• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تبلیغات

2FUN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عرض می کنم خدمت دوستان

حقیقتش من یک مشکلی برام پیش اومده که مجبور شدم این کارو بکنم .البته مشکل بندهمالی هستش که باید تا روز یکشنبه باید مبلغ 300 هزار تومان تهیه کنم.

به همین خاطر مجبور شدم CD را حراج به بزارم . قیمت این CD 7$ ایگولد هستش .

در ضمن این CD مخصوص افراد مبتدی و متوسط به بالا می باشد و حرفه ای شاید به دردشون نخوره.

مواردی که در CD موجود است:

1- آموزش تجارت الکترونیک

2- آموزش کار با دابلر و روش نصب اسکریپت دابلر همراه با اسکریپت

3- آموزش کار با سورف , روش نصب اسکریپت سورف همرا با اسکریپت

4- روش درآمد زایی از گوگل و کلمات کلیدی گوگل همراه با قیمت آنها

5- آموزش کار با هایپ و روش راه اندازی هایپ همراه با چند نوع اسکریپت

6- آموزش کار با هایپ لیستر و ........

7- آموزش فارکس و کتاب های الکترونیکی و ............

8- آموزش ماتریکس و اسکریپت ..............

9- بیش از 150 هزار آدرس ایمیل

10- انواع اسکریپت بازی همراه با نصب

11- آموزش PTC همراه با اسکریپت

12- اسکریپت ارسال ایمیل انبوه(زیاد)

13- برنامه جمع آوری ایمیل افراد

14- انواع اسکریپت های Ad Management , Advertisements , Blogs , Bookmark Management , Calculators, Chat Scripts , Classified Ads , Clocks, Counter Hosting, Commerce and Finance, Customer Support Software, E-Commerce , Exchange, Email Systems , Form Processing , Games , Link Management, Mailing List Management, MLM Software , Multi-Level Marketing, Polls and Voting, Searching, Search Engines, Web Shop

همانطور که گفتم قیمت این ها خیلی ناچیز هست ولی به دلیل اون مشکل مجبورم این کارو بکنم پس با مراماش بجنبن

طریقه دریافت CD :

شما می توانید از طریق ایگولد را واریزکرده بعد از اون به من میل زده و من در اسرع وقت CD آموزشی رو با پست سفارشی برای شما ارسال می کنم.در ضمن هزینه پست با من می باشد.

شماره ایگولد : 3690109

نکته : اگر با ایگولد واریز کردین بچ نامبر را برای من میل کنید. و در ضمن CD شما فردای روز که پول رو پرداخت کردین , پست خواهد شد.

از کمک همه شما متشکرم .

2FUN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دنبال ميل ليست ايراني هستم
اونم به قيمت خوب نه كزايي
هركي داره پي ام بده
يا حق

mizbani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین سایتی که میشه اسکریپت های بی نقص و شناسنامه دار خرید با حق کامل انتشار همین سایته من که خیلی راضیم
www.e-goldscripts.com

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
*من حاضر به همکاری در پروژه های برنامه نویسی و سایت سازی هستم با کم ترین قیمت هر گونه برنامه ای نوشته می شود با انواع زبان برنامه نویسی
*فروش سورس انواع برنامه
*فروش دیکشنری و تولبار 2pe-2p سی دی اورجینال فقط با 1000تومان
*فروش برنامه های موبایل ، آهنگ و کلیپ هر سی دی 1000تومان
*طراحی سایت ، لو گو بنر و آیکون برای سایت و وبلاگ (لگو و بنر و آیکون باهم 2000تومان)
*فروش کتاب های فنی و حرفه ای رشته کامپیوتر (این کتاب ها هیچ جا گیر نمی یان حتی خود اموزش پرورش هم نداره) تمام کتاب ها یعنی : سخت افزار ، چند رسانه ای، بسته های نرم افزاری1،2،3،برنامه سازی1،2،3و....
کاملا نو و تمیز هم به صورت کتاب و هم به صورت فایل PDF به طور کامل(راستش pdfها را از آموزش پرورش کش رفتیم) قیمت فایل pdfفقط 1000ولی قیمت کتاب ها با 3%تخفیف قیمت پشت کتاب
*حل تمام تمرین ها و خود ازمایی های کتاب های رشته کامپیوتر کاملا صحیح
*فروش تمام تست ها و ازمون ها، سوالات کنکور های آزمایشی و کتاب های موسسه آیندگان تمامه رشته ها
با قیمت کم به صورت فایل word وpdf
فقط با این ایمیل [email protected]

HADI_EN

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به همه دوستان

من به تازگي كارم رو در يك سيستم كاملا جديد و منحصربفرد كه بوسيله يك ايراني طراحي شده شروع كرده ام

و به عقيده من عملي ترين راه ممكن براي كسب درآمد از اينترنت است چون توضيحات مفصل هستش

براي خواندن كل مطلب به اين لينك مراجعه كنيد

بعد از خوندن اين سيستم خواهش مي كنم نظر خودتون رو بگيد

در ضمن يك كتاب الكترونيكي براي اين كار طراحي كردم كه مي نونيد با كليك روي عكس زير دانلود كنيد(حجم 840 kb)

beh945

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این فرصت استثنایی را از دست ندهید .عضویت در ای سایت مجانی است.ولی با پرداخت فقط 3.7 دلار تبدیل به

عضو silver شده و می توانید درآمدی فوق العاده کسب کنید.

شما در این سایت فقط و فقط به3.7 دلار نیاز دارید. این سایت دارای 14لایه است.

شما با گرفتن هر زیر مجموعه مستقیم 1 دلار خواهید گرفت.شما می توانید هر تعداد نفر که می خواهید برای لایه

اول خود بگیرید. و نهایتا تا14لایه پول دریافت کنید.یعنی اگر زیر مجموعه شما هم زیر مجموعه بگیرد 0.2دلارمی گیرید

به همین ترتیب تا14 لایه.

بنابراین درآمد شما در یک مدت اندک به$ 1,434,892.8$ می رسد.

شما می توانید ظرف 24 ساعت درآمد خود را به حساب ایگولدتان منتقل کنید.

این سایت کاملا معتبر است . و از سال 2004 فعالیت می کند . من خودم بارها از این سایت دریافت داشته ام.

این هم لینک عضویت:

http://www.ptsu.net/?ref=beh945

هر سوالی داشتید تماس بگیرید:
[email protected]

bestdollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مسیحا هستم و توی این تاپیک در نظر دارم که سیستمی را به شما دوستان عزیز معرفی کنم که کاملا جهانی میباشد و نه محصولی دارد و نه با یک سایت الکترونیکی پول کار میکند. از هر جهت کامل میباشد و با SSL بیمه شده است.

اینجا نتونی دیگه نمیتونی!!! بهت قول میدم که این بهترینه...:blink:

با کمترین سرمایه به یه پتانسیل درآمدزایی فوق العاده دست پیدا کنید

بهترین سیستمی که امکان داره توی تموم عمرتون بهتون پیشنهاد بشه همینه...

برتری این سیستم نسبت به بقیه همراه با دلیل :

1- قانونی بودن سیستم به دلیل اینکه ارائه خدمات بیشتر از مبلغ داده شده میباشد (7500$+600$ تنها با حق عضویت 10 دلاری ) و سوددهی بالایی دارد + راهکار ما که برگشت اصل سرمایه رو تظمین میکنه

2- افزایش درامد به صورت تصاعدی و تا بینهایت (قدرتمند ترین روش موجود برروی کره زمین )

3- نیاز به تصاعد و تقارن برای کسب درامد ندارید اما افزایش درامد به هرشکلی موجود است

4- نیاز به فعالیت محدود ( فقط 3 نفر ) و درعوض درامدی نامحدود + استفاده از خدمات و بازنشستگی زودهنگام

5- نیاز به چند ساعت توضیح برای ورود افراد نیست مانند برخی شرکتها –تنها با یک وبلاگ میتوان کار رو شروع کرد

6- حق عضویت خیلی کم فقط 10 دلار اما متاسفانه در برخی شرکتها با حق عضویت بالا در بعضی موارد تا900دلار و درآمدی محدود و غیر قانونی که باعث شکست مالی بسیاری افراد شده است

7- قدرتی واقعی و خلاقیت در این سیستم که در هیچ سیستم دیگری نمی توانید بیابید
8- پشتیبانی از 6 سایت معتبر الکترونیکی پول مانند:

SafePay -۱
safepay.gif

AlertPay -۲
alertpay1.gif

E-Gold -۳
EG2.gif

E-Bullion -۴
ebullion_button_2.gif

5- Virtual Money
VM.JPG

6- global Xchange
GXC.gif

یعنی کسی مجبور به کار کردن با ایگلد به تنهایی نیست!

:blink: :blink: :blink:
ایجاد پرداخت پورسانت روز افزون تا بی نهایت به شما اگر مایل به دریافت آن هستید!!!
$12, $24, $48, $96, $192, $384, $768, $1536, $3072, $6144, $12288 و تا بی نهایت!!!

این سیستم کاری، بی همتا و کاملا قانونی، دارای یک پتانسیل درآمدزایی فوق العاده میباشد.
شما 3 قدم آسان تا موفقیت واقعی پیش رو دارید برای گارانتی زندگی خود و خانواده خود.

1- ثبت نام 2- معرفی 3 نفر به سیستم 3- پشتیبانی و ساپورت گروه خود

پس همین امروز شروع کنید!!!
شما فقط به 3 دوست و همکار نیاز دارید تا به درآمدی به اندازه 5000$ تا 1000$ در ماه دست پیدا کنید.
چرا 3 نفر؟
چون این سیستم درآمدزایی به صورت اتوماتیک 3 عضو را برای رسیدن شما به مرحله پورسانت دهی طلب میکند.
امتیازاتی که کمپانی در قبال 10$ به شما میدهد:
امکان خرید زیر مجموعه فعال با گارانتی!

امکان دانلود نرم افزار و کتاب های الکترونیکی به ارزش 7500$!:blink:

امکان شرکت رایگان در جوایز رندوم(شانسی) کمپانی هر دفعه به ارزش 750$ که تمام برنده شده گان را به شما معرفی میکند!:D

امکان ایجاد 40,000 امتیاز تبلیغاتی برای محصول و یا وبلاگ و سایت خود!

امکان عضویت در 5 کمپانی ثروتمند اینترنتی و بالا بردن سطح درآمدی خود!

امکان استفاده از حدود 4 تا 6 بانک الکترونیکی پول برای پرداخت پورسانت.(مانند ایگلد E-Gold)!این امکانات فقط در ازای عضویت در این سیستم به شما ارائه میشود که 10$ میباشد یعنی حدود 9000 تومان!آیا باز هم جای صبر و فکر کردن دارد؟

و...

امتیازاتی که ما برای دوستانی که مایل به همکاری با ما هستند قائل هستیم:

1- باز پرداخت 1.5$ از 10$ ثبت نام.(یعنی هزینه ثبت نام 8.5$) البته فقط به خاطر دل گرمی شخص در قدم اول و داشتن حداقل در حساب خود!!!:D

1- ارایه راهکارهای طلایی جذب زیرمجموعه دراین سیستم

2- ارایه فایل صوتی راهکارهای مفید جذب زیرمجموعه

3- ارایه راه کارهای که چگونه درآمد خود را دراین سیستم مادام العمرکنیم ( نکات موفقیت دراین سیستم)

4- پشتیبانی روز افزون اعضای گروه ( به صورت حضوری یا مکالمه تلفنی و جزوات و اطلاعات بروز کمپانی )

5- و...

آیا باز هم جای صبر و فکر کردن دارد؟
دوستان این سیستم فقط به تعداد انگشتان دست بلکه هم کمتر در ایران عضو دارد آیا نمیخواهید جزو اولین ها و موفق ترین ها باشید؟ میخواهید باور کنید میخواهید باور نکنید تصمیم با شماست!!!

