الان به یکی از فروم های خارجی رفتم و مثل اینکه کرک سالمه و فقط با بعضی ویندوزهای 8.1 مشکل داره که اونم با آپدیت کرک، در آینده حل میشه.قابل توجه دوستای گلم بلاخره کرک به همراه آپدیت عرضه شد
هنوز تست نکردم ولی میگن احتمالا مشکل داشته باشه ایشالا که مشکلی نباشه
به لحاظ کار کردن و اجرای بازی مشکلی نداره اما ظاهرا از سی پی یو زیاد استفاده میکنه و میتونه مشکل ساز بشه اونم تو بعضی سیستم هاالان به یکی از فروم های خارجی رفتم و مثل اینکه کرک سالمه و فقط با بعضی ویندوزهای 8.1 مشکل داره که اونم با آپدیت کرک، در آینده حل میشه.
3DM دو ساله که داره حال EA رو میگیره، البته اگر چه این یکی طولانی شد ولی انصافا کارشون درسته.
حقیقت اینه من امروز موفق شدم تستش کنم روی حساب پست شما حساس شدم ببینم چند درصد از پردازنده استفاده میکنه، دست کم برای من خیلی معمولی بود هیچ وقت از 50 درصد بالاتر نرفت و میانگینش هم یه چیزی دور و بر 20درصد بود. فقط مطمئن شین که تو کانفیگ بازی محدودیت فریم رو روی 60 تا قفل کرده باشی.تست کردم بدون مشکل بازی اجرا شد،اما از سی پی یو غیر معمول استفاده می کنه که اونم چاره ای نیست نادیده می گیرم فیفا هستش دیگه
مراحل کرکش هم چندان سخت نیست،کافیه محتویات پوشه update+crack رو به محل بازی اضافه کنید،محتویات update رو جایگیزین کنید.آخرین ورژن Originرو هم برای اجرای بازی نصب کنید.
بعد بشینید از بازی لذت ببرید.خوش بگذره
بله گفتم تو بعضی سیستم ها مشکل ساز میشه البته من درایور کارت گرافیک رو هنوز آپدیت نکردم ممکنه از اون باشه هر چند دلیلی هم نداره مرتبط باشه ولی سایت ها که اینطور نوشتن.حقیقت اینه من امروز موفق شدم تستش کنم روی حساب پست شما حساس شدم ببینم چند درصد از پردازنده استفاده میکنه، دست کم برای من خیلی معمولی بود هیچ وقت از 50 درصد بالاتر نرفت و میانگینش هم یه چیزی دور و بر 20درصد بود. فقط مطمئن شین که تو کانفیگ بازی محدودیت فریم رو روی 60 تا قفل کرده باشی.
من از p30download دانلود کردم، پیشنهاد می کنم کسایی که هنوز دانلود نکردن از این سایت دانلود کنن، بدون نیاز به نصب و بدون نیاز به کپی کرک و نصب origin، فقط یه استرکت ساده و اجرای بازی.
سلام بنده ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم و میگن مشکل داره کرک ورژن 2 برای ویندوز 7 درسته؟
باید چیکار کنم
کرک بعدی کی میاد؟
از سایت دانلود.آی ار بگیرم بازیو مشکلی نیست؟نسخه 9 گیگ بگیریم یا 13
دوستان فکر کنم کرک ورژن 2 هم اومده دوستم داره دانلود میکنه
دیگه روی 8.1 درست شدکلا این بازی رو ویندوز های 8.1یکم مشکل داره
برای بعضیا راحت اجرامیشه وبرای بعضیانه!
من خودم ویندوز7 دارم 64بیتی راحت بازی اجرامیشه
بدون افت فریم ولگ و.... بدون هیچ مشکلی
یه پیشنهاد دارم براتون:
اگه ممکنه از ویندوزسون 64بیتی استفاده کنید حتما جواب میده