• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یاسر جون، مرامت را عشق است. خیلی کوچیکتیم.
مرام همون چیزیه که سیبیل مجاز ازشه ! من بارها گفتم . آدم گبر باشه ولی با مرام . حتی ازون بهتر :)lol:) ملا باشه ! ولی با مرام ! (مثل داش پرویز ملای داخل فیلم ! ) .............اینهمه سیبیل سیبیل میکنیم برا همینه "عزیزان من " !
من از داشتن دوستانی مثل شما در پوستم نمیگنجم .
خيلي دوست داشتيم حداقل يكي از رئيس هاي گنده pt رو مي ديديم كه نشد متاسفانه
والا ستوده جان اینجوری که تو گفتی رئیس گنده .....یا اینا خیلی خیلی گنده ان و علی حق داره بترسه :
بازم از این برامه ها بزارید! تازه ترسمون ریخت !
یا اینکه ......اینقد گنده نیستن و هم اندازه و قد خودمونن ! (!)
البت منم دوست داشتم حد اقل یکیشون بیاد . حیف !
ولی این داش علی حرفی زدااااا ! ترسمون ریخت !
علی جون جون این سیبیلای نداشته من بیا بگو انتظار چی داشتی که میترسیدی ؟؟؟ چه تصوری داشتی ؟

بروبچ هم همه خوشتيپ و باحال.. خيلي حال داد.. فقط حيف.. بايد از قبل هماهنگ ميكرديم همگي يك سبيل بلند (چخماقي!!) ميذاشتيم. (سبيل، سمبل يك پرشين تولزي با اصالت است)
بابا ما کلی طرفدار داریم و خودمون خبر نداریم !! ایولا ! دست خوش ! سیبیل سمبل یک پی تی اصیل است ! اصلا این جمله رو باس با آب سیبیل بنویسن بزنن تخت سینه پی تی ! ( آی قیافه اشکان دیدن داره اون لحظه ! :lol: )
دست آخر از همه کسانی که همش گیر دادن میگن پیچوندن پیچوندن تقاضا میکنم به مناقشه خاتمه دهند و گرنه قرارهای مکرری در روز تولدشان تنظیم و از هر یک یک شام مفصل (بهمراه مخلفات آخر شبی و ..... ) درخواست شده و دعوت نامه ای هم به کلیه اعضای پی تی ارسال میگردد ! این یک تهدید عملیست و در صورت ادامه مناقشات عملی میگردد !
والسلام
نامه تمام

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد عكسا من نظرم اينه بذارين ملت تو خماريش بمونن.
چرا خماري...چون ما مافياي قدرت پي تي هستيم (احسان..دادا بزن گاراژ...امپراطوريتو به باد داديم!!!)

در مورد اين روزبه هم نفوذي از آب در اومد!!!
اولا كه قبيحانه دعوت ميكنه بريم قزوين
ثانيا دفعه پيش عكس مهديو پوستر كرده حالا معلوم نيست اين هماي سعادت روي دوش كدوم بخت برگشته اي بشينه.
ثالثا زيرآب جريان مقدس سيبيلو تو پي تي زد. (من كه گفتم چشم بصيرت ميخواد ديدنش ولي كو گوش شنوا)

فعلا تا بعد يا حق

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
راستي تو جمع رفقا هممون آقا رسولو كه از فواميل داش ياسر سيبيل نشان هستن رو فراموش كرديم.

از همينجا: رسولي دوستت داريم :)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن رييساي گنده پي تي كين بابا...اينقدر لي لي به لالاشون نذارين.
ما خودمون از روساي گنده ايم....ميگين نه.....................

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
ولي آما در مورد امضامون
امضاي ما كه شد: بر و بچ ميومدين ميرفتيم سينما فيلم مارمولك داش پرويز....ميدونين چي از دست دادين؟!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از Sajjadi :
منم صدرصد موافق هستم...
زيادی اصلاً ليلی به لالاشون گزاشتيم....
من که پيشنهاد دادم...اصلاً اينجا رو تحريم کنيم يکجا ديگه بنويسيم...اينهمه مطالب مهم الکی نيست که...
پول اينترنت ميديم بعدين صاحاب سايت ها مياين از ما ياد ميگيرن و استفاده ميکنن....

شروش کنيد....قيام کنيد.....بسوزانيد....بکشيد....بهکيد....داغون کنيد.....(تکبير)

اصلاً اينا بابت هر پست بايد يک پولی به ما بدن...الکی که نيست آخه...

