در انجمن یوتیوب سوال رو مطرح کندرباره مانتایز سوالی از یوتیوب دارم، راهی برای برقراری ارتباط باهاشون هست؟
میشه لینکش رو لطف کنی؟در انجمن یوتیوب سوال رو مطرح کن
میشه لینکش رو لطف کنی؟
رفیق امروز کنجکاو شدم ببینم تا کجا پیش رفتی , دیدم دوماهه چیزی نذاشتی !! خسته شدی ؟ آمار پایین بازدید نا امیدت کرد ؟ چرا ول کردی ؟
اینا از از اینستاگرام پروموت میشنکاربران فارسی یوتیوب نسبت به گذشته چندین برابر افزایش پیدا کرده
این ویدئو کمتر از 24 ساعت 120k ویو خورده
کسایی که بتونن محتوای اختصاصی تولید کنن میتونن درامد بالایی داشته باشند
من الان کانالم در حالت عادی روزی یکی دو تا فالوور جمع میکنه، توی سایت تبلیغش رو بزنم، ممکنه روزی 50-60 تا اضافه کنه، اینطوری یوتیوب نمیاد فکر کنه دارم از سایت های جذب فالوور یا لایک و کامنت استفاده میکنم؟چه ایرادی داره؟
کانال یوتیوبتون رو به هیچ عنوان توی تلگرام تبلیغ نکنیدمن الان کانالم در حالت عادی روزی یکی دو تا فالوور جمع میکنه، توی سایت تبلیغش رو بزنم، ممکنه روزی 50-60 تا اضافه کنه، اینطوری یوتیوب نمیاد فکر کنه دارم از سایت های جذب فالوور یا لایک و کامنت استفاده میکنم؟
البته در این حالت احتمال بسته شدن اکانت هم خیلی زیاده.سلام دوستان یکی از راه هایی که تازه راجب ادسنس متوجه شدم اینه که شما دامین اصلی سایتتون رو تو گوگل ادسنس ثبت کنید بعد یک ساب دامین روی همون دامین اصلیتون ایجاد کنید نمونه اش هم مثل سایت زیر
دامنه اصلی رو تایید گرفته و روی ساب دامین که یک سایت کلیپ به زبان فارسی هست تبلیغات ادسنس را نشان میده
این روش بدرد وبمستر هایی که میخوان مثلا سایت موزیک با اهنگ های ایرانی بزنن و مثلا سایت کلیپ و... که نیاز به تولید محتوا نداشته باشن و همه چیز خودکار انجام بشه و بتونن یه درامد به مراتب خیلی بهتر از اژانس های تبلیغاتی ایرانی داشته باشن میخوره
امیدوارم مفید بوده باشه
شما تجربشو داشتید؟البته در این حالت احتمال بسته شدن اکانت هم خیلی زیاده.
من نخیر ولی با توجه به تجربه دیگران گوگل روی کوچکترین مواردی هم حساس هست.شما تجربشو داشتید؟
سلام دوستان یکی از راه هایی که تازه راجب ادسنس متوجه شدم اینه که شما دامین اصلی سایتتون رو تو گوگل ادسنس ثبت کنید بعد یک ساب دامین روی همون دامین اصلیتون ایجاد کنید نمونه اش هم مثل سایت زیر
factburger . com و clips.factburger . com
دامنه اصلی رو تایید گرفته و روی ساب دامین که یک سایت کلیپ به زبان فارسی هست تبلیغات ادسنس را نشان میده
این روش بدرد وبمستر هایی که میخوان مثلا سایت موزیک با اهنگ های ایرانی بزنن و مثلا سایت کلیپ و... که نیاز به تولید محتوا نداشته باشن و همه چیز خودکار انجام بشه و بتونن یه درامد به مراتب خیلی بهتر از اژانس های تبلیغاتی ایرانی داشته باشن میخوره
امیدوارم مفید بوده باشه
فقط کافیه کسی ریپورتش کنهسلام دوستان یکی از راه هایی که تازه راجب ادسنس متوجه شدم اینه که شما دامین اصلی سایتتون رو تو گوگل ادسنس ثبت کنید بعد یک ساب دامین روی همون دامین اصلیتون ایجاد کنید نمونه اش هم مثل سایت زیر
factburger . com و clips.factburger . com
امیدوارم مفید بوده باشه