SILENT_66A
Registered User
داداش اين ديگه نگو من خودم ١٠سال پي اس بازي كردم طراحي پي اس خيلي خيلي جلوتر از فيفا هست داداش يادمه يه بار فيفا٨بازي كردم واقعن اون روز فكر كردم دارم ميكرو بازي ميكنم تا الان كه ١٤بازي كردم ديدم خوب شده
تکنولوژی و انجینی که ea داره واسه ساخت فیفا بکار میبره شاید چندسال آینده konami بهش برسهداداش اين ديگه نگو من خودم ١٠سال پي اس بازي كردم طراحي پي اس خيلي خيلي جلوتر از فيفا هست داداش يادمه يه بار فيفا٨بازي كردم واقعن اون روز فكر كردم دارم ميكرو بازي ميكنم تا الان كه ١٤بازي كردم ديدم خوب شده
داداش تو رون بازي كردن فيفا شكي نيست ولي تو گرافيك حرفي برايه گفتن نداره الان پي اس ٢٠١٤اومده خراب كرده ولي توجه كني قبلش فيفا حرفي برا گفتن نداشتتکنولوژی و انجینی که ea داره واسه ساخت فیفا بکار میبره شاید چندسال آینده konami بهش برسه
کاپتان بگیر این عکسارو فعلان داشته باش حالا دیدی کی سر تره
مشاهده پیوست 650532 مشاهده پیوست 650533 مشاهده پیوست 650534
من دانلود نکردم [emoji1]كسي دمو رو دانلود كرده
Sent from iPhone using Tapatalk
داداش اين ديگه نگو من خودم ١٠سال پي اس بازي كردم طراحي پي اس خيلي خيلي جلوتر از فيفا هست داداش يادمه يه بار فيفا٨بازي كردم واقعن اون روز فكر كردم دارم ميكرو بازي ميكنم تا الان كه ١٤بازي كردم ديدم خوب شده
ایشالا قسمت شه تو PS4فیفا15 که تو کنسول نسل قبل زیاد مالی نبود تو کنسول های جدید گرافیک واقعیش به چشم میادچون کانفیگ کنسول نسل جدید زمین تا زیرزمین فرق کرده ودر کل باید دیگه اسم فیفا 14 و پی اس 2015 رو یه پسوند اشرافی اضافش کنن چون دیگههر سیستمی نمیکشه حتی تو جزئیات پایین هم ادم بخواد بازی کنه کانفیگ نسبتا بالایی میخواد و میگم فقط تو کنسولهای نسل جدید میشه به بهترین شکل بازی کرد