• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آقا من تابع هستم هيچ مشكلي هم ندارن فقط بين 11 تا 13 ظهر نباشه همين!

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من عينه سگ معلم دارم 5 شنبه !
ساعت يه رب به من الا 6:30 شو كه نموتونم بپيچونم ! يه دونم 6:30 الا 8 دارم كه قابله پيچندنه ! خلاصه احتمال داره آخره ماجرا بيام فيلم هاي دوستان رو تحويل بدم برم !

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
بعد از ظهر عاليه.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من که حرفی نمیرنم تا فایر نیاد ! فاااااااااااااااااااااااااااااااااااایر ! کوشی ؟

علی جون . شرمنده دیگه . اکثرا دیر وقت مثل من براشون سخته . من خونم کرجه ! و ساعت 1 برگشتن خونه رم ( تازه بعد از شوکی که از دیدن همه شما بهم وارد شده ) زیاد دوست ندارم .

در هر صورت من شنبه میرم ببینم میتونم رزرو کنم یا نه . اگر تا 3 یا 2 نشبه نشد میریم سراغ همون گزینه ستوده عزیز . نیاوران .
تا شنبه تعداد رو مشخص کنین که بدونم اگر موقعیتش پیش اومد چند تا رزرو کنم .

رفقا بیاین کانفرم کنین عصر 5 شنبه رو !!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم نظرم اينه که خيلی دير نشه...چون منم ساعت 1 رفتن خونه رو خيلی دوست ندارم...و در ضمن کرج هم بايد برم...
اما در کل من وله ول هستم...يعنی برنامه هر وقت شد کاری ندارم...
البته فکر ميکنم فستيوال گل هستدر محلات..شايد برم اونجا...اما در هر صورت تا 2-3 شنبه معلوم ميشه برنامم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مثل اينكه بعضی دوستان به بعضی پست ها توجهی ندارن. خوب بابا بخونيد ديگه كه در جريان كار باشيد بعد نگی كه به ما نگفتی و از اين جور چيزا. از من گفتن بود.

** كاكو جان اگه شما شنبه هستی سمت تهران خوب ميشه يه برنامه بچينيم و با هم بريم دنبال قضيه. به ستوده هم گفتم كه يا من و كاكو ميريم برای برنامه سينما و يا من و خود ستوده. حالا ميتونی برنامتو بگی برای شنبه يا ۱ شنبه ۲ شنبه كه بريم. فكر ميكنم شنبه شكم زود باشه برای هماهنگی سينما.

** علی جان قرار اگه اوكی شه حالا ميخواد سال ديگه هم باشه معمولا بعد از ظهر بهتره و همون موقع ها ميافته حالا ممكن هست استثنا ن اگه جايی رو پيدا نكنيم بيافته نياورون كه زمانشو هم ميدونيد.

آخرين برنامه رو هم روز ۴ شنبه ميزاريم كه قرار نهايی شه.

** ترسم از آنست كه اكران نشود. كه باز ميگم امكانش هم كم نيست. فقط به اين فكر باشيد كه اگه اكران نشد چيز ديگه ای دوست داريم بريم يا برنامه رو ميريزيم يه زمان ديگه!!؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام
من هم موافق ام واقعا" ساعت اش برا بچه ها مشگل هست.ولي خوب يه سري هاي ديگه هم نمي تونن بيان.(اكثريت رو بايد در نظر گرفت ديگه)
فقط نرين يه سينما تو كيلومتر7 جاده كرج پيدا كنيد بگين ساعت 6 صبح همه بيان اونجا :D
فاير جون مشگلي نيست اگر خواستي روزه قبلش Ok كني من هم هستم :)
felan

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
راستی چه تاپیک با مزه ای شده اینجا ها ! بعدا کلی خاطره میشه برامون !
میگین نه ؟ حالا میبینین ! ولی یه عیبی که داره دیدن هم اینه که دیگه این anonymous های فعلی نیستیم دیگه برا هم ! دیگه کاکو سیبیلو (!) نیست ! .....امممم......اینجوریاس دیگه ! سن و سالمون برملا میشه ! .......اممممم....کچلا معلوم میشن (!)!)!)!)!)........امممم.....همین دیگه !

منو ميگي :blink:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ali :
آقا من ميشه رققام رو هم كه طلبن اين فيلم رو ببينن بيارم !؟(سيبيلن از الان بگم !)

بابا شماها كه هم خودتون سيبيلين هم رفيقاتون....اينم شد قرار :lol:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ali :
راستي منم تا ساعا 8 معلم دارم !:) همون فرهنگ سرا منابه هر چند بنظر من سالن جالبي نداره ! ولي دو قدمي خونه ماست ! خلاصه هر كار بخوايد مي تونم بكنم سر بزنم چك بكنم داد بزنتم همه فنه حريفم !
يكي يه سن ايچم بهتون ميدم نگيد اين پسره خسيس بود !:)(بابت تولد !)
زياديد وگرنه مي بردمتون البرز !:D

دادا بچه نياورون كه ديگه نباس بگه زيادين.

رفقا البرزم افتاديم. ايول بگين كه توپه. :eek:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
منم با همون عصر موافقم
1) هم دير نميرسيم خونه (من يه بچه مثبتم آخه!!!)
2) بيشتر همديگرو ميبينيم
3) به قول آنا ميتونيم بعدش شهاب شيم رو سر رفقا (البت داش علي بچه ناف نيورون كه شونه خلي كرد)
4) بابا ما بچه شوشيم...شوش كوجا نياورون كوجا؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حسین مگه تو کچل بودی ؟؟؟ اینقد تو کف هومن بودم که قیافت پاک از یادم رفته !
جون تو ......نارحت نشی ها ! ولی همش بعدش داشتم فکر میکردم ( مخصوصا از وقتی پی ام هومنو گرفتم !!!) که قیافه این دو تا چرا یادم رفت !!!!

فایر جان . من شنبه 1 شنبه . 2 شنبه .....همش تهرانم . حوالی سینما فلسطین . در حد یکی د.و ساعت هم میتونم بیام . هر جا . ستوده جان خواستی شمام بیا ؟ آشنا شیم !

فقط رفقا برا گرفتن بلیط شهاب نشین ها ! ( تکیه کلام جالبی بود ! ) قرار 5 شنبس !

البت هر کی دوست داشت بیاد بهتر ! آقا اصلا قرار شنبه ! برای خرید بلیط سینما برای 5 شنبه /!!!!!!!!!!!!!!!!!11
:happy:

اوخ اوخ ! اوضاع خراب شد ! فایر جون هر کار دوست داری بکن . منم هر جا که تو بگی میام . میترسم با این ایده دادنهام کار دست قرار دسته جمعیمون بدم .

مخلص رفقا !

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا روزبه و مابقی رفقای کرجی . من سعی میکنم برا اون شب ماشین بیارم و هر کی خواست بره کرج رو با خودم ببرم . :)

مخلص جمیع رفقا ! ( رانت مخصوص برای قزمر و پرشیا ! ) بشتابید برا کرج ...کرج ....کرج .....آخر اتوبان ......آقا فقط یه نفر ! ( ماشین خالیه ها ! ) ......... 2 نفر کرج .....

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
آقا روزبه و مابقی رفقای کرجی . من سعی میکنم برا اون شب ماشین بیارم و هر کی خواست بره کرج رو با خودم ببرم . :)

مخلص جمیع رفقا ! ( رانت مخصوص برای قزمر و پرشیا ! ) بشتابید برا کرج ...کرج ....کرج .....آخر اتوبان ......آقا فقط یه نفر ! ( ماشین خالیه ها ! ) ......... 2 نفر کرج .....

ياسر جون احيانا تو مسيرت از شوش رد نميشي ما رو هم برسوني.

قيافه من يادت ميره...باشه

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شوش علیا یا سفلی ؟
قیافه که مهم نیست ! داداش ! .....مرامتو عشق است !
راستی تو کچل بودی ؟نهههههههههههههههه ! ؟ ؟ بی خیال ! بابا کلی مو داشتی ! نهههههههههههههه! ؟ ؟ یا من کورم ؟

آقا چی شد ؟ شنبه بریم برا چند نفر رزرو کنیم ؟ کجا خوبه ؟
تصمیم به عهده ما باشه ؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پیش بسوی صفحه 13 !!!!!!!!!!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
كاكو جان كجا قرار بزاريم برا بازديده سينما و.. چه ساعتي ؟
با فاير جون يه هماهنگي بده
ممنون مام خبر كن
انشاللا درباره PM آخريت هم همونجا صحبت مي كنيم (شرمنده كه وقت نوشتن رو ندارام)
موفق باشي
يا حق

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اين قرار شنبه كجاست يه ندا بديد منم اگر برنامم هندل بشه ميام!

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ROZEGAR :
اين قرار شنبه كجاست يه ندا بديد منم اگر برنامم هندل بشه ميام!

داش مهدي تو هم داري ما رو دور ميزني كه ببم جان.
اين قرارو ميخواين بجاي پنچشنبه بندازين شنبه اصلا خيال همه راحت شه. :wacko: :D

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
از این کارای بی ناموسی آن هم در مملکت امام زمان!!! :blink: :wacko:
یادتان نیست یکی دو سال پیش که یکی از برادران هنگام ورزش در باشگاه آسیب دیده بود و وقتی با همان شلوار کوتاه ورزشی او را به درمانگاه می برند؛ جان برکفان بسیجی و نیروهای انتظامی منتظر ظهور چه می کنند با او و همراهانش؟ باشد که درس عبرتی باشد برای همه شلوارک پوشان اروپایی، آسیایی و امریکایی و افریقایی که در تابستانها و هر وقت گرمشان باشد هر روز اسلام را بر باد می دهند و islamic dress code را observe نمی کنند با ای کارهای بدشان و از آن هم بدتر حتا کسی نیست که به آنها بنگرد تا سپس ارشادشان کند.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

بالا