• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای چی خواب خودتون رو بیاد نمی آورید؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
خوب این افراد عملا به خاطر نامنظمی ضربان قلب یک مکث های بین ضربان قلبشون گاهی طولانی میشه و برای یک مدت کوتاهی عملا فاتحه! میشن!یا سر تنفس! ولی در اکثریت اوقات قلب بعد یک مکث طولانی یا یه مکث تنفسی دوباره به حالت عادی برمیگردن
افرادی که این مشکل درشون خیلی حاد باشه یک منظم ساز ضربان قلب میزارن و یا دارو مصرف بکنن (به ویژه تو میانسالی بیشتر متوجه میشن و این کارو میکنن چون این حالت اون موقع خیلی حاد ممکنه بشه)
تو کودکی به ویژه تو سنین کم تحت عنوان سندروم مرگ ناگهانی کودکان باعث مرگ کودکان میشه(در گاهی اوقات)
در هر حال شوخی بردار نیست و با یه نوار قلب مشخص نمیشه و اگه زمینه ارثی و تو خانواده شون کودکی به این سندروم مرده یا شخصی نامنظمی ضربان داره(یا به مرگ ناگهانی در اثر ایست قلبی بدون سابقه خاص قلبی)! به ویژه مثل دفی که تپله زیاد از حد! یکم محتاط باشه و یه چکاپ و تست ورزش بده بد نیست
25.gif
ممنون مهرداد.
هشدارت رو جدي ميگيرم.
25.gif

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
25.gif
ممنون مهرداد.
هشدارت رو جدي ميگيرم.
25.gif
چته بابا گفتم ممکنه و بهتره یه تست بدی!!! ببین دستی دستی داره خودشو کفن می کنه!
0715.gif
0715.gif
0715.gif

یه تست ورزش که ایرادی نداره
0655.gif

raspina

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
چته بابا گفتم ممکنه و بهتره یه تست بدی!!! ببین دستی دستی داره خودشو کفن می کنه!
0715.gif
0715.gif
0715.gif

یه تست ورزش که ایرادی نداره
0655.gif

اينجور كه تو گفتي بچه ترسيد ديگه :blink:
آخي نترس

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از raspina :
اينجور كه تو گفتي بچه ترسيد ديگه :blink:
آخي نترس
بیا!! اونوقت اسپیرو میگه یه تاپیک در این باره بزن!! ما هم بیایم توش چندتا مطلب بگیم! دونفر هم بیان ببینن یه همچین مشخصاتی تو خودشون ببینن و سکته رو استاد کنند و روزی یکی دوتا جنازه رو دستمون بیوفته؟؟ بیخیال اسپیرو جان!دفی هم سکته نکرده باشه شانس اوردیم!
0653.gif
0655.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
بیا!! اونوقت اسپیرو میگه یه تاپیک در این باره بزن!! ما هم بیایم توش چندتا مطلب بگیم! دونفر هم بیان ببینن یه همچین مشخصاتی تو خودشون ببینن و سکته رو استاد کنند و روزی یکی دوتا جنازه رو دستمون بیوفته؟؟ بیخیال اسپیرو جان!دفی هم سکته نکرده باشه شانس اوردیم!
0653.gif
0655.gif
اونجوري كه گفتي توي خواب روح از كالبد بدنت جدا شده و برگشته يه لحظه نزديك بود توي بيداري روح از كالبدم جدا بشه و برنگرده!
99.gif

در ضمن من از لحاظ آزمايشات نه قند دارم نه چربي نه.. همش استاندارد حتي زير متوسط! ولي اين تست ورزش رو گمون كنم بايد دليلي داشته باشه كه به دكتر بگم برام بنويسه. چون در حالت عادي مشكل خاصي ندارم.

edward

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به دكتر و تفكراتش علاقه زيادي دارم. اين سايت كار جالبي كرده و همه كتابهاشو بصورت الكترونيكي و تايپ شده گذاشته و من توصيه ميكنم افرادي كه به موضوعاتي شبيه هيپنوتيزم، تله پاتي، خواب و ....علاقه دارن حتما اين كتاب انسان و خداي دكتر چمران رو بخونن.
قول ميدم حرفي از اسلام و .... توش پيدا نكنيد ;) دكتر مثل مابقي نبود. يك فيزيكدان بزرگ و متشخص. تو ناسا كار ميكرد كه آرزوي همه فيزيكدانهاست. اصلا مثل همت و باكري و ...حسابش نكنيد ;)

كتابهاي ديگه اي كه ارزش خوندن داشته باشه داره:

http://chamran.org/books.htm

به نظراتش در مورد موجي بودن جهان، اعتقاد به تله پاتي و ارتباطات ماورايي و ....دقت كنيد ميبينيد كه چقدر متفاوت و چقدر علمي فكر ميكرده و اين كتابها رو نوشته.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
آقا يه تايپيك در مورد هيپنوتيزم و خود هيپنوتيزم هم بزنين. جواب ميده...
لطفا بحث خواب رو اينجا دنبال كنين..

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از edward :
قول ميدم حرفي از اسلام و .... توش پيدا نكنيد ;)

:happy:
آره يه سري از موضوعات هست كه دامنش فراتر از دين و اين حرفاست

ولي هدف دين همينه آدما بهتر خودشونو بشناسن

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
اونجوري كه گفتي توي خواب روح از كالبد بدنت جدا شده و برگشته يه لحظه نزديك بود توي بيداري روح از كالبدم جدا بشه و برنگرده!
99.gif

در ضمن من از لحاظ آزمايشات نه قند دارم نه چربي نه.. همش استاندارد حتي زير متوسط! ولي اين تست ورزش رو گمون كنم بايد دليلي داشته باشه كه به دكتر بگم برام بنويسه. چون در حالت عادي مشكل خاصي ندارم.
بیین تست ورزش وضعیت قلبی و تنفسی رو تحت فشار کار نشون میده و اگه از لحاظ قلبی یا تنفسی مشکل داشته باشه و در حالت عادی مشخص نباشه تحت فشار تست ورزش مشخص میشه

edward

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هدف دين همينه آدما بهتر خودشونو بشناسن

حرف خيلي خوبي زدي.(ببينم ميشه تاپيكو ديني كنيم يا نه؟ :happy: )
تنها كاربري مفيد دين همينه از نظر من. بخشهاي ابزاريش كه معلومه بدرد كي ميخوره(حكومتيون)
بخشهاي سركاريش هم كه معلومه بدرد كي ميخوره(افراطي ها و حزب الهي ها و احمدي نژادها و ...) منظور از بخش سركاري اينه كه حواست باشه دستت به نامحرم نخوره موي زن بيرون نياد موقع وضو مردا از روي آرنج و زنا از پشت آرنج آب بريزن اگر گوزيدي وضوت باطل شده و اگر رفتي سفر فرمول محاسبه ركعات نماز اينه و اگر مسح سر كجكي بكشي باطله يا نه يا فرضا اگر موقعي كه روزه اي زير دوش اب بري حكم سر زير آب رفتن داره يا نه و .......كه تمومي نداره و اسلام ما هم كه اوستاس تو اين زمينه!

بخشي از دين كه بدرد بنده و كمال معنويش ميخوره تعمق در وجود، دقيق شدن بر درون خود، آناليز شخصي و سعي براي افزايش ظرفيت دروني آدمه. كمال معنوي با گفتن ذكر عربي در نماز يا سجده طولاني و دعاي جوشن كبير و نماز جعفر طيار خوندن بدست نمياد و فقط تفكر كه اكثر افراد مخصوصا مسلمونها بيشتر ازش فراري اند راه رسيدن به خويشتن خويشه. احكام از نظر من يك ملعبه براي سرگرم شدن و دور موندن از هدفه و البته هاله اي مقدس ساختن دور مسائل ديني.

شايد جالب باشه كه بدونيم: در دين هندو ها(برهمايي) بزرگترين وظيفه فرد مومن self realization هست
اولين و بزرگترين. تا جايي هم كه خوندم و شنيدم از اين احكام دست و پا گير ندارن يا اگرم دارن به حداقل رسونده شده توسط خود دين دانان. نه كه مثل چوب خشك به پوسيده هاي چند قرن پيش چنگ بزنن و نگاه متحجر داشته باشن. دليل عقب موندن يك جامعه ميتونه دينش باشه و از نظر من تو جامعه ايران دليلش همينه. ;)

البته ربطي به تاپيك نداشت. خوب نداشت ديگه!
:eek:
البته من قرار شده كه سر براه باشم :happy: پس موضوع مرتبط با تاپيك هم مينويسم:

من كوچك(زير 10 سال) كه بودم يك خوابي بود كه هر شب ميديدم. خوابي ثابت و اسرار آميز. من خودم رو از روبرو ميديدم كه راه ميرم و آهنگي هم ميشنوم و همه چيز از اطرافم حين راه رفتن رد ميشد و منم به موسيقي گوش ميكردم. بعد كه بزرگتر شدم يك شب در ميون اين خواب رو ميديدم. بعد دو شب در ميون و .....تا ديگه خيلي كم شد و ديگه نميبينم. خيلي دوست دارم اون آهنگ رو دوباره بشنوم. يعني اگر يك آرزوي واقعي تو زندگيم باشه شنيدن اونه.
(شكل چوبين كه آهنگ ستارش رو دوست داشت بشنوه)
از اين خوابهاي ترسناك و نفس بر و سقوط و ...هم زياد ديده و ميبينم ولي آخر اكثرش مثل اينكه تو يك آب سقوط كنم هست و همه چيز به يك آرامش باحالي ميرسه كه تقريبا تو حالت نيمه بيداري اتفاق مي افته و راهي براي ادامه دادن خواب نيست و بيدار شدن حتميه. و براي همين معمولا خيلي زياد طول نميكشه اين احساس خوب :(

