• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش وردپرس به یک مدیر کاربلد نیاز دارد !

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان عزیز جهت اطلاع عرض میکنم که این موضوع با توضیحی که جناب پایلوت دادن به بنده دادن دیگه جایی برای ادامه نداره .

فقط بدونید یک سری موارد مخالف با قوانین انجمن پیش اومده بود که نمیشد قوانین رو زیر پا گذاشت .

حالا یا مدیران ارشد یکی رو به عنوان مدیر بخش قرار میدن و یا اینکه همینطور بدون مدیر سر میکنیم .

با تشکر از دوستان

پ.ن : فقط جهت اطلاع رسانی به کاربران

Last edited:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
به نظر منم آقافرجاد میتونه مدیرخوبی باشه

سلام
مدیر باشه بهتره
پیشنهاد هم آقا فرجاد mihanv

ممنون از نظرات دوستان .

چند نفری که نظر بدن لینک تاپیک برای مدیران ارسال میشه که تصمیم گیری کنن . (احتمالا فردا شب ) ;)

پ.ن : دوستان لطف کنن فقط لایک نزنن ، نظر هم بدید که تکلیف تاپیک مشخص بشه .

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آقا من از بنیان مشکل دارم:D
از نظر من باید فرجاد جان+یکی دیگه از کاربرای فعال بشن مدیر و این قسمت رو از بنیان بهم بریزن و درست بچینن
از نظر من باید از 0 شروع کرد و آموزش های وردپرس رو گذاشت، و اسپم ها و سوالات تکراری رو هم یه فکری به حالشون کرد، مثلا منتقلشون کرد به یه بخش دیگه
مدیر خیلی خیلی کار داره و برای چند روز دهنش سرویس میشه،
اگر میتونی همچین شخصی رو میتونید پیدا کنید و میتونه همچین قولی بده ما هم هر کمکی از دستمون بر بیاد انجام میدیم، در غیر این صورت بهتره اصلا طرفش نریم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
فرق اینکه مدیر داشته باشه یا نداشته باشه چیه؟

الانم فرجاد جان همه کار میکنه واسه این بخش و هیچ تفاوتی فکر نمیکنم یه تغییر عنوان تو این بخش بده

به هر حال به نظرم به حال انجمن فرقی نمیکنه ولی اگر قرار باشه مدیر انتخاب شه بهتر از آقا فرجاد کسی نمیتونه باشه...

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
از نظر من باید فرجاد جان+یکی دیگه از کاربرای فعال بشن مدیر و این قسمت رو از بنیان بهم بریزن و درست بچینن
از نظر من باید از 0 شروع کرد و آموزش های وردپرس رو گذاشت، و اسپم ها و سوالات تکراری رو هم یه فکری به حالشون کرد، مثلا منتقلشون کرد به یه بخش دیگه
اگر میتونی همچین شخصی رو میتونید پیدا کنید و میتونه همچین قولی بده ما هم هر کمکی از دستمون بر بیاد انجام میدیم، در غیر این صورت بهتره اصلا طرفش نریم

ممنون امین جان

خب اگر یکی مثل فرجاد مدیر بخش بشه با آشنایی که خودش از این بخش داره مطمئنا این تاپیک رو میتونه سرو سامون بده .

یه تاپیک هم میزنیم برای انتقاد و پیشنهاد برای بخش وردپرس که دوستان نظراتشون رو بگن .

الانم فرجاد جان همه کار میکنه واسه این بخش و هیچ تفاوتی فکر نمیکنم یه تغییر عنوان تو این بخش بده

به هر حال به نظرم به حال انجمن فرقی نمیکنه ولی اگر قرار باشه مدیر انتخاب شه بهتر از آقا فرجاد کسی نمیتونه باشه...

ممنون آقا حامد .

فرقش اینه که فرجاد درسته الان به تاپیک ها پساخ میده اما دستش بستس ، نمیتونه مدیریت کنه ، پستای اضافی اسپم رو حذف کنه . آما اگر امکان مدیریت داشته باشه خیلی بهتر میتونه به بخش کمک کنه .

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
پیشنهاد خوبی هست؛
کاربران بسیاری در انجمن هستند که با این وردپرس دوست داشتنی سروکار دارند، این بخش میتونه بهتر از اینها باشه و جای کار داره ..

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من خداییش هر موقع میام اینجا پست میزنم احساس شرمندگی می کنم! چون هیچ چی از IT نمی دونم و الله بختکی اومدیم سایت زدیم که دوستان ما رو شارژ کردن برای اینکار!
ولی خداییش آقا فرجاد خیلی فعال بودن و خیلی از مشکلات من رو هم حل کردن ایشون و همین جا سپاسگذاریم از ایشون و به نظرم فرد شایسته ای هستن :)

به نظرم اگر چند تا تاپیک هم برای فروم وردپرس بزنن که هر کس برای طرح سوالش مجبور نشه تاپیک بزنه بهتر خواهد و زودتر به جوابش میرسه!

مقسی

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
نظر خوبیه موافقم
اقا فرجاد هم از همه بهتره به نظر منم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ممنون از همتون .

