سیاوش جان من تازه همین امشب لینک تاپیک رو به مدیران دادم ، ایشالا پیگیری میکنن ، شما نگران نباش.
و مطمئنا نظرات کاربران هم برای اونها مهم خواهد بود و قابل احترام .
ایشالله !
من همون روز اول که تاپیک رو زدی تاپیک رو فرستاده بود
سیاوش جان من تازه همین امشب لینک تاپیک رو به مدیران دادم ، ایشالا پیگیری میکنن ، شما نگران نباش.
و مطمئنا نظرات کاربران هم برای اونها مهم خواهد بود و قابل احترام .
ایشالله !
من همون روز اول که تاپیک رو زدی تاپیک رو فرستاده بود
سنجد کم خوردم حس خوندن پستای دوستان نبود اما من که میگم "فرجاد" !
نظر من به نظر فرجاد نزدیک تر است.
بالاخره سروکل یک مدیر تو اینجا پیدا شد : ) البته شما که همیشه پاسخگو بودید و هستید ...
منظورتون از مدیرای ارشاد کدوماست ؟! یعنی اونا نظر کاربرا براشون مهم نیست ؟! البته بعید می دونم اینطور باشه ولی الان همه موافقن ایجا باید مدیر داشته باشه و همه هم رو
آقا فرجاد اتفاق نظر دارن ! من نمی دونم چرا مدیرا ارشد توجهی نمی کنن
این انجمن مدیر ندراه و در نتیجه ریپورت کردن تاپیک فایده ای نداره ، چون به دست کسی نمیرسه .
به همین دلیل من به مدیران پ.خ زدم که پیگیری کنن و انشا الله که میکنن ، اما اگر نکردن مطمئن باش من دیگه تو این بخش (وردپرس) هیچ فعالیتی نمیکنم چون اگر پیگیری نشه یعنی برای وبمسترا اهمیتی قائل نیستن .
ایشالا که مدیران حواسشون به تاپیک هست و دارن نظرات کاربران رو بررسی میکنن . حداقل یه خبری هم به کاربران بدید که بدونیم تاپیک براتون اهمیت داشته .
خوب پست 37 اقا حمید گفت که
فرجاد عزیز ، شایسته 100 درصد مدیریته به نظر من .
ممنون از توجه و نظر دوستان فعال در بخش وردپرس.
من نظرات دوستانی که تو این تاپیک پست زدن رو خوندم
نکته ای که باید اینجا بگم اینه که، داشتن دانش فنی مرتبط با بخش نخصصی یکی از مهمترین عوامل انتخاب همکار/مدیر هست. اما برای ما همه چیز نیست. شخصیت اون فرد، سابقه اش خارج از بخش تخصصیش و داشتن/نداشتن اخطار ( به خصوص اخطار توهین و بی احترامی به دیگران ) هم برای من عامل بسیار مهم و تعیین کننده ای هست. فکر میکنم نظر شما هم خیلی متفاوت از نظر من نباشه.
من سوابق دوست خوبمون، MihanV رو بررسی میکنم و نظر مدیران دیگه رو هم میپرسم و در نهایت جمع بندی میکنم.
دوستان بالاخره کی مدیر شد؟
شاید یادش رفته؟
چند روز پیش بهش پ خ زدم و یادآوری کردم تاپیکو
و ایشون چی گفتن؟