دوست دختر جديدم هست.....همونی که سر eyes wide shut باهاش قهر کرده بودم....دوباره بعد طلاقش آشتی کرديم..
مشکلی نيست که پس...لينکو بدم بهش يا نه..؟
به نقل از Sajjadi :با تمام ارادتي كه خدمت دوستان دارم با حرف داش ياسر موافقم
بذاريد اين چهره مجازي حفظ بشه....
در ضمن طلبه ديدار داش احسان هم هستيم...
اگر موافق بودين لينك عكسا رو به داش احسان بديم.
ارادت
اينو خيلي باحال اومدي. :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از aaber_piade :اره يادمه.. بر و بكس گفتن تلفني بهت گفته كه ازدواج ما مثل اتكا به يه ريسمون بوده.. راستي من خيلي دلخور شدم كه شما سر فيلم من ميونتون خراب شد![]()
به نقل از en2fa :دوست دختر جديدم هست.....همونی که سر eyes wide shut باهاش قهر کرده بودم....دوباره بعد طلاقش آشتی کرديم..
خداييشو گفتم :blink: ! راستي اين همه ماجرا ساختيم واسه نذاشتن عكسا! فكر كنم نمايشگاه همه بيان! :blink:به نقل از Sajjadi :امان از دست اين مهدي...كي حريفش ميشه؟
ايول نمايشگاه!!!!!!!!به نقل از ROZEGAR :خداييشو گفتم :blink: ! راستي اين همه ماجرا ساختيم واسه نذاشتن عكسا! فكر كنم نمايشگاه همه بيان! :blink:
آره دادا !به نقل از kami :درست شد؟ عمو؟؟؟؟
نيکول هم قبول.
به نقل از en2fa :دوست دختر جديدم هست.....همونی که سر eyes wide shut باهاش قهر کرده بودم....دوباره بعد طلاقش آشتی کرديم..
به نقل از nokhodi :احسان که فرصت سرخاروندن نداره وقتش تلف میشه اگه بخواد عکس شماری از علافان ابزارهای فارسی را ببیند.
چرا دوست دارید این وقت ارزشمندش را که می تونه در آن به کارهای صواب دار بپردازه، این جوری بگیرید؟
به نقل از ROZEGAR :جنس لطيف موردي نداره! بده آقا!![]()
اينهمه هم ديگه دست پا چلفتی نيستم....اول از همه عکس بقيه رو شطرنجی ميکنم بعد ميفرستم...مخصوصاً تو رو.....به نقل از fireboy8766 :×× عمو روزبه جان. ميگم كه بپا يه وقت از تيپو قيافه من خوشش نياد :wacko: . اونوقت ناجور ميشه ها. يه دفعه دوباره ميري تا كار طلاق و اين حرفا. :blink: :lol:
به نقل از Kako :حرفاي بودار ميزني تو (هم ) فاير !!!
بو مياد ...بو مياد.....بو مياد....بو مياد....