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
منم صدرصد موافق هستم...
من که پيشنهاد دادم...اصلاً اينجا رو تحريم کنيم يکجا ديگه بنويسيم...اينهمه مطالب مهم الکی نيست که...
پول اينترنت ميديم بعدين صاحاب سايت ها مياين از ما ياد ميگيرن و استفاده ميکنن....

روزبه .. دادا اين هماهنگيت منو كشونده...

فقط گفتم الان لابلاي اين كلماتت يه فعل ديگه ميگي كه من يكي ترسيدم...خدا رحم به پروردگار كرد :wacko:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
آقا من هم فطير حالي بردم
پايه قرار هاي بعدي هم هستم
حيف شد ما بعد فيلم نشد بيايم
چاكر همه بر و بچ

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
همتون رو دوست دارم. خيلی خوشحال شدم كه تونستم لحظاتی رو با شما شاد باشم. تبديل كردن دنيای مجازی به حقيقی خيلی زيباست!

انشالله دوستان بيشتری بتونن با ما در برنامه های بعدی باشن. و قرار هم هست كه من در امضا برنامه ها رو بنويسم و با تعييد بقيه دوستان هماهنگی دقيقتر انجام بشه تا بتونيم باز هم ديداری تازه كنيم.

كلی زمان برد تا اين نوشته هارو خوندم و كلی هم حال كردم و چه جالب كه يه دفعه از صفحه چند پريد به ... .

در مورد عكسها هم چشم در اولين فرصت يه دستی بهشون بكشم يه جايی ميزارم كه همه محفوظ بمونه!

عمو سجادی جون خوشم اومد ازت ،زياد . چرا چون گفتی اونی كه بايد ميگفتی! اين يعنی قدرت !!! ما خودمون از روسای اينجاييم ... البته بايد يواش يواش پيش بريم كه احسان اينا كپ نكنن.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
به نقل از Sajjadi :
بقيه رفقا هم كه شامل علي، كامي، فاير، عابر، ستوده، مرتضي نوكيا، مهدي روزگار، روزبه، آناتما، سايبر آرشيتكت، 007 و امير سانگ ميشدن (البت بعلاوه سبزينه كه بما رخ ننمود !!!!!! )
آقا من اعتراض دارم ! , شكايت دارم , اينجا دارن " جو سازي " ميكنن عليه ما !
پشت سر ما صفحه ( كلاج ) ميذارن ! من اعاده ي حيثيت ميكنم ! من تو دهن اين ملت ميخورم ! :blink:
اي بي مرام داش حسين سجادي ! اي با معرفت ! اي كه بگم خدا بزنه 6 تا بشي ! , مردم بيشتر ازت استفاده كنن !
نداشتيما ! ( نكنه از انبار آوردي ؟؟! :D )
مرد مومن , ما كه كلي هم با همديگه " كل كل " كرديم . حالا ما رخ ننموديم گلرخ جون ؟!
آقا من كه با روزبه جان داشتم میومدم تو سالن , روزبه پرسید : " کی اینجا از همه بزرگتره و كلي تيكه پروندي به ما و ...... " !
بعد فيلم هم كه باهات دست دادم ( تو ماشين بودي ) و خداحافظي كردم كه : " من يه كمي كار دارم بايد برم " و
گفتي : " بيشتر ببينيمت " و من گفتم : " عكستو بزن تو آواتار , چشم , بيشتر ميبينم ! و گفتي :
عكسمو زدم , من ممدشونم :blink: و .... !
بابا شما ديگه كي هستي ؟!! .... البته شما بچه معروفي ما شناختيمت , ولي خب ديگه وقتي مارو تحويل
نميگيري من چيكار كنم آخه عزيزم ؟! ( بابا همه منو شناختن جز شما !)
اميدوارم منو يادت اومده باشه : " ريش بزي , عينك بي فريم , شلوار لي ,
بلوز سبز زيپ دار , ژاكت سورمه اي + يه كلاسور قهوه اي هم تو دستم " !!!!!!! , بازم بگم ؟!!!! :wacko:
گلي به گوشه ي جمالت , قربون اون مرامت , مث كه همه مارو شناختن ! ( حتي اونا كه منو نديدن :eek: )
غير شما !
قربون , قربانت !
;)

rasoul03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بر بچ پی تی
راستی امروز خیلی خوش گذشت.
ولی در کل بازم ممنون
:) :) ;)

rasoul03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فیلم علی رغم تبلیغات زیادی که شده بود جنبه روایی نداشت مشکلات کارگردانی ِصحنه و...
اما نکته جالب رام کردن تماشاچی بود(ایجاد علاقه).
درست خنداند درست به فکر فرو برد و درست به پایان رسید.
اما بی انصافی اگر نقاط پر شمار قوت فیلم را زیر نقاط ضعف اندک فیلم محو کنیم.

