• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این دیگه چه وضعیه که یوتیوب برای خودش راه انداخته!

حالا بازدیدها رو شمارش نمی کنه به کنار...
تعداد بازدیدها در اپلیکیشن و سایت متفاوت نشون میده، اون هم به کنار
طرف میگه سابسکرایب کردم ولی به تعداد سابسکرایب های کانال من، چیزی اضافه نمیشه!

واقعاً از گوگل بعیده...
کد:
+ We've removed spam subscribers from your channel. If impacted, you'll see an alert in YouTube Studio. Learn more.
+ We’ve removed closed accounts from your channel.
+ The affected accounts were either closed by the user, or terminated by YouTube due to a policy violation.
مشترک اسپم کجا بود؟ طرف با اکانت واقعی و فعال سابسکرایب کرده...

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این دیگه چه وضعیه که یوتیوب برای خودش راه انداخته!

حالا بازدیدها رو شمارش نمی کنه به کنار...
تعداد بازدیدها در اپلیکیشن و سایت متفاوت نشون میده، اون هم به کنار
طرف میگه سابسکرایب کردم ولی به تعداد سابسکرایب های کانال من، چیزی اضافه نمیشه!

واقعاً از گوگل بعیده...
کد:
+ We've removed spam subscribers from your channel. If impacted, you'll see an alert in YouTube Studio. Learn more.
+ We’ve removed closed accounts from your channel.
+ The affected accounts were either closed by the user, or terminated by YouTube due to a policy violation.
مشترک اسپم کجا بود؟ طرف با اکانت واقعی و فعال سابسکرایب کرده...
دلیلش استفاده از فیلترشکن هست , یه مثال میزنم
من میام با فیلترشکن ایکس تو کانال شما ساب میکنم , 5 نفر دیگه هم میان با همون فیلترشکن کانال شما رو ساب میکنن
از این 6 نفر که در کانال شما ساب کردن 4 نفرشون بدلیل استفاده از یک فیلترشکن با یک آی پی در سیستم یوتیوب ثبت میشه
اینجاست که یوتیوب بدلیل یکی بود 4 آی پی , تشخیص میده که این 4 تا یه نفر هستن , به همین دلیل 3 تاشون رو حذف میکنه

وقتی می بینید یه کانال فارسی 5 هزار ساب داره در واقع اون 7-8 هزار ساب داشته ولی بخاطر همین داستان فیلترشکن تعداد ساب ها ریزش کرده

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
وقتی می بینید یه کانال فارسی 5 هزار ساب داره در واقع اون 7-8 هزار ساب داشته ولی بخاطر همین داستان تعداد ساب ها ریزش کرده
پس اگه اینجوره، زحمت کانال های فارسی دوچندان که چه عرض کنم، چند برابره! هم بازدیدها رو درست شمارش نمی کنه و هم ساب ها رو...
حالا بازدیدها رو میشه یه جوری توجیه کرد ولی نشمردن ساب ها واقعاً ظلمه!

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
پس اگه اینجوره، زحمت کانال های فارسی دوچندان که چه عرض کنم، چند برابره! هم بازدیدها رو درست شمارش نمی کنه و هم ساب ها رو...
داداش شما توجه نمی کنید که اگر ملت از vپn استفاده نمی کردن اصلا یوتیوب برای ایرانی ها درامدی نداشت.
نکته بعدی اینه که تو ساب ها نشون نده. ویدئو رو که می بینن برای ادمین کانال درامد میندازه.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یوتیوب مثل دوی ماراتن هست رفیق ,
46.gif
چرتکه ننداز و انرژی تو برای ادامه مسیر حفظ کن

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
داداش شما توجه نمی کنید که اگر ملت از vپn استفاده نمی کردن اصلا یوتیوب برای ایرانی ها درامدی نداشت.
نکته بعدی اینه که تو ساب ها نشون نده. ویدئو رو که می بینن برای ادمین کانال درامد میندازه.
آخه ویوو هم خیلی کم میشماره. وقتی ساب رو حساب نمی کنه، قطعاً (!) ویوو هم شمارش نمی کنه.

