقعی رو حذف می کنه. این حرف تا حدی درسته ولی من که چندین تست با دقت انجام دادم، متوجه شدم بسیار بیشتر از حد انتظار بازدیدها رو حساب نمی کنه. به عبارتی به نظر من اگه ربات هاش در حد 10 درصد هم مشکوک به بازدید غیرواقعی بشن، اونو حذف می کنه! (اینجوری که نمیشه آخه!)

در مجموع، فعالیت در یوتیوب در اوایل کار (شاید تا یکسال اول)،میتونه بسیار مایوس کننده باشه. شما وقتی یه پیج (بدون پست) در اینستاگرام میسازید، بعد از دو روز می بینید که 5 نفر شما رو فالو کردند! (حالا ربات، اسپمر یا هرچیزی...) و یکم دلگرم میشید ولی در یوتیوب از این خبرا نیست!

من برای فعالیت در یوتیوب در سال اول، اینجور درنظر میگیرم که دارم از یوتیوب به عنوان یه محل ذخیره سازی (بکآپ) برای ویدیوها استفاده می کنم! و روی بازدید و سابسکرایب حسابی باز نمی کنم. ضمن اینکه بعد از مانیتایز شدن هم تازه دردسرهای مربوط به امور مالی شروع میشه و درآمدش هم اگه بازدید زیادی نداشته باشید، چندان چشمگیر نیست.

اینا رو گفتم تا افراد جدیدی که میخوان بیان یوتیوب، اینجور تصور نکنند که در یوتیوب پول ریخته و فقط باید همت کنند و پول ها رو پارو کنند! تلاش بسیار زیاد + شانس زیاد مورد نیازه!

Last edited:

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
دوستان لطفا راهنمایی کنید
یه کانال قراره از کسی بخرم .هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کرد
وکلا انتقال کانال به چه صورت باید باشه .ممنون

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها