• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سلام دوستان یکی از راه هایی که تازه راجب ادسنس متوجه شدم اینه که شما دامین اصلی سایتتون رو تو گوگل ادسنس ثبت کنید بعد یک ساب دامین روی همون دامین اصلیتون ایجاد کنید نمونه اش هم مثل سایت زیر...
خیالتون راحت که حتی یک پرداخت هم نمیتونه دریافت کنه! گوگل فعلاً کاری بهش نداره و میذاره خــــــوب تبلیغات رو نشون بده؛ بعد موقع پرداخت خیلی شیک، اکانت رو مسدود میکنه.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
آهنگ های ایرانی ( خوانندگان داخلی ) کپی رایت داره؟

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
آهنگ های ایرانی ( خوانندگان داخلی ) کپی رایت داره؟
بله. اخیراً اکثر آهنگ های ایرانی که توسط کمپانی، پخش و توزیع میشه، کپی رایت داره. البته اخطار کپی رایتش فقط باعث میشه نتونید ویدیو رو مانتایز کنید و اکثر اخطارهاش از نوعی نیست که صدا و ویدیو رو تو بعضی کشورها، مسدود می کنه.

پ.ن: جالبه حتی اگه کسی بخواد آهنگی رو در حد معرفی هم بذاره، باز اجازه نمیده. الگوریتم هاش اینقدر قوی شدن که حتی اگه موزیک در پس زمینه (مثلاً تو ماشین) هم درحال پخش باشه، باز اخطار میده! به نظر میاد اینقدر سختگیری، بیش از حده! البته الآن اینستاگرام و فیسبوک هم به همین سیستم Content ID مجهز شدند.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بله. اخیراً اکثر آهنگ های ایرانی که توسط کمپانی، پخش و توزیع میشه، کپی رایت داره. البته اخطار کپی رایتش فقط باعث میشه نتونید ویدیو رو مانتایز کنید و اکثر اخطارهاش از نوعی نیست که صدا و ویدیو رو تو بعضی کشورها، مسدود می کنه.

پ.ن: جالبه حتی اگه کسی بخواد آهنگی رو در حد معرفی هم بذاره، باز اجازه نمیده. حتی الگوریتم هاش اینقدر قوی شدن که حتی اگه موزیک در پس زمینه (مثلاً تو ماشین) هم درحال پخش باشه، باز اخطار میده! به نظر میاد اینقدر سختگیری، بیش از حده! البته الآن یوتیوب و فیسبوک هم به همین سیستم Content ID مجهز شدند.
یعنی این طرف که میاد ری اکشن میذاره هم نمیتونه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من هم هنوز دقیق نمیدونم و فقط با آزمایش و خطا یه چیزایی دستگیرم میشه!

در مورد ری اکشن، اگه کپی رایت موزیک، از نوعی باشه که ویدیو رو بلاک نکنه، به نظر میاد، فقط اجازه مانتایز رو روی همون ویدیو نمیده و ویدیو برای کاربران قابل پخشه. حالا اون فردی که ری اکشن می کنه، میتونه با پر کردن فرم "استفاده منصفانه"، درخواست تجدید نظر به صورت دستی بده. فکر کنم اون فرم برای صاحب کپی رایت (همون کمپانی که کپی رایت رو در یوتیوب ثبت کرده) ارسال میشه و اون کمپانی میتونه تصمیم بگیره که چه نوع محدودیتی برای تک تک افرادی که فرم رو پر کردند، بذاره (مثلاً ممکنه درآمد تبلیغات ری اکشن رو برای خود کمپانی تعریف کنه یا اصلاً اجازه کامل + اجازه کسب درآمد از ویدیو رو به آپلودکننده ری اکشن بده و...) / مثلاً من دیدم طرف یه Lyric کپی رایت دار رو تو یوتیوب گذاشته ولی تو اکانت اینستاگرامش همون ویدیو وجود نداره که ممکنه کمپانی اجازه استفاده رو فقط برای یوتیوب صادر کرده. در مورد اینستاگرام و فیسبوک، نمیدونم همچین فرمی برای "درخواست استفاده منصفانه" وجود داره یا خیر. کلاً الآن اکثر شبکه های اجتماعی دارن به همین Content ID مجهز میشن. من روزی رو می بینم که روی اکثر سرورها، همین سیستم نصب شده! و دیگه مثلاً طرف روی هاست سایت خودش هم نمیتونه موزیک/ویدیو/عکس/طرح های گرافیکی/فونت/قالب های کپی رایت دار و...، بدون اجازه مالک اون ها آپلود کنه!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من هم هنوز دقیق نمیدونم و فقط با آزمایش و خطا یه چیزایی دستگیرم میشه!

