• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش وردپرس به یک مدیر کاربلد نیاز دارد !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
امیدوارم با انتخاب شدن فرجاد عزیز
  • نظم دهی مناسب
  • باز کردن تاپیک هایی که باید با آموزش های سطح 0 شروع بشه تا همه استفاده کنند و خوب یاد بگیرند :)
  • مهم کردن تاپیک کردن تاپیک های اساسی
  • انقال دانش نهفته درون اون سینه ی پر از اسرار ( لول ) [:rolleyes:]
به تالار گفتمان رو با هم شاهد باشیم :)

ممنون عزیز
انقال دانش نهفته درون اون سینه ی پر از اسرار
:blink::lol:

یعنی الان مدیر نداره
94257985867461124472.gif

به نظر منم فرجاد می تونه کیس مناسبی باشه
f%20%285%29.gif
:دی

ممنون عزیز :D

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
سلام

بنده هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه پی تی وظیفه خودم دونستم در این تاپیک شرکت کنم

درباره اینکه بخش وردپرس نیاز به مدیر داره یا نه ، نظرم این هست که وقتی کوچکترین کارها نیاز به مدیریت داره تا نتیجه مطلوبی حاصل بشه چطور ممکن یه محیط جمعی که تعدادی زیادی کاربر با مشکلات و سوالات مختلف فعالیت دارند مدیر نداشته باشه ؟؟

شاید در حال حاضر بخش وردپرس سرپا هست و تا حدی بدون مشکل پیش میره اما خیلی بهتر از این میتونه باشه و لازمه پیشرفت و بهتر شدن مدیریت صحیح و حضور یک مدیر دلسوز هست !

پیشنهاد بنده برای مدیر این بخش آقا فرجاد (mihanv) هست ، مهمترین دلایل :

*هر زمان به بخش وردپرس سر زدم در 90% تاپیک ها آقا فرجاد حضور داشتن و بواسطه اطلاعات ارزشمند ایشون مشکلات مرتفع شده یا گاها برای خودم سوالی پیش اومده آقا فرجاد در کمترین زمان و بهترین شکل ممکن پاسخ دادن البته دوستان دیگه ای هم پاسخگو بودن که همینجا از زحمات اون عزیزان هم تشکر میکنم اما متاسفانه حضور مستمر نداشتند

*یکی دیگه از محسنات آقا فرجاد این هست که وقتی وارد یه بحثی میشن تا حل شدن مشکل پیگیر هستن و این احساس مسئولیت واقعا جای قدردانی داره

*خدارو شکر از نظر شخصیتی و روابط اجتماعی هم در سطح بالایی هستن

و ....

نظرات سایر دوستان هم گواه بر این هست که آقا فرجاد (mihanv) واقعا شایسته مقام مدیریت بخش وردپرس هستن ، با این همه محبوبیت در آینده اصلا میتونه کاندید بشه واسه ریاست جمهوری پی تی :D

برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم - وسلام :)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام

بنده هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه پی تی وظیفه خودم دونستم در این تاپیک شرکت کنم

درباره اینکه بخش وردپرس نیاز به مدیر داره یا نه ، نظرم این هست که وقتی کوچکترین کارها نیاز به مدیریت داره تا نتیجه مطلوبی حاصل بشه چطور ممکن یه محیط جمعی که تعدادی زیادی کاربر با مشکلات و سوالات مختلف فعالیت دارند مدیر نداشته باشه ؟؟

شاید در حال حاضر بخش وردپرس سرپا هست و تا حدی بدون مشکل پیش میره اما خیلی بهتر از این میتونه باشه و لازمه پیشرفت و بهتر شدن مدیریت صحیح و حضور یک مدیر دلسوز هست !

پیشنهاد بنده برای مدیر این بخش آقا فرجاد (mihanv) هست ، مهمترین دلایل :

*هر زمان به بخش وردپرس سر زدم در 90% تاپیک ها آقا فرجاد حضور داشتن و بواسطه اطلاعات ارزشمند ایشون مشکلات مرتفع شده یا گاها برای خودم سوالی پیش اومده آقا فرجاد در کمترین زمان و بهترین شکل ممکن پاسخ دادن البته دوستان دیگه ای هم پاسخگو بودن که همینجا از زحمات اون عزیزان هم تشکر میکنم اما متاسفانه حضور مستمر نداشتند

*یکی دیگه از محسنات آقا فرجاد این هست که وقتی وارد یه بحثی میشن تا حل شدن مشکل پیگیر هستن و این احساس مسئولیت واقعا جای قدردانی داره

*خدارو شکر از نظر شخصیتی و روابط اجتماعی هم در سطح بالایی هستن

و ....

نظرات سایر دوستان هم گواه بر این هست که آقا فرجاد (mihanv) واقعا شایسته مقام مدیریت بخش وردپرس هستن ، با این همه محبوبیت در آینده اصلا میتونه کاندید بشه واسه ریاست جمهوری پی تی :D

برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم - وسلام :)

درود
خیلی ممنون برای نظر لطفتون
شما و سایر دوستان شرمنده کردید منو , امیدوارم بتونم این همه لطف رو جبران کنم :)

اقا فرجاد دوست داریم /شیرینی مدیریت فراموش نشه

منشی نمیخوای:دی

مرسی عزیز
شاید اصلا تصمیم نداشته باشن برای این بخش کسی رو تعیین کنن , شما شیرینی میخوای پیش پیش :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
امروز صبح ساعت 5 بلند شدم این تاپیک رو دیدم یاد داستان نادر شاه افتادم،
که همه میگفتن بعد از این همه جنگ و دردسر باید شما بشی شاه و از شاه شدن سر باز میزد،
حالا میبینم همه دارن میگن فرجاد بشه مدیر و هنوز خود فرجاد به صورت رسمی اینو اعلام نکرده:lol:
حسین جان شما تاپیک رو زدی اکی هست اما از خود فرجاد جان پرسیدی؟:D
از نظر من الان فرجاد جان + آقا امیر مدیر بشن خوبه، یا هر کدوم از دوستان که وقت زیادی توی این بخش میگذرونن
البته قبل از اون اول مطمئن بشید که وقت میکنن و یه بار به دوششون نزارید که بعدا بگن "عجب بدبختی داریم از دست این پرشین تولز:D"
پ.ن: حسین جان ممنون از تاپیک، نشون دادی که خیلی وردپرس+پی تی برات مهمه:happy:
پ.ن: این همه لشکر اومده، به عشق فرجاد اومده:D:lol:
پ.ن: من هنوز پست یه مدیر رو توی تاپیک ندیدم:eek: اگر این درخواستی ما داریم پیگیری نشه احساس میکنم به شعور من و این وبمسترا توحین شده و قطعا این اصلا اصلا خوب نیست...:hmm:
ادیت: توهین:blush:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
منم با مدیریت دوست عزیزمون اقای فرجاد موافقم

خیلی ممنون عزیز

امروز صبح ساعت 5 بلند شدم این تاپیک رو دیدم یاد داستان نادر شاه افتادم،
که همه میگفتن بعد از این همه جنگ و دردسر باید شما بشی شاه و از شاه شدن سر باز میزد،
حالا میبینم همه دارن میگن فرجاد بشه مدیر و هنوز خود فرجاد به صورت رسمی اینو اعلام نکرده:lol:
حسین جان شما تاپیک رو زدی اکی هست اما از خود فرجاد جان پرسیدی؟:D
از نظر من الان فرجاد جان + آقا امیر مدیر بشن خوبه، یا هر کدوم از دوستان که وقت زیادی توی این بخش میگذرونن
البته قبل از اون اول مطمئن بشید که وقت میکنن و یه بار به دوششون نزارید که بعدا بگن "عجب بدبختی داریم از دست این پرشین تولز:D"
پ.ن: حسین جان ممنون از تاپیک، نشون دادی که خیلی وردپرس+پی تی برات مهمه:happy:
پ.ن: این همه لشکر اومده، به عشق فرجاد اومده:D:lol:
پ.ن: من هنوز پست یه مدیر رو توی تاپیک ندیدم:eek: اگر این درخواستی ما داریم پیگیری نشه احساس میکنم به شعور من و این وبمسترا توحین شده و قطعا این اصلا اصلا خوب نیست...:hmm:
ادیت: توهین:blush:

