• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای مهدی کریمیان فقط دعا کنید....

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کریمیان از کما خارج شد

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با به دست آوردن هوشیاری از کما خارج شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی کریمیان که به علت سانحه رانندگی از شب گذشته در کما به سر می‌برد، چشمانش را باز کرد و قدرت تکلمش را باز یافت.

دکتر صادق‌پور یکی از پزشکان تیم فوتبال تراکتورسازی با اعلام این خبر گفت: هوشیاری کریمیان اکنون بالای 10 است و پس از باز کردن چشمانش من را شناخت و با من صحبت کرد.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
کریمیان از کما خارج شد

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با به دست آوردن هوشیاری از کما خارج شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی کریمیان که به علت سانحه رانندگی از شب گذشته در کما به سر می‌برد، چشمانش را باز کرد و قدرت تکلمش را باز یافت.

دکتر صادق‌پور یکی از پزشکان تیم فوتبال تراکتورسازی با اعلام این خبر گفت: هوشیاری کریمیان اکنون بالای 10 است و پس از باز کردن چشمانش من را شناخت و با من صحبت کرد.

خدارو شکر

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
الان خبر رو خوندم شوکه شدم !

برای شفای مهدی از ته قلبمون آرزو و از اون خورده آبرومون مایه میزاریم برای سلامتیش ...

مهدی بچه جنوبه و سختی زیاد دیده ... میدونیم که برمیگرده و به روال قبل زندگیش ادامه میده...

الهی آمین ...

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
مدیر باشگاه تراکتورسازی ابراز داشت: با توجه به خریدهایی خوبی که این فصل انجام داده‌ایم غیبت کریمیان در بازی با تیم ذوب‌آهن تاثیرگذار نخواهد بود. (تو این اوضاع این مردک به فکر تیمشه )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
عکس ماشینشو گذاشتن به تصادفی نمی خوره در بغلی اسیب دیده اونم به تصادف مربوط نمیشه شاید تو درگیری زدنش
چیزی که مشخص شده این فقط یه تصادف معمولی نبوده و جریان برخورد بادرخت از پایه بی اساسه مگه میشه بزنی به درخت کنار خیابون خودت بری کما بغل دستیت مثل دسته گل سالم بمونه؟دوما چندبار گفته شده ضرب وشتم .بعدشم زنش چندبار گفته نمیخام حرفی بزنم فعلا اگه تصادف بوده که دیگه نیاز نیست بگه نمیخام حرف بزنم وباشگاه هم پیگیر بشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
عکس ماشینشو گذاشتن به تصادفی نمی خوره در بغلی اسیب دیده اونم به تصادف مربوط نمیشه شاید تو درگیری زدنش
چیزی که مشخص شده این فقط یه تصادف معمولی نبوده و جریان برخورد بادرخت از پایه بی اساسه مگه میشه بزنی به درخت کنار خیابون خودت بری کما بغل دستیت مثل دسته گل سالم بمونه؟دوما چندبار گفته شده ضرب وشتم .بعدشم زنش چندبار گفته نمیخام حرفی بزنم فعلا اگه تصادف بوده که دیگه نیاز نیست بگه نمیخام حرف بزنم وباشگاه هم پیگیر بشه

عکسشو میزاری ؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مهرداد کریمیان:خدا مهدی را دوست داشت/پدر و مادرم شب به تبریز می روند/سوناتای مهدی اوراق شد - Goal.com

سایت گل-شاید نزدیک ترین شخص به مهدی کریمیان مهرداد برادرش بازیکن فجر شیراز باشد.
پس از چند تماس موفق شدیم با او تماس بگیریم و جدیدترین خبر را از او در مورد حال مهدی بپرسیم.
مهرداد کریمیان در این رابطه به سایت گل گفت:
مهدی حالش بهتر شده و تا 70 درصد رو به بهبود است و تا شب بهتر هم می شود.
مهرداد در مورد چگونگی این اتفاق به سایت گل گفت:
مهدی به همراه همسرش بوده و خداراشکر که شانس آوردیم برای او اتفاقی نیفتاد.البته چند خراش و مصدومیت سطحی بوده در بیمارستان سرپایی معالجه کردند.
مهدی کمی سرعت داشته و کنترل ماشین از دستش خارج می شود و با درخت برخورد می کند و این اتفاق تلخ برایش می افتد.مهدی با اتومبیل سوناتا بوده و این ماشین فکر کنم الان اوراق شده است فقط می توانم بگویم که خداراشکر که مهدی را داریم.
کریمیان در ادامه به سایت گل گفت:
پدر و مادرم از بوشهر به شیراز آمدند و با پرواز شب خودشان را به مهدی در تبریز می رسانند.من هم چون حال مهدی بهتر شده و از این طرف هم بازی داریم سه شنبه به تبریز می روم برای بازی با گسترش فولاد و از همانجا به سراغ مهدی می روم.
مهرداد کریمیان در پایان گفت:
از همه مردم تبریز که ددم در بیمارستان منتظر مهدی بودند و تمام کسانی که برایش زحمت کشیدند ودعا کردند تشکر و قدردانی می کنم.

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
خدا رو شکر به زندگی برگشته

بعضی هاتون جوون مردمو قبل از مردنش خاک کردین و حلوا هم پخش کردین !

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کريميان از کما خارج شد

هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با به دست آوردن هوشياري از کما خارج شد.
00945351.jpg

مهدي کريميان که به علت سانحه رانندگي از شب گذشته در کما به سر مي‌برد، چشمانش را باز کرد و قدرت تکلمش را باز يافت.

دکتر صادق‌پور يکي از پزشکان تيم فوتبال تراکتورسازي با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: هوشياري کريميان اکنون بالاي 10 است و پس از باز کردن چشمانش من را شناخت و با من صحبت کرد.
---------------------------------

خدارو شکر

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درگیری جدی بوده ظاهرا که همسرش داره با پلیس همکاری میکنه... نمیخوان فعلا صداش در بیاد...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
برای همه واقعیت باید صبر کرد... فعلا دعا کنیم و خوشحال باشیم که داره به زندگی برمیگرده...

بالا