در مورد ری اکشن، اگه کپی رایت موزیک، از نوعی باشه که ویدیو رو بلاک نکنه، به نظر میاد، فقط اجازه مانتایز رو روی همون ویدیو نمیده و ویدیو برای کاربران قابل پخشه. حالا اون فردی که ری اکشن می کنه، میتونه با پر کردن فرم "استفاده منصفانه"، درخواست تجدید نظر به صورت دستی بده. فکر کنم اون فرم برای صاحب کپی رایت (همون کمپانی که کپی رایت رو در یوتیوب ثبت کرده) ارسال میشه و اون کمپانی میتونه تصمیم بگیره که چه نوع محدودیتی برای تک تک افرادی که فرم رو پر کردند، بذاره (مثلاً ممکنه درآمد تبلیغات ری اکشن رو برای خود کمپانی تعریف کنه یا اصلاً اجازه کامل + اجازه کسب درآمد از ویدیو رو به آپلودکننده ری اکشن بده و...) / مثلاً من دیدم طرف یه Lyric کپی رایت دار رو تو یوتیوب گذاشته ولی تو اکانت اینستاگرامش همون ویدیو وجود نداره که ممکنه کمپانی اجازه استفاده رو فقط برای یوتیوب صادر کرده. در مورد اینستاگرام و فیسبوک، نمیدونم همچین فرمی برای "درخواست استفاده منصفانه" وجود داره یا خیر. کلاً الآن اکثر شبکه های اجتماعی دارن به همین Content ID مجهز میشن. من روزی رو می بینم که روی اکثر سرورها، همین سیستم نصب شده! و دیگه مثلاً طرف روی هاست سایت خودش هم نمیتونه موزیک/ویدیو/عکس/طرح های گرافیکی/فونت/قالب های کپی رایت دار و...، بدون اجازه مالک اون ها آپلود کنه!
مثلا برای یه موزیک انیمیشن درست کنی اون هم مجاز نیست؟ این برام هنوز سواله

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
طیق چیزی که آریاکئوکسر تو یکی از ویدئوهاش گفته ری اکت ها شامل کپی رایت نمیشه , فقط شرایطش رو نمیدونم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
مثلا برای یه موزیک انیمیشن درست کنی اون هم مجاز نیست؟ این برام هنوز سواله
خیر. استفاده از موزیک های کپی رایت دار بدون کسب اجازه مجاز نیست. حتی 1 ثانیه!
این موضوع رو خودم تست کردم. حتی 30 ثانیه هم اجازه نمیده! شما بگو 20 ثانیه! نه اصلاً 10 ثانیه! باور کنید 3 ثانیه هم امتحان کردم! کل ویدیو رو بلاک می کنه! من فکر کنم اونایی که ری اکشن می سازند از موزیک هایی استفاده می کنند که کپی رایتش از نوعی است که به استفاده کننده اجازه کسب درآمد رو میده. مثلاً کپی رایت هایی از نوع royalty free تحت شرایط نسبتاً آسانی (مثلاً لینک دادن به موزیک زیر ویدیو یا پرداخت مبلغ کم و..) اجازه استفاده + کسب درآمد از ویدیو رو میدن یا احتمالاً موزیک های ایرانی سختگیری زیادی نمی کنند یا اینکه ممکنه کپی رایت اون موزیک در یوتیوب ثبت نشده یا حتی ممکنه اون سیستم Content ID بعضی موزیک ها رو تشخیص نده (البته من هر دستکاری در موزیک کردم، بازم تشخیص میداد!)