امین جان بچه ها لطف دارن نسبت به من
به نظر من بخش وردپرس عین گفت و گو ازاد نیست که بزرگ باشه و نیاز به کنترل مداوم ... بخش تخصصی هست و کاربرا هم نسبتا حرفه ای هستند و بی حاشیه هست ...
به نظر من حتی یکی از مدیران فعلی هم میتونه این بخش رو زیر نظر بگیره و با پیشنهاد کاربرا بخش رو بهتر بکنه ...
اره حسین به منم گفت , ولی اینکه منو میخواد پیشنهاد بده رو بعدش تو تاپیک گفت :

سلام فرجاد جان .

آقا در مورد مدیریت بخش وردپرس به نظرت یه تاپیک بزنم تو بخش وردپرس درخواست مدیر کنیم ؟

نظرت چیه ؟

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
اقا فرجاد قبول کن دیگه

روح شهدا رو شرمنده نکن

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خیلی ممنون عزیز

امین جان بچه ها لطف دارن نسبت به من
به نظر من بخش وردپرس عین گفت و گو ازاد نیست که بزرگ باشه و نیاز به کنترل مداوم ... بخش تخصصی هست و کاربرا هم نسبتا حرفه ای هستند و بی حاشیه هست ...
به نظر من حتی یکی از مدیران فعلی هم میتونه این بخش رو زیر نظر بگیره و با پیشنهاد کاربرا بخش رو بهتر بکنه ...
اره حسین به منم گفت , ولی اینکه منو میخواد پیشنهاد بده رو بعدش تو تاپیک گفت :

درسته فرجاد جان،
ولی از نظر من باید از پایه این بخش رو بهم بریزی و کلی وقت بزاری،
فعلا منتظرم ببینم مدیرا چیکار میکنن و به کجا میرسن، تا بعد
درباره
سلام فرجاد جان .

آقا در مورد مدیریت بخش وردپرس به نظرت یه تاپیک بزنم تو بخش وردپرس درخواست مدیر کنیم ؟

نظرت چیه ؟
منظورم این بود که ایشون رسما از شما بپرسه شما مطمئنی میخوای مدیر بشی؟ و شما هم بگی بله:D
همه توی این تاپیک گفتن از نظر ما فرجاد خوبه برای مدیر شدن و شما هم تشکر کردی:D
اما خوب دیگه همه چیز که معلومه، فقط مدیران بیان بگن که منتظریم:rolleyes:
پ.ن: دادا من شیرینی نمیخوام، یدونه از همون دامین هات رو هم به من بدی کافیه:D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اقا فرجاد قبول کن دیگه

روح شهدا رو شرمنده نکن

شما چرا فکر میکنید فرجاد اینجا حق انتخاب داره ؟ :D

فرجاد نمیتونه به این همه کاربر نه بگه .

درسته فرجاد جان،
ولی از نظر من باید از پایه این بخش رو بهم بریزی و کلی وقت بزاری،
فعلا منتظرم ببینم مدیرا چیکار میکنن و به کجا میرسن، تا بعد
درباره

منظورم این بود که ایشون رسما از شما بپرسه شما مطمئنی میخوای مدیر بشی؟ و شما هم بگی بله:D
همه توی این تاپیک گفتن از نظر ما فرجاد خوبه برای مدیر شدن و شما هم تشکر کردی:D
اما خوب دیگه همه چیز که معلومه، فقط مدیران بیان بگن که منتظریم:rolleyes:
پ.ن: دادا من شیرینی نمیخوام، یدونه از همون دامین هات رو هم به من بدی کافیه:D

ممنون امین جان .
من تو بخش وبمسترا از همتون پرسیدم دست و پا شکسته یه چی پروندین همتون .
biggrinsmiley.gif

بعد به خود فرجاد پ.خ زدم که تو هم موافقی یه تاپیک بزنیم درخواست مدیر کنیم یا نه ؟ اونم گفت آره موافقم ، اما راجع به اینکه قراره خودش پیشنهاد بشه چیزی بهش نگفتم .