یوتیوب مثل دوی ماراتن هست رفیق، چرتکه ننداز و انرژی تو برای ادامه مسیر حفظ کن
اونکه کاملاً درست میگید ولی من از گوگل انتظار بیشتری داشتم که بتونه اسپم و ربات رو از بازدید واقعی بهتر تشخیص بده. باور کنید اگه یه سایت درآمد کلیکی خودمون، اینجوری بازدیدها و کلیک ها رو حساب می کرد، یک کاربر هم عضوش نمیشد! ولی این چون یوتیوبه، کسی هم باهاش مشکلی نداره! اصلاً کاری به درآمدش هم ندارم، حداقل میخوام حساب، دست خودم بیاد که اوضاع بازدیدها و اشتراک ها چه جوره. شاید من 30 تا دوست داشته باشم که اونا بدون دیدن ویدیوها اومدن ساب کردن و در آینده هم ویدیوها رو خواهند دید؛ چرا نباید اینا رو بشماره؟! آپلود ویدیو به راحتی آپلود عکس و سلفی نیست که همه یوزرها، مثل اینستاگرام، 24 ساعته، ویدیو از خودشون آپلود کنند تا اکانتشون رو فعال نگه دارند. تمام راههای ارتباطی یوزرها با همدیگه هم که بسته! فقط میشه کامنت گذاشت!

با جستجویی که داشتم، به نظر میرسه مشکل عدم شمارش ساب و بازدیدها ارتباط زیادی به vپn نداره. به نظر میرسه، یوتیوب رفتار کسی که ساب می کنه رو بررسی می کنه و مثلاً اگه طرف یوزر فعالی نبوده یا بدون دیدن چندتا ویدیو، دکمه ساب رو زده و...، اینا رو شمارش نمی کنه. چون من به چند نفر که خارج از ایران هستند، گفتم که ساب کنند و اونا هم با اکانت شخصی خودش که روزانه باهاش کار می کنند، ساب کردند، اما باز هم برای من ساب رو حساب نکرده.

خیلی از کاربرها گفتند که ساب رو حساب نمی کنه یا ریزش زیاد داره. یکی هم بعد از دیدن ریزش شدید ساب های بقیه، به طعنه گفته که "من فقط 6 تا ساب دارم و این خوبه! هیچ وقت تعداد ساب هام تغییر نمی کنه! ولی من باهاش مشکلی ندارم!"

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اصلا نباید برای بازدید ایرانی پولی بده, مثلا تبلیغ citibank رو 1 میلیون ایرانی ببینه و citibank ده هزار دلار هزینه تبلیغ رو بده, چند تا از ایرانی ها قراره حساب citibank باز کنند؟ :D
من فکر کنم آی پی وی پی ان ها رو کلا چیزی پرداخت نکنه, برای کانال های فارسی زبان فقط قاعدتا باید آی پی های خارج از کشور رو پرداخت کنه IP های ISP نه Datacenter

دوستانی که چنل فارسی دارند cpm شون چقدر هست؟ فکر کنم خیلی پایین باشه.

ittools

Registered User
لایک‌ها
94
داداشا ما یه رفیقی تو ترکیه داریم از این طریق میشه کار کرد ؟ شنیدم ترکیه رو قبول نمیکنه

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
ممنون میشم نظر بدین و سابسکرایب کنید

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تو پریمیر یه stroke درست کردم , چون کارت گرافیکم ضعیفه برای اینکه افت فرم پیدا نکنم مجبورم هر از گاهی رندر پریویو بزنم

ولی وقتی stroke رندر میکنم سایزش تغییر میکنه ! چیرا ؟
283.gif

قبل رندر پری ویو
Untitled-1.jpg

بعد از رندر پری ویو
Untitled-2.jpg

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تو پریمیر یه stroke درست کردم , چون کارت گرافیکم ضعیفه برای اینکه افت فرم پیدا نکنم مجبورم هر از گاهی رندر پریویو بزنم
ولی وقتی stroke رندر میکنم سایزش تغییر میکنه ! چیرا ؟
283.gif
من تست کردم با Rectangle tool هیچ مشکلی نداشت و بعد از رندپریویو، دقیقاً سرجاش مونده بود! ورژن پریمیر 2018

