ببین ، وقتی یک اکانت جدید در جیمیل باز میکنیم ، بعد از تکمیل ثبت نام ، به همون ایمیلی که دعوتنامه براش فرستاده شده بوذ و از طریق اون ثبت نام کرده بودید ، یک ایمیل جدید از طرف جیمیل فرستاده میشه و ضمن تبریک و خوش آمدگویی ، یک کد 26 رقمی رو به شما میده و میگه از این کد مواظب باشین که موقع بروز هر گونه مشکل و یا فراموش کردن پسورد ، به این کد نیاز خواهید داشت.
تکرار میکنم ، این کد به ایمیلی که از طریق اون ثبت نام کرده اید فرستاده میشه ، نه به ایمیلی که در جیمیل باز کرده اید.
به نقل از Opera 8.0 :این کد بعدا اضافه شد
یعنی میشه گقت که تازه
فکر نکنم شیفتی داشته بشه
یعنی اوایل کار که جیمیل تأسیس شده بود ، این کد رو نمی داد ؟به نقل از Opera 8.0 :این کد بعدا اضافه شد
یعنی میشه گقت که تازه
فکر نکنم شیفتی داشته بشه
یعنی اوایل کار که جیمیل تأسیس شده بود ، این کد رو نمی داد ؟
بعید میدونم.
این هم از فوائد استقبال زودرس از سرویسهای نورس .:lol:به نقل از Opera 8.0 :دیگه بعید و قریبش با خودتونه
ولی خیلی چیزا بعدا به جیمیل اضافه شد
اولا هیچیش به یه ایمیل رسمی شبیه نبود
لا اله الا الله !!آخه مهندس كشاورزي !! من شيفتي هستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از Reza364 :اسمش محسن شیفته![]()
ولی فکر کنم بعدها که شروع کردن به کاربرای جدید فرستادن ، به کاربران قدیمی هم فرستادن ؛به نقل از shifte shab :نه بابا من همچين كدي رو ندارم !!ميل من قديميه !! بابا يكي ضمانت منو بكنه !!نامردا جوابم هم ندادن !!كمككككككككككككككككك
به نقل از shifte shab :لا اله الا الله !!آخه مهندس كشاورزي !! من شيفتي هستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه !!!!به نقل از Parham.G :اون که امید کردستانی هست، که هنوز هم هست و از معاونین ارشد گوگله. کلا بخش تبلیغات گوگل مثل Adwords و Adsense زیر نظر اون اداره میشه. مثلا اگر راهنمای همین ادوردز که به صورت پی دی اف هست از وب سایت گوگل بگیرید امضای اون پاشه. تو وب سایت گوگل هم معرفی شده و عکسش هست: http://www.google.com/intl/en/corporate/execs.html#omid
نتيجه اينكه 8 صفحه تاپيك هم بدادم نرسيد!!!! شما بگو يه دونه ايميل از طرف اين نامردا اومد !! نيومد !!!به نقل از mohsen2 :خلاصه نتيجه چي شد آقا محسن؟
خب یکی دیگه بساز و بیخیالش شو خودتو کشتی هاااااااااابه نقل از shifte shab :نتيجه اينكه 8 صفحه تاپيك هم بدادم نرسيد!!!! شما بگو يه دونه ايميل از طرف اين نامردا اومد !! نيومد !!!
اصلا نمي گن از كجا خوردم !!!بابت كدوم گناه نكرده !!!
اين مشکل شما هنوز حل نشده؟!!! به جان خودم به خاطر اين امضاتونه که اينجوري شده حتما!! ولي مسخره است، يعني جواب هم ندادند؟! نکنه جوابو به آدرس همون جي ميل غير فعال شدتون فرستادند (مثل اون بابا که بهش گفتند بيا زنگ خونومونو درست کن ديدن خبري ازش نشد فردا رفتند بهش گفتند پس چرا نيومدي، گفت اومدم ولي هرچي زنگ زدم کسي درو ياز نکرد!!).
خب دوباره يه ايميل ديگه بزنيد، شايد اونيکي گم شده باشه يا کسي نخونده باشش!