• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تبلیغات

Xiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هاست داریم به سه شکل مختلف توی امضام سه تاش رو می بینید.
دو تای آخری هاست مجانی هم داره.
از خطر اسپمر شدن هم توی تمام پکیج ها محفوظید.
ترافیکش هم خیلی توپه.
با کمک مسئولین به صورت آنلاین مشکلتون رو برطرف می کنید.

eymanopera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک میل لیست 500000تایی از میل های سالم وفعال ایرانی که متعلق به بلوگفا و سایت های معتبر فارسی هست به قیمت 10هزار تومان می فروشم برای خرید به من PMبزنید
همین تعداد میل به همراه به همراه نرم افزار فرستادن ایمیل انبوه به همراه اموزش نرم افزار و نرم افزار جمع اوری ایمیل از سایتها به قیمت 20هزار تومان می فروشم

bishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
10 میلیون ایمیل کاربران فعال یاهو فقط 1000 تومن!!!

اسکریپت ساخت ایمیل:
این اسکریپت برای افراد سود جویی مفید است که علاقمند به فروش میلیونها آدرس ایمیل سرکاری در یاهو جیمیل و ... هستند.
کافی است اسکریپت را روی لوکال اجرا کنید تا بصورت رندم میلیونها آدرس ایمیل از ترکیب کلمات و اعداد موجود در دیکشنری اسکریپت ساخته شود . این اسکریپت اجازه انتخاب پسوند دامنه را نیز به شما می دهد.

یکبار این اسکریپت را اجرا کنید و میلیونها ایمیلهای قلابی ساخته شده را به خلق خدا بفروشید.

آقا یکی این کلاه رو سر من و خیلی های دیگه گذاشته کسی اونو میشناسه ؟

Khashayar581

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو این سایت می تونید خرید و فروش ایگولد انجام بدین. قیمت ها مناسبه و مهمتر از همه سرعت نقل و انتقالشه:
http://persianfinance.net

این هم فرومشه که به کسایی که هایپ کار می کنن خیلی توصیه می کنم، هم مقالات خوبی داره و هم هر روز یه هایپ درست و حسابی معرفی میشه:
http://forum.persianfinance.net

asedel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.persianfashion.blogfa.com

SNo

Registered User
لایک‌ها
538

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دانلود جدیدترین فیلم های هالیوود :

www.dvdhome.ir

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب، اولیش را خودم میدم !!!!!
یک اسکریپت send spam است که قابلیت ارسال ایمیل به دو صورت plain و html را داره !!!!
و آدرس فرستنده و reply را خودتان می تونید تعیین کنید ، مثلا ایمیل از طرف [email protected] فرستاده بشه:blink: :blink: !!!!
سرعت بسیار خوبی داره و هر کس قبل از خرید خواست می تونه تست کنه و سرعتش را مشاهده کنه!!!!
و تفاوت اصلی ای که با بقیه اسکریپت ها داره اینه که ایمیل هایی که از این طریق فرستاده میشه در bulk نرفته و به صورت اسپم شناخته نمی شود بلکه در INBOX :eek: میل مقابل می رود!!!

:hmm: :hmm: :hmm:
دو نکته را همینجا بگم :
1- قیمت این اسکریپت 85$ مقطوع است و به هیچ عنوان تخفیف داده نمیشود ، پس خواهشا پست های بی ربط مبنی بر درخواست تخفیف نزنید.
2- این اسکریپت به کسانی که در کار هایپ هستند فروخته نمیشود.

میشه کمی توضیح بیشتری بدی ؟ یعنی می خوام بدونم از هاست و ای پی خودمون باید استفاده کنیم ؟ و در اینصورت آیا پس از مدتی امیلهای ما اسپم محسوب نمیشه ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام
منم طراحي قالب براي اكثر اسكريپت ها (از سيستم مديريت محتوا گرفته تا اسكريپت هاي هايپ و ...) انجام ميدم!

براي سفارش و اطلاعات بيشتر از طريق پيغام خصوصي يا آي ديم تو ياهو ميتونيد اقدام كنيد

YID: Amir_GraphX

با تشكر

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام
منم طراحي قالب براي اكثر اسكريپت ها (از سيستم مديريت محتوا گرفته تا اسكريپت هاي هايپ و ...) انجام ميدم!

براي سفارش و اطلاعات بيشتر از طريق پيغام خصوصي يا آي ديم تو ياهو ميتونيد اقدام كنيد

YID: Amir_GraphX

با تشكر

سلام!

قالب رو خودتون طراحی میکنید ( اختصاصی ) یا میرید میخرید و میدید به مردم ؟:)

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
بالا