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
درود ، دوستان من اهل یوتیوب نبودم هیچ وقت بخاطر مشکلات فیلترینگ و مصرف بالای حجم الان با توجه به کارم یه اینترنت مفت دارم و وقت آزاد :دی
یه چندتا کانال خوب فارسی و انگلیسی معرفی کنید از وقتم استفاده کنم حداقل ، موسیقی اموزشی طنز سینما
اگه پستم با موضوع تاپیک همخوانی نداره جواب ندید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
طیق چیزی که ~~~~~ تو یکی از ویدئوهاش گفته ری اکت ها شامل کپی رایت نمیشه , فقط شرایطش رو نمیدونم
من در انجمن گوگل سرچ کردم؛ خیلی ها پاسخ دادند چون ری اکشن ها، از قسمت های زیادی از ویدیوی اصلی استفاده می کنند؛ حتی درصورت شکایت، شاید نتونند از خودشون دفاع کنند و به بند "استفاده منصفانه" استناد کنند و به افرادی که ری اشکن می کنند توصیه کردند که از سورس اصلی استفاده کمتری کنند و بیشتر به تحلیل ویدیو بپردازند تا در صورت شکایت، مدرک محکم تری در دست داشته باشند.

در هر حال مشکل اصلی سر همین سیستم Content ID است که به صورت خودکار اخطار میده و ویدیو رو بلاک می کنه. کاری هم نداره 1 ثانیه استفاده شده یا 3 دقیقه! بعدشم نمیشه که برای هر ویدیو فرم پر کرد و منتظر جواب موند...

واقعاً این سیستم سختگیره... حداقل 10 ثانیه هم اجازه نمیده!

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
... بخاطر مصرف بالای حجم...
اینستاگرام مصرف حجمش بالاتر از یوتیوبه! چون اینستاگرام کلاً حساب و کتابی نداره و همینجور سرخود ویدیو و عکس لود می کنه! تنظیمات مصرف کمترش هم فقط به درد خودشون می خوره. یه گزینه ای گذاشتند که بگن اپلیکیشن ما هم از این چیزا داره!

کیفیت ویدیوهای یوتیوب رو 360p باشه، مصرف زیادی نداره یا میتونید روی 188p بذارید تا در حد خیلی خیلی کم مصرف کنه. بعدش اینستاگرام چون سیستم فوق العاده حرفه ایه (؟!!!!) حتی Seek Bar هم نداره که بشه ویدیوها رو جلو-عقب برد ولی در یوتیوب برای ویدیوها Seek Bar وجود داره! که میتونید سریع بین اول/وسط و آخر ویدیوها حرکت کنید که در کاهش حجم مصرفی بسیار موثره.

و در آخر، اینستاگرام با تشویق کاربران به استفاده از سایز غیراستاندارد در ویدیوها، یک تنه تمام استانداردهای ویدیویی رو زیر سوال برده! چون واقـــــــعاً حرفــه ای! یعنی برای جذابتر شدن اپلیکیشن شون حاضر شدن، استانداردها رو زیر پا بذارن و کاربران رو تشویق به استفاده از ویدیو با سایز غیراستاندارد مربعی کنند (استاندارد متعارف کنونی برای ویدیوها، سایزهای عریض است (مانند 640x360 یا 1280x720 یا 1920x1080) و این موضوع، معضلی بزرگ برای تهیه کننده های ویدیو است. چون استاندارد متعارف، سایز عریضه ولی سایز عریض در اینستاگرام به خوبی نمایش داده نمیشه. اما یوتیوب تمام استانداردها رو رعایت کرده و برای کاهش حجم، حتی اگه لازم باشه، فریم ریت رو کاهش میده (مثلاً در ویدیوهایی که تصاویر متحرک زیاد نیست، فریم ریت رو کم می کنه تا سایز ویدیو هم کمتر بشه)

