• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای چی خواب خودتون رو بیاد نمی آورید؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
من فكر ميكنم همه مون خواب سبك شدن و پرواز كردن رو ديديم.. درسته؟!
20.gif

جايي خوندم (فكر كنم تعبير خواب ابن سيرين بود) كه نوشته بود ديدن پرواز در خواب نشانه مرگ هست!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از hwt :
اوه اوه پس اون بود:blink: حالا به نظر شما اينجور خوابا چطورياس ؟:

من بعضي ووقتها خوابهايي رو ميبينم كه مثلا 6 ماه بعد دقيقا همون خواب به وقوع ميپيونده !

ظاهرا همه تا جوان هستن و روحشون پاكتره ميبينن و با گذشت زمان و افزايش سن و آلوده شدن ذهن به مسايل مادي بتدريج كمتر و كمتر ميشه و بعدش هم كاملا قطع ميشه! اگر هنوز هم ميبيني و ميتوني بخاطر هم بياري كه چند وقت قبل خواب ديدي كه نشونه خوبيه براي پاكي روان!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از tsotodeh :
ولی بعضی وقتها دوست داریم خواب رو بیاد نیاریم.
من خیلی شده خواب ببینم که از یه ساختمون بویفتم پایین و خیلی هم بدجور ترسیدام
شما هم شده؟
پیش اومده؟

خوابي كه شب ميبينيم كاملا تحت تاثير فشارهاي عصبي است كه در بيداري با آن مواجهيم و ظاهرا در كاهش اين فشارها هم سودمند هست.
خواب هايي مانند: بودن در شرايط ترسناك - رويارويي با جانوران درنده - تعقيب شدن توسط افراد يا وسايل يا موجودات خطرناك در حاليكه سرعت فرار بسيار كند است گويي چگالي هوا مثل قير شده باشد - اذيت و آزار ديدن و نياز به كمك خواستن در شرايطي كه دهان كليد شده و زبان از كار افتاده و ... بخاطر درگيريهاي روزانه، مشكلات مالي، داشتن دشمنان و ترديد و ترس نسبت به شكست در برابر اين دشواريها است.

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
یه برنامه ای شبکه 4 نشون میداد در مورد خواب. تو اونجا می گفت لحظه ای که از خواب بلند میشید میشه خوابهارو به خاطر آورد.برای همین یه کاغذ و قلم بذارید پیشتون و خوابهاتون رو بنویسید.

منم مثل خیلیا خواب تکراری میبینم. حتی چون میدونم چه اتفاقی قراره بیفته یه کار دیگه انجام میدم.

از اینها بگذریم آیا شده خواب ترسناکی ببینید یا مثلا ببینید که یه جا گم شدید و تو خواب یه قراری با خودتون بذارید که بتونید از خواب بلند بشید!!!؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
يه چيز باحال!
تا حالا از اين خواب‌ها ديدين كه مثلا امتحان داريد يا كار مهمي داريد و بايد به قراره مهمي برسين ولي هر چي عجله مي‌كنيد، فايده نداره. حركت‌هاتون اسلوموشن و آروم آروم هست! مثل توي اين فيلم‌ها. بعد كه تازه مي‌رسين متوجه مي‌شين كه يه چيزي رو يادتون رفته كه خيلي مهم بوده!
من كه خيلي برام پيش اومده از اين خواب‌ها.

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
من تا حالا چند بار یک کابوس را دیدم بدونه کم و کاست خیلی اعصابم سرش خورد شده
مشکل اینجاست که نمی دونم چی هم هست
در زمان خواب هم استرس یا چیزی مثل این را نداشتم
چرا یک خواب بی ربط باید چند بار تکرار بشه
راستش هر بار هم این خواب را دیدم توی خواب راه رفتم
اگر کسی در مورد توی خواب راه رفتن هم اطلاعاتی داشت لطفا بنویسد

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
من يه چيزي ميگم فقط اميدوارم اينجا دواره بحث اسلام و ... مطرح نشه.
بابام خيلي موقع ها خوابهاش درست در مياد. نمونه هاش هم براي من زياد اثبات شده خيلي هم برام عجيب بوده ولي الان به اين نتيجه رسيدم كه اگه آدم ايمانش به خدا قوي باشه ، خيلي چيزها تو خواب بهش وحي ميشه. من بعضي موقعها كه مثلا يه امتحاني رو خراب ميكنم يه هفته خدا خدا ميكنم كه بابام نفهمه! من تهران هستم و اون آمل ولي معمولا چند روز بعد زنگ ميزنه ميگه باز چه دسته گلي به آب دادي؟ :blink: در حالي كه هنوز استادم نمره ها رو رد نكرده :wacko:
ايكاش من هم مثل بابام بودم شبهاي امتحان مي فهميدم كه چه بلايي قراره سرم بياد. ;)
البته يه چيزي هم بگم نگين اين پستت چه ربطي با موضوع اين تاپيك داشت. بابام از اين دست خوابهايي كه ميبينه هميشه يادش ميمونه.

raspina

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
يه چيز باحال!
تا حالا از اين خواب‌ها ديدين كه مثلا امتحان داريد يا كار مهمي داريد و بايد به قراره مهمي برسين ولي هر چي عجله مي‌كنيد، فايده نداره. حركت‌هاتون اسلوموشن و آروم آروم هست! مثل توي اين فيلم‌ها. بعد كه تازه مي‌رسين متوجه مي‌شين كه يه چيزي رو يادتون رفته كه خيلي مهم بوده!
من كه خيلي برام پيش اومده از اين خواب‌ها.

