• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوووووووووه چه دنگ و فنگي داره اين سينما رفتن.
دهنم سرويس شد از بس گفتم منم ميام.
تازه ميگين هر كي ميخواد بياد قطعي بگه تا اسمشو بزاريم تو ليست؟؟؟؟؟؟ :blink: (گرفين ما رو؟؟؟؟)
من تو اين تاپيك كلا دوتا پست بيشتر ندارم كه تو هر جفتشونم گفتم كه ميام. :blush:
ميگم نظرتون چيه از اوليامون رضايتنامه بگيريم شايد اينجوري بفهمن كه ما هم ميخوايم بيايم. :D
يكي يه سن ايچم بهتون ميدم نگيد اين پسره خسيس بود !(بابت تولد !)
زياديد وگرنه مي بردمتون البرز !
قربونت ما به نايبم قانعيم. :lol: :lol: :lol:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
علي جون پلاسيم سرت ! خيالم نكني فقط همينايي كه تو امضاي فايرن ميانا !!!!
من امروز صبح ( 2 دقيقه پيش ) تو سينما مركزي انقلاب ديدم مارمولكو گذاشته ! البت خيلي مزخرفه و ترجيحا باس بريم جاي ديگه !‌ ( من كه جرات نميكنم برم توش !‌‌ ببم جان ! گريفتي ؟‌)‌
فقط بعنوان يك آلترناتيو اگر از همه جا رونده و از ...مون هم سير شديم ....خوب ميريم اونجا !!!

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نقل از ali :
راستي منم تا ساعا 8 معلم دارم !:) همون فرهنگ سرا منابه هر چند بنظر من سالن جالبي نداره ! ولي دو قدمي خونه ماست ! خلاصه هر كار بخوايد مي تونم بكنم سر بزنم چك بكنم داد بزنتم همه فنه حريفم !
يكي يه سن ايچم بهتون ميدم نگيد اين پسره خسيس بود !:)(بابت تولد !)
زياديد وگرنه مي بردمتون البرز !:D

خداييش درست نيست يعني تو مرام پي تي ها نيست! كه تولدشون باشه و يه شامي مامي چيزي ندن! :blink:

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نقل از tsotodeh :
حاجي قرار همون فرهنگسرا ست
مكان فرهنگسراي نياوران-..::: > آدرس دقيق = نياوران-خيابان شهيد باهنر- روبروي پارك نياوران-فرهنگسراي نياوران

تاپيكه بالايت رو بخون :)

خداييش نزديك بود بپيچيم به قافيه!! دمت گرم حالي كرديم! گفتي وگرنه ميرفتم اونجا هي از هركي ميومد ميپرسيدم از برو بكس پي تي؟
:blink: :blink: :D

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
چي شده كه ساعتش عوض شده ؟:20: 8: صبحه؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از nokhodi :
با توجه به حضور مقامات مهم كشوری و لشگری، آوردن هر گونه وسیله عکس برداری و فیلم برداری را قدغن نمی کنید؟!

کاکوجان شورت چیزی شبیه مایو است که با آن به ورزش مقدس شنا می پردازند که پیامبر اسلام امر فرموده اند به فرزندان خود ان را بیاموزید. بجز شیرجه و ورزشهای آبی چه ورزش دیگری را با مایو انجام می دهند؟

×× عزيز جان شما چرا اينقدر پيچي ؟؟؟؟؟؟

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
خيلي خوب بابا نمي پوشم. چرا مي زني؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در مورد فرهنگسرا: فكر ميكنم بهتر باشه كه براي جلوگيري از 3 شدن. ستوده جان به همراه من 1 يا 2 روز قبل قرار يه برنامه اونجا داشته باشيم كه ببينيم برنامه چطوري هست.

در مورد زمان قرار: زمان نمايش اينطور كه ستوده جان گفتن ساعت 9 شب هست كه قرار ميشه 8:30 در فرهنگسرا. به دليل اينكه اون موقع زماني هست كه كاريشم نميشه كرد يعني اگه بربنامه فرهنگسرا به هم بخوره ما جاي ديگه اي هم نميتونيم بريم غير از خونه به همين علت حتما بايد 1 يا 2 روز قبل 5 شنبه اونجا يه هماهنگي بشه.

همونطور كه قبلا گفتم باز براي جلوگيري از ضايع شدن بايد برنامه اي بچينيم كه جاي ديگه رو هم داشته باشيم. كه اگه دوستاني كه قصد دارن بياد برنامشون رو از حدود 4 خالي بزارن كه اگه يه دفعه برنامه تغييري كرد بتونن بيان. فقط براي اطمينان بيشتر و اينكه اونجا شرمنده نشيم. حالا اگه فيلم الان اكران بود اين مشكلات و زجه زدن ها رو نداشتيم.

توجه: فقط براي هماهنگي بيشتر روز 1 و 2 ارديبهشت (كساني كه كه ميخوان بيان) به اينن تاپيك سر بزنند.

×× در مورد دوربين: آوردن هر گونه دوربين , دستي كم, دي وي كم, عكاسي و غيره مجاز نميباشد مگر با اجازه صاحاب دوربين :D .

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فاير جان 8:30 يه كم ديره، نميشه كمی بندازیمش جلوتر. همون 4:30 تا 5 پنجشنبه خيلی خوب بودا....

اگه در فرهنگسرا بذارن DVCam ببرن ملت که خیلی جالبناکه.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من كه ميگم حداقل 1 ساعت قبلش اونجا باشيم ! و ترجيحا 1.5 ساعت قبل !
هومن جان روزام سر ميزني اينجا ؟

×× عزيز جان شما چرا اينقدر پيچي ؟؟؟؟؟؟
هومن سرپيچه فاير جان ! :happy:

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از nokhodi :
فاير جان 8:30 يه كم ديره، نميشه كمی بندازیمش جلوتر. همون 4:30 تا 5 پنجشنبه خيلی خوب بودا....
راست ميگه يه كم زود نيست؟!!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از kami :
راست ميگه يه كم زود نيست؟!!!

والا منم از خدامه كه همون حدود 4 و 5 باشه اما ظاهرا كه اونجايي كه ستوده جان ميگه اينجوريا نيست.
حالا بزار يكم بگذره.

×× آخرين اخبار: امكان اكران نشدن فيلم هست.( اين رو قبلا گفتم باز هم امروز از جايي پرسيدم اينو گفته).
و حتما تا 3 شنبه يا 4 شنبه حتما مشخص ميشه. خبرشو اينجا مينويسيم. سر بزنيد.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آقا ساعت اش همون 9 شب هست. تازه دفعه هاي پيش كه ما رفتيم ساعت 10 شب سانس اش شروع مي شد.
فكر كنم 8:20 يا 8:30 اونجا باشيم بد نيست.درب هاي فرهنگسرا تا آخر فيلم باز است :D خواستين 11 شب هم مي تونين بياين :D

علي جون شما كجاين ؟
فاير جون موافق ام با هم قرار ميذاريم چهاشنبه اينجا باشيم.فاير جون من 3 شنبه و چهارشنبه زنگ ميزنم يا و Ok ميكنم.
اگر هم ديد ام بليط ها ممكنه پيش فروش بشه يه چيزي بيعانه ميدام تا اگر بچه ها اومدن مچل نشيم پاشيم بريم پارك نياورون.فاير جون اگر فرهنگسرا هم بهم بخوره پارك نياورون يا خونه ما هست. | خواستي خونه خ ا ل ي هم رديف ميكنيم بقيه مخلفاتش|

كاكو جون درباره بمب هم .... | كاكو جان به id من در ياهو يه PM بده بي زحمت كلي كارت دارام.

felan

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من شرمنده دوستانم !
اولا :ستوده عزیز . من فکر کنم برا همه گفتم ولی انگار شما نشنیدی قضایای مارو ! ما یه سری عادات مزخرف عجیب و غریب داریم . مثلا اینکه تا جایی که بشه از آسانسور استفاده نمیکنم . حتی برای بالاتر از 10 طبقه ! یا.....هیچوقت از عطریجات و .... به خودم نمیزنم ....هیچوقت ! دلیل خاصی هم نداره اینا ! یکی دیگشم اینه که از مسنجر خیلی بدم میاد و تابحال فقط یکبار نصبش کردم . از چت کردن متنفرم و اصلا نمیدونم آفلاین چیه ! :HAPPY:
من شرمندتم . بیلمیریم دیگه ! شوما ببخش . خواستی میا بازی کنیم در خدمتیم : [email protected] !!!قربون داش رضا برم یه میل باحال هم بنام ما کرد . دمش گرم !