Last edited:

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
اینستاگرام مصرف حجمش بالاتر از یوتیوبه! چون اینستاگرام کلاً حساب و کتابی نداره و همینجور سرخود ویدیو و عکس لود می کنه! تنظیمات مصرف کمترش هم فقط به درد خودشون می خوره. یه گزینه ای گذاشتند که بگن اپلیکیشن ما هم از این چیزا داره!

کیفیت ویدیوهای یوتیوب رو 360p باشه، مصرف زیادی نداره یا میتونید روی 188p بذارید تا در حد خیلی خیلی کم مصرف کنه. بعدش اینستاگرام چون سیستم فوق العاده حرفه ایه (؟!!!!) حتی Seek Bar هم نداره که بشه ویدیوها رو جلو-عقب برد ولی در یوتیوب برای ویدیوها Seek Bar وجود داره! که میتونید سریع بین اول/وسط و آخر ویدیوها حرکت کنید که در کاهش حجم مصرفی بسیار موثره.

و در آخر، اینستاگرام با تشویق کاربران به استفاده از سایز غیراستاندارد در ویدیوها، یک تنه تمام استانداردهای ویدیویی رو زیر سوال برده! چون واقـــــــعاً حرفــه ای! یعنی برای جذابتر شدن اپلیکیشن شون حاضر شدن، استانداردها رو زیر پا بذارن و کاربران رو تشویق به استفاده از ویدیو با سایز غیراستاندارد مربعی کنند (استاندارد متعارف کنونی برای ویدیوها، سایزهای عریض است (مانند 640x360 یا 1280x720 یا 1920x1080) و این موضوع، معضلی بزرگ برای تهیه کننده های ویدیو است. چون استاندارد متعارف، سایز عریضه ولی سایز عریض در اینستاگرام به خوبی نمایش داده نمیشه. اما یوتیوب تمام استانداردها رو رعایت کرده و برای کاهش حجم، حتی اگه لازم باشه، فریم ریت رو کاهش میده (مثلاً در ویدیوهایی که تصاویر متحرک زیاد نیست، فریم ریت رو کم می کنه تا سایز ویدیو هم کمتر بشه)
نکته اینجاست که من اینستاگرام رو هم هفته ای یکبار باز میکنم حتی با نت مفتی ، ابتذال دوست ندارم از ویدیو های یک دقیقه ای که تمرکز آدم رو گاز میده هم خوشم نمیاد بیشتر اهل دانلود هستم ولی خب الان بخاطر کمبود فضای هارد گفتم چه کاریه آنلاین میبینم دیگه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من در انجمن گوگل سرچ کردم؛ خیلی ها پاسخ دادند چون ری اکشن ها، از قسمت های زیادی از ویدیوی اصلی استفاده می کنند؛ حتی درصورت شکایت، شاید نتونند از خودشون دفاع کنند و به بند "استفاده منصفانه" استناد کنند و به افرادی که ری اشکن می کنند توصیه کردند که از سورس اصلی استفاده کمتری کنند و بیشتر به تحلیل ویدیو بپردازند تا در صورت شکایت، مدرک محکم تری در دست داشته باشند.

در هر حال مشکل اصلی سر همین سیستم Content ID است که به صورت خودکار اخطار میده و ویدیو رو بلاک می کنه. کاری هم نداره 1 ثانیه استفاده شده یا 3 دقیقه! بعدشم نمیشه که برای هر ویدیو فرم پر کرد و منتظر جواب موند...