آره دقيقا . من نميدونم چرا اين خواب كنكور دست از سر من بر نميداره . حالا قبول شديم رفت ولي هر چند وقت يه بار خواب ميبينم به كنكور دير رسيدم يا سر امتحان ميبينم يه چيزي رو جا گذاشتم :wacko:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mahdi206 :
من يه چيزي ميگم فقط اميدوارم اينجا دواره بحث اسلام و ... مطرح نشه.
بابام خيلي موقع ها خوابهاش درست در مياد.
ارتباطي با اسلام نداره - بطور كلي مومنين (حالا به هر چي حتي بت) كه ايمانشون باعث پاكي روانشون بشه (يعني با مومن بازاري نميشه!) هم آرامش روحي بيشتري دارن و هم خوابهاي صادق بيشتري ميبينن. همه در نوجواني از اين نوع خوابها ميبينن ولي بتدريج كم ميشه!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ولی بعضی وقتها دوست داریم خواب رو بیاد نیاریم.
من خیلی شده خواب ببینم که از یه ساختمون بویفتم پایین و خیلی هم بدجور ترسیدام
شما هم شده؟
پیش اومده؟

وجالب اينجاست كه بعد از پرت شدن از بلندي در اكثر مواقع اون شخص از خواب بيدار ميشه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
تا حالا شده كسي از دوستان , توي خواب شماره تلفن يا چيزهاي مشابه اين رو خواب ديده باشه و يادش هم بمونه؟

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از fireboy :
وجالب اينجاست كه بعد از پرت شدن از بلندي در اكثر مواقع اون شخص از خواب بيدار ميشه.
خواب ديدم كه يكي از پشت نميدونم كي بود منو هل داد از يه پرتگاه خيلي بلند كه همه جاش سبزه و علفزار بودپرت شدم پايين بيدار هم نشدم
اينم از همون موارديه كه از يه جايي يهو بقيه خواب يادمون نمياد :(
خيلي كيف داشت :(

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در هر صورت به يك شكلي نميشه بعد از پرت شدن يا چيزهاي مشابه, بيدار موند يا خواب رو به خاطر سپرد.

البته باز هم استثنا وجود داره !!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
توي بچگي هم نديدي؟ يه حسي مثل پرواز توي اتاق. سبك شدن مثل روح...
یک سوال! شما مشکل قلبی(یا نامنظمی ضربان قلب) و یا مشکل تنفسی نداشتی یا نداری؟؟ چون این حالت بیشتر تو این افراد پیش میاد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
یک سوال! شما مشکل قلبی(یا نامنظمی ضربان قلب) و یا مشکل تنفسی نداشتی یا نداری؟؟ چون این حالت بیشتر تو این افراد پیش میاد
24.gif
نه والا! نداشتم.
شما مدرك علمي يا مقاله اي در اين مورد داري؟!
42.gif

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از mehrdad1355 :
مهرداد جان اگه در اين مورد بيشتر اطلاعات داري يه تاپيك جداگانه بزن كارت دارم :)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Spiro :
مهرداد جان اگه در اين مورد بيشتر اطلاعات داري يه تاپيك جداگانه بزن كارت دارم :)
خوب این افراد عملا به خاطر نامنظمی ضربان قلب یک مکث های بین ضربان قلبشون گاهی طولانی میشه و برای یک مدت کوتاهی عملا فاتحه! میشن!یا سر تنفس! ولی در اکثریت اوقات قلب بعد یک مکث طولانی یا یه مکث تنفسی دوباره به حالت عادی برمیگردن
افرادی که این مشکل درشون خیلی حاد باشه یک منظم ساز ضربان قلب میزارن و یا دارو مصرف بکنن (به ویژه تو میانسالی بیشتر متوجه میشن و این کارو میکنن چون این حالت اون موقع خیلی حاد ممکنه بشه)
تو کودکی به ویژه تو سنین کم تحت عنوان سندروم مرگ ناگهانی کودکان باعث مرگ کودکان میشه(در گاهی اوقات)
در هر حال شوخی بردار نیست و با یه نوار قلب مشخص نمیشه و اگه زمینه ارثی و تو خانواده شون کودکی به این سندروم مرده یا شخصی نامنظمی ضربان داره(یا به مرگ ناگهانی در اثر ایست قلبی بدون سابقه خاص قلبی)! به ویژه مثل دفی که تپله زیاد از حد! یکم محتاط باشه و یه چکاپ و تست ورزش بده بد نیست

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون مهرداد ولي يه چيزاي ديگه اي هم هست يه تاپيك ديگه بزني بهتره اينجا منحرف نشه

بالا