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از edward :
من كوچك(زير 10 سال) كه بودم يك خوابي بود كه هر شب ميديدم. خوابي ثابت و اسرار آميز. من خودم رو از روبرو ميديدم كه راه ميرم و آهنگي هم ميشنوم و همه چيز از اطرافم حين راه رفتن رد ميشد و منم به موسيقي گوش ميكردم. بعد كه بزرگتر شدم يك شب در ميون اين خواب رو ميديدم. بعد دو شب در ميون و .....تا ديگه خيلي كم شد و ديگه نميبينم. خيلي دوست دارم اون آهنگ رو دوباره بشنوم. يعني اگر يك آرزوي واقعي تو زندگيم باشه شنيدن اونه.
(شكل چوبين كه آهنگ ستارش رو دوست داشت بشنوه)
از اين خوابهاي ترسناك و نفس بر و سقوط و ...هم زياد ديده و ميبينم ولي آخر اكثرش مثل اينكه تو يك آب سقوط كنم هست و همه چيز به يك آرامش باحالي ميرسه كه تقريبا تو حالت نيمه بيداري اتفاق مي افته و راهي براي ادامه دادن خواب نيست و بيدار شدن حتميه. و براي همين معمولا خيلي زياد طول نميكشه اين احساس خوب :(
با نظرت درباره دين كاملا موافقم :)
در مورد خوابت بايد بگم كمتر كسي پيدا ميشه كه اين تجربه رو نداشته باشه يه خواب تكراري بدون كم و كاست
لعنتي هميشه هم تمام صحنه هاش تكرار ميشه با همون رنگ و حس و حال
بگذريم الان كه فك ميكنم بازم چيز زيادي از خوابم يادم نمياد ولي وقتي دوباره ميبينمش انگار كه همه چيز رو از قبل ميدونم

edward

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتي دوباره ميبينمش انگار كه همه چيز رو از قبل ميدونم

دقيقا !

اين قضيه به سطوح مختلف آگاهي برميگرده. آگاهي سطح دوم ( و همچنين سومي) وجود داره كه تو دقت روزانه ما نيست و يا اتفاقي و يا با يك مرشد ميشه بهش رسيد.

كساني كه كتابهاي كارلوس كاستاندا رو خونده باشن ميدونن من چي ميگم. خواب يكي از همون اتفاقي هاست. يا حداقل ارادي نيست در حاليكه يك سالك كامل ميتونه به دلخواه خودش سطوح آگاهيشو تغيير بده و حتي بين خطوط موازي حركت كنه :blink:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مثل اينكه كسي در مورد اين نظري نداشت: تكرار ميكنم,

به نقل از fireboy :
تا حالا شده كسي از دوستان , توي خواب شماره تلفن يا چيزهاي مشابه اين رو خواب ديده باشه و يادش هم بمونه؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از fireboy :
مثل اينكه كسي در مورد اين نظري نداشت: تكرار ميكنم,
من خواب ديدم اما هيچوقت يادم نمونده!
يه زماني هم درگير مباحث شيمي بودم يه شب خواب يه فرمول جديد رو ديدم هي خوندم هي خوندم تا حفظ بشم! انگار ميدونستم خواب هستم و ممكنه وقتي بيدار بشم چيزي يادم نياد!!!
وقتي از خواب بيدار شدم همه چي محو و تاريك بود!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
يه چيز ديگه هم در مورد خواب هست ، آدم تو خواب اصلا متوجه گذشت زمان نميشه ، مثلا ميخوابي و يه چيزاي خواب ميبيني بعد يهو بيدار ميشي فكر ميكني فقط يكي دو ساعت خواب بودي ميري ساعت رو نگاه ميكني ميبيني 10 ساعت خوابيدي :blink:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من خودم چون تجربه اين رو داشتم كه شماره تلفن تو خواب ديدم و بعد بيدار شدم و اون رو يادداشت كردم, براي همين فكر ميكنم ذهن بايد خيلي توي اون لحظه بتونه عالي focus داشته باشه تا همچين اتفاقي بي افته.

اما خيلي تجربه ي عالييي بود ;) و البته خنده دار!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fireboy :
من خودم چون تجربه اين رو داشتم كه شماره تلفن تو خواب ديدم و بعد بيدار شدم و اون رو يادداشت كردم, براي همين فكر ميكنم ذهن بايد خيلي توي اون لحظه بتونه عالي focus داشته باشه تا همچين اتفاقي بي افته.

اما خيلي تجربه ي عالييي بود ;) و البته خنده دار!
حالا با اون شماره تلفنه چي كار كردي؟! ;) :D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mahdi206 :
حالا با اون شماره تلفنه چي كار كردي؟! ;) :D
قسمت خنده دارش هم همينه!
از روي كنجكاوي زنگ زدم ديدم يه دختر خانمي هستن
65.GIF

بالا