www.faradisfilm.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرار بعدی نمایشگاه کتاب یا کوه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
رسول جان ميبينم كه موفق شدي بالاخره ..
راستي با نمايشگاه شديدا موافقم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از tsotodeh :
ما كوچيكتيم ياسر جون :)
آقا اين داش علي مون 2سوته رفت.
خيلي دوست داشتيم حداقل يكي از رئيس هاي گنده pt رو مي ديديم كه نشد متاسفانه.
خيلي دوست داشتيم غازمر جون و داش مرتضي و كوروش جان و ali-g , korush, hardware, sharr, خوبي كن و اقا مجتبي و iranclassic وسعيد گرافيك (ثبت كننده همين تاپيك) و امير جون وووووووو رو مي ديدايم ولي خوب نشد ديگه.

انشاللا همه شون هر كجا كه هستن در كنار خانوادشون سالم و تندرست باشند.
راستي بچه ها همگي بايد امضا ها رو edit كنيم :D
در آخر اين رو بگم كه اين ارديبهشتي ها پيچوندن هااا
مخلصيم ستوده جان به قول داش حسين ايول داري من هم دوست داشتم بعدش بيام نشد ديگه :(

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از Kako :
اومدم دیگه داش رضا ! شومام خوب آمار مارو داریا ! :)

من بقول دوستان در حال آنالیزم ! باور کنید قیافه ام شبیه علامت سوال شده برگشتم ! همش دارم کلنجار میرم :
اه اه ! این سبزینه همونه که باهاش خط مسافر بری امامزاده صالح - دربند راه انداخته بودیم ؟؟؟؟؟
اااا! داش مرتضی ! چه پی ام هایی که نزدیم برا اورول ! چه شبها که در پی تی ( ر ساکنه ! ) چت نکردیم ! ااا ! همین داش مری بودا !
اااا ! هومن ! همین هومنی که تا چندی پیش که ستوده یادم نداده بود پی ام هام همش روی 69 70 میچرخید ( ستوده گفت میشه بک آپ گرفت ! از پی ام ها ! ) چون آی دی های مختلف هومنو توش نیگر داشته بودم . همش پی ام بود با احسان و ممد رضا و هومن ! تازه کلیشو پاک کردم ! (روم نمیشد به احسان بگم میل باکسم رو بزرگ کنه ! )

ااا ! ستوده عزیز ! چه پسر ماهی ! داش مهدی روزگار ! اوه اوه ! داش حسین ! داش حسین ! داش حسین ! امان از دست حسین ! امان !
آخ آخ ! علی ! کامی عزیز که کلی تو تاپیک کتابخانه مجازی کمکم کرد ! آناتما ! فایر بوی و سبزینه و عابر ! ( سبزینه ای ها کولاک کرده بودن ! خود داش محسن هم که با تمام مشکلاتش اومد و روی ما رو زمین ننداخت . قربون رفیق بامرام ! ) ...... بله ! داش روزبه برنامه نویس ! بهمراه برادر آرشیتکت محترم ! ......دو تا دوست که زیاد باهاشون بقولی صنمی نداشتیم تو پی تی : امیر سانگ و 007 (؟؟؟آیدیش درست یادم نیست ! ) ...... و حسین سجادی گل ! رفیق فابریک خودم (میدونم یه بار نوشتمش ! ) ...... و هومن عزیز که با اومدنش همه رو متعجب کرد ...البت میدونید که من تا حدی حدس میزدم میاد .... یه چیزایی گفته بود .....اصلا قرارو نبردیم ساعت 9 شب نیاورون برا داش هومن بود دیگه ......آخر همه و کوچیک همه هم همین کاکوی بی سیبیل که مخلص همه اونا که اومدن و نیومدنه !
من امروز یکی از روزهای خیلی شاد زندگیم بود ..... شاید هیچوقت اینهمه پشت سر هم شاد نبودم ...... حظ بسیطی بردیم ......
دست آخر هم یاد دو دوستی رو خیلی دوست داشتم باشن ولی بنا به شرایط نبودن و من همش به یادشون بودم : دو تا اشکانای عزیز . هم اون که تو ایرانه و تهران نیست ..هم اون که اصلا ایران نیست ....میدونم که اگر بودند حتما میومدند ....

درباره عکسها ...من معتقدم کسایی که عکس دارن ( فایربوی، هومن ، من ، علی کس دیگه هم بود ؟ ) یه جای مجانی برا آپلودو برداریم وآپلود کنیم فایل ها رو و یوزر و پس هم بدیم به همه بچه هایی که اومدن و احیانا به دوستان علاقمندی که خیلی طلبه ان عکس من بی سیبیل و حسین کچل (نارحت نمیشی که حسین ؟ ;) ) و ......رو ببینن . فقط باس قول بدن فقط خودشون ببینن و پخش نکنن عکس ها رو چون اکثر بروبچ دنبالش بودن که عکسا یه جوری شخصی بمونه و RELEASE نشه بصورت عمومی . شاید شما هم بودی همین تصمیمو میگرفتی و همین حسو داشتی .
اگر مخالفتی ندارین ما فعلا آپلود میکنیم .... حالا بعدا به توافق میرسیم ....

در هر صورت به ما که خیلی خوش گذشت دوستان ! باور کنید ! بسیار لذت بخش بود مغزهایی که مدتها وقت را صرف پست زدن در پی تی ( میعادگاه عاشقان ....:LOL: ) کرده اند و تو با هر کدام خاطره ها داری رو ببینی ! بپرسی چرا اون پی ام رو جواب ندادی ؟ .....
اگر عمری بود از این دست قرارها بازم میزاریم !!!
بقول قزمر :
فدا
آره داش كاكوي گل
ما هم تو فكريم كلا مقايسه قيافه ها با آواتار و حرف ها و ...
بزار 1984 رو خوندم دوباره ميريم تو كار چت.
چاكرتيم فطير

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از en2fa :
به نقل از Sajjadi :
منم صدرصد موافق هستم...

اگه اون رييسای گنده نبودند ما دور هم جمع نمی شديما! ایشالا قرار بعدی اونا هم بیان+ بقیه بروبچ! :)

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نقل از tsotodeh :
ما كوچيكتيم ياسر جون :)

در آخر اين رو بگم كه اين ارديبهشتي ها پيچوندن هااا

ارديبهشتي ها سرمونو زدن طاق! :blink: :wacko: :wacko:

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بابا من غلط كزدم گفتم ترسم ريخت ! اين عادتمه بعد يه همچين مواردي ميگم ترسم ريخت ! در ظمن من به زودي همه عكس هارو در ديد عموم ميزارم !:)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ali :
بابا من غلط كزدم گفتم ترسم ريخت ! اين عادتمه بعد يه همچين مواردي ميگم ترسم ريخت ! در ظمن من به زودي همه عكس هارو در ديد عموم ميزارم !:)
×× علي جون بابا مگه خبر نداري بچه ها گفتن كه اين عكسهارو فقط همونا كه اومدن ببينن! يه جا بزاريم و بهش pass بديم! :rolleyes: هاااا ؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mori_nokia_6230 :
رسول جان ميبينم كه موفق شدي بالاخره ..
راستي با نمايشگاه شديدا موافقم

×× موري جان من از ديشب تا حالا داشتم فكر ميكردم اون عزيز باحال كه يه نمه هيكلي هم بود كي بود!!!!! يادم نمي اومد. اسمتو گفته بوديا ولي مشا لا خودت ديدي كه اونجا چه خبر بود :wacko: . خلاصه امروز ياد گوشيت افتادم كه چييييييييي , نوكياس :D . بعد يادم افتاد كي بودي :happy:
بعد راستي با معرفت!!! يه دفعه جيم شديااااا ما هم نفهميديم كجا رفتي و با كي رفتي.
×× در مورد نمايشگاه و بقيه جاها هم با بچه ها هماهنگ شد و قرار شد كه من برنامه ها رو در امضام بنويسم و دوستان اينجوري هماهنگ بشن! يه نيمچه برنامه اي هم تو پارك لاله براي نمايشگاه ريختيم كه حالا كامل ميشه.
امضارو دنبال كن و در مورد زمان اون ه نظرتو بگو مثل بقيه دوستان.

بالا