من در انجمن گوگل سرچ کردم؛ خیلی ها پاسخ دادند چون ری اکشن ها، از قسمت های زیادی از ویدیوی اصلی استفاده می کنند؛ حتی درصورت شکایت، شاید نتونند از خودشون دفاع کنند و به بند "استفاده منصفانه" استناد کنند و به افرادی که ری اشکن می کنند توصیه کردند که از سورس اصلی استفاده کمتری کنند و بیشتر به تحلیل ویدیو بپردازند تا در صورت شکایت، مدرک محکم تری در دست داشته باشند.
در هر حال مشکل اصلی سر همین سیستم Content ID است که به صورت خودکار اخطار میده و ویدیو رو بلاک می کنه. کاری هم نداره 1 ثانیه استفاده شده یا 3 دقیقه! بعدشم نمیشه که برای هر ویدیو فرم پر کرد و منتظر جواب موند...
واقعاً این سیستم سختگیره... حداقل 10 ثانیه هم اجازه نمیده!
به غیر از یه سری موارد خاص مثل فوتبال های اروپایی که کلا بلاک هست شما میتونید 29 ثانیه از اکثر محتوای کپی رایت داری استفاده کنید بدون اینکه سیستم content id اخطار بده ,
اینکه یک ویدئو بلاک بشه یا نشه دست سیستم content id نیست , دست مالک اون ویدئو یا موزیک یا محتوا هست
یعنی باید دید مالک اثر چه درخواستی رو در یوتیوب ثبت کرده , باتوجه به سیستم جدید درآمدزایی که چندسالی هست تغییر کرده , تقریبا اکثرا صاحبان کپی رایت محتوا رو بصورت کلی بلاک نمیکنند , بلکه فقط اجازه مانیتیاز شدن رو نمیدن و در صورت مانیتایز شدن درآمد میرسه با مالک اصلی اثر
ضمن اینکه طبق چیزی که من فهمیدم سیستم content id بصورت منطقه بندی عمل میکنه یعنی برای هر آی پی و کشور متفاوت عمل میکنه
یعنی شما ممکنه یک محتوای کپی رایت دار رو از ایران آپلود کنید و اخطار بگیرید ولی صاحب اثر استفاده از اون ویدئو رو برای چند کشور خاص بلامانع در نظر میگیره
به عنوان مثال کانال زیر فقط ری اکشن هست و از ویدئوها هم بصورت کامل استفاده میکنه
"IF IT'S NICE WE PLAY IT TWICE" Just A Guy Who Likes Watching YouTube Videos. Welcome To My Channel Why Not Join The SAUCY GANG! LOVE L1FE ❤️
www.youtube.com
درود ، دوستان من اهل یوتیوب نبودم هیچ وقت بخاطر مشکلات فیلترینگ و مصرف بالای حجم الان با توجه به کارم یه اینترنت مفت دارم و وقت آزاد :دی
یه چندتا کانال خوب فارسی و انگلیسی معرفی کنید از وقتم استفاده کنم حداقل ، موسیقی اموزشی طنز سینما
اگه پستم با موضوع تاپیک همخوانی نداره جواب ندید
نیازی به معرفی نیست , یکمی تو یوتیوب بچرخی اینقدر تنوع هست که مطالب باب میلت رو پیدا کنی