amirhoman
کاربر تازه وارد
منکه خوشحالم حسابی . یه کم دلم خنک شدهبه نقل از shifte shab :خوب اين كجاش بده ؟؟؟![]()
آقا اينا هنوز جواب ندادن !! راه ديگه اي جز ايميل زدن نيست ؟ من هر روز ايميل ميزنم اما يه بار هم جواب ندادن !!!![]()
منکه خوشحالم حسابی . یه کم دلم خنک شدهبه نقل از shifte shab :خوب اين كجاش بده ؟؟؟![]()
آقا اينا هنوز جواب ندادن !! راه ديگه اي جز ايميل زدن نيست ؟ من هر روز ايميل ميزنم اما يه بار هم جواب ندادن !!!![]()
یکیشو که همین اخیرا نفرین کردن انداختمشبه نقل از shifte shab :
خوب بيا تو يه ايميل بزن بلكه جواب دادن... الان برات يه پيام خصوصي ميدم و ايميلم رو ميدمبه نقل از amirhoman :یکیشو که همین اخیرا نفرین کردن انداختمش
سق سیاه برا چی نفرین میکنی؟
الهی جیمیلت بسوزه . من یکی از اعضای گوگل رو میشناسم ولی نمیتونم ایمیلشو بهت بدم . چون سریعا شناسایی میشم.:f34r:
جدی میگم یکی رو میشناسم که اونجا کار وکنه .
نه !! نامردا حقمو خوردن يه ليوان آب هم روش !!!به نقل از mahdi206 :محسن مشكلت حل شده يا نه؟
به نقل از shifte shab :كمك
وارد نميشه .. پسورد رو كه اشتباه ميزنم ميگه Username and password do not match. (You provided kermanhoo)
اما وقتي درست ميزنم هم اينو مينويسه !!
Sorry, your account has been disabled. If this should not have happened, please contact our user support team at [email protected].
تا چند ساعت پيش كار مي كرد![]()
![]()
![]()
به ايميلتون ميل زدم ... باشد كه فرجي حاصل شودبه نقل از amirlol :سلام رفیق
اگه مشکلت هنوز حل نشده ! باهام تماس بگیر هرطوری شده تا مشکلتو حل کنم
به نقل از shifte shab :به ايميلتون ميل زدم ... باشد كه فرجي حاصل شود
بمیریبه نقل از shifte shab :
ايني كه ميگي اصلا چي هست ؟به نقل از mynobar :میگم شیفت شب ، وقتی به گوگل در مورد مشکلت ایمیل زدی ، Verification Code رو هم بهشون میگی ؟
این کد رو بنا به گفته خودشون ، برای چنین مواقعی گذاشتن.
ببین ، وقتی یک اکانت جدید در جیمیل باز میکنیم ، بعد از تکمیل ثبت نام ، به همون ایمیلی که دعوتنامه براش فرستاده شده بوذ و از طریق اون ثبت نام کرده بودید ، یک ایمیل جدید از طرف جیمیل فرستاده میشه و ضمن تبریک و خوش آمدگویی ، یک کد 26 رقمی رو به شما میده و میگه از این کد مواظب باشین که موقع بروز هر گونه مشکل و یا فراموش کردن پسورد ، به این کد نیاز خواهید داشت.به نقل از shifte shab :ايني كه ميگي اصلا چي هست ؟
نه والا !!همچين چيزي نيست !! من خودم روزانه كلي آدم رو دعوت ميكنم !!همچين كدي برام نمياد !!به نقل از mynobar :ببین ، وقتی یک اکانت جدید در جیمیل باز میکنیم ، بعد از تکمیل ثبت نام ، به همون ایمیلی که دعوتنامه براش فرستاده شده بوذ و از طریق اون ثبت نام کرده بودید ، یک ایمیل جدید از طرف جیمیل فرستاده میشه و ضمن تبریک و خوش آمدگویی ، یک کد 26 رقمی رو به شما میده و میگه از این کد مواظب باشین که موقع بروز هر گونه مشکل و یا فراموش کردن پسورد ، به این کد نیاز خواهید داشت.
تکرار میکنم ، این کد به ایمیلی که از طریق اون ثبت نام کرده اید فرستاده میشه ، نه به ایمیلی که در جیمیل باز کرده اید.