• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
119274.jpg

اگر مى خواهيد فيلمى بامزه، ديدنى و جذاب درباره خلافكارهاى خرده پا ببينيد، «ما فرشته نيستيم» پيشنهاد خوبى است. اين نخستين فيلم آمريكاييِ «نيل جوردن»، هرچند به پاى فيلم هاى بعدى اش نمى رسد و در قياس با اين فيلم هاى تازه، ضعف هايى دارد، اما فيلمى است سرراست و سرگرم كننده درباره آدم هايى كه مى خواهند هرجور شده، زنده بمانند. البته در تاريخ سينما تعداد فيلم هايى كه الگوى اصلى شان همچو چيزى است، كم نيست اما تفاوت ما فرشته نيستيم با آن فيلم ها، در اين است كه موقعيت تازه اى به شخصيت هايش مى بخشد و با قراردادن شخصيت ها در يك موقعيت به خصوص، آنها را امتحان مى كند. داستان فيلم ما فرشته نيستيم، در سال ۱۹۳۵ اتفاق مى افتد؛ در زندان ايالتى كه تا مرز كانادا فاصله زيادى ندارد. يك قاتل روانى (بابى) در اين زندان هست كه به زودى اعدام مى شود. بابى كه علاقه اى به مردن ندارد، دو خلافكار خرده پا (ند و جيم) را شير مى كند كه سه تايى با هم فرار كنند. در راه فرار، بابى دوتا نگهبان را مى كشد. وقتى راه آنها از هم جدا مى شود، ند و جيم به شهر كوچكى مى روند كه عملاً مرز كانادا است. موقع ردشدن از پل، مى بينند كه پليس آنجا ايستاده و راهى براى دررفتن نيست. اين است كه گذرشان به يك مغازه مى افتد و همين جور كه آنجا نشسته اند، سر و كله يك كشيش پيدا مى شود. او فكر مى كند كه اين بنده هاى خدا هم كشيش هستند. براى همين هم آنها را به كليساى كوچكى مى برد كه مجسمه مريم گريان را آنجا نگهدارى مى كنند. چند روز كه مى گذرد، جيم فكر مى كند اين هم يك جور زندگى است و بايد از آن لذت برد. اما ند، علاقه اى به ماندن ندارد. اما ناخواسته، مى شود كشيش اقرارنيوشِ يك پليس و كاملاً از سر اجبار به خانه محبوب پليس مى رود. مالى در جا همه چيز را رد مى كند و مى گويد به هيچ چى اعتقاد ندارد. مدتى بعد كه جيم و ند مى خواهند با لباس كشيشى از روى پل رد شوند، مى بينند كه رئيس زندان دارد دربه در دنبال فرارى ها مى گردد. ند و جيم فكر مى كنند بهترين راه فرار اين است كه در يك راهپيمايى، با مجسمه از روى پل بگذرند… و تازه، اين پايان ماجرا نيست.
كارگردان: نيل جوردن، بازيگران: رابرت دونيرو، شان پن، دمى مور، محصول: آمريكا، ۱۹۸۹

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بعضی از ماها بس که سریال ها یا فیلم های ایرانی رو دیدیم از واقعیت دور شدیم ! این رو باید قبول کرد که اصلا سریال ها که هیچی !! فیلم های سینمایی ما در حد ضعیفترین فیلمهای هالیوودی هم نیست ! البته اگر کپی برداری از فیلم های هالیوودی نباشه !

سینمایی که استار هاش مهناز افشار و گلزار باشن هیچ وقت پیشرفت نمیکنه ! چه گلشیفته باشه چه نباشه ! تازه بدتر از اون میشد مثل امین حیایی که بخاطر نیاز مالی این فیلمها مجبوره در سال کلی فیلم بازی کنه که شاید هیچکدوم ارزش چندانی ندارن !
تایید میشه. سینمای ایران واقعا مزخرفه. هیچی نداره.

وقتی فیلم مارمولک(که میشه گفت جزء بهترین، پربیننده ترین و پر فروش ترین فیلم های ساخته شده سینماست) کپی شده از یکی از فیلم های دهه 30 چارلی چاپلین هست، از بقیه فیلم ها چه انتظاری میشه داشت.