اولین فرصت را اخرین فرصت خود بدانید یک روز تاخیر برابر با از دست دادن چند میلیون دلار در سال است

اگر نمیخواهید دنباله روی راه رفته دیگران باشید همین امروز شروع کنید فردا دیر است
موفق باشید

MOSTAFA007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam be doostane aziz
man nemidoonam in site che ghadr khoobe amma khodam ta hala toosh 150$ invest kardam
va soodesho ba tamame ref gereftam
sithayi ham ke monitor karde khodesho kheyli khoob hastan

https://actualtradeltd.com/?ref=mostafa

too sithaye monitoring vase tablighe khodesh ina ro neveshte

Actual Trade Ltd (AT Corporate) is secure and reliable long-term investment company.
24/7 uptime honest and reliable support.
You can receive 2% - 3% daily for 100 Days.
SSL Protection by C.O.M.O.D.O
Use our referral program and earn up to 5.00% of referral deposits!
Actual Trade Ltd is a long term high yield private loan program, backed up by Forex market trading and investing in various funds and activities. Profits from these investments are used to enhance our program and increase its stability for the long term.​

ref man ham in payine
age mikhayn ozv shi az in estefade konin

https://actualtradeltd.com/?ref=mostafa

tashakor az hamatoon

eshgefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا وقتتونو هذر ندین اینا بیخودیه

Astalavista

Registered User
لایک‌ها
32
بزرگترین mailing list افراد ایرانی و خارجی و هر آنچه که شما به آن نیاز دارید.
لطفا به امضا توجه کنید!

a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش ويزا کارت با قيمت هاي استثنايي:blush:

ليست قيمت ها :

37هزار تومان 25 دلاري
67 هزار تومان 50 دلاري
118 هزار تومان 100 دلاري
222 هزار تومان 200 دلاري
325 هزار تومان 300 دلاري
428 هزار تومان 400 دلاري
530 هزار تومان 500 دلاري

لطفا قبل از خريد هماهنگي فرماييد

ايميل من : [email protected]

ccirco

Registered User
لایک‌ها
4
گروه مرکز تجارت الکترونیک ایران

www.cc-ir.com
این امکان را برای شما فراهم کرده است

کلیه اعضای فعال پرشین تولز با ارسال کد کاربرای خود میتوانند از این تخفیف ویژه استفاده کنند

ما با داشتن بیش از 5000000ادرس ایمیل ایرانی می توانیم برای شما به بهترین نحوه ممکن تبلیغات با ایمیل را انجام دهیم
ا
سرویس ویژه پیشنهادی ما به شما:
ارسال 20000 بازدید کننده برای سایت یا تیزر تبلیغاتی شما فقط 20000 تومان

(توضیحات)
سرویس فوق به این معناست که مبنای محاسبه بر اساس کانتری است که خوده شما ان را تائید میکنید و در سورس تیزر تبلیغاتیخود میگذارید ما برای شما انقدر ایمیل تبلیغاتی میفرستیم تا تعداد بازدید کنندگان به عدد توافقی برسد در ضمن بازدید کننده ای پی ولید ملاک عمل است.در حقیقت شما به ازای بازدید کنندهای که دریافت میکنید با ما تسویه حساب میکنید

لازم به توضیح است اکثر همکاران که در زمینه فرستادن ایمیل تبلیغاتی فعالیت میکنند به ازای تعداد ایمیل ارسالی ازشما هزینه مربوطه را دریافت میکنند اشکال اصلی این روش این است که شما هیچ کنترلی بر روی تعداد بازدید کننده ایمیل تبلیغاتی خود نداشته وهمچنین هر نو ع اماری که ارائه شود قابل استناد نیست ام در این روش پرداخت بر اساس سورف شما از بازدهی هزینه تبلیغاتی خود اطمینان حاصل کرده و در حقیقت برای سایت یا تیزر تبلیغاتی خود حداقل بازدید کننده خریداری کرده ا ید

جهت سفارش با ایمیل با ما در تماس باشید
[email protected]

opera2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که هایپ می زنند برای خودشون یا طراحی می کنند برای دیگران این وبلاگ رو حتما ببینند.می تونند 50 دلار برای هر هایپ از من بگیرند

http://hyipmonitor.mihanblog.com/

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6

eymanopera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک میل لیست 500000تایی از میل های سالم وفعال ایرانی که متعلق به بلوگفا و سایت های معتبر فارسی هست به قیمت 10هزار تومان می فروشم برای خرید به من PMبزنید
همین تعداد میل به همراه به همراه نرم افزار فرستادن ایمیل انبوه به همراه اموزش نرم افزار و نرم افزار جمع اوری ایمیل از سایتها به قیمت 20هزار تومان می فروشم

Xiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالا