×× سلام رسول جان. خوبي!به نقل از rasoul03 :سلام به همه بر بچ پی تی
راستی امروز خیلی خوش گذشت.
ولی در کل بازم ممنون
![]()
![]()
![]()
خوب شما هم خوش اومدي و جمع اينوري ها
راستي يه سر بيا سمت كارگاه عكاسي كارت دارم. من همون بقل مقل هام!
×× سلام رسول جان. خوبي!به نقل از rasoul03 :سلام به همه بر بچ پی تی
راستی امروز خیلی خوش گذشت.
ولی در کل بازم ممنون
![]()
![]()
![]()
فایرجان این داش رسول خودش اینقد خوبه که نیازی به تعاریف من نداره .به نقل از fireboy8766 :×× سلام رسول جان. خوبي!
خوب شما هم خوش اومدي و جمع اينوري ها. عمو كاكو خيلي تعريف ميكرد ازت !!! يه تريپ بيا ببيننيم چطورياس ! منتظريم.
راستي يه سر بيا سمت كارگاه عكاسي كارت دارم. من همون بقل مقل هام!
البت ایشالله بیان . مام دوست داریم ببینیمش(ون) ! ولی من میگم همین رئیس گفتن بسه دیگه گنده ...یکم زیادیه !اگه اون رييسای گنده نبودند ما دور هم جمع نمی شديما! ایشالا قرار بعدی اونا هم بیان+ بقیه بروبچ!
بابا من غلط كزدم گفتم ترسم ريخت ! اين عادتمه بعد يه همچين مواردي ميگم ترسم ريخت ! در ظمن من به زودي همه عكس هارو در ديد عموم ميزارم !
چاكرتيم فاير جانبه نقل از fireboy8766 :×× موري جان من از ديشب تا حالا داشتم فكر ميكردم اون عزيز باحال كه يه نمه هيكلي هم بود كي بود!!!!! يادم نمي اومد. اسمتو گفته بوديا ولي مشا لا خودت ديدي كه اونجا چه خبر بود :wacko: . خلاصه امروز ياد گوشيت افتادم كه چييييييييي , نوكياس. بعد يادم افتاد كي بودي :happy:
بعد راستي با معرفت!!! يه دفعه جيم شديااااا ما هم نفهميديم كجا رفتي و با كي رفتي.
×× در مورد نمايشگاه و بقيه جاها هم با بچه ها هماهنگ شد و قرار شد كه من برنامه ها رو در امضام بنويسم و دوستان اينجوري هماهنگ بشن! يه نيمچه برنامه اي هم تو پارك لاله براي نمايشگاه ريختيم كه حالا كامل ميشه.
امضارو دنبال كن و در مورد زمان اون ه نظرتو بگو مثل بقيه دوستان.
عابر جان اين صفحه رو داشتم اسكرول ميكردم پايين يهو اين رو ديدمبه نقل از aaber_piade :نميشه.. اين مصداق افشاي اسرار خصوصي به حساب مياد .. بايد حكم قضايي داشته باشي
![]()
به نقل از mori_nokia_6230 :چاكرتيم فاير جان
من بايد ميرفتم خونه يكي از فاميلامون
خيلي دوست داشتم بيام
سعي كردم از همه خداحافظي كنم اما آخرش ديگه قاطي پاتي شد
در مورد اسم ها هم من چون همه رو با id ميشناختم خودم چند نفري رو نميدونم كدوم بودن!!!!! :blush:
در ضمن منتظر عكس ها هم هستم
در مورد زمان نمايشگاه هم بايد تكليف ميان ترم هامون روشن بشه بعدش در خدمتيم
چاكر تمامكي برو بچ
به نقل از ehsan :آقا این عکسها رو بذارید مستفیض بشیم.
در ضمن برای این قرار نمایشگاه کتاب یه تاپیک جدید باز کن. من سعی میکنم حتما بیام. یعنی امیدوارم اگه از شر این درس راحت شده باشم.