Last edited by a moderator:

DarkLords

Registered User
لایک‌ها
6

وقتی فیلم مارمولک(که میشه گفت جزء بهترین، پربیننده ترین و پر فروش ترین فیلم های ساخته شده سینماست) کپی شده از یکی از فیلم های دهه 30 چارلی چاپلین هست، از بقیه فیلم ها چه انتظاری میشه داشت.

در مورد گلشیفته هم، ما نمیدونیم ایشون چه شرایطی داشتن یا چه فکرهایی می کردن، ولی مطمئنا یک شبه این تصمیم را نگرفته.

کپی کردن با اون چیزی که خارجیا بهش میگن inspiration فرق داره.
خوده هالیوودی ها از این کارا زیاد میکنن.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57

.

ببخشید ... میشه بفرمایید فیلم مارمولک از کدوم فیلم چارلی چاپلین کپی شده است ؟! :blink:

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
ببخشید ... میشه بفرمایید فیلم مارمولک از کدوم فیلم چارلی چاپلین کپی شده است ؟! :blink:
اینجا: http://forum.persiantools.com/t110412.html
اونجایی که گفته: اما میرسیم به یک نکته مهم :

اینم متنش:

سلام

بالاخره بعد از مدتی کار دانلود این مجموعه به پایان رسید. امیدوارم که مورد توجه علاقه مندان به این بازیگر بزرگ سینما قرار بگیره.
اگه یه نگاهی توی سایت IMDb بندازیم.(اینجا) می بینیم که چارلی چاپلین در 87 فیلم بازی کرده است. از این تعداد فیلم من 77 فیلم را تونستم از منابع مختلف جمع آوری کنم.(در مورد فرمت هر فیلم توضیح میدم.)

علاوه بر این 77 فیلم، 2 فیلم مستند/بیوگرافی هم تهیه کردم که در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

اما جزئیات بیشتر درباره این مجموعه. این مجموعه از این بخش ها تشکیل شده است :

1. از بین 77 فیلم، 55 فیلم در مجموعه 55 Digitally Remastered Charlie Chaplin Movies قرار دارد. این مجموعه شامل 55 فیلم از فیلم های چارلی چاپلین می باشد. این مجموعه به صورت DVD در 6 دیسک قرار دارد.
اطلاعات بیشتر درباره این مجموعه : اینجا

2. از بین 22 فیلم دیگر، 6 فیلم با پسوند MPG هستند.این فیلم ها :
کد:
Gentlemen of Nerve
His Prehistoric Past
His Trysting Place
Mabel's Busy Day
The Landlady's Pet
Tillie's Punctured Romance
16 فیلم دیگر با پسوند AVI هستند که نسبت به 6 فیلم قبلی کیفیت بهتری دارند. این فیلم ها :
کد:
A Countess from Hong Kong
A Dogs Life
A Jitney Elopement
A King in New York
A Woman of Paris
The Pilgrim
Circus
City Lights
Great Dictator
Kids Auto Races In Venice
Limelight
Modern Times
Monsieur Verdoux
The Idle Class
The Gold Rush
Pay Day
این 22 فیلم در 3 دیسک قرار دارد.

3. دو فیلم مستند/ بیوگرافی درباره چارلی چاپلین که هر دو فیلم به صورت DVD هستند.این دو فیلم :
Chaplin
Charlie: The Life and Art of Charles Chaplin

اما میرسیم به یک نکته مهم :
زمانی که داشتم فیلم ها را جمه آوری می کردم، یکی از فیلم ها لینک رپید نداشت و مجبور شدم که از تورنت دانلود کنم. بعد از دانلود شدن، گفتم یه نگاه بندازم ببینم چیه. کمی که از فیلم گذشت دیدم داستانش آشنا میزنه، تا اینکه فیلم را به طور کامل دیدم و متوجه شدم که این فیلم مشابه فیلمی هست که چند سال پیش توی ایران ساخته شده. در حقیقت این فیلم ایرانی از روی این فیلم ساخته شده است. چون این فیلم محصول سال 1923 هست.
تمامی داستان این فیلم ایرانی از این فیلم برداشته شده. متهمی که لباس روحانی می پوشه، سوار قطار میشه، توی شهر مقصد فکر می کنن این همون شخصی هست که قرار بود بیاد، با مادر و دختری آشنا میشه و ... . قطعا میتونید اسم این فیلم را حدس بزنید.