اینطور که معلومه با فرجاد موافقن .

تاپیک رو ریپورت کردم .;)

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
نکنه یک کمپ درست کردید که فرجاد بکنید مدیر!! ( چیه مگه بده :D )
بعد این اقا فرجاد مدیر شد مثل بعضی مدیران دیگه خودش بگیره وکاری انجام نده(اصلا مدیر بد داریم نه داریم)

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
نظر منم آق فرجاد عزیز هستن ...
هم سوادش رو دارن هم شایستگیش رو ....
بعضی ها که مدیر می شن دیگه تو بخش ها فعالیت نمی کنن ولی مطمئنن اقا فرجاد اینطور نیست ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
حسین جان ممنون برای توجه به بخش وردپرس
و این که این بخش نظارت روش نیست رو قبلا گفته شده ولی نه اینقدر جدی که شما تاپیک رو شروع کردی :D
بخاطر نظر لطفت به من هم ممنون
16.gif

به نظر منم آقافرجاد میتونه مدیرخوبی باشه

ممنون بخاطر نظر لطف شما

سلام
مدیر باشه بهتره
پیشنهاد هم آقا فرجاد mihanv

اقا احسان ممنون بخاطر نظر لطف شما

کاملا درسته , حرف منطقی هست

کاملا درسته حامد جان با تغییر عنوان تغییرات حاصل نمیشه
قبل از اینکه عنوان منو کاربر فعال بکنن من همین فعالیتی که الان دارم رو داشتم ...

منم با مدیر شدن فرجاد موافقم شدید.

فرجاد استاد بنده بوده و هست و خواهد بود.

سید ممنون
16.gif

شکست نفسی میکنی عزیز .
من هم اگر بخوام کسی رو پیشنهاد بدم اولین نفر جواد هست

من خداییش هر موقع میام اینجا پست میزنم احساس شرمندگی می کنم! چون هیچ چی از IT نمی دونم و الله بختکی اومدیم سایت زدیم که دوستان ما رو شارژ کردن برای اینکار!
ولی خداییش آقا فرجاد خیلی فعال بودن و خیلی از مشکلات من رو هم حل کردن ایشون و همین جا سپاسگذاریم از ایشون و به نظرم فرد شایسته ای هستن :)

به نظرم اگر چند تا تاپیک هم برای فروم وردپرس بزنن که هر کس برای طرح سوالش مجبور نشه تاپیک بزنه بهتر خواهد و زودتر به جوابش میرسه!

مقسی

ممنون بخاطر نظر لطف شما

نظر خوبیه موافقم
اقا فرجاد هم از همه بهتره به نظر منم

اقا میثم ممنون بخاطر نظر لطف شما

نکنه یک کمپ درست کردید که فرجاد بکنید مدیر!! ( چیه مگه بده :D )
بعد این اقا فرجاد مدیر شد مثل بعضی مدیران دیگه خودش بگیره وکاری انجام نده(اصلا مدیر بد داریم نه داریم)

کمپ ؟ :D
راجع به خط دوم هم باید کپی کنم :
قبل از اینکه عنوان منو کاربر فعال بکنن من همین فعالیتی که الان دارم رو داشتم ... چه تو بخش وردپرس چه بخش های دیگه ...

نظر منم آق فرجاد عزیز هستن ...
هم سوادش رو دارن هم شایستگیش رو ....
بعضی ها که مدیر می شن دیگه تو بخش ها فعالیت نمی کنن ولی مطمئنن اقا فرجاد اینطور نیست ...

سیاوش جان ممنون به خاطر نظر لطفت
16.gif

........

اگر تصمیم بر این شد کسی به این بخش کمک کنه من هم کاملا حمایت میکنم و پیشنهادات خودم هم میدم و کمک خواهم کرد
و صحبت های امین و حامد کاملا درسته , پست های 5 و 6 .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
حسین جان ممنون برای توجه به بخش وردپرس
و این که این بخش نظارت روش نیست رو قبلا گفته شده ولی نه اینقدر جدی که شما تاپیک رو شروع کردی :D
بخاطر نظر لطفت به من هم ممنون
16.gif

خب اگه جدی شروع نمیکردیم که اینم میشد یه تاپیک اسپم و . . . ، کسی هم بهش توجه نمیکرد .

نظر من هم راجع به شما لطف نیست ، واقعا چیزی رو که تو این مدت قعالیتم تو پی تی متوجه شدم رو نوشتم .

امیدوارم فقط تاپیک مورد توجه مدیران قرار بگیره .

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
امیدوارم با انتخاب شدن فرجاد عزیز
  • نظم دهی مناسب
  • باز کردن تاپیک هایی که باید با آموزش های سطح 0 شروع بشه تا همه استفاده کنند و خوب یاد بگیرند :)
  • مهم کردن تاپیک کردن تاپیک های اساسی
  • انقال دانش نهفته درون اون سینه ی پر از اسرار ( لول ) [:rolleyes:]
به تالار گفتمان رو با هم شاهد باشیم :)

بالا