• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از rasoul03 :
سلام
كسي طنز نقطه چين چند شب پيش رو ديد
اين مردك مهران مديري داره چه كار مي كنه از مجلس شروع كرده تا رسيده به سينما
تو اين قسمت اول مارمولك بعد مخملباف و بعد كل سينما رو برد زير سوال
راستي كسي نيست جلوي اين تند روي هارو بگيره
مشكل شما اينه كه واقع بين نيستي.
خوب كاري كرده .
شما اصلا ميدوني كاركردهاي طنز چيه؟؟
يكي از كاردكردهاش همينه.
از يه آدم عادي بگير تا رئيس جمهور. ميتونه نقدشون كنه هيچ قانوني هم نميتونه جلوشونو بگيره براي اينكه دارن حقيقترو به تصوير ودر غالب طنز بيان ميكنن.
آره عزيزمه مگه غير از اينه كه اون كيارستمي يا مخملباف و مجيدي و امثالهم با ساختن فيلمهاي سوپر مزخرف سعي دارن پول به جيب بزنن.
و همه دنيا اين كاراي ...مي رو به عنوان سينماي هنري ايران بشناسن.
اگه از اين كارگردانهاي عوضي خوشت مياد برات متاسفم.
در مورد مارمولك هم ميدونيم كه توقيف يه بازي بود براي فروش.
پس ديگه چي ميگي شما؟؟
من مهران مديري رو دوست دارم و به كارشم احترام ميزارم.
اميدوارم كه هميشه موفق باشه.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از anathema :
مشكل شما اينه كه واقع بين نيستي.
خوب كاري كرده .
شما اصلا ميدوني كاركردهاي طنز چيه؟؟
يكي از كاردكردهاش همينه.
از يه آدم عادي بگير تا رئيس جمهور. ميتونه نقدشون كنه هيچ قانوني هم نميتونه جلوشونو بگيره براي اينكه دارن حقيقترو به تصوير ودر غالب طنز بيان ميكنن.
آره عزيزمه مگه غير از اينه كه اون كيارستمي يا مخملباف و مجيدي و امثالهم با ساختن فيلمهاي سوپر مزخرف سعي دارن پول به جيب بزنن.
و همه دنيا اين كاراي ...مي رو به عنوان سينماي هنري ايران بشناسن.
اگه از اين كارگردانهاي عوضي خوشت مياد برات متاسفم.
در مورد مارمولك هم ميدونيم كه توقيف يه بازي بود براي فروش.
پس ديگه چي ميگي شما؟؟
من مهران مديري رو دوست دارم و به كارشم احترام ميزارم.
اميدوارم كه هميشه موفق باشه.
من مخملبافو هنرمند ميدونم ولي هنر ملتزم . فيلمهاي خوبي داره ولي اهل بوق و كرناست !‌ ! !
درباره تلويزيون هم نظرمو گفتم . ولي بعيد ميدونم كسي كه براحتي با لاريجاني كنار مياد آدم مردمي و درستي باشه ! بقول دوستي وارد شدن به تلويزيون يه سقف اي كيو داره كه اگر بالاتر باشي قيچي ميشي و هيچوقت نميتوني واردش بشي . البت نارحت نشي ها داش امير . هنوز قضيه انتخابات و مهر و .... يادمه ولي نظر ما اين شكليه ديگه !

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اگه قراره با طنز نقد كنيم چرا فقط بايد در يك جهت خاص باشه؟ چرا فقط بايد يه سري افراد خاص رو نقد كنن!
در مورد مارمولك شايد يه چنين چيزي هم بوده اما سانسورهاش رو چطوري توجيح ميكني من شنيده بودم سانسور داره البته تو فيلم كه ديدم هم 2-3 جا به نظر ميومد.
كيا رستمي و اينارو هم من زياد فيلم ازشون نديدم ولي فكر نكنم فيلم هاشون لزوما پرفروش باشه!!! من كه تو ايران حداقل نديدم فروش خاصي بكنن. ( تازه دارم مي فهمم چرا از بوتيك بدت مياد :D:D;) )