یه فایل خالی جدید باز کنید و یه عکس ایمپورت کنید و با Rectangle tool یه stroke روی قسمتی از عکس ایجاد کنید؛ ببینم بازم مشکل داره؟

کلاً چرا از افترافکت استفاده نمی کنی؟ پریمیر اذیت هاش بیشتره و اگه ویدیو 1080p یا 4k باشه، با سیستم معمولی، خیلی لگ داره.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من تست کردم با Rectangle tool هیچ مشکلی نداشت و بعد از رندپریویو، دقیقاً سرجاش مونده بود! ورژن پریمیر 2018

یه فایل خالی جدید باز کنید و یه عکس ایمپورت کنید و با Rectangle tool یه stroke روی قسمتی از عکس ایجاد کنید؛ ببینم بازم مشکل داره؟

کلاً چرا از افترافکت استفاده نمی کنی؟ پریمیر اذیت هاش بیشتره و اگه ویدیو 1080p یا 4k باشه، با سیستم معمولی، خیلی لگ داره.
یه چیز جالب !
سری قبل stroke از تب graphics و با rectangle درست کردم که بعد از رندر مشکل سایز پیدا میکرد
Untitled.jpg

این سری از طریق نوار ابزار پایین با rectangle درست کردم بعد از رندر مشکلی نداشت !!
Untitled2.jpg

حالا rectangle تب گرافیک چه فرقی با rectangle نوار ابزار پایین داره نیمدونم !
283.gif

افترافکت رو خیلی دوست دارم ولی منتها بلد نیستم
154fs232528.gif

حس و حال یادگیری هم ندارم , هر زمان چیزی ازش نیاز دارم از تو یوتیوب پیدا میکنم و در حد کار راه انداز استفاده میکنم

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
ممنون میشم نظر بدین و سابسکرایب کنید
برای شروع کار خیلی خوبه . ولی افت ولوم صدا تو بعضی ثانیه ها رو مخه .
اگه برای کیفیت صدا لازم نیست صورتت رو نزدیک به میکروفون کنی . نکنی بهتره .

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . شما با چی صدا را ضبط می کنید که صدای واضح و بدون نویز باشه .
من تبلت و موبایل و لب تاپ دارم . فکر می کردم کسانی که دوربین یا ضبط صوت حرفه ای ندارند از گوشی استفاده می کنند اما کیفیت ضبط گوشی برای من کمتر از کیفیت ضبط لب تاپ هست . گوشی شیائومی نوت 9 هست و لب تاپ لنوو

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یه چیز جالب ! سری قبل stroke از تب graphics و با rectangle درست کردم که بعد از رندر مشکل سایز پیدا میکرد
این سری از طریق نوار ابزار پایین با rectangle درست کردم بعد از رندر مشکلی نداشت !!
حالا rectangle تب گرافیک چه فرقی با rectangle نوار ابزار پایین داره نیمدونم !
283.gif
منم خواستم از تب graphics، امتحانش کنم، ابزار rectangle رو پیدا نکردم! اومدن از نوار ابزار پایین تست کردم که دیدم درسته!

