Epitome
Registered User
- نوشتهها
- 1,051
- لایکها
- 1,121
کتابو بخونید خودتون قضاوت کنید؛ فیلمساز کمترین کاری که از دستش بر میاد یعنی درست خوندن کتاب رو هم انجام ندادهدرباره این دو مورد من با شما اختلاف نظر دارم.
The Great Gatsby رو بنده هنوز فرصت خوندن کتاب اون رو نداشتم. اما کتاب رو دارم تهیه می کنم تا بخونم. اما به عنوان یک فیلم بنده پسندیدم. نقدهای منفی دربارش زیاده ؛ اما جزو محدود فیلم هایی هست که با نظر منتقدان ( البته بعضی منتقدان ) مخالف هستم و یک فیلم خوب می دونم. از طراحی صحنه و لباس گرفته تا کارگردانی آقای باز لورمن و فیلمبرداری کار. درسته ، فیلم فوق العاده ای هم نیست ، اما این که جزو فیلم های بد حسابش کنیم بنده قبول ندارم.
درباره The Prestige کریستوفر نولان ؛ این فیلم رو بنده جزو فیلم های خوب می دونم. درباره پایان بندی احمقانه که شما می فرمایید واقعا نمی دونم چرا این حرف رو می زنید. بعضی فیلم ها را تماشاگران عادی می پسندند اما منتقدان و تماشاگران حرفه ای نه و بعضی فیلم ها برعکس. اما به جرات می توان گفت که فیلم های کریستوفر نولان جزو فیلمهایی هست که از طرف هر دو دسته تحسین می شه. درباره نگاه عمیق تر به فیلمنامه کار به نظر بنده دارای فلسفه و منطق جالب و نهفته ای در پس لایه های زیرین کار هست. درباره فرم کار هم که صد در صد نمی توان به کارهای کریستوفر نولان به راحتی در زمینه فرم ایرادی وارد کرد. واقعا برام عجیبه که چرا این فیلم رو جزو فیلم های بد می دونید.
درمورد پرستیژ هم الان نمیتونم دقیقا نظر بدم چون چیز زیادی ازش یادم نمونده ولی یادمه همون موقع هم به زور تا تهشو تحمل کردم؛ نولان فیلمساز خوبیه اما طرفداراش یه خورده بیش از حد بزرگش کردن