بعد دیگه اومدم تاپیک رو زدم و طوری نوشتم که کسی جرات نکنه مخالفت کنه :lol:

الانم بخوای مخالفت کنی میدم رحیم بزارتت تو پست ثابت بفروشتت ها :p
پ.ن : فرجاد دمت گرم مدیر شدی منم کاربر فعال کن :D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
راجع به اینکه تا به حال مدیری نیومده نظر بده هم نگران نباشید ، تا به الان جدی پیگیرش نشده بودم .

الان هم تاپیک رو دوباره ریپورت میکنم و هم به مدیران پیغام میدم .

دوستان دیگه هم اگر ممکنه این دکمه ریپورت اولین پست تاپیک رو بزنن به مدیران یه ریپو.رت بدن تا مدیران متوجه اهمیت تاپیک برای کاربران باشن .

اگر اهمیت ندادن یعنی نظر اینهمه وبمستر براشون ارزش نداره

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
سنجد کم خوردم حس خوندن پستای دوستان نبود اما من که میگم "فرجاد" !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
با سلام
تمامی تاپیک ها مورد بررسی قرار میگیره.
ببنید در مورد این بخش مدیران ارشد صحبت هایی کردن و افرادی را هم مد نظر دارن.
خوب پرشین تولز برای خودش یک سری قواعد و قانون هایی داره که با اتکاء به اونها مدیر و یا همکار انتخاب میشن.و در این باره فقط و فقط مدیران ارشد پرشین تولز می تونند در این باره تصمیم گیری کنند.

ولی بدونید که همه چی زیر نظر هست.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
با سلام
خوب پرشین تولز برای خودش یک سری قواعد و قانون هایی داره که با اتکاء به اونها مدیر و یا همکار انتخاب میشن.و در این باره فقط و فقط مدیران ارشد پرشین تولز می تونند در این باره تصمیم گیری کنند.

یعنی نظر کاربران در مورد مدیران مهم نیست حمید جان ؟

به نظر من در این مورد کاربران بهتر تشخیص میدن که چه کسی بهتر میتونه بر این بخش مدیریت کنه .

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
با سلام

بالاخره سروکل یک مدیر تو اینجا پیدا شد : ) البته شما که همیشه پاسخگو بودید و هستید ...
منظورتون از مدیرای ارشاد کدوماست ؟! یعنی اونا نظر کاربرا براشون مهم نیست ؟! البته بعید می دونم اینطور باشه ولی الان همه موافقن ایجا باید مدیر داشته باشه و همه هم رو
آقا فرجاد اتفاق نظر دارن ! من نمی دونم چرا مدیرا ارشد توجهی نمی کنن :eek:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
بالاخره سروکل یک مدیر تو اینجا پیدا شد : ) البته شما که همیشه پاسخگو بودید و هستید ...
منظورتون از مدیرای ارشاد کدوماست ؟! یعنی اونا نظر کاربرا براشون مهم نیست ؟! البته بعید می دونم اینطور باشه ولی الان همه موافقن ایجا باید مدیر داشته باشه و همه هم رو
آقا فرجاد اتفاق نظر دارن ! من نمی دونم چرا مدیرا ارشد توجهی نمی کنن :eek:

سیاوش جان من تازه همین امشب لینک تاپیک رو به مدیران دادم ، ایشالا پیگیری میکنن ، شما نگران نباش.

و مطمئنا نظرات کاربران هم برای اونها مهم خواهد بود و قابل احترام .

بالا