افترافکت رو خیلی دوست دارم ولی منتها بلد نیستم
154fs232528.gif
منم فکر می کردم افترافکت خیلی سخته! ولی به نظر من از پریمیر آسون تره. من با پریمیر آشنایی داشتم و با دو هفته سر و کله زدن با افترافکت، حدود 80 تا 90 درصد تکنیک هاش رو یادگرفتم. کار کردن باهاش به نسبت پریمیر خیلی روان تره ولی یه مقدار در بحث صدا ضعیف عمل کرده.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سلام . شما با چی صدا را ضبط می کنید که صدای واضح و بدون نویز باشه .
من تبلت و موبایل و لب تاپ دارم . فکر می کردم کسانی که دوربین یا ضبط صوت حرفه ای ندارند از گوشی استفاده می کنند اما کیفیت ضبط گوشی برای من کمتر از کیفیت ضبط لب تاپ هست . گوشی شیائومی نوت 9 هست و لب تاپ لنوو
ببینید؛ کلاً صدا یکی از بزرگترین دردسرهای ساخت ویدیوی حرفه ای است! کوچکترین صدایی از اطراف به عنوان نویز ضبط میشه ولی صدای اصلی که مورد نظر ماست؛ پرقدرت ضبط نمیشه!

کم هزینه ترین راه برای داشتن صدای نسبتاً خوب:

- اگر تصویر و چهره ی شما قرار نیست در ویدیو باشه، استفاده از میکروفن داخلی گوشی رو پیشنهاد می کنم. از هندزفری هم استفاده نکنید. گوشی رو تاجای ممکن به دهان نزدیک کنید و صحبت کنید و حروف "پ" و "ت" و "د" و... با قدرت کم ادا کنید (6~7 بار تست کنید حساب دستتون میاد) / از اپلیکیشن های ضبط صدا مانند Easy Voice Recorder یا Dolby On استفاده کنید و تنظیمات ضبط صدا، برای بالاترین کیفیت انتخاب کنید. بعدش حتماً به نویزگیری با نرم افزار احتیاج دارید. البته Dolby On خودش داخل اپلیکیشن با فعال کردن گزینه Dolby این کار رو در حد نسبتاً خوبی براتون انجام میده.

- اگر تصویر و چهره شما قراره در ویدیو نمایش داده بشه، میکروفن یقه ای Boya By M1 پیشنهاد میشه. این تنها مدل میکروفن موجود در بازار است که با کمترین قیمت، کیفیت ضبط قابل قبولی بهتون میده و در صورت استفاده از جنس اصلیِ این میکروفن، من حتی نیازی به نویزگیری نرم افزاری هم نمی بینم. فقط توجه کنید که چندین نوع جنس غیراصلی همین میکروفن در بازار موجوده که هنگام ضبط نویز بالایی بهتون میده.

در آخر؛ صدای ضبط شده رو حتماً با هدفن و اسپکیر کامپیوتر رومیزی هم تست کنید. چون صدای خروجی از اسپیکر داخلی گوشی، اصلاً مرجع مناسبی برای تشخیص کیفیت صدا نیست.

به تاپیک زیر هم سر بزنید و اگه تونستید اون تستی که گفتم انجام بدید، تا مشکل ما هم برطرف بشه!

Last edited:

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
فایلای آماده فری پیک ( رایگان یا پریمیوم) میشه استفاده کرد ؟ به اینا گیر نمیده یوتیوب ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فایلای آماده فری پیک ( رایگان یا پریمیوم) میشه استفاده کرد ؟ به اینا گیر نمیده یوتیوب ؟
اونهایی که فری هست دو دسته هست , یه سری کلا فری هست و مشکلی نداره و یه سری دیگه فری هست ولی باید لینک به طراح بدی

البته بعضی از همون هم درج شده لینک دادن الزامی نیست ولی برای حمایت از طراح بهتره که لینک بدید

پریمیوم هم که خریداری باید بکنید , در مورد پریمیوم های ریپ شده اطلاعی ندارم ولی ارزش ریسک کردن نداره

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
اونهایی که فری هست دو دسته هست , یه سری کلا فری هست و مشکلی نداره و یه سری دیگه فری هست ولی باید لینک به طراح بدی

البته بعضی از همون هم درج شده لینک دادن الزامی نیست ولی برای حمایت از طراح بهتره که لینک بدید

پریمیوم هم که خریداری باید بکنید , در مورد پریمیوم های ریپ شده اطلاعی ندارم ولی ارزش ریسک کردن نداره
چطوری میخواد بفهمه ؟

بالا