سلام
بنده هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه پی تی وظیفه خودم دونستم در این تاپیک شرکت کنم
درباره اینکه
بخش وردپرس نیاز به مدیر داره یا نه ، نظرم این هست که وقتی کوچکترین کارها نیاز به مدیریت داره تا نتیجه مطلوبی حاصل بشه چطور ممکن یه محیط جمعی که تعدادی زیادی کاربر با مشکلات و سوالات مختلف فعالیت دارند مدیر نداشته باشه ؟؟
شاید در حال حاضر بخش وردپرس سرپا هست و تا حدی بدون مشکل پیش میره اما خیلی بهتر از این میتونه باشه و لازمه پیشرفت و بهتر شدن مدیریت صحیح و حضور یک مدیر دلسوز هست !
پیشنهاد بنده برای مدیر این بخش آقا
فرجاد (mihanv) هست ، مهمترین دلایل :
*هر زمان به بخش وردپرس سر زدم در 90% تاپیک ها آقا فرجاد حضور داشتن و بواسطه اطلاعات ارزشمند ایشون مشکلات مرتفع شده یا گاها برای خودم سوالی پیش اومده آقا فرجاد در کمترین زمان و بهترین شکل ممکن پاسخ دادن البته دوستان دیگه ای هم پاسخگو بودن که همینجا از زحمات اون عزیزان هم تشکر میکنم اما متاسفانه حضور مستمر نداشتند
*یکی دیگه از محسنات آقا فرجاد این هست که وقتی وارد یه بحثی میشن تا حل شدن مشکل پیگیر هستن و این احساس مسئولیت واقعا جای قدردانی داره
*خدارو شکر از نظر شخصیتی و روابط اجتماعی هم در سطح بالایی هستن
و ....
نظرات سایر دوستان هم گواه بر این هست که آقا فرجاد (mihanv) واقعا شایسته مقام مدیریت بخش وردپرس هستن ، با این همه محبوبیت در آینده اصلا میتونه کاندید بشه واسه ریاست جمهوری پی تی
برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم - وسلام