• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای مهدی کریمیان فقط دعا کنید....

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
عزیز مرگ مغزی شده!مرگ مغزی متعصفانه بازگشتی نداره:(خدا رحمتش کنه!ارسال شده توسط ایپد مینی
یه مورد که مرگ مغزی اعلام شده بود و دوباره برگشت رو توی تی وی آورده بودن اگه دوستان یادشون باشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
پزشک تراکتورسازی خبر داد/کریمیان به زندگی بازگشت

پزشک تراکتورسازی شایعه مرگ مغزی هافبک این تیم را تکذیب کرد.

فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره این شایعه که مهدی کریمیان دچار مرگ مغزی شده است عنوان کرد:متاسفم که برخی چنین شایعاتی را مطرح می کنند.این شایعه از پایه و ریشه غلط است.

وی ادامه داد:خوشبختانه از دقایقی قبل سطح هوشیاری کریمیان افزایش پیدا کرده و او به زندگی لبخند زده است.از منابع خبری می خواهم چنین اخباری را در سطح فضای مجازی منتشر نکنند.

پزشک تراکتور تکذیب کرده!!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
آقا حرف کیو باید باور کنیم ؟!

بالاخره داره بهوش میاد یا مرگ مغزی شده ؟!

این خبرگزاری ها اگه شایعه کرده باشن مگه یه جو شرف ندارن که واسه ویزیت بیشتر با جون یه هموطن بازی میکنند ؟

ای خدا ای کاش شایعه باشه و برگرده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پزشک تراکتوارسازی در گفت‌وگو با فارس: با این شرایط کریمیان می‌تواند از کما خارج شود/ بعد از تصادف او از اتومبیل بیرون افتاده است

فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت مهدی کریمیان گفت: دقایقی پیش با پزشکان مهدی کریمیان که متخصص مغز و اعصاب هستند صحبت کردم. آنها اعلام کردند درجه هوشیاری کریمیان رو به بهبودی است و اگر وضعیت همین طور پیش برود مهدی می تواند از کما خارج شود. پزشکان وضعیت او را دنبال می کنند و اعلام کردند باید 24 ساعت بگذرد تا در مورد وضعیت او به جواب قطعی برسند.

وی در مورد اینکه چه حادثه ای برای کریمیان رخ داده است، عنوان کرد: اینکه چه اتفاقی افتاده نمی دانم اما بعد از برخورد ماشین به درخت درب باز شده و از ماشین بیرون افتاده و سرش ضربه دیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی، فرشید طالبی،‌ جواد کاظمیان میثم بائو نیز به بیمارستان رفتند تا از این بازیکن ملاقات کنند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پزشک تراکتورسازی خبر داد/کریمیان به زندگی بازگشت

پزشک تراکتورسازی شایعه مرگ مغزی هافبک این تیم را تکذیب کرد.

فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره این شایعه که مهدی کریمیان دچار مرگ مغزی شده است عنوان کرد:متاسفم که برخی چنین شایعاتی را مطرح می کنند.این شایعه از پایه و ریشه غلط است.

وی ادامه داد:خوشبختانه از دقایقی قبل سطح هوشیاری کریمیان افزایش پیدا کرده و او به زندگی لبخند زده است.از منابع خبری می خواهم چنین اخباری را در سطح فضای مجازی منتشر نکنند.

خدارو 10000000مرتبه شکر

• Like
Reactions: D.X

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
ساعات اولیه روی عدد 5 بوده که بعد گذشت ساعاتی از این شرایط خارج ودر وضعیت انژیته ( 6 الی 10 ) قرار گرفته است
سایت گل - در خصوص آخرین وضعیت مهدی کریمیان دکتر صادق معاونت پزشکی باشگاه تراکتورسازی گفت : حدود 10 دقیقه قبل با حضور در کنار این بازیکن از پزشکان مربوطه آخرین وضعیت مهدی کریمیان را جویا شدم که توضیح دادند نسبت به ساعات اولیه سطح هوشیاری وی بهتر شده وامید واریم این روند ادامه داشته باشد ، به گفته پزشکان سطح هوشیاری وی در ساعات اولیه روی عدد 5 بوده که بعد گذشت ساعاتی از این شرایط خارج ودر وضعیت انژیته ( 6 الی 10 ) قرار گرفته است .
مهدی کریمیان به همراه همسر خود در یک سانحه رانندگی دچار ضایعه مغزی شده که شایعات مختلفی در خصوص آخرین وضعیت این بازیکن به گوش می رسید که با آخرین اخبار موثق دریافتی نگرانی جامعه ورزشی کشورفعلا تا حدودی برطرف شد .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خوب زنش کجاس ؟!

اونم آسیب دیده ؟!

چرا یه خبر درست حسابی بیرون نمیاد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
واقعا شوکه کننده بود
ان شالله عیدی خانواده اش و ما بازگشتش به این دنیا باشه با سلامت کامل

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
پزشک تراکتوارسازی در گفت‌وگو با فارس: با این شرایط کریمیان می‌تواند از کما خارج شود/ بعد از تصادف او از اتومبیل بیرون افتاده است

فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت مهدی کریمیان گفت: دقایقی پیش با پزشکان مهدی کریمیان که متخصص مغز و اعصاب هستند صحبت کردم. آنها اعلام کردند درجه هوشیاری کریمیان رو به بهبودی است و اگر وضعیت همین طور پیش برود مهدی می تواند از کما خارج شود. پزشکان وضعیت او را دنبال می کنند و اعلام کردند باید 24 ساعت بگذرد تا در مورد وضعیت او به جواب قطعی برسند.

