• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدترین فیلم هایی که تا حالا دیدید چی بوده ؟!!

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
the Legend 2013 یعنی آشغال به تمام معنا ، آنونس فیلم رو دادن یه گروه خفن زده بعد فیلم رو که میبینی انگار گروه تئاتر مهدکودکی درستش کردن
300 یک و 300 دو هم بدونه تعصب به داستانش ، افتضاح بود فیلم نامه قسمت اوجش زود هنگام بود و اونجوری که باید اوج میگرفت فراز نداشت

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
فیلم Lucy محصول سال 2014

داستان در رابطه با زنیه ( با بازی اسکارلت جوهانسن ) به اسم لوسی که به کمک یک دارو به صورت تصادفی به این توانایی میرسه که از 100% مغزش استفاده کنه !

جالبه بدونید که این باور عامیانه که اکثر انسان ها فقط از 10 درصد مغزشون استفاده میکنن یک افسانه بیشتر نیست و هیچ گونه پشتوانه علمی نداره ، پس به طور کلی بیس فیلم کلا رو هواست !!

اما جدا ازین موضوع خود فیلم هم به حدی تخیلیه و روند مضحکی داره که آخر فیلم واقعا از هدر دادن وقتتون پشیمون میشید.

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
فیلم ایرانیا که اکثرا داغونن ولی باااید روی فیلمای تهمینه میلانی تاکید کنم:general607:
..............
همه فیلمای نیکولاس کیج سر هم دو قرون نمی ارزه
دلت میاد؟ face off و leaving las vegas و 8 میلیمتری و the weather man و matchstick men خوبن که. جدیدا الکی شده فیلماش.

• Like
Reactions: poq

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
بعضی فیلم های وطنی که سیاه نمای میکنند

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
یه نگاه به عکس اواتار خودت بنداز .دلم براتون میسوزه که اسطوره هاتون یه مشت مطرب 50 کیلویی هستن
اسطوره های شما عربای 100 کیلویین دیگه؟
شنیدی که میگن یک گرم باش ولی مرد باش؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
یه نگاه به عکس اواتار خودت بنداز .دلم براتون میسوزه که اسطوره هاتون یه مشت مطرب 50 کیلویی هستن
اون بیچاره ک همش غمگین میخوند اگه غمگینم نبود غم تو صداش بود ظاهر و باطنش یکی بود نه مثال اسطوره های شما پشت علی نماز میخونن سر سفره معاویه ....دلت ب حال خودت بسوزه از همه چیز بدتر ریاست

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
اون بیچاره ک همش غمگین میخوند اگه غمگینم نبود غم تو صداش بود ظاهر و باطنش یکی بود نه مثال اسطوره های شما پشت علی نماز میخونن سر سفره معاویه ....دلت ب حال خودت بسوزه از همه چیز بدتر ریاست
باشه جوجه مطرب

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
باشه جوجه مطرب
مرد خدا میدونی کیه حضرت امیر ک مرد خدا بود طرف تو خیابون بهش فحش ناموس میداد میرفت تو مسجد واسش دعا میکرد این مرد خداست نه امثال تو متظاهر

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
مرد خدا میدونی کیه حضرت امیر ک مرد خدا بود طرف تو خیابون بهش فحش ناموس میداد میرفت تو مسجد واسش دعا میکرد این مرد خداست نه امثال تو متظاهر
شما دیگه کارون از این چیزها گذشته.شبکه های ماهواره ای من و تو ذهنتونو شستشو دادن.شما از اسلام روی برگردان شده اید

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
شما دیگه کارون از این چیزها گذشته.شبکه های ماهواره ای من و تو ذهنتونو شستشو دادن.شما از اسلام روی برگردان شده اید
بله دقیقا حق با شماست مثلا موقعی ک شب های قدر میرفتم شبکه منو تواز مسجد داشت مستیم اونایی ک الکی خودشون رو میزدن وقتی مداح میگفت بسم الله نشون میداد یا همونایی ک واسه چیزای دیگه میومدن شما کلا قدرت تفکر ندارید اگه داشتی صدا و سیما چشمتو کور نمیکرد

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
سری های x-man هر چی رو به جلو میره فیلمنامه چرت میشه!!

in time فیلمانه خیلی عالی داشت من عاشق این فیلمم خیلی خوبه دربارش بد نگید و هر چی نگاش میکنم سیر نمیشم!!

the amazing spider man آشغال به تمام معنا سری اول amazing اصلا یادم نمیاد داستانش چی بود بر عکس اسپایدر من 1 و 2 و 3 که واقعا عالی بودن !!

Maleficent با بازی آنجلینا جولی بسیار ضعیف بود!!

Transformers Age of Extinction این از نظر من چرت ترین و غیر قابل قبول ترین صحنات داشت :| دختره از روی روبات پرتاب میشه تو خیابون 30 متر کشیده میشه یه خط و خش هم بر نمیداره :|:|:|:|:| واقعا چرت!!!

The Expendables 3 بدک نیست اما دیگه حرفی برای گفتن نداره و بهتر ادامش ندن چون مطمئنم ضرر به همراه داره قسمت بعدی این فیلم!!

و اما از بدی ها گفتیم و حالا میخوام شاهکار سینمای غرب رو بهتون معرفی کنم لئو ناردو دی کاپریو

واقعا تو هر فیلمی بازی میکنه اون فیلم بهترین فیلم میشه تایتانیک و The Wolf of Wall Street 2013 فقط گرگ وال استریت نگاه کنید خیلی عالیه واقعا محشر هم کارگردان هم بازیگر!!

و این بود سینمای غرب!!

و حالا سینمای خودمون

از فیلم کمدی چارچنگولی خیلی راضی بودم!!

کمدی دلداده عالی بود!!

مزخرف ترین فیلم هم از نظر من همشونن چون اصلا چیزی برای گفتن ندارن و تصویر برداریشون با تصویر برداری دنیای غرب 200 سالی فاصله داره!!

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
The Great Gatsby توهین به فیتزجرالد نویسنده کتاب
The Prestige ضعیف با پایان احمقانه
درباره این دو مورد من با شما اختلاف نظر دارم.
The Great Gatsby رو بنده هنوز فرصت خوندن کتاب اون رو نداشتم. اما کتاب رو دارم تهیه می کنم تا بخونم. اما به عنوان یک فیلم بنده پسندیدم. نقدهای منفی دربارش زیاده ؛ اما جزو محدود فیلم هایی هست که با نظر منتقدان ( البته بعضی منتقدان ) مخالف هستم و یک فیلم خوب می دونم. از طراحی صحنه و لباس گرفته تا کارگردانی آقای باز لورمن و فیلمبرداری کار. درسته ، فیلم فوق العاده ای هم نیست ، اما این که جزو فیلم های بد حسابش کنیم بنده قبول ندارم.

درباره The Prestige کریستوفر نولان ؛ این فیلم رو بنده جزو فیلم های خوب می دونم. درباره پایان بندی احمقانه که شما می فرمایید واقعا نمی دونم چرا این حرف رو می زنید. بعضی فیلم ها را تماشاگران عادی می پسندند اما منتقدان و تماشاگران حرفه ای نه و بعضی فیلم ها برعکس. اما به جرات می توان گفت که فیلم های کریستوفر نولان جزو فیلمهایی هست که از طرف هر دو دسته تحسین می شه. درباره نگاه عمیق تر به فیلمنامه کار به نظر بنده دارای فلسفه و منطق جالب و نهفته ای در پس لایه های زیرین کار هست. درباره فرم کار هم که صد در صد نمی توان به کارهای کریستوفر نولان به راحتی در زمینه فرم ایرادی وارد کرد. واقعا برام عجیبه که چرا این فیلم رو جزو فیلم های بد می دونید.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
Transformers Age of Extinction این از نظر من چرت ترین و غیر قابل قبول ترین صحنات داشت :| دختره از روی روبات پرتاب میشه تو خیابون 30 متر کشیده میشه یه خط و خش هم بر نمیداره :|:|:|:|:| واقعا چرت!!!

من اتفاقا مجموعه ترنسفورمرز رو خیلی دوس دارم و از دیدنش خیلی لذت میبرم !! کلا فیلمای این مجموعه 1 هدف دارن اونم نمایش آخرین و برترین جلوه های ویژه سینمایی و انتقال نهایت هیجان به مخاطب ! هیچ مقصد و هدف دیگه ای نداره :general404: انصافا هم هیچ کارگردانی مثل مایکل بی نمی تونه انقد خوب جلوه های ویژه رو تو فیلماش پیاده کنه
در نتیجه فقط باید این فیلمو تو سینما یا روی تلویزیون 55 اینچ ببینید و بدون توجه به نکات جانبی ازش لذت ببرید ، همین و بس !

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
من اتفاقا مجموعه ترنسفورمرز رو خیلی دوس دارم و از دیدنش خیلی لذت میبرم !! کلا فیلمای این مجموعه 1 هدف دارن اونم نمایش آخرین و برترین جلوه های ویژه سینمایی و انتقال نهایت هیجان به مخاطب ! هیچ مقصد و هدف دیگه ای نداره :general404: انصافا هم هیچ کارگردانی مثل مایکل بی نمی تونه انقد خوب جلوه های ویژه رو تو فیلماش پیاده کنه
در نتیجه فقط باید این فیلمو تو سینما یا روی تلویزیون 55 اینچ ببینید و بدون توجه به نکات جانبی ازش لذت ببرید ، همین و بس !

چه ربطی داشت :D !!

من نگفتم فیلم قشنگ نبود گفتم چرت ترین صحنات داشت که از نظر یه فیلم حرفه ای قابل فهم نبود مثلا همین دختره اصلا از اول تا آخر فیلم لباسشم پاره نشد :)) خیلی جالبه!!

یا شخصیت اصلی فیلم مرده از یه فاصله میوفته زمین هیچیش نمیشه تخیل در این حدم خوب نیست!!!

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
Prometheus کلافی سردرگم از مفاهیم علمی، فلسفی، مذهبی و در آخر وادار نمودن مخاطبین به پذیرش مامبو ـ جامبوی «سه شه‌پدر».
Inglourious Basterds عقده گشایی هالیوود (حول محور جنگ جهانی دوم) توسط کوئنتین تارانتینو؛ نابغه دروغین سینمای آمریکا.
Life of Pi سفری ادیسه‌وار و آبکی با محوریت «وحدت وجود» و «پنتئیسم» از نوع هندی!
Milk اسطوره سازی از فردی معلوم الحال (همجنس‌گرا) و فرصت طلب به نام هاروی میلک.
Funny Games تقبیح «خشونت در سینما» با به کار بردن خشونت در سینما!
Blue Is the Warmest Colour تلفیق «سینمای هنری» و هرزه نگاری!
Transformers Trilogy سیرکی از ربات‌های فضایی به سرکردگی آپتیموس پرایم، با هنرنمایی دو دلقکِ جنC (به نام‌های مگان فاکس و رزی هانتینگتون) و جهودی بی گُهر به نام شایعا لبوف.
Prometheus (2012).jpg Inglourious Basterds (2009).jpg Life of Pi (2012).jpg Milk (2008).jpg Funny Games (2007).jpg Blue Is the Warmest Color (2013).jpg Transformers Trilogy.jpg

بالا