واقعاً این سیستم سختگیره... حداقل 10 ثانیه هم اجازه نمیده!
به غیر از یه سری موارد خاص مثل فوتبال های اروپایی که کلا بلاک هست شما میتونید 29 ثانیه از اکثر محتوای کپی رایت داری استفاده کنید بدون اینکه سیستم content id اخطار بده ,
اینکه یک ویدئو بلاک بشه یا نشه دست سیستم content id نیست , دست مالک اون ویدئو یا موزیک یا محتوا هست
یعنی باید دید مالک اثر چه درخواستی رو در یوتیوب ثبت کرده , باتوجه به سیستم جدید درآمدزایی که چندسالی هست تغییر کرده , تقریبا اکثرا صاحبان کپی رایت محتوا رو بصورت کلی بلاک نمیکنند , بلکه فقط اجازه مانیتیاز شدن رو نمیدن و در صورت مانیتایز شدن درآمد میرسه با مالک اصلی اثر

ضمن اینکه طبق چیزی که من فهمیدم سیستم content id بصورت منطقه بندی عمل میکنه یعنی برای هر آی پی و کشور متفاوت عمل میکنه
یعنی شما ممکنه یک محتوای کپی رایت دار رو از ایران آپلود کنید و اخطار بگیرید ولی صاحب اثر استفاده از اون ویدئو رو برای چند کشور خاص بلامانع در نظر میگیره

به عنوان مثال کانال زیر فقط ری اکشن هست و از ویدئوها هم بصورت کامل استفاده میکنه

درود ، دوستان من اهل یوتیوب نبودم هیچ وقت بخاطر مشکلات فیلترینگ و مصرف بالای حجم الان با توجه به کارم یه اینترنت مفت دارم و وقت آزاد :دی
یه چندتا کانال خوب فارسی و انگلیسی معرفی کنید از وقتم استفاده کنم حداقل ، موسیقی اموزشی طنز سینما
اگه پستم با موضوع تاپیک همخوانی نداره جواب ندید
نیازی به معرفی نیست , یکمی تو یوتیوب بچرخی اینقدر تنوع هست که مطالب باب میلت رو پیدا کنی

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
شما میتونید 29 ثانیه از اکثر محتوای کپی رایت داری استفاده کنید بدون اینکه سیستم content id اخطار بده
اخطار Copyright رو صد در صد میده. اون 29 ثانیه هم برای قبل بود؛ الآن 3 ثانیه هم تشخیص میده و اخطار صادر میشه. یکماه انواع تست ها رو کردم!

اینکه یک ویدئو بلاک بشه یا نشه دست سیستم content id نیست , دست مالک اون ویدئو یا موزیک یا محتوا هست
دقیقاً درسته ولی به نظر میرسه Content ID تنظیماتی برای مدت زمان استفاده در اختیار مالک صاحب اثر قرار نمیده و اگر مالک ویدیو، اجازه انتشار مجدد اثر رو نده، کاربری اگه 3 ثانیه هم استفاده کنه، باز Content ID بلاک می کنه.

یعنی باید دید مالک اثر چه درخواستی رو در یوتیوب ثبت کرده , باتوجه به سیستم جدید درآمدزایی که چندسالی هست تغییر کرده , تقریبا اکثرا صاحبان کپی رایت محتوا رو بصورت کلی بلاک نمیکنند , بلکه فقط اجازه مانیتیاز شدن رو نمیدن و در صورت مانیتایز شدن درآمد میرسه با مالک اصلی اثر
دقیقاً درسته

