• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدترین فیلم هایی که تا حالا دیدید چی بوده ؟!!

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
Life as we know it
یه چرند به تمام معنا!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
@Mehdiwol
اینها ایده های خوبی دارن ولی مشکلشون اینه نمی تونن اتفاقات داستان رو درست به هم ربط و داستان مناسبی توی 2-2.5 ساعت بیان کنن. داستانی که باید حداقل توی 5-6 ساعت گفته بشه تا چیز خوبی از اب در بیاد بخواد توی 2 ساعت گفته بشه میشه همین فیلمای واچوفسکي ها. همین فیلمی که گفتید اگر یک ساعت دیگه داشت و روی شخصیت پردازی کاراکترها کار کرده بود فیلم خیلی بهتری می شد ولی بجاش با توجه به سیاست های هالیوود صحنه های اکشنی رو میبینیم که یقرون نمی ارزه و فقط پول استادیو رو هدر دادن.
فک کنم به همین خاطره اینها جدیدا زدن تو خط سریال ساختن جایی که محدودیت زمانی وجود نداره و می تونن داستانشون رو با شخصیت پردازی قوی و توسعه کاراکترها هر جور که دوست دارند بیان کنند. بنظرم توی این مدیوم موفق تر خواهند بود تا سینما. اولین سریالشون دو هفته دیگه میاد و مشخص میشه در این مدیوم چکار می کنند.
نمی دونم چرا این پستتون رو ندیدم
اتفاقا تنها چیزی که تو این فیلم وجود نداشت ایده ست , یه ایده ی به درد بخور
شما میگید بخاطر کمبود تایمه که اینطور شده در حالی که کاملا عکس این قضیه ست همین دو ساعت و چند دقیقه ی فیلم رو هم با ماست مالی کردن الکی کش دادن یه همچین فیلمهایی رو با همچین محتوایی میشه زیر یک ساعت جمع کرد
هر چند کسی انتظار داستان قوی از فیلمهای بلک باستری و تجاری نداره ولی حداقل انتظاری که ازش میره بتونه با کمک جلوه های ویژه و صحنه های اکشنش در مقابل هزینه های سنگینی که براش شده درآمدزایی داشته باشه
صحنه های اکشن و جلوه های ویژه ش تماما تاریخ مصرف گذشته هنگام تماشا کردنش هیچ جذبه ای برات نداره انگار پیش از این تمام یه همچین صحنه ها رو دیدی و داری روی یک مسیر کلیشه قدم برمی داری
واقعا حیف اون جلوه های ویژه ی خلاقانه ای که تو ماتریکس خصوصا قسمت دوم به کار بردن سایه ای از اون نبوغ رو در این فیلم جدیدشون نمی بینیم
حتی فیلمی مثل San Andreas که با کپی بازی محض از جلوه های ویژه فیلم 2012 ساخته شده الان در حدود دو هفته نزدیک 300 میلیون فروش داشته با وجود کلیشه ای بودنش باز تونستن به کمک جلوه های ویژه یه جذبه ای برای کشاندن تماشاگر به سینما ایجاد کنن و به عنوان یه فیلم تجاری که برای درآمدزایی ساخته میشن بر خلاف Jupiter Ascending تونسته تا حدودی به وظیفه ش عمل کنه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
WallStreet2013poster.jpg

دیشب فیلم گرگ وال استریت رو دیدم (یعنی تا نصفه دیدم)
یه فیلم بی محتوا مشمئز کننده ودر فضایی کاملا غیر واقعی و مسخره
فیلم اینقدر مسخره بود که من اصلا یادم رفت کارگردانش مارتین اسکورسیزیه دوست داشتنیه :general710: فیلم رو تا نصفه دیدم دیگه نتونستم ادامه بدم خیلی خیلی خیلی هم برا اسکورسیزی متاسف شدم با این افتضاح
این همون اسکورسیزیه که شاهکارهایی مثل gang of new york و the departed رو ازش دیده بودم ؟ :eek:
واقعا دلسرد شدم از اسکورسیزی دوست داشتنی با اون کاریزمایه جالب (عاشق قیافش هستم بعد فیلماش:D)
برایه اون کسایی هم که تو سایت imdb نمره 8.2 هم گذاشتن هم متاسفم البته هیچ وقت عوام درک درستی از خوب بودن فیلم نداشته . نمره منتقدین هم 7.5 بوده که باز هم خیلی زیاده برایه این فیلم
من دیگه غلط کنم نمره Imdb رو ملاک فیلم نگاه کردنم قرار بدم :general509: اما نمره منتقدین کمی واقع بینانه تره هر چند که اونم دقیق نیست :general602:

plusweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
وقتی دیدم guardians of galaxy نمره 8.1 از imdb گرفته تصمیم گرفتم با دیدن فیلم در زندگیم خداحافظی کنم.

plusweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
یکی از مزخرف ترین و حال بهم زن ترین فیلم هایی که توی زندگیم دیدم همون بالایی بود که گفتم.

در زمینه کارتون هم باید بگم big hero 6 مزخرف ترین بدترین و آشغال ترین و حال بهم زن ترین کارتونی بود که دیدم.

گاهی وقتا یه فیلم توپ میبینی کیفت کوک میشه اما بعدش یه آشغالی مثل نگهبانان کهکشان همشو از دماغت میکشه بیرون :general502: میزنه به حالت

M o n e y

Registered User
لایک‌ها
93
Fury
این فیلم از لحاظ ارزش مثله فیلم های دفاع مقدس خودمون بود با این تفاوت که سانسور هایی که ما داریم رو نداشت و فضای جنگ رو واقعی تر جلوه داده بود.
مزخرف ترین بخش فیلم آخرش بود که نیروهای اس اس وافن فقط داشتن در میرفتن در مقابل یه تانک که حرکت هم نمیکرد.اس اس هارو ترسو جلوه داده بود.(ارتشی که به عقیده خیلیها منظم ترین و قدرتمندترین ارتش در زمان خودش بوده)
بعضی جاهای فیلم هم نشون میداد که نازیها نوجوانان المانی که حاضر نشده بودن بجنگن رو اعدام کرده بود و به دیوار میخکوب کرده بود.
(این اتفاق رو دقیقا در زمان جنگ جهانی دوم روس ها رقم زده بودن تو کشورشون.)
داستان فیلم کذب محض بود خلاصه.

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
ایرانی نصف مال من نصف مال تو :general306:
خارجی سریال خانواده کمپل وقتی تکرارش دوباره یه موقعی پخش میشه من یاد دوران سیاه مدرسه میفتم .:general502:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
Jack and Jill با هنرنمایی استاد آدام سندلر به معنای واقعی سوهان اعصابه :D یکی از افتخارات دوران فیلم بینیم اینه که تونستم این فیلمو تا آخرش تحمل کنم:D

Jack_and_jill_film_poster.jpg

بالا