کاری به درآمدش ندارم. اما فکر نکنید که 1.5 میلیون بازدید در ماه، اونم برای سرویسی که "مسدود شده" کار آسونیه!با یکم بیشتر از 1.5 میلیون بازدید در مجموع یکماه حدودا ماهی 8000-9000 دلار درامد داره. خواستم بدونم واقعا صحت داره؟
منم چون وارد کار نشدم به صورت تضمینی نمیگم راحته اما سخت هم نیست !کاری به درآمدش ندارم. اما فکر نکنید که 1.5 میلیون بازدید در ماه، اونم برای سرویسی که "مسدود شده" کار آسونیه!
بله... متاسفانه به جای چهارتا مطلب علمی و آموزشی، دوربین مخفی ها مورد استقبال کاربران اینترنتی قرار گرفته. البته برای همین دوربین مخفی ها هم طرف باید از آبروش مایه بذاره! اگه کسی با این موضوع مشکلی نداره میتونه بسازه!منم چون وارد کار نشدم به صورت تضمینی نمیگم راحته اما سخت هم نیست!
الان اکثر اونایی که دوربین مخفی کار میکنن به موفقیت و بازدید خیلی بیشتر از این حرف ها هم رسیدن ... یا اونایی که چالش اجرا میکنن...
شما بهتره بپرسی کسی اصلا استارت زده !نزدیک یک سال از تاریخ تاپیک میگذره,کسی موفق به درامدزایی شده ؟
خیر. مشکلی نداره. چون وقتی خروجی گرفته میشه، مشخص نمیشه با چه نرم افزاری کار شده. اگر هم نرم افزاری تگ خاصی برای تشخیص نسخه اصلی از کرک و... به ویدیو اضافه کرده باشه، میشه با تبدیل مجدد اونو حذف کرد (البته من تا حالا ندیدم که نرم افزاری، تگ خاصی برای تشخیص نسخه اصلی از کرک به ویدیو اضافه کنه) / ضمناً درحال حاضر یوتیوب، بیشترین حساسیت کپی رایت رو برای موزیک و فیلم در نظر گرفته و به نظر میرسه در مورد سایر موضوعات حساسیت کمتری وجود داره.دوستان نرم افزار های ویرایش فیلم یا videoscribe اینجور نرم افزارها که لایسنسش رو نخریدیم توی یوتیوب شامل کپی رایت که نمیشه ؟
اگه میشه ما بیایم آخر کار ویدیو رو با ی نرم افزار موبایلی خروجی بگیریم حله ؟
سلام خوب هستین این مدل کانال ها که کلیپ حیوانات میذارن اگه به حد 1000 سابسکرایت و 4000 بازدید برسیمیه موضوع پر بازدید و پرطرفدار , کلیپ های حیوانات به هر شکلی , فان و غیر فان
فقط دوتا مشکل داره
اول , رقابت بالاست که با یکمی صبر ممکنه نتیجه بده
دوم , اعصاب قوی میخواد که کلی سایت و پیج اینستا رو هر روز چک کنی تا از توش 4-5 دقیقه ویدئو در بیاری
در مورد تایید شدن یا نشدن این نوع کانال ها اطلاعی ندارم ولی چون کانال های برای مانیتایز شدن بصورت دستی چک میشن احتمال مانیتایز نشدن بیشتر از مانیتایز شدن هستسلام خوب هستین این مدل کانال ها که کلیپ حیوانات میذارن اگه به حد 1000 سابسکرایت و 4000 بازدید برسیم
گوگل تایید میکنه کانال برا کسب درامد؟ اگه اطلاعاتی دارید به اشتراک بذارید ممنون میشم فدا
من تازه فهمیدم شاید هزار سابسکرایبر بشه جمع کرد اما 4000 هزار ساعت واچ تایم تو 12 ماه خیلی سخته!من یکساعت و نیم واچ تایم دارم چند هزارتاش مونده ؟
بخش اعظم راه رفتی , چیزی نمونده , همش 3998.5 ساعت موندهمن یکساعت و نیم واچ تایم دارم چند هزارتاش مونده ؟
در حال حاضر آیا یوتیوب، مثل چندین سال پیش، کانال های اختصاصی رو مانتایز می کنه؟ یا اینکه کانال باید واقعاً محتوای خاص و بازدید زیاد داشته باشه تا مانتایزش کنه؟ یعنی اگه یونیک نباشه؛ حتی اگه تمام شرایط رو احراز کرده باشه، باز ممکنه مانتایز نشه؟در مورد تایید شدن یا نشدن این نوع کانال ها اطلاعی ندارم ولی چون کانال های برای مانیتایز شدن بصورت دستی چک میشن احتمال مانیتایز نشدن بیشتر از مانیتایز شدن هست
اون موردی که در پست قبلی گفتم مربوط به استفاده از کلیپ های دیگران هست که کپی رایت نداره و در سطح فضای مجازی منتشر میشهدر حال حاضر آیا یوتیوب، مثل چندین سال پیش، کانال های اختصاصی رو مانتایز می کنه؟ یا اینکه کانال باید واقعاً محتوای خاص و بازدید زیاد داشته باشه تا مانتایزش کنه؟ یعنی اگه یونیک نباشه؛ حتی اگه تمام شرایط رو احراز کرده باشه، باز ممکنه مانتایز نشه؟
26 هزار ساب در یکماه !کانالی امروز دیدم که گفته بود: "WE ARE NOW A PARTNERED CHANNEL"
این پارتنر با مانتایز تفاوت داره؟ قضیهش چیه؟ توی کامنت ها یکی نوشته بود کمک میکنه رشد کانال بیشتر بشه!!
ایده کانالش محشره! https://www.youtube.com/channel/UCna_umFxc2yZJDB2kkhvygg