به نقل از Kako :آقا علی رغم اعلان علاقمندی احسان من میگم کسی عکسارو عمومی نزاره !
خواستین به احسان هم نشون میدیم عکسارو ولی reveal نکنید این شخصیت های قشنگ مجازی مارو جون ننه هاتون !
داش احسان ! دوست دانیم ! بیا نمایشگاه تو هم عکس بگیر !
به نقل از Sabzine :آقا من اعتراض دارم ! , شكايت دارم , اينجا دارن " جو سازي " ميكنن عليه ما !
پشت سر ما صفحه ( كلاج ) ميذارن ! من اعاده ي حيثيت ميكنم ! من تو دهن اين ملت ميخورم ! :blink:
اي بي مرام داش حسين سجادي ! اي با معرفت ! اي كه بگم خدا بزنه 6 تا بشي ! , مردم بيشتر ازت استفاده كنن !
نداشتيما ! ( نكنه از انبار آوردي ؟؟!)
مرد مومن , ما كه كلي هم با همديگه " كل كل " كرديم . حالا ما رخ ننموديم گلرخ جون ؟!
آقا من كه با روزبه جان داشتم میومدم تو سالن , روزبه پرسید : " کی اینجا از همه بزرگتره و كلي تيكه پروندي به ما و ...... " !
بعد فيلم هم كه باهات دست دادم ( تو ماشين بودي ) و خداحافظي كردم كه : " من يه كمي كار دارم بايد برم " و
گفتي : " بيشتر ببينيمت " و من گفتم : " عكستو بزن تو آواتار , چشم , بيشتر ميبينم ! و گفتي :
عكسمو زدم , من ممدشونم :blink: و .... !
بابا شما ديگه كي هستي ؟!! .... البته شما بچه معروفي ما شناختيمت , ولي خب ديگه وقتي مارو تحويل
نميگيري من چيكار كنم آخه عزيزم ؟! ( بابا همه منو شناختن جز شما !)
اميدوارم منو يادت اومده باشه : " ريش بزي , عينك بي فريم , شلوار لي ,
بلوز سبز زيپ دار , ژاكت سورمه اي + يه كلاسور قهوه اي هم تو دستم " !!!!!!! , بازم بگم ؟!!!! :wacko:
گلي به گوشه ي جمالت , قربون اون مرامت , مث كه همه مارو شناختن ! ( حتي اونا كه منو نديدن)
غير شما !
قربون , قربانت !
![]()
بلوز سبز زيپ دار , ژاكت سورمه اي + يه كلاسور قهوه اي هم تو دستم " !!!!!!!
مث كه همه مارو شناختن ! ( حتي اونا كه منو نديدن)
به نقل از ROZEGAR :همه ميدونن! همه ميدونن كه خواستن توانستنه!حالا اگر ميخواي بپيچوني خداييش اون يه بحث ديگست! :blink:
به نقل از Kako :آقا علی رغم اعلان علاقمندی احسان من میگم کسی عکسارو عمومی نزاره !
خواستین به احسان هم نشون میدیم عکسارو ولی reveal نکنید این شخصیت های قشنگ مجازی مارو جون ننه هاتون !
داش احسان ! دوست دانیم ! بیا نمایشگاه تو هم عکس بگیر !
×× فكر كنم بهتر باشه بعد از جريان نمايشگاه بزاريم ببينن. هااااااااا ؟ خوبه ؟؟؟؟؟به نقل از Sajjadi :با تمام ارادتي كه خدمت دوستان دارم با حرف داش ياسر موافقم
بذاريد اين چهره مجازي حفظ بشه....
در ضمن طلبه ديدار داش احسان هم هستيم...
اگر موافق بودين لينك عكسا رو به داش احسان بديم.
ارادت
نيكول كي تشريف دارن؟به نقل از en2fa :آقا اگه موافق هستيد من لينکشو به نيکول هم بدم...حيونی بدجوری ميخواد منو ببينه....کسی مشکلی که نداره...