• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*******برای اولین بار فروش گوشی امریکایی MOTO X ********

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
داداش خداییش شما خودت حاصری اینقدر پول بدی واسه این گوشی ؟!!

Sent from my LT18i using Tapatalk
معلومه که حاضر نیستم ولی میگم این گوشی مشتری خاص داره .
قرار نیست یکی مثل من یه گوشی بخره که تازه یکیش وارد کشور شده یا نهایتا انگشت شمار وارد شده .
ولی آدم هست که حاضره 3 تومن واسش پول بده . چون دنبال جنس خاص هست

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
معلومه که حاضر نیستم ولی میگم این گوشی مشتری خاص داره .
قرار نیست یکی مثل من یه گوشی بخره که تازه یکیش وارد کشور شده یا نهایتا انگشت شمار وارد شده .
ولی آدم هست که حاضره 3 تومن واسش پول بده . چون دنبال جنس خاص هست
اون آدمی که شما میگی خوب میره دبی یه چرخی میزنه و همین گوشی رو میگیره میاد دیگه با همین هزینه! یه مسافرتم افتاده تازه.

mse5602

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان این آقا قیمتش خیلی بالاست
اما مگه ندیدم روزای اول ورود هر نسخه از آیفون با قیمت 3 و 4 میلیون تومنی تو پایتخت فروخته میشه با این که مثه روز روشن که ظرف چند هفته افت قیمت زیادی خواهد داشت!! هسن کسایی که این جوری پول بدن ولی با اون قیمت ها به تعداد بسیار محدود فروخته میشه که به نظر میرسه دلیلی نباشه که شامل این گوشی نشه!
اکثر دوستانی که تو این فروم هستن هم سرشون تو حسابه و این پولا رو نمیدن
تنها ایرادی که به ایشون وارده اینه که جایی جنسشو ارائه کرده که احتمال فروشش کمه که خو صاب اختیاره

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
دوستان اگه قیمت 550 دلار باشه این گوشی بیاد ایران حدود 1.900 تا 2 ت آب میخوره.:D

من جی 2 نسخه کره ای آوردم 630 دلار بود برام 2.400 ت آب خورد با حدود یک ماه معطلی!!!
:p

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
دوستان اگه قیمت 550 دلار باشه این گوشی بیاد ایران حدود 1.900 تا 2 ت آب میخوره.:D

من جی 2 نسخه کره ای آوردم 630 دلار بود برام 2.400 ت آب خورد با حدود یک ماه معطلی!!!
:p
یعنی با پول هواپیما دیگه؟
خب شما حق داری،چون جی2 کره ای خاص هست و مثلا توی دوبی ممکنه نباشه ولی الآن کشور دوست و برادر دوبی ارزونتر در میاد

بالا