2FUN
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 0
سلام عرض می کنم خدمت دوستان
حقیقتش من یک مشکلی برام پیش اومده که مجبور شدم این کارو بکنم .البته مشکل بندهمالی هستش که باید تا روز یکشنبه باید مبلغ 300 هزار تومان تهیه کنم.
به همین خاطر مجبور شدم CD را حراج به بزارم . قیمت این CD 7$ ایگولد هستش .
در ضمن این CD مخصوص افراد مبتدی و متوسط به بالا می باشد و حرفه ای شاید به دردشون نخوره.
مواردی که در CD موجود است:
1- آموزش تجارت الکترونیک
2- آموزش کار با دابلر و روش نصب اسکریپت دابلر همراه با اسکریپت
3- آموزش کار با سورف , روش نصب اسکریپت سورف همرا با اسکریپت
4- روش درآمد زایی از گوگل و کلمات کلیدی گوگل همراه با قیمت آنها
5- آموزش کار با هایپ و روش راه اندازی هایپ همراه با چند نوع اسکریپت
6- آموزش کار با هایپ لیستر و ........
7- آموزش فارکس و کتاب های الکترونیکی و ............
8- آموزش ماتریکس و اسکریپت ..............
9- بیش از 150 هزار آدرس ایمیل
10- انواع اسکریپت بازی همراه با نصب
11- آموزش PTC همراه با اسکریپت
12- اسکریپت ارسال ایمیل انبوه(زیاد)
13- برنامه جمع آوری ایمیل افراد
14- انواع اسکریپت های Ad Management , Advertisements , Blogs , Bookmark Management , Calculators, Chat Scripts , Classified Ads , Clocks, Counter Hosting, Commerce and Finance, Customer Support Software, E-Commerce , Exchange, Email Systems , Form Processing , Games , Link Management, Mailing List Management, MLM Software , Multi-Level Marketing, Polls and Voting, Searching, Search Engines, Web Shop
همانطور که گفتم قیمت این ها خیلی ناچیز هست ولی به دلیل اون مشکل مجبورم این کارو بکنم پس با مراماش بجنبن
طریقه دریافت CD :
شما می توانید از طریق ایگولد را واریزکرده بعد از اون به من میل زده و من در اسرع وقت CD آموزشی رو با پست سفارشی برای شما ارسال می کنم.در ضمن هزینه پست با من می باشد.
شماره ایگولد : 3690109
نکته : اگر با ایگولد واریز کردین بچ نامبر را برای من میل کنید. و در ضمن CD شما فردای روز که پول رو پرداخت کردین , پست خواهد شد.
از کمک همه شما متشکرم .
حقیقتش من یک مشکلی برام پیش اومده که مجبور شدم این کارو بکنم .البته مشکل بندهمالی هستش که باید تا روز یکشنبه باید مبلغ 300 هزار تومان تهیه کنم.
به همین خاطر مجبور شدم CD را حراج به بزارم . قیمت این CD 7$ ایگولد هستش .
در ضمن این CD مخصوص افراد مبتدی و متوسط به بالا می باشد و حرفه ای شاید به دردشون نخوره.
مواردی که در CD موجود است:
1- آموزش تجارت الکترونیک
2- آموزش کار با دابلر و روش نصب اسکریپت دابلر همراه با اسکریپت
3- آموزش کار با سورف , روش نصب اسکریپت سورف همرا با اسکریپت
4- روش درآمد زایی از گوگل و کلمات کلیدی گوگل همراه با قیمت آنها
5- آموزش کار با هایپ و روش راه اندازی هایپ همراه با چند نوع اسکریپت
6- آموزش کار با هایپ لیستر و ........
7- آموزش فارکس و کتاب های الکترونیکی و ............
8- آموزش ماتریکس و اسکریپت ..............
9- بیش از 150 هزار آدرس ایمیل
10- انواع اسکریپت بازی همراه با نصب
11- آموزش PTC همراه با اسکریپت
12- اسکریپت ارسال ایمیل انبوه(زیاد)
13- برنامه جمع آوری ایمیل افراد
14- انواع اسکریپت های Ad Management , Advertisements , Blogs , Bookmark Management , Calculators, Chat Scripts , Classified Ads , Clocks, Counter Hosting, Commerce and Finance, Customer Support Software, E-Commerce , Exchange, Email Systems , Form Processing , Games , Link Management, Mailing List Management, MLM Software , Multi-Level Marketing, Polls and Voting, Searching, Search Engines, Web Shop
همانطور که گفتم قیمت این ها خیلی ناچیز هست ولی به دلیل اون مشکل مجبورم این کارو بکنم پس با مراماش بجنبن
طریقه دریافت CD :
شما می توانید از طریق ایگولد را واریزکرده بعد از اون به من میل زده و من در اسرع وقت CD آموزشی رو با پست سفارشی برای شما ارسال می کنم.در ضمن هزینه پست با من می باشد.
شماره ایگولد : 3690109
نکته : اگر با ایگولد واریز کردین بچ نامبر را برای من میل کنید. و در ضمن CD شما فردای روز که پول رو پرداخت کردین , پست خواهد شد.
از کمک همه شما متشکرم .