p30doc
Registered User
خدارحمتش کنه....
یه مورد که مرگ مغزی اعلام شده بود و دوباره برگشت رو توی تی وی آورده بودن اگه دوستان یادشون باشهعزیز مرگ مغزی شده!مرگ مغزی متعصفانه بازگشتی ندارهخدا رحمتش کنه!ارسال شده توسط ایپد مینی
پزشک تراکتورسازی خبر داد/کریمیان به زندگی بازگشت
پزشک تراکتورسازی شایعه مرگ مغزی هافبک این تیم را تکذیب کرد.
فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره این شایعه که مهدی کریمیان دچار مرگ مغزی شده است عنوان کرد:متاسفم که برخی چنین شایعاتی را مطرح می کنند.این شایعه از پایه و ریشه غلط است.
وی ادامه داد:خوشبختانه از دقایقی قبل سطح هوشیاری کریمیان افزایش پیدا کرده و او به زندگی لبخند زده است.از منابع خبری می خواهم چنین اخباری را در سطح فضای مجازی منتشر نکنند.
پزشک تراکتورسازی خبر داد/کریمیان به زندگی بازگشت
پزشک تراکتورسازی شایعه مرگ مغزی هافبک این تیم را تکذیب کرد.
فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره این شایعه که مهدی کریمیان دچار مرگ مغزی شده است عنوان کرد:متاسفم که برخی چنین شایعاتی را مطرح می کنند.این شایعه از پایه و ریشه غلط است.
وی ادامه داد:خوشبختانه از دقایقی قبل سطح هوشیاری کریمیان افزایش پیدا کرده و او به زندگی لبخند زده است.از منابع خبری می خواهم چنین اخباری را در سطح فضای مجازی منتشر نکنند.
پزشک تراکتوارسازی در گفتوگو با فارس: با این شرایط کریمیان میتواند از کما خارج شود/ بعد از تصادف او از اتومبیل بیرون افتاده است
فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت مهدی کریمیان گفت: دقایقی پیش با پزشکان مهدی کریمیان که متخصص مغز و اعصاب هستند صحبت کردم. آنها اعلام کردند درجه هوشیاری کریمیان رو به بهبودی است و اگر وضعیت همین طور پیش برود مهدی می تواند از کما خارج شود. پزشکان وضعیت او را دنبال می کنند و اعلام کردند باید 24 ساعت بگذرد تا در مورد وضعیت او به جواب قطعی برسند.
وی در مورد اینکه چه حادثه ای برای کریمیان رخ داده است، عنوان کرد: اینکه چه اتفاقی افتاده نمی دانم اما بعد از برخورد ماشین به درخت درب باز شده و از ماشین بیرون افتاده و سرش ضربه دیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی، فرشید طالبی، جواد کاظمیان میثم بائو نیز به بیمارستان رفتند تا از این بازیکن ملاقات کنند.
همسرش هم تو کماست با نه؟ مهدی بهوش اومده؟
همسر کریمیان: برای شفای مهدی دعا کنید/ او به خاطر تصادف دچار مشکل شده نه کتک کاری! |
همسر بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: خواهش می کنم رسانه ها برای همسرم شایعه سازی نکنند. همسر مهرداد کریمیان در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص وضعیت مهدی کریمیان، اظهارداشت: خوشبختانه وضعیت همسرم خیلی بهتر است. او در حال حاضر بدون دستگاه اکسیژن نفس می کشد و ضریب هوشی اش هم بالا رفته است. من به شفای ماکل او اطمینان دارم و می دانم مهدی از روی تخت بیمارستان بلند می شود. وی درباره شایعاتی که راجع به نحوه تصادف کریمیان مطرح شده، افزود: از رسانه ها خواهش می کنم برای همسرم شایعه نسازند. من در ماجرای دیشب کنار همسرم بودم اما نمی خواهم حرفی بزنم. فقط می گویم دعا کنید او خوب شود. همسر کریمیان در پاسخ به این سوال که آیا ضربه مغزی وی به دلیل کتک کاری بوده؟ گفت: اصلا اینطور نیست. ما تصادف کردیم و بعد از آن اتفاقاتی رخ داد که نمی خواهم درباره آن صحبت کنم. درگیری هم رخ داد اما اتفاقی که برای مهدی رخ داد ربطی به آن درگیری نداشت. وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه برای خودم در این حادثه مشکلی پیش نیامد. از مردم هم خواهش می کنم برای شفای همسرم دعا کنند. |