به نقل از Kako :راستی چه تاپیک با مزه ای شده اینجا ها ! بعدا کلی خاطره میشه برامون !
میگین نه ؟ حالا میبینین ! ولی یه عیبی که داره دیدن هم اینه که دیگه این anonymous های فعلی نیستیم دیگه برا هم ! دیگه کاکو سیبیلو (!) نیست ! .....امممم......اینجوریاس دیگه ! سن و سالمون برملا میشه ! .......اممممم....کچلا معلوم میشن (!)!)!)!)!)........امممم.....همین دیگه !
به نقل از ali :آقا من ميشه رققام رو هم كه طلبن اين فيلم رو ببينن بيارم !؟(سيبيلن از الان بگم !)
به نقل از ali :راستي منم تا ساعا 8 معلم دارم !همون فرهنگ سرا منابه هر چند بنظر من سالن جالبي نداره ! ولي دو قدمي خونه ماست ! خلاصه هر كار بخوايد مي تونم بكنم سر بزنم چك بكنم داد بزنتم همه فنه حريفم !
يكي يه سن ايچم بهتون ميدم نگيد اين پسره خسيس بود !(بابت تولد !)
زياديد وگرنه مي بردمتون البرز !![]()
به نقل از Kako :آقا روزبه و مابقی رفقای کرجی . من سعی میکنم برا اون شب ماشین بیارم و هر کی خواست بره کرج رو با خودم ببرم .
مخلص جمیع رفقا ! ( رانت مخصوص برای قزمر و پرشیا ! ) بشتابید برا کرج ...کرج ....کرج .....آخر اتوبان ......آقا فقط یه نفر ! ( ماشین خالیه ها ! ) ......... 2 نفر کرج .....
به نقل از ROZEGAR :اين قرار شنبه كجاست يه ندا بديد منم اگر برنامم هندل بشه ميام!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از nokhodi :از این کارای بی ناموسی آن هم در مملکت امام زمان!!! :blink: :wacko:
یادتان نیست یکی دو سال پیش که یکی از برادران هنگام ورزش در باشگاه آسیب دیده بود و وقتی با همان شلوار کوتاه ورزشی او را به درمانگاه می برند؛ جان برکفان بسیجی و نیروهای انتظامی منتظر ظهور چه می کنند با او و همراهانش؟ باشد که درس عبرتی باشد برای همه شلوارک پوشان اروپایی، آسیایی و امریکایی و افریقایی که در تابستانها و هر وقت گرمشان باشد هر روز اسلام را بر باد می دهند و islamic dress code را observe نمی کنند با ای کارهای بدشان و از آن هم بدتر حتا کسی نیست که به آنها بنگرد تا سپس ارشادشان کند.