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب ديگه شما اينجوري فكر ميكنين كه هر كي مياد تلويزيون آدم بيشعوري هست.
خيلي زشته به خدا يعني كمال تبريزي يا حاتمي كيا و مهرام مديري با كيارستمي و مجيدي تو يه سطحن.؟؟؟!
من هنوزم سريال فوق العاده كمال تبريزي رو يادمه.(دوران سركشي)
يا ساعت خوش كه 2 سال از تلويزيون پخش ميشد و خنده رو به خونه همه ميبرد.
من نميدونم چطورري آقا رسول به خودش جرات ميده به مديري بگه مردك.
چون كارش از سيماي لعنتي لاريجاني پخش ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم ...
قضيه مهر و انتخابات يعني چي ؟؟؟؟؟ بهم برخورد.
مرتضي جون من نميگم كار كيارستمي يا امثالهم پر فروشه ولي دقت نكردي چرا كار همين چندتا كارگردان ميره به جشنواره كن و سولقون و هيچ وقت از اون بالاتر نميره و حتي تو ايران هم ازشون استقبال نميشه؟؟؟؟؟؟؟
براي اينكه قلقش اومده دستشون. (بقول مهران مديري چند تا بچه فقير و...........)
اره داش ياسر نظر ما هم اينجورياس. :hmm:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
آناتما جان
هركسي يه سبك فيلمسازي داره نه اينكه قلق بياد دستش . سبك فيلمسازي كيارستمي اينه. حالا اينكه تو ايران مردم ما همه ميرن فيلمي مثل دنيا رو پرفروشترين فيلم سال ميكنن بحث چيز ديگه هستش.من خودم يه فيلم از كيارستمي ديدم زير درختان زيتون . واقعا قشنگ ساخته بود با اون امكانات كم با اون آدمهاي روستايي خداييش هنر ميخواد.
حالا كل كل بخوابه بهتره بيخيال دعوا

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mori_nokia_6230 :
آناتما جان
هركسي يه سبك فيلمسازي داره نه اينكه قلق بياد دستش . سبك فيلمسازي كيارستمي اينه. حالا اينكه تو ايران مردم ما همه ميرن فيلمي مثل دنيا رو پرفروشترين فيلم سال ميكنن بحث چيز ديگه هستش.من خودم يه فيلم از كيارستمي ديدم زير درختان زيتون . واقعا قشنگ ساخته بود با اون امكانات كم با اون آدمهاي روستايي خداييش هنر ميخواد.
حالا كل كل بخوابه بهتره بيخيال دعوا
خوب عزيز دلم من كه با كسي دعوا ندارم.
اصلا اينا برن فيلم بسازن به ...
مسئله اي كه الان اعصابمو ريخته بهم بحث احترامه.
مثلا شما مياي بمن فحش ميدي بعد تو پرانتز مينويسي (ناراحت نشي يه وخ!!!!!!)
جاي خجالته به خدا.
انگار احترام گذاشتن اينجا به تعداد پسته!!!!!!!!!!!
نه به خدا به شعور آدماست.
حالا من احترام همرو نگه ميدارم جوابش اينه؟؟؟
ما هم بلديم بي احترامي كنيم به خدا.
خوب كه چي آخرش با يه پست كه حاوي عذرخواهيه مسئله تموم ميشه.
ولي خوب كه چي طرف كه حرفشو زده.
بحث سره فيلمه به يه چيزه ديگه ربطش ميدن.
حالا شما(خودش ميدونه كي رو ميگم) با خودت قهري با همه چيز مملكتم قهر كردي به من چه ربطي داره؟؟؟
احترام من كه واجبه . نيست.
كفر آدمو در ميارن بعضي ها