هدایای ویژه برای خریداران این مجموعه :
1. مستند مرد درختی : حتما درباره مرد درختی شنیده اید. مردی که دست و پایش بر اثر بیماری به تدریج به چیزی شبیه درخت تبدیل شده و هر ماه 4 میلیمتر رشد می کند. این مستند درباره این شخص و دکتری که برای تحقیق جهت معالجه این فرد به اندونزی سفر می کند، می باشد.

2. فیلم آگراندیسمان : یکی از آثار زیبای میکل آنجلو آنتونیونی که نامزد 2 جایزه اسکار نیز شده است.این فیلم از نظر کارشناسان به عنوان رنگی ترین فیلم تاریخ سینما شناخته شده است.

هزینه و شرایط :
کل موارد بالا در 11 دیسک و قیمت در نظر گرفته شده برای آن 12000 تومان می باشد. دوستانی که مایل به تهیه این مجموعه می باشند در تاپیک اعلام کنند تا شرایط ارسال شود.
همچنین دوستانی که می خواهند از طریق ایمیل سفارش بدهند. این ایمیل من هست:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من فکر میکنم یک کپی باشه از فیلمی که شان پن و رابرت دنیرو بازی کردن اینطور نیست؟

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من فکر میکنم یک کپی باشه از فیلمی که شان پن و رابرت دنیرو بازی کردن اینطور نیست؟

منم می خواستم همین رو بگم، دقیقا کپی we are no angels ـه. فقط نسخه مسیحیش :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نظر شما چیه به نظر شما چیه که وارد تری
مارمولک یه کپی از این نیست؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نظر شما چیه به نظر شما چیه که وارد تری
مارمولک یه کپی از این نیست؟

دیگه تبدیل به یه روایت تکراری شده, در هر صورت چیزی که بیننده میبینه ورژن ایرانی شده اون فیلم هست حتی اگر تبریزی واقعا We're No Angels رو قبل از ساخت مارمولک ندیده باشه
حالا تفاوت هایی این وسط هست , مثلا اونور چند فراری هستند و اینجا فقط رضا مارمولک و غیره
من اگر بخوام ورژن مورد علاقه م رو بین این 3 تا انتخاب کنم همین " مارمولک " هست

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من معتقدم که فیلم های ایرانی دارای موضوعات کپی شده هستن. چه از هالیوود چه از فیلم های قبل از انقلاب. حالا این کپی را یکی میگه inspiration یکی میگه اقتباس. یکی میگه کار درستیه، یکی میگه کار غلطیه.
ولی من دوست دارم فیلمی که می بینم برام تازگی داشته باشه، موضوعش جدید باشه. مثلا من از دیدن این فیلم ها لذت بردم چون واقعا تک بودن.
The Matrix Trilogy
Kill Bill Vol.1&2
50 First Dates (اگه اشتباه نکنم کپی ایرانیش چپ دست بود.)
حتی فیلم Duplex هم برام جالب بود چون مثلش را ندیده بودم.

یه مثال کپی دیگه بزنم.
آخر فیلم نقاب وقتی دختره میشینه توی ماشین که بره، یه نامه می بینه(همونی که پیروزفر نوشته بود) که نوشته بود من یه پوکر باز قهار هستم و ... و در آخر ماشین منفجر میشه.
این صحنه کپی یکی از فیلم های چارلز برانسون بود.

یا مثلا میگن فیلم گل یخ کپی سلطان قلب ها بود.

------

من فیلم We're No Angels را ندیدم، ولی اگه قسمت Plot توی IMDb را بخونید نوشته " 2 مجرم .... " همین یک مورد نشون میده که از روی این فیلم کپی نشده. بلکه از همون فیلم چاپلین کپی شده. اینو به این خاطر میگم که حتی کوچکترین جزئیات هم کپی شده.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
میشه بگی ماتریکس و کیل بیل چه کپی ازشون برداشت شده؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
میشه بگی ماتریکس و کیل بیل چه کپی ازشون برداشت شده؟

من گفتم که این فیلم ها از روی فیلم دیگه ای کپی نشده بودن. نه اینکه فیلمی از روی اینها کپی شده.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بلکه از همون فیلم چاپلین کپی شده

