Kako
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,259
- لایکها
- 9
مرام همون چیزیه که سیبیل مجاز ازشه ! من بارها گفتم . آدم گبر باشه ولی با مرام . حتی ازون بهتریاسر جون، مرامت را عشق است. خیلی کوچیکتیم.
من از داشتن دوستانی مثل شما در پوستم نمیگنجم .
والا ستوده جان اینجوری که تو گفتی رئیس گنده .....یا اینا خیلی خیلی گنده ان و علی حق داره بترسه :خيلي دوست داشتيم حداقل يكي از رئيس هاي گنده pt رو مي ديديم كه نشد متاسفانه
یا اینکه ......اینقد گنده نیستن و هم اندازه و قد خودمونن ! (!)بازم از این برامه ها بزارید! تازه ترسمون ریخت !
البت منم دوست داشتم حد اقل یکیشون بیاد . حیف !
ولی این داش علی حرفی زدااااا ! ترسمون ریخت !
علی جون جون این سیبیلای نداشته من بیا بگو انتظار چی داشتی که میترسیدی ؟؟؟ چه تصوری داشتی ؟
بابا ما کلی طرفدار داریم و خودمون خبر نداریم !! ایولا ! دست خوش ! سیبیل سمبل یک پی تی اصیل است ! اصلا این جمله رو باس با آب سیبیل بنویسن بزنن تخت سینه پی تی ! ( آی قیافه اشکان دیدن داره اون لحظه ! :lol: )بروبچ هم همه خوشتيپ و باحال.. خيلي حال داد.. فقط حيف.. بايد از قبل هماهنگ ميكرديم همگي يك سبيل بلند (چخماقي!!) ميذاشتيم. (سبيل، سمبل يك پرشين تولزي با اصالت است)
دست آخر از همه کسانی که همش گیر دادن میگن پیچوندن پیچوندن تقاضا میکنم به مناقشه خاتمه دهند و گرنه قرارهای مکرری در روز تولدشان تنظیم و از هر یک یک شام مفصل (بهمراه مخلفات آخر شبی و ..... ) درخواست شده و دعوت نامه ای هم به کلیه اعضای پی تی ارسال میگردد ! این یک تهدید عملیست و در صورت ادامه مناقشات عملی میگردد !
والسلام
نامه تمام