وی در مورد اینکه چه حادثه ای برای کریمیان رخ داده است، عنوان کرد: اینکه چه اتفاقی افتاده نمی دانم اما بعد از برخورد ماشین به درخت درب باز شده و از ماشین بیرون افتاده و سرش ضربه دیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی، فرشید طالبی،‌ جواد کاظمیان میثم بائو نیز به بیمارستان رفتند تا از این بازیکن ملاقات کنند.

اگر از ماشین پرت شده بیرون حتما کمربند نبسته بوده :(
انشاا... که حالش خوب بشه ، باید سطح هوشیاری اش حداقل به 9 برسه

متاسفانه روزانه تعداد زیادی از مردم ایران بخاطر شرایط بد جاده ها و بی احتیاطی از قبیل نبستن کمربند ایمنی و سرعت غیر مجاز فوت میکنن و ما روحمون هم خبر دار نمیشه اما حالا چون کریمیان یک آدم شناخته شده هست خبرش همه جا پخش شده پس بیاید با هم برای سلامتی اش دعا کنیم .
انشاا... که هم سلامت بشه و بدون هیچ عارضه ای بتونه به زندگی برگرده و باز برای تیم تراکتور بازی کنه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خیلی ناراحت کننده بود ...

خدا کنه بتونه به زندگیش ادامه بده ....

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
خدابیامرزه
اگر مرگ مغزی شده باشه که نمیشه برگرده
حالا اعضاشو اهدا می کنن؟

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
شکر خدا به هوش اومده

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
این بازیکن همیشه به استقلال احترام گذاشت ... امیدوارم خدا کمکش کنه و به هوش بیاد .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی کریمی: حال کریمیان بهتر شده است/ مردم برای او دعا کنند

علی کریمی که امروز بر بالین مهدی کریمیان حاضر شده بود به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: خدا را شکر حال او نسبت به چند ساعت قبل بهتر شده و امیدوارم با دعای خیر مردم کریمیان به زودی سلامت خود را بازیابد.

وی ادامه داد: همه ما نگران حال او بودیم اما با لطف خدا و دعای مردم پزشکان اعلام کردند حال او بهتر شده است. از همه می‌خواهم در این روزهای عزیز برای این بازیکن دعا کنند.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
همسرش هم تو کماست با نه؟ مهدی بهوش اومده؟

زنش سالمه

همسر کریمیان: برای شفای مهدی دعا کنید/ او به خاطر تصادف دچار مشکل شده نه کتک کاری!
همسر بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: خواهش می کنم رسانه ها برای همسرم شایعه سازی نکنند.
همسر مهرداد کریمیان در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص وضعیت مهدی کریمیان، اظهارداشت: خوشبختانه وضعیت همسرم خیلی بهتر است. او در حال حاضر بدون دستگاه اکسیژن نفس می کشد و ضریب هوشی اش هم بالا رفته است. من به شفای ماکل او اطمینان دارم و می دانم مهدی از روی تخت بیمارستان بلند می شود.
وی درباره شایعاتی که راجع به نحوه تصادف کریمیان مطرح شده، افزود: از رسانه ها خواهش می کنم برای همسرم شایعه نسازند. من در ماجرای دیشب کنار همسرم بودم اما نمی خواهم حرفی بزنم. فقط می گویم دعا کنید او خوب شود.
همسر کریمیان در پاسخ به این سوال که آیا ضربه مغزی وی به دلیل کتک کاری بوده؟ گفت: اصلا اینطور نیست. ما تصادف کردیم و بعد از آن اتفاقاتی رخ داد که نمی خواهم درباره آن صحبت کنم. درگیری هم رخ داد اما اتفاقی که برای مهدی رخ داد ربطی به آن درگیری نداشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه برای خودم در این حادثه مشکلی پیش نیامد. از مردم هم خواهش می کنم برای شفای همسرم دعا کنند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پزشک فصل گذشته تراکتورسازی:پاسخ سی تی اسکن کریمیان مثبت بود - Perspolisnews.Com

پزشک سابق تراکتورسازی گفت:دکتر هومن ثابت که روز یکشنبه در بیمارستان امام رضا(ع)حضور داشت و مراحل درمان مهدی کریمیان را پیگیر بود درباره وضعیت وی عنوان کرد:طبق صحبتی که با پزشک معالج کریمیان داشتم پاسخ سی تی اسکن او امیدوار کننده و مثبت بوده است.خوشبختانه از دقایقی قبل هم روند هوشیاری او آغاز شده است.

به گزارش اوج ، وی ادامه داد:من او را امروز دیدم.پایش زخمی بود و به گردنش کولار بسته بودند.بنابراین به نظر می رسد آسیب جدی به کریمیان در جریان این سانحه وارد شده است.

ثابت درباره اینکه آیا شایعه ضرب و شتم کریمیان صحت دارد یا نه اظهار داشت:من چنین چیزی را نه تایید می کنم و نه تکذیب.امیدوارم کریمیان هر چه زودتر سلامتش را به دست بیاورد تا خودش در این باره توضیح بدهد.بازیکنان تراکتورسازی به او علاقه زیادی دارند.در بیمارستان از محمد ایران پوریان تا محمد ابراهیمی و بقیه دچار تاملات روحی شدیدی شده بودند.

بالا