اسم فیلم رو میگفتی که دوستانی که میخوان تماشا کنن سردرگم نشن (
263cylj.gif
)
فیلم The Pilgrim هست محصول 1923, بعد از معرفی Sara__Joon دانلودش کردم ( این نسخه, میان نویس چینی هم البته روش هست به صورت هارد ولی کیفیت خودش بد نیست, 47 دقیقه هست ) کلا طرح داستانی شبیه به مارمولک هست ولی We're No Angels واقعا موردی نزدیک تر / شبیه تر هست. بیشتر زمان این فیلم در منزل پیرامون بچه - کلاه - سرقت پول هست, کلا اثری دیدنی و جذاب ه
فکر نمیکنم تبریزی حتی اسم این فیلم رو هم شنیده باشه ( برای الهام جهت ساخت مارمولک )

2ebafrc.jpg

همونطور که احتمالا میدونین چاپلین ( و البته/قاعدتا بسیاری از دیگر صامت سازان ) بعدها نسخه های مختلفی ( شامل ادیت های گوناگون, موسیقی متن متفاوت و غیره ) از فیلمهاشون رو منتشر میکردن, چاپلین برای این فیلم ترانه Bound For Texas نوشت و مت مونرو این ترانه رو خوند, واقعا کار عالی ای شده, لینک دانلود تک ترک رو بعدا پیدا میکنم و میذارم ( برای شنیدنش میتونین همین نسخه روی فیلم رو هم " اینجا " ببینین )

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اسم فیلم رو میگفتی که دوستانی که میخوان تماشا کنن سردرگم نشن (
263cylj.gif
)
فیلم The Pilgrim هست محصول 1923, بعد از معرفی Sara__Joon دانلودش کردم ( این نسخه, میان نویس چینی هم البته روش هست به صورت هارد ولی کیفیت خودش بد نیست, 47 دقیقه هست ) کلا طرح داستانی شبیه به مارمولک هست ولی We're No Angels واقعا موردی نزدیک تر / شبیه تر هست. بیشتر زمان این فیلم در منزل پیرامون بچه - کلاه - سرقت پول هست, کلا اثری دیدنی و جذاب ه
فکر نمیکنم تبریزی حتی اسم این فیلم رو هم شنیده باشه ( برای الهام جهت ساخت مارمولک )

2ebafrc.jpg

همونطور که احتمالا میدونین چاپلین ( و البته/قاعدتا بسیاری از دیگر صامت سازان ) بعدها نسخه های مختلفی ( شامل ادیت های گوناگون, موسیقی متن متفاوت و غیره ) از فیلمهاشون رو منتشر میکردن, چاپلین برای این فیلم ترانه Bound For Texas نوشت و مت مونرو این ترانه رو خوند, واقعا کار عالی ای شده, لینک دانلود تک ترک رو بعدا پیدا میکنم و میذارم ( برای شنیدنش میتونین همین نسخه روی فیلم رو هم " اینجا " ببینین )

می گفتی برات می فرستادم. اینی که من دارم هارد ساب نیست. همون 47 دقیقه. 352x288 . توی اسمش نوشته DVDrip . حالا نمیدونم واقعا هست یا نه ؟

اون آهنگه از اونجایی که خیلی تکرار میشد، میرفت رو اعصاب !!! ولی جالب بود.

اگه اون فیلم را دیدم، حتما میگم مارمولک به کدومش شبیه تره.

راستی فرضیه سوم : فیلم We're No Angels از روی فیلم چاپلین کپی شده ! دی:

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
اصلا این بحث کپی برداری بی مورد است. اگر بخواهیم این طوری حساب کنیم پس نصف فیلم های تاریخ سینما
کپی برداری است. مارمولک به نظر من یکی از بهترین فیلم های بعد از انقلاب است و با توجه به معیارهای فیلم های ایرانی از فیلمنامه و داستان خوبی برخوردار است و اصلا با فیلم های سطحی مثل اخراجی ها و ... قابل مقایسه نیست.
شما ببینید بعد از این همه سال هنوز دیالوگ های ماندگار این فیلم در دهان بعضی ها می چرخد.

آره عزیز دل برادر ... :)

بالا