• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش وردپرس به یک مدیر کاربلد نیاز دارد !

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سیاوش جان من تازه همین امشب لینک تاپیک رو به مدیران دادم ، ایشالا پیگیری میکنن ، شما نگران نباش.

و مطمئنا نظرات کاربران هم برای اونها مهم خواهد بود و قابل احترام .

ایشالله !
من همون روز اول که تاپیک رو زدی تاپیک رو فرستاده بود :eek:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ایشالله !
من همون روز اول که تاپیک رو زدی تاپیک رو فرستاده بود :eek:

این انجمن مدیر ندراه و در نتیجه ریپورت کردن تاپیک فایده ای نداره ، چون به دست کسی نمیرسه .

به همین دلیل من به مدیران پ.خ زدم که پیگیری کنن و انشا الله که میکنن ، اما اگر نکردن مطمئن باش من دیگه تو این بخش (وردپرس) هیچ فعالیتی نمیکنم چون اگر پیگیری نشه یعنی برای وبمسترا اهمیتی قائل نیستن .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
زیاد عجله نکنید
اگر قرار باشه مدیر بگذارند یک مقداری طول میکشه
صبر کنید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سنجد کم خوردم حس خوندن پستای دوستان نبود اما من که میگم "فرجاد" !

ممنون عزیز

نظر من به نظر فرجاد نزدیک تر است.

مرسی همشهری
16.gif

بالاخره سروکل یک مدیر تو اینجا پیدا شد : ) البته شما که همیشه پاسخگو بودید و هستید ...
منظورتون از مدیرای ارشاد کدوماست ؟! یعنی اونا نظر کاربرا براشون مهم نیست ؟! البته بعید می دونم اینطور باشه ولی الان همه موافقن ایجا باید مدیر داشته باشه و همه هم رو
آقا فرجاد اتفاق نظر دارن ! من نمی دونم چرا مدیرا ارشد توجهی نمی کنن :eek:

این انجمن مدیر ندراه و در نتیجه ریپورت کردن تاپیک فایده ای نداره ، چون به دست کسی نمیرسه .

به همین دلیل من به مدیران پ.خ زدم که پیگیری کنن و انشا الله که میکنن ، اما اگر نکردن مطمئن باش من دیگه تو این بخش (وردپرس) هیچ فعالیتی نمیکنم چون اگر پیگیری نشه یعنی برای وبمسترا اهمیتی قائل نیستن .

بچه ها تصمیم گیرنده مدیران هستند و نباید فشار اورد ...
به هرحال خود مدیران هم میخوان بهترین تصمیم رو برای انجمن میگیرن

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ایشالا که مدیران حواسشون به تاپیک هست و دارن نظرات کاربران رو بررسی میکنن . حداقل یه خبری هم به کاربران بدید که بدونیم تاپیک براتون اهمیت داشته .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ایشالا که مدیران حواسشون به تاپیک هست و دارن نظرات کاربران رو بررسی میکنن . حداقل یه خبری هم به کاربران بدید که بدونیم تاپیک براتون اهمیت داشته .

خوب پست 37 اقا حمید گفت که

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خوب پست 37 اقا حمید گفت که

نمیخواستم اینجوری باشه که مدیران فکر کنن تاپیک دو روزه آپ نمیشه ما بیخیال شدیم .

ما هم به احترام حرف حمید صبر میکنیم اما خب تاپیک باید آپ بشه دیگه .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پیلوت کوجاس؟ :دی
تَگش کنید تا پیداش شه
اینجوری

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
ممنون از توجه و نظر دوستان فعال در بخش وردپرس.
من نظرات دوستانی که تو این تاپیک پست زدن رو خوندم

نکته ای که باید اینجا بگم اینه که، داشتن دانش فنی مرتبط با بخش نخصصی یکی از مهمترین عوامل انتخاب همکار/مدیر هست. اما برای ما همه چیز نیست. شخصیت اون فرد، سابقه اش خارج از بخش تخصصیش و داشتن/نداشتن اخطار ( به خصوص اخطار توهین و بی احترامی به دیگران ) هم برای من عامل بسیار مهم و تعیین کننده ای هست. فکر میکنم نظر شما هم خیلی متفاوت از نظر من نباشه.

من سوابق دوست خوبمون، MihanV رو بررسی میکنم و نظر مدیران دیگه رو هم میپرسم و در نهایت جمع بندی میکنم.

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
الان فقط فرجاد میخواد مدیر بشه کسی دیگه ای نیست که بخواد مدیر بشه ؟ مثلا جواد :دی

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ممنون از توجه و نظر دوستان فعال در بخش وردپرس.
من نظرات دوستانی که تو این تاپیک پست زدن رو خوندم

نکته ای که باید اینجا بگم اینه که، داشتن دانش فنی مرتبط با بخش نخصصی یکی از مهمترین عوامل انتخاب همکار/مدیر هست. اما برای ما همه چیز نیست. شخصیت اون فرد، سابقه اش خارج از بخش تخصصیش و داشتن/نداشتن اخطار ( به خصوص اخطار توهین و بی احترامی به دیگران ) هم برای من عامل بسیار مهم و تعیین کننده ای هست. فکر میکنم نظر شما هم خیلی متفاوت از نظر من نباشه.

من سوابق دوست خوبمون، MihanV رو بررسی میکنم و نظر مدیران دیگه رو هم میپرسم و در نهایت جمع بندی میکنم.

جناب پایلوت عزیز ممنون از پاسختون ، ما هنوز منتظر اعلام نتیجه بررسی هاتون هستیم . :)

مظمئنا در بررسی گذشته و سوابق فرجاد به نتایج خوبی میرسید و مارو هم خوشحال میکنید .

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
دوستان بالاخره کی مدیر شد؟

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
شاید یادش رفته؟

بالا