• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
کرک رو پیدا کردم! ولی تو فورم نوشتن تازه واردم! بلد نیستم چه جوری Upload کنم یا لینک بذارم!

فکر کنم این باشه!

http://dc38.4shared.com/download/24...Files_Fixed.rar?tsid=20070915-220345-c9c0c96a

کرکش هم 16 تا صفره به جای شماره سریال! به این صورت0000-0000-0000-0000
بعدش یه error میده و رجیستر میشه!
من یه مشکل دارم: Wisbar advance desktop 1.3.07 رو بعد از برنامه اصلی نصب کردم(کرک قبلی جواب میده!)
حالا هر موقع Backlight خاموش و روشن میشه یه Error میده که نشد برنامه Wakeup اجرا بشه!
مشکل خاصی نیست ولی تکرارش اعصاب خورد کنه! و اینکه ایا راه ساده ای برای خروج از Desktop Plugin وجود داره؟! من جایی Exit یا Quit ندیدم!

آقا این کرک واقعا کار میکنه بی مشکل؟!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

ferryultrastar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم برای کاملتر شدن چهره ابی ویندوز موبایل:D
4g8ncpx.png
میشه بگین چه جوری باید اینو نصب کرد دقیقا کجا کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟ برای اجراش به برنامه دیگه ای اگه نیاز هست بگین

ضمنا من برنامه
(vista dialer skin ( zphone_wm5_himalaya_carbon_black_mm_qvga1.4

رو نصب کردم برای تغییر اسکین شماره گیر ولی وقتی برنامه رو remove کردم اسکین دیفالت ویندوز برنگشت و همون اسکین سیاه مونده جیکار کنم؟ اگه راهی نیست حداقل یکی اسکین دیفالتش رو اینجا بزاره تا دانلودش کنم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
میشه بگین چه جوری باید اینو نصب کرد دقیقا کجا کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟ برای اجراش به برنامه دیگه ای اگه نیاز هست بگین

ضمنا من برنامه
(vista dialer skin ( zphone_wm5_himalaya_carbon_black_mm_qvga1.4

رو نصب کردم برای تغییر اسکین شماره گیر ولی وقتی برنامه رو remove کردم اسکین دیفالت ویندوز برنگشت و همون اسکین سیاه مونده جیکار کنم؟ اگه راهی نیست حداقل یکی اسکین دیفالتش رو اینجا بزاره تا دانلودش کنم

نياز به برنامه اي نيست... شما فايلي رو كه دانلود كرديد رو باز كنيد و توي پوشه پروگرام فايل- ويندوز مديا پلير - اسكين
كپي كنيد و توي برنامه مديا پلير قسمت آپشن - اسكينز ميتونيد اسكين جديد رو انتخاب كنيد

در مورد قسمت دوم شرمنده :blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد جون ترکوندیا

میگما نمیخوای یه توضیحی واسه چگونگی نصب اینا بدی؟

Wisbar Advance 2, PocketBreeze, ContactBreeze, Spb Pocket Plus 2, Windows Mobile Today, WeatherPanel and PocketWeather.

يك فايل .tsk داره كه توي \my documents كپي بايد كرد و از توي /start menu / settings/today انتخابش كرد

يك پوشه هست كه آيكن هاي مخصوص واسه Spb Pocket Plus هست و واسه هماهنك كردن بيشتر Spb Pocket Plus رو نصب كنيد و آيكن هاي مخوص رو انتخاب كنيد

دو تا برنامه PocketBreeze و ContactBreeze رو از توي عناوين مطرح شده پيدا و دانلو و نصب كنيد

در بعضي از دمز ها اسكين هاي اين دو برنامه را دارد و :
براي مثال بعد از نصب پوشه پاكت بريز رو توي پوشه SBSH\PocketBreeze\skins... كپي و از داخل برنامه پاكت بريز اسكين مورد نظر را باز كنيد

Wisbar Advance 2 يا Wisbar Advance 3 رو نصب كنيد . بهتر است در device نصب گردد
و پوشه اي كه آخرش WA دارد را ( مثال : JustAnotherVista_WA2_VGA يا Milky WA2 يا Navigator_WA )
در ...\...Wisbar Advance\Themes كپي كنيد

از توي setting برنامه wis bar advanced قسمت theme در ورژن 3 و custom theme در ورژن دو را انتخاب كنيد
( ورژن 3 : wisbar theme را انتخاب و ...\...Wisbar Advance\Themes را پيگيري و دمز خود را انتخاب كنيد)
(ورژن 2 : customiz theme (سمت چپ وسط) انتخاب و پوشه ...\...Wisbar Advance\Themes را پيگيري و دمز خود را انتخاب كنيد )

توي بعضي از دمز ها يك يا چند تا فونت هست كه بايد اون رو باز كرد و توي \Windows\Fonts folder كپي كنيد

پوشه هاي WeatherPanel :

دو قسمت آيكن و دمز داره كه پس از نصب برنامه WeatherPanel

محتويات آيكن ها را به ...Program Files\WeatherPanel\icons كپي كرده ..
محتويات دمز را به \program files\WeatherPanel\Themes كپي كرده ..

توي برنامه Weatherpanel برويد و در قسمت today settings/items/weatherpanel و فكر كنم Auto rotate Icon Sets رو بايد disable كنيد
توي Weatherpanel theme settings دمزي كه كپي كرديد رو انتخاب كنيد

پوشه هاي PocketWeather :

يكي از پوشه هاي داخل پاكت ويدر را به ...\PocketWeather\bmp\ كپي كنيد.
يا اگر طبق اين پوشه نبود به اينجا كپي كنيد ...\SBSH\PocketWeather\bmp\NavigatorIcons
سپس
PocketWeather settings choose the "Icons" tab

يك پوشه واسه رسكو داره... واسه برنامه رسكو كيبورد كه ميتونيد اسكين ِ كيـبوردتون رو مطابق با دمزتون هماهنگ كنيد

يك پوشه با نام PocketRSS در بعضي از دمز ها هست كه بايد برنامه پاكت آر اس اس را نصب و محتويات را درون ..PocketRSS\images\today\Skin\ كپي كرده
يادتون باشه اگر پيغام داد كه آيا ميخواهيد اين فايل ها را روي فايل اصلي جايگزين كنيد يا فايل ها هم نام هستند yes to all بزنيد .

اينم از سايت برنامه ها

WisbarAdvance
Spb Software House
Pocket Plus 2
PocketBreeze
ContactBreeze
PocketWeather
WeatherPanel

فقط يك مورد رو توضيح ندادم اونم ويزبار ادونسيد دسكتاپ بود كه اون رو بچه ها قبلا چند صفحه قبل توضيح دادند كه من تا حدي پيش رفتم و تونستم كاري كنم.:happy:

همه اين ها رو به جز دسكتاپ رو كه نصب كنيم دقيقا همچين چيزي رو بايد داشته باشيم
مثال :
5xoxlys.jpg

ferryultrastar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Vista (Dark Blue Edition) - QVGA Theme pack

wisbar advance v2.6 or later , wisbar advance desktop v1.4 , Resco Keyboard and Spb time

Important : Extarct {Vista (Dark Blue Edition).cab} file on your PC it is not steup file

Spb time : first installing Spb black47 skin

img-45854-67dtobp.png

Vista Dark Blue Edition دانلـــود

دوستان میشه برای ما تازه واردها هم نحوه نصب این رو توضیح بدین چه برنامه هایی لازمه؟ممنون میشم

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
imate_pda2k
مهرداد جان دستت طلا عالی بود
74.gif

صفای تو
43.gif

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دوستان میشه برای ما تازه واردها هم نحوه نصب این رو توضیح بدین چه برنامه هایی لازمه؟ممنون میشم

هر كار كردم نشد دانلودش كنم اگر شما دانلود كرديد يه جا آپلود كنيد كه من :D دانلود كنم واستون توضيح بدم البته :
نيــــاز چنداني به اين كار نيست
شما :

برنامه ويز بار ادونسيد رو بايد نصب كنيد

برنامه پلاگين ويزبار رو يعني ( دسكتاپ ادونسيد ) رو بايد نصب كنيد

پلاگين دسكتاپ رو از توي ستينگ ويز بار ادونسيد فعال كنيد

طبق چند صفحه پيش كه بچه ها توضيح دادند پيش بريد راحت بايد كار بده

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
| Skin suite | WA3, Resco Keyboard, PSshutXP, Mort Player, WMP,Animated Wait Cursor
kaffeetrinker_2.gif

2uge4p4.gif
جالبـــــه
2uge4p4.gif
جالبـــــه

4zkw1p2.gif

4y4rocl.jpg

6felhqf.jpg
4lo7vd1.jpg

50762c1.jpg

دانلــــود VGA 5406kB

*------------------*