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من از اول ميدانستم اين بحث به همينجا ميرسه ...ولي خود سانسوري از دونستن نظرات همديگه بهتر نيست !
فكر ميكنم ميدوني كه كسي كه لفظ " همه " رو زياد بكار ميبره نميتونه زياد به حرفش ادامه بده .....من اينو ميدونم و چنين حرفي درباره تلويزيون نميزنم ......ولي مطمئن باش حتي همون هنر اندكي كه ميتونه به تلويزيون راه پيدا كنه زير كلي سانسور ( ولايتي ! ) و ذره بينهاي سياسي است ! تو هم ميخواي برو تو صدا و سيما يا نرو فرقي نداره تلويزيون همينطوره !
يه هنر مند ( گيرم كه هنرش هنر باشه مثل مجري ها و كارگردانها و ......تلويزيون نباشه ) كه تو تلويزيون كاري ميكنه مجبوره حد و مرزهاي سياسي رو رعايت كنه و گردن به خواسته افرادي كج كنه كه امروز روز دارن خون منو و شما رو ميكنن تو شيشه و در جهت اهداف خودشون بدون حتي دونستن نظرات من و شما خرجش ميكنن ! يكيش هم همين تبليغ ملائيسم از تلويزيونه ! حتي تو سريالي كه حاتمي كيا برا تلويزيون بسازه ( و من علي رغم علاقه و احترامي كه برا ابراهيم قائلم يك قسمتشم نگاه نكردم ) قانون قديمي بودن عكس آقاي ***** اي و يا خميني ( و در بعضي مواقع هر دو ! ) در حد اقل ....ثانيه از فيلم رعايت ميشه ! من ميدونم خيلي از هنرمندا از زور شكمشونه كه برا تلويزيون كار ميكنن ! و ايرادي كه بهشون نيست ...خوب تا حدي هم حق دارن ....مشكل من با استراتژي صدا و سيماست . توش بالاخره 1 % مسلمه هنر واقعي پيدا ميشه ! و اون هم كار انسانهاييست كه هنوز روح و جسمشونو به قدرت ولايتي صدا و سيما نفروختن .....اگر ادامه بدن بيرون وگرنه رام ئ مثل مابقي ميشن ! شما مختاري جز’ هر كدوم باشي.......
من حاضر نيستم بخاطر شكمم تبليغ كسي رو كه فكر ميكنم خيانتكار به ايرانه رو بكنم .....فكر ميكنم هيچوقت اينقدر رك حرف نزده بودم ! :lol:
البت شايدم هنوز بقدر كافي گرسنه نشدم . اگر 1984 رو نخوندين بخونين !‌ اتاق 121 منتظر همه ماست "عزيزان من "‌ !!!

من قصد دعوا با كسي ندارم . مخصوصا با شما داش اميرگل...فقط نظرمو گفتم ....اين كه اخم نداره عمو ! :D

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من با خودمم قهر باشم با همه بچه هاي پي تي دوستم ......در ضمن از غير مستقيم حرف زدن بدم مياد !
اين پست قبل شما رو داش امير نخوندم و اين پست رو زدم .....در ضمن مسائل صدا و سيما رو بدون مسائل سياسي بررسي كردن كار كساييه كه خودشونو ميزنن به اون راه ! سياسي ترين جاي كشور ما حتي بيت رهبري نيست ! تلويزيونه . شمام ميخواي بري توش كار كني الكي بهونه نيار .....برو كار كن ....گفتم يا مثل خودشون ميشي يا دوباره مياي بيرون و مثل ما تو پي تي پست ميزني !

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا بيخيال....دارين سر مهران مديری و..اينهمه با هم دعوا ميکنيد....
هر چقدر هم طرف ارزشمند باشه....اينهمه ارزش نداره که دعوا بشه....من که توهين خاصی به کسی نديدم...
همه بحث ها با کمال احترام بود...
آدم نظرشو بگه که توهين نيست....من خودم حالم از اين مهران مديری بهم ميخوره....هيچ کدوم فيلم ها و سريال هاش رو هم نديدم....تکو توک پاورچين....
از اين نقطه چين هم حالم بهم ميخوره.....اصلاً خنده دار نيست....حالا الان دعوا بايد کنيم

بعد اين حرفا اگه قرار باشه کفر آدم رو در بياره که ديگه....

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Kako :
من از اول ميدانستم اين بحث به همينجا ميرسه ...ولي خود سانسوري از دونستن نظرات همديگه بهتر نيست !
فكر ميكنم ميدوني كه كسي كه لفظ " همه " رو زياد بكار ميبره نميتونه زياد به حرفش ادامه بده .....من اينو ميدونم و چنين حرفي درباره تلويزيون نميزنم ......ولي مطمئن باش حتي همون هنر اندكي كه ميتونه به تلويزيون راه پيدا كنه زير كلي سانسور ( ولايتي ! ) و ذره بينهاي سياسي است ! تو هم ميخواي برو تو صدا و سيما يا نرو فرقي نداره تلويزيون همينطوره !
يه هنر مند ( گيرم كه هنرش هنر باشه مثل مجري ها و كارگردانها و ......تلويزيون نباشه ) كه تو تلويزيون كاري ميكنه مجبوره حد و مرزهاي سياسي رو رعايت كنه و گردن به خواسته افرادي كج كنه كه امروز روز دارن خون منو و شما رو ميكنن تو شيشه و در جهت اهداف خودشون بدون حتي دونستن نظرات من و شما خرجش ميكنن ! يكيش هم همين تبليغ ملائيسم از تلويزيونه ! حتي تو سريالي كه حاتمي كيا برا تلويزيون بسازه ( و من علي رغم علاقه و احترامي كه برا ابراهيم قائلم يك قسمتشم نگاه نكردم ) قانون قديمي بودن عكس آقاي ***** اي و يا خميني ( و در بعضي مواقع هر دو ! ) در حد اقل ....ثانيه از فيلم رعايت ميشه ! من ميدونم خيلي از هنرمندا از زور شكمشونه كه برا تلويزيون كار ميكنن ! و ايرادي كه بهشون نيست ...خوب تا حدي هم حق دارن ....مشكل من با استراتژي صدا و سيماست . توش بالاخره 1 % مسلمه هنر واقعي پيدا ميشه ! و اون هم كار انسانهاييست كه هنوز روح و جسمشونو به قدرت ولايتي صدا و سيما نفروختن .....اگر ادامه بدن بيرون وگرنه رام ئ مثل مابقي ميشن ! شما مختاري جز’ هر كدوم باشي.......
من حاضر نيستم بخاطر شكمم تبليغ كسي رو كه فكر ميكنم خيانتكار به ايرانه رو بكنم .....فكر ميكنم هيچوقت اينقدر رك حرف نزده بودم ! :lol:
البت شايدم هنوز بقدر كافي گرسنه نشدم . اگر 1984 رو نخوندين بخونين !‌ اتاق 121 منتظر همه ماست "عزيزان من "‌ !!!
من ازون اولشم قصد دعوا نداشتم.
من تا حالا توي اين فروم 2 بار دعوا كردم.يادته كه.؟؟؟؟(شما كه حافظت خوبه)
يه بار با روح الله سر بي احترامي به مسيحيت.
يه بارم با فاير بوي سر پي امي كه برام فرستاده بود.
جفتشونم سر بي احترامي بود. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
و الا من كه كرم ندارم دعوا كنم. دارم؟؟؟؟؟
منظورتو از "همه" نفهميدم.
لظفا بگو چون بد جوري گيجم كرده. :wacko:
من قصد دعوا با كسي ندارم . مخصوصا با شما داش اميرگل...فقط نظرمو گفتم ....اين كه اخم نداره عمو ! :D
شما كه هيچ وقت قصد دعوا نداري ولي خوب حرفتو ميزني بالاخره.... :lol:

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Kako :
من با خودمم قهر باشم با همه بچه هاي پي تي دوستم ......در ضمن از غير مستقيم حرف زدن بدم مياد !
اين پست قبل شما رو داش امير نخوندم و اين پست رو زدم .....در ضمن مسائل صدا و سيما رو بدون مسائل سياسي بررسي كردن كار كساييه كه خودشونو ميزنن به اون راه ! سياسي ترين جاي كشور ما حتي بيت رهبري نيست ! تلويزيونه . شمام ميخواي بري توش كار كني الكي بهونه نيار .....برو كار كن ....گفتم يا مثل خودشون ميشي يا دوباره مياي بيرون و مثل ما تو پي تي پست ميزني !
مثل اينكه قضيه مهر رو خوب نگرفتي.
اون مهر رو گفتم برا صدا و سيما لازم دارم نه براي كار كردن توش.
چون گه گاهي (به اقتضاي كار) بايد بري اونجا.
به خاطر همينه.
بالاخره بايد تو اين مملكت نون بخوريم يا نه.(2 روز ديگه كه زن گرفتيم)
__
قزوينيمونم كه اومد !!!
پس بهتره بجاي پست زدن فرار كنيم. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منظورم از همه خودم بود كه اگر بگم همه .....آدم احمقي ام و نميگم ولي خودت بگو به بالاي 90 % تو يك جامعه آماري نميگن همه ؟ نه كه منظور همه همه باشه ها ولي همه ! :lol:
حافظم خوبه و مشكلاتم هم برا همينه ! برا اينكه فراموشكار نيستم . بخدا منظوري به شما يه كس ديگه ندارما ! ولي فراموشكاري باعث ميشه آدم خودشو به اون راه بزنه و نديد بگيره چيزايي كه ميدونه درست يا غلطه رو !
من مخلص شما و مابقي بر و بچ پي تي ام .
از اين كه ميتونيم نظرات همديگه رو بر بتابيم خوشحال و مزيت جامعه پي تي رو هم به همين ميدونم ! اونچه كه از جامعه اي كه ازش قهرم هم انتظار داشتم همين بود كه براورده نكرد و نخواهد كرد....بنابراين باهاش قهرم ! :blush:
درضمن اگر حرفمونو نزنيم چيكار كنيم ؟ بقول هومن اينا ديگه آخرين آرزوهاشون اينه كه ما خفه شيم و راحت باشن !‌پس اگر تيغ تو گلوشون هستيم بزار باشيم تا اگرم خونمونو ميخورن با خيال راحت نخورن !‌

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از Sabzine :
پژمان جان كجايي بابايي ؟ نيستي ؟ بابا چقدر درس ميخوني ؟! ,
از من ياد بگير همه كلاسامو جيم ميشم , صداي همه ديگه در اومده از غيبتهاي من! ( بد آموزي نشه ها ! )
قزويني هم داريم داداش من ! ( البته من جد در جد تهراني ام , خودمو نميگم )
طرف بياد خودشو معرفي كنه ! اگه كيف پول كسي افتاد زمين حواس بچه ها جمع باشه !

هيچي خودمو خفه كردم رفت محسن خان...الان ديگه چيزي ازم نمونده ديگه تموم شدم :D

به نقل از Sajjadi :
اِ اِ اِ اِ.....ما از دنيا بيخبريم.
كجا گذاشته بود اين پسره عكسا رو؟
وا وا...نه بابا حسين جون اينا رو كه نميگم منظورم عكساي اصفهان اومدنشون بود...بابا حالا مياد كله منو ميكنه :p

به نقل از nokhodi :
اصفهوونيا قزوينی هستند یا قزوینیا اصفهونی؟
اگه مجبور بشن قزوينيم ميشن...اصلا همه چي ازشون بر مياد جان تو ;) :p آآآ هومن ببين اين كيف توه افتاده زمين!؟ :lol: :p
ولي اصفهانم يه قزوين داره واسه خودش شنيدين يا نه؟ :)

هااان..عكسا چي شد كاكو..من عكس ميخام :( البته با اجازه همه :)

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
آقا ما عكس نخواستيم.بياين بقيه تاپيكو برين :) ;)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آقا كجا ميرين منم ميام!!

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
به نقل از ei_baba_bi_khial :
آقا ما عكس نخواستيم.بياين بقيه تاپيكتونو برين :) ;)
پژمان جان , شايد خيلي از بچه ها دوست نداشته باشن
چهره ي حقيقيشون رو چهره ي مجازيشون تاثير بذاره
چون نميشه گفت كه : " نه , تاثيري نميذاره "
حالا اثر اين آثار براي هر كسي نسبيه و بالا و پايين داره ...
ولي من حاضرم عكسمو بزنم كه همه تون كف كنين ! ( لباساتونو هم باهاش بشورين : بهره وري ! ) :happy:
×) پترس فداكار !

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اهو...ترخدا نزار...من که قيافتو ببينم زهر ترک ميشم.....اين لطفو پترس جان در حق من و همه userها بکن!!!

اما جداً من نظر اينه که يک عکس کلی حالا به شکل بدی کوچيک باشه بزاريم که به دشمن و استکبر جهانی نشون بديم
اتحاد و يکپارچگی بچه های pt رو...
(تکبير)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب گفتم بهتر هست كه عكس رو در همين قسمت بزارم. خوب شد؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
روزبه جان مثل اينكه اين صفحه روش كم نميشه !!! :rolleyes:

بالا