- نوشتهها
- 2,082
- لایکها
- 11
سوال جالبی هست.
کسی دلیل اش رو میدونه؟
کسی دلیل اش رو میدونه؟
تایید میشه! ولی خوب گاهی جریان مال آینده رو من کاملا یادم می مونه! ولی اصلا اینش خوب نیستبه نقل از mazoolagh :هميشه اينطوري نيست و خيليها خوابشون كاملا يادشون ميمونه بخصوص اگر بعد از خواب بيدار بشن و فاصله اش كم باشه. ولي اون خوابهايي كه ماجراش بعدا در آينده اتفاق ميافته هميشه بعد از خواب فراموش ميكنم حتي خود خواب ديدنش رو ولي زماني كه اتفاق ميافته يادم مياد كه اينو قبلا خواب ديدم ولي در اون موقع معمولا آدم منفعل هست و نميتونه ادامه ماجرا رو در حين اتفاق افتادن به زبون بياره!
آره واسه من درست همين اتفاقات پيش مياد. در مورد در ذهن موندن خواب هم فكر ميكنم مغز لايه هاي مختلفي داره و وقتي ما شعري رو مثلا ميخوايم حفظ كنيم در لايه خاصي قرار ميگيره كه پايداري بلند مدتي داره اما خواب به طور طبيعي در لايه اي ذخيره ميشه كه بسيار كوتاه مدته و البته ممكنه بعضي خوابها اينجور نباشن.به نقل از hwt :من بعضي خوابامو سريالي ميبينم ! يعني از خواب بلند ميشم اب ميخورم دوباره ميخوابم و بقيه خواب رو ميبينم . ولي در كل خيلي از خوابها مخصوصا اون خوباش يادم ميمونه .
التماس دعا:blink: يه متخصص مغزو اعصاب هم از پي تي كشف شد .به نقل از daftarekhaterat :آره واسه من درست همين اتفاقات پيش مياد. در مورد در ذهن موندن خواب هم فكر ميكنم مغز لايه هاي مختلفي داره و وقتي ما شعري رو مثلا ميخوايم حفظ كنيم در لايه خاصي قرار ميگيره كه پايداري بلند مدتي داره اما خواب به طور طبيعي در لايه اي ذخيره ميشه كه بسيار كوتاه مدته و البته ممكنه بعضي خوابها اينجور نباشن.
البته اين استنباط كاملا شخصي و غير تخصصي منه.
خب.. منطقي به نظر نمياد؟!به نقل از hwt :التماس دعا:blink: يه متخصص مغزو اعصاب هم از پي تي كشف شد .
قبل از جواب تخصصي بايد بگم كه چرا! به نظر من هم همين منطقيه!به نقل از daftarekhaterat :خب.. منطقي به نظر نمياد؟!
مغز سطح های مختلف نداره و خود خوابه که سطح های مختلف دارهبه نقل از daftarekhaterat :آره واسه من درست همين اتفاقات پيش مياد. در مورد در ذهن موندن خواب هم فكر ميكنم مغز لايه هاي مختلفي داره و وقتي ما شعري رو مثلا ميخوايم حفظ كنيم در لايه خاصي قرار ميگيره كه پايداري بلند مدتي داره اما خواب به طور طبيعي در لايه اي ذخيره ميشه كه بسيار كوتاه مدته و البته ممكنه بعضي خوابها اينجور نباشن.
البته اين استنباط كاملا شخصي و غير تخصصي منه.
اين هم يه تحليل كاملا علمي.به نقل از mehrdad1355 :مغز سطح های مختلف نداره و خود خوابه که سطح های مختلف داره
خواب سبک هست که همون تا دو ساعت اول هست و حالتی نیمه هوشیار داره
معمولولا هم به یاد میارن و اکثر اگه شیکم پر باشید سریع از خواب میپر حرکات چشم مشخصه و غلت زدن
خواب عمیقه که از 2 ساعت به بعد شروع میشه که هوشیاری وجود نداره وخواب ها به یاد معمولا نمیاد مگه همون موقع از خواب بیدارشون کنن! راه رفتن در خواب هم همین بخش اتفاق می افته- اتفاقهای روزانه و احساسات شخصی در این بخش رو خوابهای که میبینید تاثیر زیاد داره
اخرین بخش خواب که معمولا 4- 5 ساعت بعد از شرو ع خواب هست) و مغز دیگه فشارش کم شده و باز به یک حالت نیمه هوشیاری و ارامش رسیده و اینجا خوابهاتون رو میتونید به یاد بیارید! مغز چون دیگه حالت ازاد داره براساس تجربیات و ضمیر ناخوداگاه خودتون باعث میشه رویاهای در مورد اینکه نتیجه فلان چیز چی میشه رو ببینید و چون احساس شخصیتون دخالتش کمتره و بر اساس تجربه و اوضاع و احواله تاحدی میتونه این رویاها به حقیقت بپیونده
به همین دلیل که این بخش خواب معمولا با صبح و سحر همزمانه معمولا گفته میشه خواب سحرگاهی مقرون به صحته !!!
در مورد خواب کتاب زیاد هست به ویژه پاولوف روان شناس روسی
درسته من يه همچين چيزي رو قبلا تو يه مجله ي علمي خوندم .به نقل از mehrdad1355 :مغز سطح های مختلف نداره و خود خوابه که سطح های مختلف داره
خواب سبک هست که همون تا دو ساعت اول هست و حالتی نیمه هوشیار داره
معمولولا هم به یاد میارن و اکثر اگه شیکم پر باشید سریع از خواب میپر حرکات چشم مشخصه و غلت زدن
خواب عمیقه که از 2 ساعت به بعد شروع میشه که هوشیاری وجود نداره وخواب ها به یاد معمولا نمیاد مگه همون موقع از خواب بیدارشون کنن! راه رفتن در خواب هم همین بخش اتفاق می افته- اتفاقهای روزانه و احساسات شخصی در این بخش رو خوابهای که میبینید تاثیر زیاد داره
اخرین بخش خواب که معمولا 4- 5 ساعت بعد از شرو ع خواب هست) و مغز دیگه فشارش کم شده و باز به یک حالت نیمه هوشیاری و ارامش رسیده و اینجا خوابهاتون رو میتونید به یاد بیارید! مغز چون دیگه حالت ازاد داره براساس تجربیات و ضمیر ناخوداگاه خودتون باعث میشه رویاهای در مورد اینکه نتیجه فلان چیز چی میشه رو ببینید و چون احساس شخصیتون دخالتش کمتره و بر اساس تجربه و اوضاع و احواله تاحدی میتونه این رویاها به حقیقت بپیونده
به همین دلیل که این بخش خواب معمولا با صبح و سحر همزمانه معمولا گفته میشه خواب سحرگاهی مقرون به صحته !!!
در مورد خواب کتاب زیاد هست به ویژه پاولوف روان شناس روسی
گفتم که معروف ترین کتاب در این مورد پاولف نویسنده روسی هست و تو جاهای مثل دانستنیها و اطلاعات علمی هم هستبه نقل از tsotodeh :آقا مهردااد میشه مرجع رو بگید؟