آقایون و خانوما ! بنده علی رغم میل باطنیم میگم بهتره همون حوالی ساعت 4.30 ...5 باشه قرار . حالا نیاورون نشد ..شوش !!! ما میخوایم همو ببینیم و فیلم رو ....ها ؟ نه با شلوارک کار داریم ....نه به آخر شب.....نه به خونه خالی .....نه به روسری......نه به خیلی چیزای دیگه ؟ ها ؟
من پیشنهاد میدم تو یکی از سینماهای وسط شهر . به هر تعدادی هم که ثبت نام کردین ( :HAPPY:) من رزرو میکنم . ....
خوبه ؟ من تابحال دو جا دیدم که گذاشتنش و گویا از روز 4 شنبه هفته بعد اکران میشه !

رو پیشنهاد من جدی فکر کنین و نظر بدین . احتمالا من مشکل دارم با اون ساعت ......البت بخاطر یه نفر نمیشه قرار و بهم ریخت و اگر جمیع دوستان خواستن برن بالا همونجا و همون ساعت خوب منم سعیم رو میکنم ولی اگر نشد دیگه ....خوب نشده دیگه ! یه بار دیگه ! اصلا بیاین یه قرار بزاریم فیلمای خوب رو انتخاب کنیم و با هم بریم ببینیم !

نظراتونو حتمن بگین .
مخلص جمیع رفقا !

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستی ستوده جون امضای جدید مبارک ! :happy:
خوشگل تر از قبلیه .

آقا این قراره ؟ فعلا 10 - 12 نفریم این تاپیکم شده 11 صفحه !!!! برا هماهنگ کردن اومدن هر نفر یه صفحه پست زده شده !!
البت بحثای شلوارکی و روسری و ..... هم مزید بر علت بوده ! اصلا فروم همینش خوبه دیگه ! مثه چت مزخرف نیست !!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا بخدا من ديروز فکر کنم اينجا نوشتم..صفحه 9 بود الان شده 11..چه خبره....

من چون گير دانشگاه و پروژه و از همه مهمتر يک بازی خفن هستم واسه همين کم ميام اينترنت....
اما لان تاپيک ها رو خوندم ديدم انگار برو بچ همه ارديبهشتی هستن....حالا منم خواستم به عنوان سر دمدار اين برو بچ تاريخ تولدم رو اعلام کنم:::::

1 ارديبهشت...کيف کردين......

فقط از اونا که زياد تر از ما دنبال کار هستن..هر تقييری پيش امد يکجوری به من اطلاع بديد شايد اينجا نتونم بيام....
در ضمن يک فکری به حال رزرو کنيد..اينهمه ملت يهو ميخ نشيم..يا بليت گير يک عده بياد گير بقيه نياد...

راستی آقا من ميخواستم ريش سيبيلم رو بزنم واسه تولدم..صبر کن واسه شما ها يا نه؟!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
كاكو جان من هيچ كارام ريش قيچي دسته خودتون
يا علي

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه که .....!
گفتم نظرتونو بگین !
نگفتی موافقی ؟ یا مخالف ؟
امیدوارم نارحت نشده باشی چون اصلا همچین قصدی نداشتم .

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Kako :
نه که .....!
گفتم نظرتونو بگین !
نگفتی موافقی ؟ یا مخالف ؟
امیدوارم نارحت نشده باشی چون اصلا همچین قصدی نداشتم .
من هم موافقم .
به فرض مثال اگه فيلم ساعت 9 يا 10 شروع شه در نهايت 11 يا 12 هم تموم ميشه.
اونموقع همه مغازه ها هم بستن و ما نميتونيم روي دوستان شهاب شيم. :D :D
و عشق و حال هم ميماسه.
من ميگم بعد از طهر بريم كه تا يه ساعتي هم ول بگرديم بعدش.

بالا