دوستان در خرید مختارن . تو امضام 1 لینک از خرید و فروشم هست .
1 تاپیک دیگه هم دارم که گیرنده دیجیتال دارم توش می فروشم . 1 کیشو به کاشان و یکیشو به تهران و 1 کابل dvi به hdmi هم به یکی از عزیزان گرگانی . دوستان اگه شبه ای در خرید دارند میتونم آی دی دوستانی که ازم خرید داشتند رو بدم .
یعنی خرید نکنیم ازشون ؟
کسی خرید نداشته جنس برسه دستش ؟
راستی اداره پست الان بازه یا تا 13 باز نمی کنه ؟
اداره پست باز هست . ولی من دو روز پیش 1 بسته ای رو ارسال کردم واسه یکی از دوستان ولی الان 2 روزه که اطلاعاتشو چک می کنم هنوز تغییر وضعیت نداده
اره من دقیقا 37 روز پیش یه رم یک گیگ از ایشون خریدم. بعد از 10,15 روز دیدم رم نیومد وقتی بهشون پخ دادم گفتن که فرستادن ولی از دادن شماره مرسوله تفره میرفتن .یه روز میگفتن شماره تو مغازس یه روز درگیر انتخابات بودن خلاصه بالاخره یه شماره مرسوله به من دادن که تاریخ ارسالش برا 11,12 روز بعد از خرید بنده بود و ادرسشم یزد بود ولی دیدم بعد از 6,7 روز بسته نرسید . منم یه رم از یه کاربر دیگه گرفتم و بهشون موضوع را گفتم. همینجوره که رم رو بفرستن البته دیروز گفتن دوباره ارسال شده اما کد رهگیری چیزی ندادن.
موفق باشید.
و اما در جواب شما دوست عزیز.
کد رهگیریو که داری . از رو سایت آدرسی رو هم که ارسال شده میتونه ببینی . پس من ارسال کردم . ولی در شهر شما به علت عدم شناسایی گیرنده توسط پست دوباره برگشت خورده و اومده پیش خودم . یعنی 25 / 12 / 1390 . پس کلاهبرداری در کار نبوده دوست عزیز .
اینم کد رهگیریش 98688008911401445147
دوستان برن تو سایت پست و ببینن صحت حرف بنده را .
به گفته پست 3 بار جهت تحویل مراجعه شده ولی فرد مورد نظر شناسایی نشده است .