ضمن اینکه طبق چیزی که من فهمیدم سیستم content id بصورت منطقه بندی عمل میکنه یعنی برای هر آی پی و کشور متفاوت عمل میکنه
یعنی شما ممکنه یک محتوای کپی رایت دار رو از ایران آپلود کنید و اخطار بگیرید ولی صاحب اثر استفاده از اون ویدئو رو برای چند کشور خاص بلامانع در نظر میگیره
اینم دقیقاً درسته. مثلاً من چندتا تست کردم، در 157 کشور بلاک می کرد! (دیگه چیزیش نموند!)
بعدشم ممکنه بعد از مدتی مالک اثر، وضعیت کپی رایت رو تغییر بده. مثلاً من یه موزیک استفاده کردم، کل ویدیو رو بلاک کرد. دوباره همون ویدیو رو بعد از یکماه مجدد آپلود کردم، فقط اخطار ساده Copyright Claim داد که اجازه مانتایز رو نمیداد. حالا به صورت کلی میخوام بدونم:
کسی اطلاع داره، اخطار Copyright Claim از نظر حقوقی مشکلی ایجاد می کنه یا خیر؟ چون من در Reddit در مورد همین کپی رایت یوتیوب، خوندم که کاربران خارجی توصیه کرده بودند، که به خاطر استفاده از یک موزیک، مراقب باشید دردسرهای حقوقی براتون ایجاد نشه.

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اخطار Copyright رو صد در صد میده. اون 29 ثانیه هم برای قبل بود؛ الآن 3 ثانیه هم تشخیص میده و اخطار صادر میشه. یکماه انواع تست ها رو کردم!
استفاده 29 ثانیه همچنان بلامانع هست به غیر از یه سری موارد
این کانال تستی هست که من زدم و کلیپ های 29 ثانیه از فیلم و سریال گذاشتم که هیچ کدوم اخطار کپی رایت نداره
Untitled.jpg

احتمالا شما موزیک استفاده کردید , قوانین کپی رایت موزیک خیلی سختگیرانه هست

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
استفاده 29 ثانیه همچنان بلامانع هست به غیر از یه سری موارد
احتمالا شما موزیک استفاده کردید , قوانین کپی رایت موزیک خیلی سختگیرانه هست
بله. من موزیک تست کردم. البته یه احتمال هم هست که ویدیوی آپلودی شما رو تشخیص نداده. چون تشخیص ویدیو از صدا سخت تره.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بله. من موزیک تست کردم. البته یه احتمال هم هست که ویدیوی آپلودی شما رو تشخیص نداده. چون تشخیص ویدیو از صدا سخت تره.
نه رفیق تشخیص داده ,بعضی مواقع ممکنه سیستم content id در همون لحظه آپلود محتوای کپی رایت دار رو تشخیص نده ولی بعد از چند دقیقه قطعا تشخیص میده ,
این ویدوها 6-7 ماه هست که در کانال من قرار داره اگر قرار بر تشخیص بود حتما تا الان به عنوان محتوای کپی رایت دار شناخته میشد

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
اساتید یه سوال داشتم از خدمتتون
یک یوتیوبر ایرانی هست که خودش اعتراف کرد با یکم بیشتر از 1.5 میلیون بازدید در مجموع یکماه حدودا ماهی 8000-9000 دلار درامد داره
خواستم بدونم واقعا صحت داره ؟ چون به نظر خودم دلیلی نذاره بخواد دروغ بگه
اگر واقعا همچین پول هایی توی یوتیوب هست من تمام زندگیمو متمرکز میکنم روی یوتیوب

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
اساتید یه سوال داشتم از خدمتتون
یک یوتیوبر ایرانی هست که خودش اعتراف کرد با یکم بیشتر از 1.5 میلیون بازدید در مجموع یکماه حدودا ماهی 8000-9000 دلار درامد داره
خواستم بدونم واقعا صحت داره ؟ چون به نظر خودم دلیلی نذاره بخواد دروغ بگه
اگر واقعا همچین پول هایی توی یوتیوب هست من تمام زندگیمو متمرکز میکنم روی یوتیوب
با یوتیوب 10 هزار دلار را به راحتی میشه بدست اورد, (البته مالیات هم کم میشه)
کانال های زیر حداقل ماهی 20 هزار دلار درامد دارند:

بالا